10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε hasio, τι δεν καταλαβαινεις? Ελειπε ο Μπερμπατοφ και ο ΠΑΟΚ πετουσε προφανως! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αν διαβάσεις την ποδοσφαιρική μου ανάλυση του χθεσινού αγώνα φίλε John απ τα πανέμορφα Χανιά θα καταλάβεις ότι δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν παίχτη του Π.Α.Ο.Κ. προσωπικά, αλλά πολύ παραπάνω με σένα και "την δική σου ομάδα" (αφού με υπενθύμισες που θα έπαιζε η ομάδα ΜΟΥ) !!!

Όσο για τον "businessman φίλο" του Μίτκο, έχω εκφράσει πολλές φορές τον σεβασμό, την εκτίμηση και τις ευχαριστίες μου για τα οφέλη του Π.Α.Ο.Κ. απ αυτόν, αλλά και τις παραινέσεις μου, κατ αρχάς να προστατέψει την επένδυση του με όσα μπορεί να κάνει απ την θέση του (ενίσχυση της ομάδας με υλικά που του ζητάνε οι πολύ καλοί ποδοσφαιράνθρωποι της δικής του επιλογής και προστασία από τα κοράκια κι απ τους πουστοάρδ της αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσίδικης προπαγάνδας που κάνουν πάρτι κατά της ομάδας, αλλά και του ίδιου) και να μην είναι τόσο "οπαδός", χειρότερος ακόμα κι από εμάς τους υπεράμπαλους !!! :o :o :o

Τότε δεν σε είδα να "συγκινείσαι" όμως, ούτε να συμφωνείς μαζί μου πουθενά δυστυχώς !!! :oops: & :(

Ξέρεις (ή μάλλον ίσως δεν ξέρεις, αλλά αυτό αποδεικνύεται πανεύκολα από τα πλείστα όσα των γραφομένων μου εδώ μέσα), σαν οπαδός, έχω μάθει να κάνω κατά 99% εποικοδομητική κριτική σε όλα τα μέλη της ομάδας για την οποία "έχω τρέλααα μες στο μυαλόόόόό" κι όχι να καταστροφολογώ σε βάρος της !!! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 22 Φεβ 2016, 17:11, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Τα υλικά δεν ήρθαν, ας δούν λοιπόν οι εμπλεκόμενοι πως θα μπορέσουν να πάρουν το καλύτερο από τον παίκτη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Δεν υπάρχει λόγος να διαιωνύζεται μια κριτική που ουσιαστικά δεν έχει νόημα.

Ελπίζω να τον έχουμε δυνατό στα πλειοφ γιατι αν όχι θα είναι το φιασκο της χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Sfinas έγραψε:
goran 64 έγραψε:Έλα τώρα, μεγάλο παιδί είσαι, καταλαβαίνεις πολύ καλά !!! ;)
δεν φταίει κανεις φιλε, ποιος περίμενε ότι ο berba δεν θα πιάσει? όλοι πιστεύαμε ότι ήρθε και έδεσε με την ομαδάρα του καλοκαιριού, αλλα στην μπάλα δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου βγει ο άλλος. το λάθος έγινε, τουλάχιστον μην το διαιωνίζουμε και ας αφήσουμε τον τουντορα να βάζει οποιον γουστάρει, gt ο βέρμπα δεν πρόκειται να έπαιζε άμα δεν έδινε εντολή ο πρόεδρος...
Είδες ότι κατάλαβες (περίπου, όχι 100% όμως) το point μου;;;

Όταν ο Φρανκ "υπογράφει" τον Ρούντνεβς, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με Μπερμπάτοφ σε χαρακτηριστικά, έκρηξη, προσωπική ενέργεια στο 1 vs 1, ούτε όμως και σε χρηματική αξία, κάνα μύριο "ζορισμένα" μάλιστα για τον 1ο χρόνο και ίσως κάτι παραπάνω τους επόμενους δύο με τα bonus μαζί, αλλά "χαλάει" λόγω της μουρλογυναίκας του, κάτι θα είχε συνεννοηθεί προηγουμένως με τον προπονητή !!!

Όταν λοιπόν ο (ναι ρε, φυσικά και το παραδέχομαι) ευεργέτης μας παίρνει τον ρόλο του Τ.Δ., καπελώνοντας για πρώτη και όχι μοναδική φορά τον άριστο και χρυσοπληρωμένο ποδοσφαιράνθρωπο της αποκλειστικά δικής του επιλογής, τότε ναι ρε σεις, σου κάνει μεγάλη ζημιά "αγωνιστικά" και μόνο !!!

Όταν όμως αργότερα επιμένει να υποστηρίζει ότι είναι ο καλύτερος παίχτης-όνομα που έχει έρθει ποτέ στον Π.Α.Ο.Κ. (δεν αμφιβάλω καθόλου για αυτό φυσικά), πιέζοντας τον προπονητή (έμμεσα φυσικά κι όχι άμεσα, με δημόσιες δηλώσεις του τύπου "ναι, ο Μπερμπάτοφ θα παίζει γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος παίχτης που τον έφερα προσωπικά εγώ στον Π.Α.Ο.Κ.") να τον χρησιμοποιεί πολύ περισσότερο, ενώ εκείνου ούτε στα συστήματα του ταιριάζει, αλλά ξέρει κι απ τον γυμναστή του ότι με 3 συνεχόμενα 90άλεπτα σε μία εβδομάδα ο παίχτης θα τραυματιστεί σίγουρα και μάλιστα σοβαρά, τότε ναι ρε, μου κάνει όχι μόνο μεγάλη αγωνιστική ζημία αλλά ρδελομπού ολόκληρη την ομάδα, απαξιώνοντας ολόκληρη την επένδυση του !!! :oops: :oops: :oops: & :( :( :(

Πιστεύω πλέον να έγινα απολύτως κατανοητός !!! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 22 Φεβ 2016, 13:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

spyretto έγραψε:Τα υλικά δεν ήρθαν, ας δούν λοιπόν οι εμπλεκόμενοι πως θα μπορέσουν να πάρουν το καλύτερο από τον παίκτη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Δεν υπάρχει λόγος να διαιωνύζεται μια κριτική που ουσιαστικά δεν έχει νόημα.

Ελπίζω να τον έχουμε δυνατό στα πλειοφ γιατι αν όχι θα είναι το φιασκο της χρονιάς.
Προσωπικά εσένα πως σου αρέσει η ομάδα φίλε μου;;; Με Τζιόλη, Μπερμπάτοφ και Κλάους στην ενδεκάδα της, ή όπως χθες, δίχως αυτούς τους τρεις (και μάλιστα δίχως τις "σφεντόνες" της Γκάρυ και Ζάιρο);;; :? :? :?

Δηλαδή ζητάς να "χτίσουμε" (έστω και για το υπόλοιπο της χρονιάς) μία ομάδα πάνω σε συστήματα που να ταιριάζουν σε Κλάιους και Μπερμπάτοφ ταυτόχρονα, την στιγμή που κατ αυτόν τον τρόπο έχει αποδειχθεί ότι η ομάδα είναι εντελώς ανύπαρκτη σε παραγωγή παιχνιδιού και φάσεων;;; Και για ποιον λόγο θα πρέπει να το κάνουμε αυτό;;; Μήπως για να μην είναι ο (πραγματικά τεράστιος ποδοσφαιριστής) Μπερμπάτοφ "το φιάσκο της χρονιάς" και φανεί επιτέλους ότι ο Ιβάν είναι άμπαλος;;; Εκεί είναι μήπως το μεγαλύτερο και το πιο αντικειμενικό μας πρόβλημα ή μήπως στις επιτυχίες των στόχων του Π.Α.Ο.Κ. μας;;; :cry:

Υ.Γ. Εκτιμώ ότι αυτό ακριβώς είναι το point κι αυτό έχει το μεγαλύτερο νόημα, όσον αφορά τουλάχιστον την επίτευξη των στόχων της ομάδας στο τέλος της χρονιάς, αλλά και κατά μεγάλο ποσοστό για το προσεχές, αλλά και το απώτερο μέλλον της !!! Αν θέλετε εσείς "κρύψτε τα σκουπίδια κάτω απ το χαλί", προσωπικά δεν θα το κάνω για κανέναν λόγο !!! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 22 Φεβ 2016, 17:15, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

@goran

έτσι είναι δυστυχώς. αν και για εμενα δεν ήταν λάθος που τον έφερε για καλο το έκανε, το λάθος το μεγάλο ήταν αυτά που περιγραφής στην συνεχεια.... ουσιαστικά καταστρέψαμε την ομάδα για ένα παίχτη, έβαλαν βεβαια το χεράκι τους και τα μμε που κάθε τρις και λίγο έλεγαν ότι ο τουντορας δεν κατάφερε να αξιοποίση τον διαπλανητικό βέρμπα,μια ελεγαν γιατί δεν τον βάζει 90 λεπτά να πάρει ρυθμό ( το έκανε βγήκε τραυματίας) ,την αλλη γιατί δεν τον βάζει επιθετικό (το έκανε και ο βέρμπα μονος του έμενε πίσω να μοιράζει πάσες και επιανε το στομαχι του)... όλη αυτή την ιστορία την πλήρωσε ακριβά η ομάδα, ελπίζω πλέον να το έχουν εμπεδώσει άπαντες τι συμβαίνει και η ομάδα να προχωρήσει μπροστά , gt η χρονια δεν χάθηκε...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

spyretto έγραψε:Τα υλικά δεν ήρθαν, ας δούν λοιπόν οι εμπλεκόμενοι πως θα μπορέσουν να πάρουν το καλύτερο από τον παίκτη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Δεν υπάρχει λόγος να διαιωνύζεται μια κριτική που ουσιαστικά δεν έχει νόημα.

Με το χθεσινο ταχυτατο κεντρο και καποιες καλες καθετες που βγηκαν, εκανε μπαμ οτι ελειπε ο φορ εκτελεστης. Θα ηθελα να δω μπερμπατοφ κορυφη να ερχονται αυτες οι μπαλιες φαρμακι του τσιμιροτ χαριση
Άβαταρ μέλους
goran 64

Sfinas έγραψε:@goran

έτσι είναι δυστυχώς. αν και για εμενα δεν ήταν λάθος που τον έφερε για καλο το έκανε, το λάθος το μεγάλο ήταν αυτά που περιγραφής στην συνεχεια.... ουσιαστικά καταστρέψαμε την ομάδα για ένα παίχτη, έβαλαν βεβαια το χεράκι τους και τα μμε που κάθε τρις και λίγο έλεγαν ότι ο τουντορας δεν κατάφερε να αξιοποίση τον διαπλανητικό βέρμπα,μια ελεγαν γιατί δεν τον βάζει 90 λεπτά να πάρει ρυθμό ( το έκανε βγήκε τραυματίας) ,την αλλη γιατί δεν τον βάζει επιθετικό (το έκανε και ο βέρμπα μονος του έμενε πίσω να μοιράζει πάσες και επιανε το στομαχι του)... όλη αυτή την ιστορία την πλήρωσε ακριβά η ομάδα, ελπίζω πλέον να το έχουν εμπεδώσει άπαντες τι συμβαίνει και η ομάδα να προχωρήσει μπροστά , gt η χρονια δεν χάθηκε...
Λάθος είναι να χώνεται στα αγωνιστικά της ομάδας και δεν πρέπει να το ξανακάνει ποτέ !!! Και καμία ομάδα δεν καταστρέψαμε ακόμα φίλε μου, χρόνος ακόμα υπάρχει για να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν !!!

Αντίθετα, ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να κάνει ενέργειες πολύ σοβαρές, για τις οποίες "καθυστερεί" κοντά 4 χρόνια τώρα, αφήνοντας την ομάδα απροστάτευτη, στο έλεος του κάθε κορακιού και των μενόμενων αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσήδων προπαγανδιστών, όλων όσων δηλαδή θέλουν τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. έναν "κομπλεξικό βλάχο", αιώνια τριτοτέταρτο, μικρό και κακόμοιρο, γιατί απλά τρέμουν το μεγαλείο του και γιατί 'κονομάνε όσο βρίσκεται σ αυτό το τέλμα, μέσα στην ίντριγκα και την αοριστία, τις οποίες τρελαίνονται να πουλάνε στο αδηφάγο (όπως οι ίδιοι το έχουν καταντήσει με την πλύση εγκεφάλου της ατελείωτης προπαγάνδας τους) κοινό του Π.Α.Ο.Κ. και της πόλης μας γενικότερα !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 22 Φεβ 2016, 17:18, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ο μπερμπα ειναι παιχτης περιοχης
το ιδιο και ο κλαους

αν ξαναδουμε αυτους του ςδυο μαζι στην εντεκαδα,καλυτερα ο τουντορ να παραιτηθει μονος του :lol:

ολοι οι αλλοι εχουν στοχο να αποτρεπουν τον αντιπαλο και να φτανουν την μπαλα στην περιοχη
εκει αναλαμβανει μετα ο μπερμπα(κατα πρωτο λογο) και ο κλαους ως μπακ απ του

επαιξε ο ΠΑΟΚ ετσι με μπερμπα φετος; οχι

επομενως εγω λεω να παραμεινει στην ομαδα! να γινουν οι μεταγραφες που πρεπει να γινουν και θα τον δουμε του χρονου
οχι τωρα να βγαλουμε κ σκαρτο τον μπερμπατοφ,που ο ανθρωπος δνε ηρθε γι ατα ενσημα,ΘΕΛΕΙ να παιξει

ουτε να ακουω πως δεν τρεχει!ποτε ετρεχε;
απαντηση ποτε
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

goran 64 έγραψε:
Sfinas έγραψε:@goran

Λάθος είναι να χώνεται στα αγωνιστικά της ομάδας και δεν πρέπει να το ξανακάνει ποτέ !!!

Αντίθετα πρέπει να κάνει ενέργειες πολύ σοβαρές, για τις οποίες "καθυστερεί" κοντά 4 χρόνια αφήνοντας την ομάδα απροστάτευτη, στο έλεος του κάθε κορακιού και των μενόμενων αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσήδων προπαγανδιστών, όλων όσων δηλαδή θέλουν τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. έναν "κομπλεξικό βλάχο", αιώνια τριτοτέταρτο, μικρό και κακόμοιρο, γιατί απλά τρέμουν το μεγαλείο του !!!
Η διαιτητική ισονομία είναι το Holly Graal που ψάχνουμε όλοι μας τα τελευταία 40 χρόνια.
Τιμή και δόξα στον πρόεδρο που θα το πετύχει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Παλαιολόγος έγραψε:ο μπερμπα ειναι παιχτης περιοχης
το ιδιο και ο κλαους

αν ξαναδουμε αυτους του ςδυο μαζι στην εντεκαδα,καλυτερα ο τουντορ να παραιτηθει μονος του :lol:

ολοι οι αλλοι εχουν στοχο να αποτρεπουν τον αντιπαλο και να φτανουν την μπαλα στην περιοχη

επομενως εγω λεω να παραμεινει στην ομαδα! να γινουν οι μεταγραφες που πρεπει να γινουν και θα τον δουμε του χρονου
οχι τωρα να βγαλουμε κ σκαρτο τον μπερμπατοφ,που ο ανθρωπος δνε ηρθε γι ατα ενσημα,ΘΕΛΕΙ να παιξει

απαντηση ποτε
Άποψη σου είναι φίλε μου, σεβαστή καθ όλα από μένα αλλά δεν την ενστερνίζομαι !!! Τούντορ και 2 αργοί επιθετικοί στην ενδεκάδα ταυτόχρονα και με έναν πολύ βαρύ χαφ, δεν μπορούν να βγάλουν το πολύ καλό αποτέλεσμα κατά την δική μου άποψη !!! Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε εκρηκτικό φορ, αλλά με μεγάλες δυνατότητες στο 1 vs 1, στο σκοράρισμα από κάθετη και στην ασσίστ στο δεύτερο περιοχάτο φορ, όταν η "κάθετη" βγαίνει λίγο πιο πλάγια, τύπου Λούκας, σαν δεύτερο στο 3-5-2, ο οποίος να πλαισιώνει έναν εκ των Κλάους ή Μπερμπάτοφ !!!

Όπως καταλαβαίνεις συμφωνούμε στα βασικά αλλά ένας εκ των Κλάους και Μπερμπάτοφ αναγκαστικά πρέπει να φύγει το καλοκαίρι, γιατί είναι όχι μόνο πολυτέλεια να κάθεται στον πάγκο μας περιμένοντας την "ευκαιρία" του, αλλά και "μπέρδεμα" στις "ισορροπίες" της ομάδας !!! ;)

Υ.Γ. Κι ανάμεσα στους δύο, προτιμώ να κρατήσουμε αυτόν που έχει "περισσότερα ψωμιά" μπροστά του (έστω και όχι τόσο ποιοτικό όσο ο άλλος) κι όχι αυτόν που "έχει φάει τα περισσότερα ψωμιά του ήδη" και είναι πλέον φέτος στα 36 και του χρόνου τέτοιον καιρό στα 37, δίχως μάλιστα ποτέ στην πρότερη ποδοσφαιρική ζωή του να ήταν και κανένας "αθληταράς" !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 22 Φεβ 2016, 17:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Sfinas έγραψε:μετά το χθεσινό αγώνα, νομίζω και ο ποιο αμπαλος έχει εμπεδώσει πόση ζημια μας κανεις. η χθεσινή ομάδα ήταν η ομάδα πριν έρθεις + κάποιες πολύ σοβαρές απουσίες, παρόλα αυτά επιθετικά ήμασταν χρονια μπροστά από όταν παίζεις εσύ. ελπίζω να έρθει πρόταση από κάνα κατάρ και να φύγεις , αρκετό κακό έγινε στην ομάδα.
Ρε φίλε, ειλικρινά, μπορεί όντως ο Μπερμπάτοφ να είναι παλαίμαχος, μπορεί να μην ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού, μπορεί χίλια δυο.
Έχεις κάνει σαφές το point σου εδώ και μήνες, αλλά μετά από κάθε ματς (παίζει δεν παίζει) μπαίνεις εδώ μέσα και κράζεις τον παίκτη.
Είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και κουβαλά τεράστια ιστορία στις πλάτες του. Η κριτική είναι θεμιτή και αναγκαία, αλλά αυτό που κάνεις εδώ και καιρό έχει ξεπεράσει τα όρια της κριτικής.
Αν δε σέβεσαι τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, σεβάσου το γεγονός ότι φορά τη φανέλα της ομάδας που αγαπάμε.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Mīngus έγραψε:
Sfinas έγραψε:μετά το χθεσινό αγώνα, νομίζω και ο ποιο αμπαλος έχει εμπεδώσει πόση ζημια μας κανεις. η χθεσινή ομάδα ήταν η ομάδα πριν έρθεις + κάποιες πολύ σοβαρές απουσίες, παρόλα αυτά επιθετικά ήμασταν χρονια μπροστά από όταν παίζεις εσύ. ελπίζω να έρθει πρόταση από κάνα κατάρ και να φύγεις , αρκετό κακό έγινε στην ομάδα.
Ρε φίλε, ειλικρινά, μπορεί όντως ο Μπερμπάτοφ να είναι παλαίμαχος, μπορεί να μην ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού, μπορεί χίλια δυο.
Έχεις κάνει σαφές το point σου εδώ και μήνες, αλλά μετά από κάθε ματς (παίζει δεν παίζει) μπαίνεις εδώ μέσα και κράζεις τον παίκτη.
Είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και κουβαλά τεράστια ιστορία στις πλάτες του. Η κριτική είναι θεμιτή και αναγκαία, αλλά αυτό που κάνεις εδώ και καιρό έχει ξεπεράσει τα όρια της κριτικής.
Αν δε σέβεσαι τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, σεβάσου το γεγονός ότι φορά τη φανέλα της ομάδας που αγαπάμε.
εγώ φιλαράκο δεν κράζω, μιλάω ποδοσφαιρικά ,όταν το πάλεψε στο καραϊσκάκη ήρθα και το είπα εδώ,και όταν δεν παίζει καλά, κάνω το ίδιο. δεν είναι κραξιμο αυτό, ουτε ξυπνησα μαρτιο μηνα.... κράξιμο ξέρεις τι είναι? όταν εσύ γυρνάς και αναφέρεσαι στο markiz με πέλκα και σία.... ούτε η λαμπίρη δεν ασχολείται με τέτοια.... :redcard:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παλαιολόγος έγραψε:ο μπερμπα ειναι παιχτης περιοχης
το ιδιο και ο κλαους

απαντηση ποτε
Μια απλη λογικη προσεγγιση. Μπραβο. Τον ΠΑΟΚ του 2ου ημιχρονου με Μπερμπατοφ κορυφη. Αυτο ειναι
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

@sfinas
Άστο εντάξει δεν καταλαβαίνεις ή δε θες να καταλάβεις.
Εγώ για Πέλκα το έγραψα μια φορά αυτό για το Μαρκίζ, δε βγαίνω μετά από κάθε ματς να λέω τράβα στο Μαρκίζ. Και όποιος δει τα post μου στο topic του θα καταλάβει πολύ καλά αν είμαι Λαμπίρη μ' αυτά που γράφω για τον παίκτη.
Αν μιλούσες ποδοσφαιρικά αγαπητέ δε θα ήσουν εδώ κάθε φορά να επαναδιατυπώνεις το point σου. Η κάθε άποψη είναι απόλυτα σεβαστή. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις περάσει στα όρια της εμμονής και της εμπάθειας για παίκτη του ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Άλλωστε μιλάς ποδοσφαιρικά και για τα δικά μας παιδιά.

Υ.Γ. Το προηγούμενο post μου ήταν σε μορφή παράκλησης. Προφανώς δικαίωμα να σε επιπλήξω δεν έχω κανένα, ούτε θα ήθελα να έχω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”