Είδες ότι κατάλαβες (περίπου, όχι 100% όμως) το point μου;;;Sfinas έγραψε:δεν φταίει κανεις φιλε, ποιος περίμενε ότι ο berba δεν θα πιάσει? όλοι πιστεύαμε ότι ήρθε και έδεσε με την ομαδάρα του καλοκαιριού, αλλα στην μπάλα δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου βγει ο άλλος. το λάθος έγινε, τουλάχιστον μην το διαιωνίζουμε και ας αφήσουμε τον τουντορα να βάζει οποιον γουστάρει, gt ο βέρμπα δεν πρόκειται να έπαιζε άμα δεν έδινε εντολή ο πρόεδρος...goran 64 έγραψε:Έλα τώρα, μεγάλο παιδί είσαι, καταλαβαίνεις πολύ καλά !!!
Προσωπικά εσένα πως σου αρέσει η ομάδα φίλε μου;;; Με Τζιόλη, Μπερμπάτοφ και Κλάους στην ενδεκάδα της, ή όπως χθες, δίχως αυτούς τους τρεις (και μάλιστα δίχως τις "σφεντόνες" της Γκάρυ και Ζάιρο);;;spyretto έγραψε:Τα υλικά δεν ήρθαν, ας δούν λοιπόν οι εμπλεκόμενοι πως θα μπορέσουν να πάρουν το καλύτερο από τον παίκτη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Δεν υπάρχει λόγος να διαιωνύζεται μια κριτική που ουσιαστικά δεν έχει νόημα.
Ελπίζω να τον έχουμε δυνατό στα πλειοφ γιατι αν όχι θα είναι το φιασκο της χρονιάς.
Με το χθεσινο ταχυτατο κεντρο και καποιες καλες καθετες που βγηκαν, εκανε μπαμ οτι ελειπε ο φορ εκτελεστης. Θα ηθελα να δω μπερμπατοφ κορυφη να ερχονται αυτες οι μπαλιες φαρμακι του τσιμιροτ χαρισηspyretto έγραψε:Τα υλικά δεν ήρθαν, ας δούν λοιπόν οι εμπλεκόμενοι πως θα μπορέσουν να πάρουν το καλύτερο από τον παίκτη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Δεν υπάρχει λόγος να διαιωνύζεται μια κριτική που ουσιαστικά δεν έχει νόημα.
Ελπίζω να τον έχουμε δυνατό στα πλειοφ γιατι αν όχι θα είναι το φιασκο της χρονιάς.
Λάθος είναι να χώνεται στα αγωνιστικά της ομάδας και δεν πρέπει να το ξανακάνει ποτέ !!! Και καμία ομάδα δεν καταστρέψαμε ακόμα φίλε μου, χρόνος ακόμα υπάρχει για να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν !!!Sfinas έγραψε:@goran
έτσι είναι δυστυχώς. αν και για εμενα δεν ήταν λάθος που τον έφερε για καλο το έκανε, το λάθος το μεγάλο ήταν αυτά που περιγραφής στην συνεχεια.... ουσιαστικά καταστρέψαμε την ομάδα για ένα παίχτη, έβαλαν βεβαια το χεράκι τους και τα μμε που κάθε τρις και λίγο έλεγαν ότι ο τουντορας δεν κατάφερε να αξιοποίση τον διαπλανητικό βέρμπα,μια ελεγαν γιατί δεν τον βάζει 90 λεπτά να πάρει ρυθμό ( το έκανε βγήκε τραυματίας) ,την αλλη γιατί δεν τον βάζει επιθετικό (το έκανε και ο βέρμπα μονος του έμενε πίσω να μοιράζει πάσες και επιανε το στομαχι του)... όλη αυτή την ιστορία την πλήρωσε ακριβά η ομάδα, ελπίζω πλέον να το έχουν εμπεδώσει άπαντες τι συμβαίνει και η ομάδα να προχωρήσει μπροστά , gt η χρονια δεν χάθηκε...
Η διαιτητική ισονομία είναι το Holly Graal που ψάχνουμε όλοι μας τα τελευταία 40 χρόνια.goran 64 έγραψε:Λάθος είναι να χώνεται στα αγωνιστικά της ομάδας και δεν πρέπει να το ξανακάνει ποτέ !!!Sfinas έγραψε:@goran
έτσι είναι δυστυχώς. αν και για εμενα δεν ήταν λάθος που τον έφερε για καλο το έκανε, το λάθος το μεγάλο ήταν αυτά που περιγραφής στην συνεχεια.... ουσιαστικά καταστρέψαμε την ομάδα για ένα παίχτη, έβαλαν βεβαια το χεράκι τους και τα μμε που κάθε τρις και λίγο έλεγαν ότι ο τουντορας δεν κατάφερε να αξιοποίση τον διαπλανητικό βέρμπα,μια ελεγαν γιατί δεν τον βάζει 90 λεπτά να πάρει ρυθμό ( το έκανε βγήκε τραυματίας) ,την αλλη γιατί δεν τον βάζει επιθετικό (το έκανε και ο βέρμπα μονος του έμενε πίσω να μοιράζει πάσες και επιανε το στομαχι του)... όλη αυτή την ιστορία την πλήρωσε ακριβά η ομάδα, ελπίζω πλέον να το έχουν εμπεδώσει άπαντες τι συμβαίνει και η ομάδα να προχωρήσει μπροστά , gt η χρονια δεν χάθηκε...
Αντίθετα πρέπει να κάνει ενέργειες πολύ σοβαρές, για τις οποίες "καθυστερεί" κοντά 4 χρόνια αφήνοντας την ομάδα απροστάτευτη, στο έλεος του κάθε κορακιού και των μενόμενων αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσήδων προπαγανδιστών, όλων όσων δηλαδή θέλουν τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. έναν "κομπλεξικό βλάχο", αιώνια τριτοτέταρτο, μικρό και κακόμοιρο, γιατί απλά τρέμουν το μεγαλείο του !!!
Άποψη σου είναι φίλε μου, σεβαστή καθ όλα από μένα αλλά δεν την ενστερνίζομαι !!! Τούντορ και 2 αργοί επιθετικοί στην ενδεκάδα ταυτόχρονα και με έναν πολύ βαρύ χαφ, δεν μπορούν να βγάλουν το πολύ καλό αποτέλεσμα κατά την δική μου άποψη !!! Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε εκρηκτικό φορ, αλλά με μεγάλες δυνατότητες στο 1 vs 1, στο σκοράρισμα από κάθετη και στην ασσίστ στο δεύτερο περιοχάτο φορ, όταν η "κάθετη" βγαίνει λίγο πιο πλάγια, τύπου Λούκας, σαν δεύτερο στο 3-5-2, ο οποίος να πλαισιώνει έναν εκ των Κλάους ή Μπερμπάτοφ !!!Παλαιολόγος έγραψε:ο μπερμπα ειναι παιχτης περιοχης
το ιδιο και ο κλαους
αν ξαναδουμε αυτους του ςδυο μαζι στην εντεκαδα,καλυτερα ο τουντορ να παραιτηθει μονος του![]()
ολοι οι αλλοι εχουν στοχο να αποτρεπουν τον αντιπαλο και να φτανουν την μπαλα στην περιοχη
εκει αναλαμβανει μετα ο μπερμπα(κατα πρωτο λογο) και ο κλαους ως μπακ απ του
επαιξε ο ΠΑΟΚ ετσι με μπερμπα φετος; οχι
επομενως εγω λεω να παραμεινει στην ομαδα! να γινουν οι μεταγραφες που πρεπει να γινουν και θα τον δουμε του χρονου
οχι τωρα να βγαλουμε κ σκαρτο τον μπερμπατοφ,που ο ανθρωπος δνε ηρθε γι ατα ενσημα,ΘΕΛΕΙ να παιξει
ουτε να ακουω πως δεν τρεχει!ποτε ετρεχε;
απαντηση ποτε
Ρε φίλε, ειλικρινά, μπορεί όντως ο Μπερμπάτοφ να είναι παλαίμαχος, μπορεί να μην ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού, μπορεί χίλια δυο.Sfinas έγραψε:μετά το χθεσινό αγώνα, νομίζω και ο ποιο αμπαλος έχει εμπεδώσει πόση ζημια μας κανεις. η χθεσινή ομάδα ήταν η ομάδα πριν έρθεις + κάποιες πολύ σοβαρές απουσίες, παρόλα αυτά επιθετικά ήμασταν χρονια μπροστά από όταν παίζεις εσύ. ελπίζω να έρθει πρόταση από κάνα κατάρ και να φύγεις , αρκετό κακό έγινε στην ομάδα.
εγώ φιλαράκο δεν κράζω, μιλάω ποδοσφαιρικά ,όταν το πάλεψε στο καραϊσκάκη ήρθα και το είπα εδώ,και όταν δεν παίζει καλά, κάνω το ίδιο. δεν είναι κραξιμο αυτό, ουτε ξυπνησα μαρτιο μηνα.... κράξιμο ξέρεις τι είναι? όταν εσύ γυρνάς και αναφέρεσαι στο markiz με πέλκα και σία.... ούτε η λαμπίρη δεν ασχολείται με τέτοια....Mīngus έγραψε:Ρε φίλε, ειλικρινά, μπορεί όντως ο Μπερμπάτοφ να είναι παλαίμαχος, μπορεί να μην ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού, μπορεί χίλια δυο.Sfinas έγραψε:μετά το χθεσινό αγώνα, νομίζω και ο ποιο αμπαλος έχει εμπεδώσει πόση ζημια μας κανεις. η χθεσινή ομάδα ήταν η ομάδα πριν έρθεις + κάποιες πολύ σοβαρές απουσίες, παρόλα αυτά επιθετικά ήμασταν χρονια μπροστά από όταν παίζεις εσύ. ελπίζω να έρθει πρόταση από κάνα κατάρ και να φύγεις , αρκετό κακό έγινε στην ομάδα.
Έχεις κάνει σαφές το point σου εδώ και μήνες, αλλά μετά από κάθε ματς (παίζει δεν παίζει) μπαίνεις εδώ μέσα και κράζεις τον παίκτη.
Είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και κουβαλά τεράστια ιστορία στις πλάτες του. Η κριτική είναι θεμιτή και αναγκαία, αλλά αυτό που κάνεις εδώ και καιρό έχει ξεπεράσει τα όρια της κριτικής.
Αν δε σέβεσαι τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, σεβάσου το γεγονός ότι φορά τη φανέλα της ομάδας που αγαπάμε.
Μια απλη λογικη προσεγγιση. Μπραβο. Τον ΠΑΟΚ του 2ου ημιχρονου με Μπερμπατοφ κορυφη. Αυτο ειναιΠαλαιολόγος έγραψε:ο μπερμπα ειναι παιχτης περιοχης
το ιδιο και ο κλαους
αν ξαναδουμε αυτους του ςδυο μαζι στην εντεκαδα,καλυτερα ο τουντορ να παραιτηθει μονος του![]()
ολοι οι αλλοι εχουν στοχο να αποτρεπουν τον αντιπαλο και να φτανουν την μπαλα στην περιοχη
εκει αναλαμβανει μετα ο μπερμπα(κατα πρωτο λογο) και ο κλαους ως μπακ απ του
επαιξε ο ΠΑΟΚ ετσι με μπερμπα φετος; οχι
επομενως εγω λεω να παραμεινει στην ομαδα! να γινουν οι μεταγραφες που πρεπει να γινουν και θα τον δουμε του χρονου
οχι τωρα να βγαλουμε κ σκαρτο τον μπερμπατοφ,που ο ανθρωπος δνε ηρθε γι ατα ενσημα,ΘΕΛΕΙ να παιξει
ουτε να ακουω πως δεν τρεχει!ποτε ετρεχε;
απαντηση ποτε