Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Βελλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χατζηισαϊας
1
1%
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβέλλας
4
3%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρίσης
3
2%
Τσίμιροτ
92
69%
Λέοβατς
4
3%
Μυστακίδης
17
13%
Πέλκας
2
1%
Μακ
1
1%
Κοροβέσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αντώνης
9
7%
Σάμπο
1
1%

Σύνολο ψήφων: 134

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από eorptol »

KOSTAS54 έγραψε:Κάποιοι είναι εξαφανισμένοι.
Ε ? Να πάμε στο αμπελαλε που λέει και βλαμμενος ο τσουκαλας

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Χρήστο Δημοπουλεεεεε Περαστικά...... Παπαρα

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

simba έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Κάποιοι είναι εξαφανισμένοι.
και μετα λεει ο ντανι οτι κανεις δεν πανηγυριζει.. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

γέμισε ο λευκός πύργος?
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ο Τουντορ σημερα βοηθησε την ομαδα και εχει ευθηνη που δεν χασαμε, οταν καταλαβε νωρις νωρις το λαθος του και πηρε Πελκα απο τα πλαγια και τον εβαλε 2ο επιθετικο!
Τσιμι, Μυστα και Λεοβατς πολυ καλοι!
xristossidir

Δημοσίευση από xristossidir »

Kostas_Peraia4 έγραψε:3-5-2.AΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
Μονο αυτο
ετσι ακριβος , αλλα δεν το θελουν οι προπονητες αρδ
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ksenitemenos4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Με το συγκεκριμένο διαθέσιμο υλικό και όταν βρίσκεσαι με 2 γκολ πίσω, το 2-2 είναι ένα καλό αποτέλεσμα.
Τι εχει το υλικο? Σιγα τον βαζελο που ειχαμε να αντιμετωπισουμε, ο τσιμιροτ κ ο χαρισης οτι ηθελαν τους εκαναν στο κεντρο
ενταξει το καταλαβαμε, το υλικο ειναι για ρεαλ, ο τουντορ φταιει για ολα
Την λεξη στα bold την ειδε κανεις σας ή μαλωνετε τζαμπα?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Διάβασα τις 2 πρώτες σελίδες .... οκ ... χωσίματα και παρατηρήσεις για Χαρίση (που επέστρεψε από τραυματισμό) και Πέλκα που έχει λιώσει το τελευταίο τετράμηνο.
Μαζί σας.

Σήμερα έβλεπα μια ομάδα στο γήπεδο. Βάζελος ΔΕΝ υπήρχε.
Πέραν των 2 γκολ, δεν θυμάμαι να μας έκανε σοβαρή ευκαιρία.
Και; ΚΑΙ;
Τι κερδίσαμε; Ένα πονταλάκι. Από έναν βάζελο που έπρεπε να παίζει με 10 στο 1ο και με 8 στο 2ο;
Να το χέσω.

Από μένα ένα μπράβο σε Τούντορ και παίκτες. Έπαιξαν πολύ καλύτερα από τον βάζελο και σήμερα άξιζαν την νίκη. Ακόμα και με μισή ομάδα.

PS: Η κίνηση που έσωσε το σημερινό ματς, ήταν το .... γκολ που έφαγε ο Βελλίδης. ΑΝ, όπως λένε κάποιοι, έβγαινε, ΔΕΝ θα προλάβαινε την μπάλα και το πιθανότερο ήταν να αφήσει την ομάδα με 10 παίκτες κάνοντας φάουλ ή χέρι.
Δεν είμαι φαν του αλλά έκανε ό,τι πιο έξυπνο υπήρχε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Προσωπική ποδοσφαιρική μου άποψη θα καταθέσω απόψε παιδιά, δίχως να διαβάσω τίποτα απ αυτά που έχουν γραφτεί και δίχως να ακούσω ούτε καν τις δηλώσεις των προπονητών:

1...Απόψε μία μόνο ΟΜΑΔΑ υπήρχε στο γήπεδο, η άλλη, παρ ότι έπαιζε με 14 για μια ακόμα φορά, ήταν ανύπαρκτη, ή μάλλον εμφανιζόταν μόνο χάρη σε κάποια μικρολάθη μας!!!

2...Αυτή είναι η ομάδα μοντέλο που πάλευε να φτιάξει ο Τούντορ από τα μέσα Ιουνίου, αυτή η "αφελής"και δεν ξέρω γω τι άλλο θα βρουν για να την κατηγορήσουν ακόμα ομάδα, η οποία εμένα μου αρέσει πάρα πολύ !!! Τώρα το ποιοι του βάλανε τα μεγαλύτερα εμπόδια από τότε, δεν ξέρω, ψαχτείτε να το βρείτε για να το πείτε και σε μένα!!!

3...Π.Α.Ο.Κ. είμαι πάντως και θέλω να παίζω μπάλα εγώ κι ο αντίπαλος να με "χαζεύει", όπως ακριβώς απόψε !!!

4...Για να "τελειοποιηθούμε" σαν ομάδα, χρειαζόμαστε παίχτες, ακριβώς όμως στις θέσεις που έχει ζητήσει ο "μαθητευόμενος μάγος" μας απ το καλοκαίρι (Αύγουστο, μήνα που έφυγε ο Λούκας δηλαδή) μέχρι και πριν έναν μήνα: Έναν εκρηκτικό φορ με ατομική ενέργεια, όπως ο Λούκας, ένα δεξί μπακ χαφ, όπως ζήτησε μετά τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη, έναν πολύ καλό (κι όχι μέτριο) τερματοφύλακα που να μην χέζεται επάνω του κι ένα δεκάρι που θα κάνει την διαφορά!!! Συμπληρώνω από τον νου μου κι έναν γρήγορο σε αντιδράσεις και πολύ καλό μπαλαδόρο σέντερ μπακ που να προσδώσει σιγουριά στους υπόλοιπους !!!

5...Το συμπέρασμα που έβγαλα μετά το αποψινό παιχνίδι είναι ότι ο Τούντορ ξέρει πολύ παραπάνω μπάλα απ όλους μας, ξέρει πολύ καλά το υλικό της ομάδας (τώρα το ποιος παρεμβαίνει στην κάποιες φορές κακή διαχείριση του, όταν το βρείτε το πέστε το και σε μένα) κι ότι αξίζει τον σεβασμό μου, όχι μόνο σαν θεσμός του προπονητή του Π.Α.Ο.Κ., αλλά και σαν ποδοσφαιρικό προπονητικό πρόσωπο, σαν σκέτο Ίγκορ Τούντορ !!!

M.V.P. ψήφισα τον Τζαβέλλα γιατί...έτσι γουστάρω !!!

Υ.Γ. Εκείνος ο "καμμένος" απ τα τσίπουρα των αμπελιών Νέων Επιβατών, ο εγωμανής, ο δήθεν ταπεινόφρων, ο παντελώς άσχετος από προπονητική αλλά πολύ έμπειρος κόουτς και καλός ψυχολόγος, εκείνος που πέρασε απ τον Π.Α.Ο.Κ. τρεις φορές σε ρόλο προπονητή, έχει πει τις 2 μεγαλύτερες αλήθειες που ειπώθηκαν ποτέ:

Α'...ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Π.Α.Ο.Κ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Β'...ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. 2...ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ "ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟ" ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!! ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ !!! :opaokara:

:pano: ήμουν, είμαι και θα παραμείνω για μια ζωή... :nairepaok: ...

Υ.Γ. 3...Απ αυτούς που "έλειπαν" απόψε απ την ομάδα μπορώ να "ξεχωρίσω" οπωσδήποτε τρεις: Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ και Τζιόλης !!! Κι όποιος κατάλαβε...κατάλαβε !!!

Την καληνύχτα μου στους "θυμωμένους", στους "στεναχωρημένους" και στους κακοπροαίρετους ξερόλες, δικούς μας και μη φυσικά !!! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 22 Φεβ 2016, 00:06, έχει επεξεργασθεί 10 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

EKTAKTO ANAKOINΩΘΕΝ

Το ματς σημερα ηρθε 2-2 με το χειροτερο βαζελο της τριετιας, και μετα το 2-2 δν καναμε φαση, παροτι ο Στραπατσιονι μας το εδινε στο πιατο..

Ειπαμε, δεν κραζουμε, μπραβο στα παιδια για την προσπαθεια που το γυρισαν με τοσες απουσιες, συνεχιζουμε μεχρι να γυρισουν οι τραυματιες, αλλα καποιοι συνελθετε, μην πανηγυριζετε και μην υπερβαλετε, μικραινετε την ομαδα..
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Τσιμιροτ mvp σχετικα ανετα.

Απο εκει και περα η ομαδα δειχνει να βρισκει τα πατηματα της σε μια πολυ δυσκολη περιοδο.Λειπουν 10 περιπου παιχτες και παρολα αυτα η ομαδα αν μη τι αλλο βγαζει μια ωριμοτητα.Ο ΠΑΟΚ δειχνει να εχει βαθος παγκου και αρκετους αξιους αντικαταστατες.Αυτο που λειπει ειναι οι δυο τρειςω"παιχταραδες" που θα συμπαρασυρουν και τους υπολοιπους.

Στα του ματς:

Αρεσε: 1.Ο Βοσνιος παιχταρας με τα μεγαλα πνευμονια,το καθαρο μυαλο,και το πολυ καλο μοιρασμα της μπαλας επειτα απο την υποδοχη της απο τα στοπερ,αλλα και με αρκετα απροσεκτα μαρκαρισματα.
2. Η συνολικη αντιδραση της ομαδας μετα το 2-0
3.Οι διορθωσεις των λαθων που ο ιδιος ο προπονητης δημιουργησε με την αμυντικη διαταξη.
4.Το γεγονος οτι ενα απειρο παιδι κληθηκε να παιξει σε ενα ντερμπι με την μπαλα να καιει.

Δεν αρεσε:
1.Ο Χαρισης εδειξε μεγαλη ελλειψη συγκεντρωσης σε ενα χρονικο σημειο οπου οι φημες για τα παραστρατηματα του εχουν φουντωσει.Ειναι δουλεια της παε να συνετισει τον νεαρο παιχτη.
2.Τα κενα που ειχε η ομαδα πλαγια στα μετοπισθεν.Εκτος απο τους κινδυνους που παραμονευαν,εκτεθεικαν και παιχτες οπως ο Χατζη ο οποιος αναγκαστικα εβγαινε στη γραμμη να μαρκαρει τον κατα πολυ γρηγοροτερο -Ροναλντο των φτωχων-εξτρεμ του βαζελου.

Υ.Γ.ΡΕ ΠΑΛΙΟ#%€&@&# ΚΟΡΑΚΙΑ!Τι θα γινει με εσας ρε?ΣΑΒΒΙΔΗ!Ξυπνα αγορι μου!βλεπεις τι συμβαινει ?θα κανεις κατι γι αυτο??Αντι να παρει κοκκινη η Σουηδεζα του βαζελου με το μαρκαρισμα στο τζαβελλα εχοντας ηδη κιτρινη και αντι να παρει απ ευθειας κοκκινη ο αλλος που δεν θυμαμαι το ονομα του για την κεφαλια στον Πελκα,την τρωει ο Κιτσιου επειδη πηρε ΜΠΑΛΑ??.

Υγ.Ρε σεις συνοπαδοι,τι εγινε?γιατι περναει τοσο στα ψιλα η σημερινη διαιτησια?Μονο στις ηττες θα βγαινετε και θα γκρινιαζετε για τα κορακια?Η μονο οταν παιζουμε μεν γκει?για να συνελθουμε λιγακι!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

apple64 έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Στο δευτερο γκολ ξεκαθαρη ευθυνη ο βελλιδης.
Βγες ρε αγορι μου και στειλτην στα απεναντι παραθυρα.
Εγώ θα τον έκραζα για άλλα σημαντικότερα:
1. αυτός φταίει για το 1ο μνημόνιο.
2. αυτός φταίει για το 2ο μνημόνιο.
3. αυτός φταίει για το 3ο μνημόνιο.
4. αυτός φταίει που μία γκόμενα έριξε χυλόπιτα σε έναν γνωστό μου.
5. αυτός φταίει που το άπλυτο πιάτο που έχω δίπλα μου δεν πάει στον νεροχύτη μόνο του.
και άλλα πολλά.

Για το γκολ όμως δεν φταίει με τίποτα.
Τα του καισαρος το καισαρι και τα του θεου το θεο.
Ξεκαθαρα μπορουσε να βγει και να προλαβει.
Για το μνημονιο φταιμε και μεις φταιτε και σεις φταιει και ο χατζηπετρης.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

spyretto έγραψε:Ναι αλλά γιατί πρέπει κάθε φορά η ομάδα να στήνεται προβληματικά και να προσπαθεί να τα αλλάξει στο ημίχρονο;
Οπως και να χει το Χ ήταν καλό αποτέλεσμα γιατί πιθανή ήττα θα έκανε τον βάζελο να ξεφύγει πολύ...πάμε για ένα ντεμαράζ τώρα εφόσον τελείωσαν τα ντέρμπι και έχουμε βατό πρόγραμμα για να μειωθεί όσο το δυνατόν η διαφορά εν όψει πλέι-οφ και ενοείται ότι θα τα δώσουμε όλα στο κύπελλο.
Γιατι στηθηκε προβληματικα;;;ενα προσ.λαθος εδωσε γκολ.ο ΠΑΟΚ πηρε το κεντρο και αν ειχε ενα δεκαρι θα ειχε βγαλει 4-5 κλασικοτατες φασεις...
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

ΠΑΟΚ νεανικός, μπαλαδοφατσας να χαίρεσαι να τον βλέπεις ο σημερινός. Στα αρνητικά του μόνο η απειρία κ η αφέλεια.
Αυτα τα παιδιά θα έπαιρναν κ το διπλό εύκολα αλλά είχανε την πίεση του αποτελέσματος κ στο 2-2 ΑΛΛΑΞΑΝ όλο το σκεπτικό στον αγώνα τους.
Τους δικαιολογώ γιατί έχουν περάσει πολλά τελευταία.
Μπράβο παλικάρια μακάρι σήμερα να ειναι η αρχή για ένα εξαιρετικό finish στο πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Εν τω μεταξύ, μην προλάβει να δείξει θετικό δείγμα ο ΠΑΟΚ, να προλάβει το Μετρόψωλις να ρίξει πάλι λάδι στη φωτιά.
"Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ παρακολουθεί ο ΓΧ. Κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά.... μπορεί και τίποτα".

Ρε άσταδιάλα πια! :evil:
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Μόνο που σκέφτομαι πόσα ματς χάσαμε φέτος με το ίδιο τρόπο τρελαίνομαι. Πόσες φορές βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ και να χάνουμε από ομάδες χωριά που με τίποτα δεν είναι καλύτερές μας. Βέβαια κάποια στιγμή θα έσπαγε αυτό το απίστευτο σερί γκαντεμιάς. Έσπασε σήμερα και θα μπορούσαμε και διπλό αν το πιστεύαμε λιγάκι. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Τούντορ έγινε Μουρίνιο σ' ένα βράδυ. Απλά υπάρχουν και χειρότερα, σαν το μακαρόνια που πήρε ο Βάζελος και με δύο αλλαγές έκοψε την ομάδα του στη μέση...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”