Ε ? Να πάμε στο αμπελαλε που λέει και βλαμμενος ο τσουκαλαςKOSTAS54 έγραψε:Κάποιοι είναι εξαφανισμένοι.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε ? Να πάμε στο αμπελαλε που λέει και βλαμμενος ο τσουκαλαςKOSTAS54 έγραψε:Κάποιοι είναι εξαφανισμένοι.
simba έγραψε:και μετα λεει ο ντανι οτι κανεις δεν πανηγυριζει..KOSTAS54 έγραψε:Κάποιοι είναι εξαφανισμένοι.
ετσι ακριβος , αλλα δεν το θελουν οι προπονητες αρδKostas_Peraia4 έγραψε:3-5-2.AΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
Μονο αυτο
Την λεξη στα bold την ειδε κανεις σας ή μαλωνετε τζαμπα?Ksenitemenos4 έγραψε:ενταξει το καταλαβαμε, το υλικο ειναι για ρεαλ, ο τουντορ φταιει για ολαDimg4 έγραψε:Τι εχει το υλικο? Σιγα τον βαζελο που ειχαμε να αντιμετωπισουμε, ο τσιμιροτ κ ο χαρισης οτι ηθελαν τους εκαναν στο κεντροMīngus έγραψε:Με το συγκεκριμένο διαθέσιμο υλικό και όταν βρίσκεσαι με 2 γκολ πίσω, το 2-2 είναι ένα καλό αποτέλεσμα.
Τα του καισαρος το καισαρι και τα του θεου το θεο.apple64 έγραψε:Εγώ θα τον έκραζα για άλλα σημαντικότερα:paokovios1974 έγραψε:Στο δευτερο γκολ ξεκαθαρη ευθυνη ο βελλιδης.
Βγες ρε αγορι μου και στειλτην στα απεναντι παραθυρα.
1. αυτός φταίει για το 1ο μνημόνιο.
2. αυτός φταίει για το 2ο μνημόνιο.
3. αυτός φταίει για το 3ο μνημόνιο.
4. αυτός φταίει που μία γκόμενα έριξε χυλόπιτα σε έναν γνωστό μου.
5. αυτός φταίει που το άπλυτο πιάτο που έχω δίπλα μου δεν πάει στον νεροχύτη μόνο του.
και άλλα πολλά.
Για το γκολ όμως δεν φταίει με τίποτα.
Γιατι στηθηκε προβληματικα;;;ενα προσ.λαθος εδωσε γκολ.ο ΠΑΟΚ πηρε το κεντρο και αν ειχε ενα δεκαρι θα ειχε βγαλει 4-5 κλασικοτατες φασεις...spyretto έγραψε:Ναι αλλά γιατί πρέπει κάθε φορά η ομάδα να στήνεται προβληματικά και να προσπαθεί να τα αλλάξει στο ημίχρονο;
Οπως και να χει το Χ ήταν καλό αποτέλεσμα γιατί πιθανή ήττα θα έκανε τον βάζελο να ξεφύγει πολύ...πάμε για ένα ντεμαράζ τώρα εφόσον τελείωσαν τα ντέρμπι και έχουμε βατό πρόγραμμα για να μειωθεί όσο το δυνατόν η διαφορά εν όψει πλέι-οφ και ενοείται ότι θα τα δώσουμε όλα στο κύπελλο.