Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - αεπη

Βελλίδης
17
15%
Κίτσιου
1
1%
Vitor
2
2%
Χατζηισαΐας
17
15%
Τζαβέλλας
4
4%
Leovac
1
1%
Cimirot
36
32%
Kace
6
5%
Sabo
10
9%
Πέλκας
2
2%
Berbatov
7
6%
Μυστακίδης
3
3%
Χαρίσης
2
2%
Golasa
4
4%

Σύνολο ψήφων: 112

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giannina4 έγραψε:ρε παιδια θα τρελαθω γιατι εξηγουμε τα αυτονοητα τωρα.αν ησασταν ο τερματοφυλακας δεν επηρεαζεστε απο την κινηση του μπερμπα?αν ησασταν τοσο σιγουροι οτι δε θα προλαβει να κανει ψαλιδι και θα παει η μπαλα στον μυστα ωστε να αντιδρασετε αναλογα,τι να πω, μαλλον εγω βλεπω κατι λαθος.σε περιπτωσεις 'επηραζει τον αντιπαλο', το ζουμι ως διαιτητης ειναι να μπεις στη θεση του αμυνομενου και να καταλαβεις τι αντικτυπο ειχε η κινηση του επιτιθεμενου στην αντιδραση του.
οσον αφορα τον γιαννιωτη ρεφ, ειναι φιλοπαοκτζης απο οσο ξερω εξωδιαιτητικα , γι αυτο και τον εχει φαει η μαρμαγκα στους ορισμους.οσο τον ξερω παντως,περισσοτερο πωρωμενο ανθρωπο με τη διαιτησια δεν εχω ξαναδει.εχει δικο του διατροφολογο,εργοφυσιολογο και φυσιοθεραπευτη και παει και βλεπει ακομα και ερασιτεχνικο οποτε δε σφυραει σουπερλιγδα.
παρεμπιπτοντως και η επς ειναι 'δικια' μας ,οσον αφορα τις εκλογες.
Η μπάλα δεν φτάνει ποτέ στον Berba. Την προλαβαίνει ο Μυστα. Ο τερματοφύλακας παρακολουθεί τη μπάλα και αντιδράει κανονικά στην κεφαλιά. Πεντακάθαρο γκολ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μπαλαρα παίξαμε απλα ....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αγχωθήκαμε από τον διαιτητή που ήταν ΠΑΟΚτσάκι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αγαπάμε Ποντίους γιναυτον χάσαμε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:lol: :lol:

οκ, τωρα το ειδα... :lol:

το χθεσινο το κοπροσκυλο φιλοπαοκτσης... :lol:

μλκ, θα με πεθανετε, ελεος. :lol:

ξεκολλατε έχω και μικρά παιδιά :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν είσαι ο μόνος...
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

λοιπον για να μην το κουραζουμε και κανω λες και ειμαι κανας γαβρος και προσπαθω να πεισω μερικους οτι ειναι οφσαιντ με το ζορι.
https://youtu.be/WM45ew3Z1Yo?t=2642
αυτη η φαση για την ουεφα στο μαθημα που καναμε ειναι καθαρη περιπτωση οφσαιντ.αν θεωρεις οτι ο συγκεκριμενος παιχτης εχει περισσοτερη συμμετοχη στη φαση απο τον μπερμπατοφ ,τι να πω.
2ον, στον συνδεσμο ολοι μας γνωριζομαστε, δεν ειμαστε και 1000 ατομα, οποτε αφηστε να ξερω καλυτερα τι 'εξωδιαιτητικα' συναισθηματα τρεφει καθε διαιτητης.ουτε τυχαιο ειναι οτι εχει να σφυριξει 5 χρονια αγωνα του γκει.
3ον, το τι ομαδα υποστηριζει καθε ανθρωπος οταν καθεται στον καναπε του, δε σημαινει οτι θα την σπρωξει αν διευθυνει αγωνα της.εκτος αμα θελετε να μας σπρωχνουν επειδη καποιοι υποστηριζουν παοκ, οποτε πασο.πιστεψτε με παντως, οπως λεμε κι εμεις εδω στην ηπειρο, κανεις δε θα βαλει το καφαλι του στον ντορβα για να κερδισει η ομαδα του, ειτε ειναι παοκ ειτε γκει,ειτε βαζελος.by the way, αν ο θανος εχει απλη συμπαθεια, ο χαρισης που επαιζε κι αυτος χτες ειναι παοκ φολα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αγχωθήκαμε από τον διαιτητή που ήταν ΠΑΟΚτσάκι.
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

giannina4 έγραψε:λοιπον για να μην το κουραζουμε και κανω λες και ειμαι κανας γαβρος και προσπαθω να πεισω μερικους οτι ειναι οφσαιντ με το ζορι.
αυτη η φαση για την ουεφα στο μαθημα που καναμε ειναι καθαρη περιπτωση οφσαιντ.αν θεωρεις οτι ο συγκεκριμενος παιχτης εχει περισσοτερη συμμετοχη στη φαση απο τον μπερμπατοφ ,τι να πω.
Αδερφε σορυ αλλα κατ'εμε, αν κ δεν ειμαι ειδικος, η φαση αυτη ειναι πολυ διαφορετικη απ'αυτη του μπερμπα..
Η σεντρα εχει κατευθυνση προς το τερμα και ο παικτης που κανει την προσποιηση ξεκαθαρα επηρεαζει τη φαση και τον τερματα, και εννοειται πως ειναι οφσαιτ..

Σε μας, η σεντρα δεν πηγαινε στο τερμα και οπως ανεφερε ο αποστολης
μενει να αποδειχθεί το κατά πόσο επηρεάζει αμυνόμενους παίκτες. Εάν τους επηρεάζει είναι off-side.
Παίκτη δίπλα του να τον μαρκάρει δεν έχει επομένως τον μόνο που μπορούμε να θεωρήσουμε ότι επηρεάζει είναι τον τερματοφύλακα.
anw
giannina4

simba έγραψε:
giannina4 έγραψε:λοιπον για να μην το κουραζουμε και κανω λες και ειμαι κανας γαβρος και προσπαθω να πεισω μερικους οτι ειναι οφσαιντ με το ζορι.
Αδερφε σορυ αλλα κατ'εμε, αν κ δεν ειμαι ειδικος, η φαση αυτη ειναι πολυ διαφορετικη απ'αυτη του μπερμπα..
Η σεντρα εχει κατευθυνση προς το τερμα και ο παικτης που κανει την προσποιηση ξεκαθαρα επηρεαζει τη φαση και τον τερματα, και εννοειται πως ειναι οφσαιτ..

Σε μας, η σεντρα δεν πηγαινε στο τερμα και οπως ανεφερε ο αποστολης
μενει να αποδειχθεί το κατά πόσο επηρεάζει αμυνόμενους παίκτες. Εάν τους επηρεάζει είναι off-side.
Παίκτη δίπλα του να τον μαρκάρει δεν έχει επομένως τον μόνο που μπορούμε να θεωρήσουμε ότι επηρεάζει είναι τον τερματοφύλακα.
anw
μα το οτι εχει κατευθυνση προς το τερμα ειναι ακομα πιο 'ευκολο' σαν φαση.ο τερμας ειδικα απο τη στιγμη που φαινεται οτι ξερει εξαρχης οτι ειναι οφσαιντ ο παιχτης μπροστα του, η λογικη ελεγε οτι θα επρεπε απλα να πεσει στην κατευθυνση της μπαλας και οχι να κομπλαρει,κωλυσιεργωντας.παρολαυτα ο διαιτητης θεωρησε (ορθα) οτι επηρεαστηκε,ανεξαρτητα απο το οτι ο τερμας ειχε αντιληψη της φασης.φαντασου ο ηρακληδεας τερμας που δεν ηξερε καν ποιος θα παρει τη μπαλα ή αν ειναι καποιος σε θεση οφσαιντ.τζαμπα το συζηταμε κατ'εμε, πολυ ευκολη φαση συγκριτικα με αλλες.δεν μπορω να θυμηθω μια αλλη φαση που μας ειχαν δειξει οτι ειναι οφσαιντ και ειχαμε μεινει ψιλομ@λ@κες ολοι.θα τη βρω,που θα παει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Άσχετο απλά εδώ έχει κίνηση:

Άνοιξε το στοίχημα για την φάση των 16 του τσου λου και των 32 του Γιουρόπα.

Θα είμαι ελαστικός στην μέτρηση των προβλέψεων καθώς προστέθηκαν αργά.
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

Φίλε giannina4, διαιτητής δεν είμαι ούτε κάνω τον ειδικό. Κουβέντα κάνουμε.
Να σε ρωτήσω κάτι, από ότι βλέπουμε στο βίντεο αν δεν έκανε την κεφαλιά ο Μυστακίδης θα έπιανε το γυριστό ο Μπερμπάτοφ στο ίδιο σημείο ακριβώς (άντε με διαφορά 10 πόντων) αυτό θεωρείται ότι επηρεάζει την φάση γιατί δεν μπορεί να προβλέψει ο τερματοφύλακας που θα πάει η μπάλα; Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν επηρεάζει την κρίση του τερματοφύλακα. Δεν λέω ήταν δεν ήταν offside, πιθανόν έχεις δίκιο και θεωρείται ότι είναι. Αν δεν ήταν εκεί ο Μπερμπάτοφ, θα είχε διαφορετική αντίδραση ο τερματοφύλακας; 99% πιστεύω πως όχι.

Θεωρώ ότι είναι εντελώς διαφορετική η φάση που παρέθεσες.
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

Απλά να συμπληρώσω, ότι δεν είμαι της άποψης ότι αφού δεν το κάνουν στους άλλους να μην το κάνουν και σε εμένα.
Εγώ θέλω να σφυρίζουν όλα τα τα λάθη μου (offside, κάρτες κτλ) γιατί Π.Α.Ο.Κ. είμαι και δεν θέλω χάρες, αλλά απαιτώ να σφυρίζουν και τα λάθη των αντιπάλων.
giannina4

gkaletsi έγραψε:Φίλε giannina4, διαιτητής δεν είμαι ούτε κάνω τον ειδικό. Κουβέντα κάνουμε.
Να σε ρωτήσω κάτι, από ότι βλέπουμε στο βίντεο αν δεν έκανε την κεφαλιά ο Μυστακίδης θα έπιανε το γυριστό ο Μπερμπάτοφ στο ίδιο σημείο ακριβώς (άντε με διαφορά 10 πόντων) αυτό θεωρείται ότι επηρεάζει την φάση γιατί δεν μπορεί να προβλέψει ο τερματοφύλακας που θα πάει η μπάλα; Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν επηρεάζει την κρίση του τερματοφύλακα. Δεν λέω ήταν δεν ήταν offside, πιθανόν έχεις δίκιο και θεωρείται ότι είναι. Αν δεν ήταν εκεί ο Μπερμπάτοφ, θα είχε διαφορετική αντίδραση ο τερματοφύλακας; 99% πιστεύω πως όχι.

Θεωρώ ότι είναι εντελώς διαφορετική η φάση που παρέθεσες.
μα αν επιανε το γυριστο,δε θα ημασταν στην περιπτωση 'επηρεαζει αντιπαλο' αλλα 'ακουμπαει τη μπαλα' και δε θα γινοταν ολη η κουβεντα.θα σου κανω την αλλη υποθεση (αν και στα οφσαιντ ειναι αδοκιμο,γιατι καθε περιπτωση ειναι μοναδικη): εστω οτι δεν υπηρχε μυστακιδης ,σηκωνοταν ο μπερμπα,εκανε τσουρουκια και για εναν ποντο δεν εβρισκε μπαλα, η οποια συνεχιζε προς το πλαγιο.η ενστικτωδης αντιδραση του τερμα δε θα ηταν να πεσει οπως οπως,αφου δεν ξερει οτι δε θα βρει τελικα την μπαλα ο μπερμπα?εκει παρολο που θα ηταν ιδια η φαση (χωρις το γκολ του μυστα),και σηκωνε οφσαιντ , ειμαι σιγουρος οτι αν και δεν ειχε ακουμπησει τη μπαλα ο βουλγαρος, ολοι θα λεγαν 'ε ναι,ειναι οφσαιντ' γιατι με την κινηση του ο βουλγαρος θα ειχε εκβιασει το μπλονζον του τερματοφυλακα .με αυτο το σκεπτικο, δεν μπορεις να βαζεις τον τερματοφυλακα στη θεση του εποπτη, να ξερει ποιος ειναι οφσαιντ και ποιος οχι, γι'αυτο και θεωρουμε οτι επηρεαζεται.σε αντιθεση με τους υπολοιπους αμυνομενους που πρεπει να κυνηγανε καθε μπαλα γιατι μπορει να ερθει καποιος απο πισω και να σπασει το οφσαιντ.
στο βιντεο που παρεθεσα, ειναι ακομα χειροτερη περιπτωση γιατι η μπαλα περναει πισω απο τον εκτεθειμενο παιχτη ,ο οποιος κανει μαλιστα κινηση να την αποφυγει.παρολαυτα η ουεφα θεωρει οτι ο τερματοφυλακας επηρεαζεται.
εν κατακλειδι, αυτο που εχω καταλαβει οτι ειναι το πιο δυσκολο πραγμα στη διαιτησια ολα αυτα τα χρονια, δεν ειναι ουτε να μαθεις απ'εξω κι ανακατωτα τους κανονισμους ουτε να εισαι σε αψογη φορμα.το πιο δυσκολο κομματι ειναι να βαλεις το προσωπικο σου αισθημα περι 'δικαιου' και 'σωστου' κατω απο τις επιταγες της επο,της ουεφα και της φιφα.ολοι μας εχουμε πει παμπολλες φορες 'αυτο για μενα δεν ειναι φαουλ' ή 'σιγα το πεναλτι'.χαιρω πολυ, ελα ομως που η ουεφα δε σε ρωταει, αυτοι ειναι οι κανονισμοι σου λεει, ετσι πρεπει να παιζεται το παιχνιδι και αυτα θα σφυρας.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Συγνώμη, καθόμαστε και σκαλώνουμε στο αν ήταν ή όχι οφ σάιντ;
Έστω ότι ήταν, που δεν ήταν.
Εδώ το κοράκι μας έπαιξε 10-90 και σκαλώσαμε σε μία φάση και όχι στην ατιμώρητη κλωτσοπατινάδα; Όχι στις κάρτες που δεν τους έδωσε; Όχι στην κάρτα του Κάτσε που ήταν ανάποδο φάουλ; Όχι στην αβαβά κόκκινη του Βίτορ; Όχι την εγκληματική μέγγενη που έστησαν στον Μπέρμπα;

Δηλαδή ... εντάξει ... περίεργες εντολές έχει δώσει η ουέφα του πλατινί, του ινφαντίνο και του θεοδωρίδη ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”