Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
εχει ο καθένας τα δικά του προβλήματα η κοινωνία η ομαδα/λαος/ελληνικο ποδοσφαιρο επίσης και ο goran με τον vs ασχολούνται με τον κύριο Σαντος.....αδέλφια κουράζεται....καλοπροαίρετα πάντα
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Λέτε για τον κόσμο.
Ο κόσμος παλικάρια έρχεται απο την επαρχία
-χάνει την μέρα του και έρχεται στο γήπεδο για να ξεχάσει τα προβλήματα του
-μαλώνει με την οικογένεια του γιατί τους παρατάει Αγιου Βαλεντίνου, Χριστούγεννα, Πάσχα, με βροχή ή και με χιονι
-ξοδεύει τα λεφτά του στις βενζίνες
-στήνεται 40 λεπτά όρθιος μέσα στο μπούγιο μπροστά στα εκδοτήρια για να πληρώσει το εισητήριό του
-φτάνει στα τουρνικέ οπου τα "σεκιούριτι" του ζητάν να στριμωχτεί με κάνα ξέμπαρκο για να περάσει "διπλός"
-πληρώνει 2 ευρώ για μια κοκα-κολα μεσα στο γήπεδο
-οφείλει να έχει κάνει αντιτετανικό αν θέλει να πάει για κατούρημα
-φωνάζει όσο μπορεί για να στηρίξει την ομάδα
Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο κόσμος.
Δεν μιλάω για τον "περήφανο Λαό" που μαζεύεται στα χαμηλά της 4 για να κάνει πολιτική. Μιλάω για το σύνολο του κόσμου. Τον κάθε ανώνυμο μαλάκα που μετά το Κυριακάτικο φουρφούρι απο την νεοφώτιστη Γριά, χάνει τον ύπνο του και χρειάζεται μια βδομάδα για να ηρεμήσει.
Αυτόν που είναι υποχρεωμένος να ακούσει ή να διαβάσει την εξυπνάδα του ξερόλα ΑΡΔ.
Οσο δεν τον σεβόμαστε αυτόν, ο ΠΑΟΚ θα μικραίνει.
Κάθε κριτική δεκτή λοιπόν. Για τα αγωνιστικά, τα διοικητικά και οποιονδήποτε άλλον τομέα.
Αλλά με σεβασμό για τον κόσμο. Οχι ειρωνίες, εξυπνάδες και μαγκιές.
-μαλώνει με την οικογένεια του γιατί τους παρατάει Αγιου Βαλεντίνου, Χριστούγεννα, Πάσχα, με βροχή ή και με χιονι
-στήνεται 40 λεπτά όρθιος μέσα στο μπούγιο μπροστά στα εκδοτήρια για να πληρώσει το εισητήριό του
-φτάνει στα τουρνικέ οπου τα "σεκιούριτι" του ζητάν να στριμωχτεί με κάνα ξέμπαρκο για να περάσει "διπλός"
Δεν μιλάω για τον "περήφανο Λαό" που μαζεύεται στα χαμηλά της 4 για να κάνει πολιτική. Μιλάω για το σύνολο του κόσμου. Τον κάθε ανώνυμο μαλάκα που μετά το Κυριακάτικο φουρφούρι απο την νεοφώτιστη Γριά, χάνει τον ύπνο του και χρειάζεται μια βδομάδα για να ηρεμήσει.
Αυτόν που είναι υποχρεωμένος να ακούσει ή να διαβάσει την εξυπνάδα του ξερόλα ΑΡΔ.
Κάθε κριτική δεκτή λοιπόν. Για τα αγωνιστικά, τα διοικητικά και οποιονδήποτε άλλον τομέα.
@ RoMaN...έριξα την ψήφο μου στον Λέοβατς, όχι μόνο γιατί το ζήτησες εσύ, αλλά γιατί έπαιξε ένα ημίχρονο σφίγγοντας τα δόντια, έστω και ανέτοιμος... 

..εντελώς φιλικά, αν τον καρπουζά τον ειχαν στείλει απο το πρώτο εξάμηνο στο σπίτι του γιατί δέν έκανε για τον ΠΑΟΚ όπως φώναζε και έκραζε το 90% των αρδ και των οπαδών ΤΟΤΕ,(αποδεδειγμένα και με στοιχεία) ο σάντος θα ήταν το πολύ σε καμμιά ομαδούλα τρίτης πορτογαλίας τώρα, ούτε εθνικές ούτε τίποτα..Χρωστάει όλη την μετέπειτα καριέρα του στην στήριξη Ζαγοράκη.Γιαυτό και κολλήσαν πολλοι στο όνομα σάντος.Είναι ο μόνος προπονητής που ΔΕΝ κατάφεραν να διώξουν παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που του έκαναν..Αυτή είναι η αλήθεια. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !!!
Για το παιχνίδι, όποιος είδε οτι η ομάδα δεν προσπάθησε χτές, απλά δεν έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο.
Για το παιχνίδι, όποιος είδε οτι η ομάδα δεν προσπάθησε χτές, απλά δεν έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο.
georgedoulk2008 έγραψε:Λέτε για τον κόσμο.
ενας απο αυτους που περιγραφεις , εκτος του οτι εγω μενω στην πολη και δεν ερχομαι απο εξω , ολα τα υπολοιπα τα κανω και γω.. ελπιζω να μην αναφερεσαι σε μενα.. γιατι και γω δεν κραζω τον κοσμο , αλλα ΤΟΝ κοσμο (ενα συγκεκριμενο κομματι) που ξαφνικα θελει να τα σπασει ολα...
Ούτε σε ξέρω φίλε, ούτε με ξέρεις Ο.Κ.; Το ποιος διαστρεβλώνει την πραγματικότητα φαίνεται απ τα γραπτά και των δύο μας...Το συνεχίζεις ενώ βλέπεις ότι δεν δίνω εγώ συνέχεια, αλλά επειδή το έχεις παρακάνει οφείλω να σου απαντήσω ότι ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ και ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ:vs40 έγραψε:Σου το έχω ξαναπεί αν θέλεις μη διαβάζεις αυτά που γράφω. Απλά πράγματα. Έχεις γίνει ο σπάμμερ του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. Όποιος γράφει κάτι πάντα από πίσω εσύ σαν μπάτσος. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τέτοια συμπεριφορά και γράψιμο ανήκει σε άνθρωπο 52 ετών, αλλά φυσικά ποτέ μη λες ποτέ...goran 64 έγραψε:Είμαι 52 και ξέρω πολύ καλά από μανατζαρέους και διαφημιστές, να ξέρεις !!! Για την Ε.Π.Ο. τίποτα;;;vs40 έγραψε:Ε αυτά κράτα εσύ από το βιογραφικό του. Έτσι είναι άχρηστος και ο Μουρίνιο και το 99% των world class προπονητών πλην του βενγκερ και Σερ άλεξ. Στο βάζελο δεν έκανε σχεδιασμό χρονιάς και δεν έφερε κανέναν παίκτη. Γενικά ήταν εκτός κλίματος. Ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτό που είπα.
edit: Πόσο χρονών είσαι? Την έβλεπες τότε την αεκ44? Έχασε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία, η αεκ44 έπαιζε επιθετική μπαλάρα, γιατί είχε υλικό και ο γαύρος είχε την παράγκα του Κώκκαλη στην πιο hard-core εποχή ever. Χρυσόψαρα γινόμαστε? Ξεχνάς τη 2η θητεία στην αεκ, που με αστείο μπάτζετ, χειρότερου του ΠΑΟΚ 2008/9 μάζεψε 67 πόντους κάνοντάς πρωταθλητισμό?
https://en.wikipedia.org/wiki/2005%E2%8 ... .C._season
Ποιος έκανε σχεδιασμό χρονιάς στον βάζελο κι όχι αυτός δηλαδή εσύ που ξέρεις; Γιατί ήταν εκτός κλίματος παρά μόνο γιατί απαξίωνε τους παίχτες επειδή ήθελε να φέρει δικούς του από φοβίες και για το γνωστό κατιτίς του απ αυτούς;;; Και στην Μπενφίκα μήπως δεν έκανε σχεδιασμό χρονιάς; Άσε μας ρε μάστορα με την προπαγάνδα υπέρ του Σάντος, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις, εσύ ειδικά !!!
Μήπως θέλεις να τον διατηρούμε στο λεξιλόγιο μας σαν Π.Α.Ο.Κ.τσήδες, μήπως τον χρειαστούμε γυρίζοντας στον Π.Α..Ο.Κ. μαζί με την "συντροφιά του δαχτυλιδιού" που έχει αποτύχει παντού όπου έχει πάει;;;
Ότι θέλω θα πιστεύω και δε θα μου επιβάλεις εσύ αυτά που λέω. Άκου μας τα πρίξατε για τον Σάντος κτλ. Και εσύ ομοίως που δεν παραδέχεσαι την προσφορά των μόνων που περάσανε τα τελευταία χρόνια. Όλοι οι προπονητές έχουν κάπου αποτύχει - αυτό σου γράφω και παραπάνω. Θέλεις να γράψω μια αράδα ονομάτων προπονητών και πόσες φορές αποτύχανε σε ομάδες όπως πχ οι Βαν Γκάαλ ή Αντσελότι? Ωραίος είσαι μάγκα. Στην εθνική τι κλήρωση είχε ο Ρανιέρης δηλαδή και τι την κατάντησε την εθνική? Ο Σάντος ήξερε να μην υποτιμάει καμία ομάδα και για αυτό νικούσε. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο ποδόσφαιρο. Ε αφού έμεινε ένα διάστημα και άνεργος, έπρεπε να κάνει χαρακίρι μη σου πω εγώ. Άχρηστος όπως και το 99% των προπονητών του πλανήτη που τόλμησαν και μείνανε άνεργοι. Ο όμιλος του μουντιάλ ήταν γελοίος και για αυτό τον πέρασε. Στο Εύρω πάλι τυχερός ήτανε που μας πήγε στη διοργάνωση. Όλα τύχη.
Από την Μπερνφίκα έφυγε με τις κλοτσιές λέει το ρεπορτάζ σου και ότι είχε νεκροταφείο αποδυτήρια? Ειλικρινά απορρώ... Τότε γιατί έψηνε παίκτες από Πορτογαλία να έρθουν στον ΠΑΟΚ και είχε ανοικτή γραμμή με όλους τους προέδρους και ένα κάρο παίκτες εκεί? Αφού ήταν αποτυχημένος στην Πορτογαλία που ΕΣΥ λες, γιατί τώρα είναι εθνική Πορτογαλίας έχοντας superstars στην ομάδα του? Έφτασα στο σημείο να υπερασπίζομαι τον Σάντος, που και μένα μου την έσπασε τότε που μας παράτησε, αλλά δε μπορώ τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Πού είδες να γράψω εγώ ότι "μας τα πρήξατε με τον Σάντος", εεε;;; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι ρε συ;;;
Σπάμμερ και μπάτσος εγώ ρε συ ξερόλα; Εεεεεε; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι ρε συ;;;
Που είδες γραμμένο ότι είπα τον Σάντος άχρηστο επειδή έμεινε άνεργος, εεεεε;;; Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε συ;;;
Σου επέβαλα εγώ αυτό που γράφω;;; Εσύ ξεπερνάς πια κάθε όριο προπαγάνδας ρε ΨΕΥΤΗ !!! Που ακριβώς το είδες αυτό γραμμένο ρε συ, εεε;;; Μήπως έχω την ικανότητα να επεμβαίνω στον

Ξέρεις (ή μάλλον δεν ξέρεις) δεν είμαι από τους ανθρώπους που "διαγράφουν" απόψεις άλλων με ευκολία, ειδικά όταν αυτές περιέχουν ψέματα και διαστρεβλώνουν την αλήθεια και ειδικότερα όταν αυτό γίνεται εις βάρος μου και εις βάρος της ομάδας μου, εις βάρος της ζωής μου δηλαδή !!!
Κάνε μου την χάρη λοιπόν ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ "ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ" ΝΑ "ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΣΑΙ" ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ !!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

ΑΪΝΤΕ ΠΡΩΤΟΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΔΗΜΟΝΑΣ !!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 15 Φεβ 2016, 10:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό που δεν έγραψα προηγουμένως είναι ότι το γκολ του Μυστακίδη ήταν εγκυρότατο γιατί ο Berba δεν επηρέασε κανέναν αντίπαλό του. Το κυνήγι του ΠΑΟΚ από τη διαιτησία συνεχίζεται.
αποστολη διαφωνω , διοτι ο μπερμπα (παρα το οτι δεν εχει αμυντικο πανω του) κανει την κινηση να σουταρει , ασχετα αν δεν την βρισκει.. ειναι 1 εκατοστο απο την μπαλλα.. θελει δεν θελει συμμετεχει στην φαση.. δηλ ο τερματας επηρεαζεται απο την κινηση αυτη θελωντας και μη..
Ελα ρε Αποστολη για ονομα!!! Το γκολ ειναι μια τιτανοτεραστια λαλακια του Μπερμπατοφ.Ενω βλεπει και ξερει οτι ειναι οφσαιντ αντι να κατσει στα αβγα του ακινητος κανει ξεκαθαρη κινηση προς την μπαλλα σηκωνοντας και το ποδι που δεν την βρισκει για εκατοστα.
Φυσικά και αναφέρομαι στα συνθήματα για Σαββίδη - ΠΑΕ και στα αντίστοιχα σκηνικά.Odi έγραψε:Τα συνθήματα για τον Σαββίδη ότι να ναι όντως.giapas έγραψε:jibbie έγραψε:Η κατασταση στην ομαδα αντανακλα την ποιοτητα των οπαδων μας.
Αλλά αν εσάς σας αρέσει αυτό που βλέπετε και απορείτε με το "κοπρόσκυλα" π.χ,πάω πάσο.
Ας κάτσουμε όλοι μαζί στην κερκίδα να χειροκροτήσουμε την ομάδα μετά από μια ακόμη ηρωική ήττα με την γριά.
Φυσικά και δεν αναφέρομαι στη φυσιολογική πίκρα και αναμενόμενη γιούχα για αγωνιστικά θέματα.
Φυσικά και αναφέρομαι στη κατάθλιψη που παθαίνω βλέποντας μαιντανούς μέσα εδώ και πετάγονται στις ήττες και να βγάζουν όλη τη μιζέρια τους.
Το χαρακτήρα ενός ανθρώπου-οργανισμού νομίζω τον βλέπεις στις δύσκολες στιγμές και στις στραβές. Σε αυτό το κομμάτι ο οργανισμός ΠΑΟΚ παίρνει κάτω απο τη βάση ( αγωνιστικά , διοικητικά , οπαδικά ).
Joshua - Sick , μπορείτε να τα πάτε πολύ καλύτερα από την ειρωνεία που στη παρούσα φάση βγάζετε προς συγκεκριμένες απόψεις. Η μπάλα είναι κάτι που κερδίζεις ή χάνεις ανάλογα με το πόσο καλός είσαι . Έχει τα πάνω της και τα κάτω της και δε μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω για αυτό - προφανώς και αγωνιστικά είμαστε σε πολύ πολύ δύσκολη θέση. Δεν αντιλέγει κανείς. Στοιχειώδη λογική όμως , δε μπορείς ποτέ να φυτέψεις σε κανένα μυαλό. Ούτε να θεραπεύσεις την ηλιθιότητα. Αυτό εμένα με ξεπερνάει περισσότερο από κάθε ήττα εντός 4 γραμμών. Ο ΠΑΟΚ θα το βρει το δρόμο του σε κάποια φάση - οι ηλίθιοι ποτε.
Κάποιοι θέλουν κι επιμένουν μάλιστα να μας τον ξαναφέρουν, κι αυτοί δυστυχώς δεν είναι οι οπαδοί...Jeremy4 έγραψε:Αυτή η εμμονή με το παρελθόν με ξεπερνά πραγματικά. Λες κι ο χρόνος σταμάτησε στην εποχή Σάντος

1...Δεν υπάρχουν δηλαδή άλλοι αξιόλογοι προπονητές σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη Γη;;;

2...Ποιων τα συμφέροντα άραγε εξυπηρετεί η επάνοδος Σάντος στην ομάδα, αν όχι αυτών που, όπως ακούστηκε έντονα στην πιάτσα κι όχι από τους Α.Ρ.Δ. φυσικά, την είχαν ήδη συμφωνημένη πριν την πρόσληψη Α.Α. πέρυσι;;;

Δύο ερωτήματα "τροφή για σκέψη"...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 15 Φεβ 2016, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννη καμια ειρωνεια,απλα και ξεκαθαρα σου εγραψα οτι πριν φτασουμε στους οπαδους υπαρχουν πολυ πιο καθοριστικοι παραγοντες για την καταντια της ομαδας.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό είναι άλλο από αυτό που λέω. Κάνει κίνηση να βρει τη μπάλα, ναι. Αλλά δεν υπάρχει παίκτης που τον μαρκάρει, για να πούμε ότι επηρεάζεται κάποιος αμυντικός. Ούτε είναι δίπλα στον τερματοφύλακα για να ισχύει ότι επηρεάζει τον τερματοφύλακα.joshua έγραψε:Ελα ρε Αποστολη για ονομα!!! Το γκολ ειναι μια τιτανοτεραστια λαλακια του Μπερμπατοφ.Ενω βλεπει και ξερει οτι ειναι οφσαιντ αντι να κατσει στα αβγα του ακινητος κανει ξεκαθαρη κινηση προς την μπαλλα σηκωνοντας και το ποδι που δεν την βρισκει για εκατοστα.
Ρε Αποστολη ειναι δυνατον να μιλαμε για παθητικο οφσαιντ σε παικτη που κινειται προς την μπαλα?
Υπάρχουν κάποιοι, και μάλιστα αρκετοί, εδώ μέσα, οι οποίοι, σε ανύποπτους χρόνους και "τόπους" (topic δηλαδή) "παίρνουν" κλίμα απ τα "θέλω", τα "μπορώ" και τα "ανέχομαι" του λαού του Π.Α.Ο.Κ., δίχως να το παίρνουμε εμείς καν χαμπάρι και μετά κάνουν τις προτάσεις τους (εκεί που μόνο αυτοί ξέρουν που) για τον μελλοντικό σχεδιασμό της ομάδας ανάλογα με αυτά...Κάτι σαν την "θεωρία του ΣΟΚ" στην πολιτική και στις πολιτικές των πολιτικών παγκοσμίως, με "μέσα" τους τα Μ.Μ.Ε., τους ανάλογους πολιτικούς Α.Ρ.Δ. δηλαδή...Mapogo έγραψε:Κ εμείς έχουμε προπονητή κ ο Σάντος έχει ομάδα , οπότε τι ακριβώς συζητάμε ?

Τώρα πια κατάλαβες τι ακριβώς και γιατί το συζητάμε (και μάλιστα ευρέως και χωρίς σταματημό) φίλε μου;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 15 Φεβ 2016, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.