Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - αεπη

Βελλίδης
17
15%
Κίτσιου
1
1%
Vitor
2
2%
Χατζηισαΐας
17
15%
Τζαβέλλας
4
4%
Leovac
1
1%
Cimirot
36
32%
Kace
6
5%
Sabo
10
9%
Πέλκας
2
2%
Berbatov
7
6%
Μυστακίδης
3
3%
Χαρίσης
2
2%
Golasa
4
4%

Σύνολο ψήφων: 112

Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Re: Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Αχρωμη και αοσμη ομαδα..
Βασικα με λιγα λογια καμια σχεση με την εννοια ΠΑΟΚ..
Παικτες που περπατουσαν..
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αδερφέ othin, ΔΕΝ φταίει καμιά διαιτησία για να πάρεις σκορ από την γριά!
Μην μικραίνουμε την ομάδα μας ...
Πέρα από αυτό, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την καραμέλα με το χειροκρότημα!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ οι περισσότεροι, μην πω όλοι, το έκαναν για να την σπάσουν στους δικούς μας.
Ειρωνικό ήταν και όχι ότι θαύμασαν τις γριές! Έλεος ρε σεις..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 15 Φεβ 2016, 01:10, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

che4 έγραψε:ρε παιλοτ σορρυ αλλα το προβλημα σημερα ηταν η εξεδρα πραγματικα δηλ. η το χαος και το οτι ναναι που ειδαμε

PAOK_Antarctica έγραψε:Che, το να θέλει ο πυρήνας των οργανωμένων να διώξει τον Σαββίδη για μένα είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από το αν κερδίσαμε τις γριές ή όχι.

ποιο σαββιδη θα διωξουν μωρε ο ανθρωπος εχει επενδυσει τρελα λεφτα θα τον διωξει η εξεδρα

εδω βλεπει οτι του καταστρεφουν την επενδυση μην τον εχετε για χαζο

αν η ομαδα ηταν στο 30 μπροστα με 2 0 θα φωναζε κανενας τιποτα

το προβλημα ειναι η ομαδα και οχι ο κοσμος
Χάος δεν είδα, είδα πάλι μια ομάδα να φτάνει και να μην μπορεί να βάλει γκολ. Είδα 3-4 φιλότιμους και κάτι άλλους "δήθεν ποδοσφαιρστές" τα γνωστά βαρίδια που λέω εδώ και καιρό.

Είναι ομως τεράστιο πρόβλημα να αρχίσουμε τον εσωτερικό πόλεμο. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι κι αν έχεις ζήσει εποχές που τα επεισόδια στην τούμπα ήταν ψωμοτύρι με έναν κόσμο απέναντι σε έναν πρόεδρο. Και εκείνα κάπως έτσι ξεκίνησαν. Η κόντρα ήταν αρχικά με λίγους και ξαφνικά έγιναν πολλοί....
Εγραψα όταν έφυγε ο Ολσεν, μετά θα κοιτάξουν να χτυπήσουν Αρνεσεν Τούντορ με στόχο να φύγει κι ο Σαββίδης άμεσα...
Δε θέλει πολύ κόπο.
Εγώ στη θέση του, έχοντας βάλει 10 μύρια πριν λίγους μήνες +ότι άλλο, θα έβγαινα και θα έλεγα άντε γ@μηθείτε ρε ζώα, γειά σας, ή νομίζεις ότι θέλει πολύ να του γυρίσει το μυαλό;
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Μάγκες για μένα πρώτα φταίνε οι παίκτες..και μετά οι υπόλοιπο...δλδη τούντορ,άρνεσεν!

Ο μεγαλομέτοχος έχω απαίτησει κάθε χρόνο να τα χωνει...ο Ιβάν τα χώνει και τέλος!

Μπούλο στους μπερδεμένους
Άβαταρ μέλους
hasio_john

To είπα και θα το ξαναπώ όσες φορές χρειαστεί!
Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, θέλει κάποιος να της ρίξει μερικές σφαλιάρες και να την επαναφέρει στην πραγματικότητα η οποία είναι τα 4 γράμματα --->> Π.Α.Ο.Κ.
Αέρα νικητή θέλει και όχι μιζέρια ηττημένου!
Μετά το 0-1 πρόσεξα τον προπονητή και ΌΛΟΥΣ τους παίχτες ν' αποδέχονται την ήττα! ΓΙΑΤΙ??
Υπήρχε αρκετός χρόνος για να μπουν και 3 γκολ. Γιατί αυτή η ηττοπάθεια?
Ας ελπίσουμε να μπούμε στα πλέι οφ γιατί έτσι όπως πάμε, παίζεται και αυτό!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

flash4 έγραψε:
RoMaN έγραψε:
flash4 έγραψε:(εννοείται ότι δε συμφωνώ με όλα όσα λένε οι οργανωμένοι, αλλά έχω την απορία μιας και αυτοί κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ)

Θες να πεις ότι δεν κάνουν;;;;
Τα 5000€ πρόστιμο στη Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θα τα δώσουν;

+ τα διαφυγόντα κέρδη (100€ :mrgreen: ) από το κεκλεισμένων του Σαββάτου..
Καλά στο συγκεκριμένο αγώνα αμφιβάλλω αν είναι συνδεσμίτες ή απλά 15χρονα που νομίζουν ότι κάνουν μαγκιά. Το μπάσκετ είναι άλλη πονεμένη ιστορία που δεν είναι ώρα να αναλυθεί. Στο ποδόσφαιρο σκέψου τι έσοδα έχεις χωρίς να υπολογίσουμε τα λεφτά του ιβάν (εισιτήρια, χορηγοί, μπουτίκ κτλ).
Σε μια κερκίδα όπου το 75% είναι οργανωμένοι, είναι υπεύθυνοι οι ΣΦ... Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις μαλακίες των τριγύρω του. Αν ο διπλανός μου πετάξει σπασμένο μπουκάλι (πχ) και δεν του πω τίποτα και το ξανακάνει, δεν είμαι λάθος εγώ;
Αυτό εννοώ. Περιφρούρηση του γηπέδου. Δεν λέω απαραίτητα ότι έφυγε από τα χέρια ΣΦίτη το αντικείμενο.

Αλλά για το σημερινό έχουν 100% ευθύνη οι ΣΦίτες. Περιμένω ανακοινώσεις. Ντόμπρα, ΠΑΟΚτσήδικα.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

hasio_john έγραψε:Αδερφέ othin, ΔΕΝ χρειάζεσαι καμιά διαιτησία για να πάρεις σκορ από την γριά!
Μην μικραίνουμε την ομάδα μας ...
Πέρα από αυτό, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την καραμέλα με το χειροκρότημα!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ οι περισσότεροι, μην πω όλοι, το έκανα για να την σπάσουν στους δικούς μας.
Ειρωνικό ήταν και όχι ότι θαύμασαν τις γριές! Έλεος ρε σεις..
Όχι φίλε Γιάννη, δεν θέλω εύνοια από την διαιτησία για να κερδίσω την γριά. Από την άλλη όμως, πιστεύω ότι αν στήσεις τα κοράκια μπορείς να κερδίσεις όχι μόνον τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα και την Μπάρτσα του Μέσσι.

Σχετικά με το χειροκρότημα, ήμουν στην 2 και βρίστηκα με κάποιους, επειδή χειροκροτούσαν σαν χάνοι τα κ@λόπαιδα της γριάς, που "λιμάρανε" περίπου ένα ημίωρο αγώνα με καραγκιοζιλίκια και διακοσμήσανε με άπειρες μελανιές το σώμα του Μπερμπάτοφ και πολλών ακόμη παικτών μας. Δέχομαι ρε Γιάννη ακόμα και να κράξουνε τους παίκτες μας, αν νομίζουν ότι μ@λ@κίστηκαν, αλλά όχι και να χειροκροτούνε τα πουστρ@κι@ που μας αποδεκατίζουν σε κάθε ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ρε δώσε το μπάτζετ στον Φερνάντο Σάντος να μας κάνει ομάδα μέσα σε ένα καλοκαίρι!!! Ας είναι προπονητής και στην Πορτογαλία δε με πειράζει (έχει φοβερά κονέ και συνεργάτες). Να δεις τι παικταράδες θα μας φέρει πάλι. Τεχνικοί διευθυντές και παπαριές. Ποιος έφερε Λίνο, Αντελίνο, Μαρκος Αντόνιο? Ποιος έφερε Γκαμάρα, Μπρουνο Άλβες και τόσους άλλους παικταράδες στην αεκ???? Του σκας ένα καλό συμβόλαιο και του δίνεις εν λευκό το μπάτζετ, να είναι πάνω από όλους σε όλα. Ένας είναι ο Μεκάνικο και έχει απίστευτες γνώσεις σε όλα πάνω στο ποδόσφαιρο. Πάνω απ'όλα ξέρει την Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ και ξέρει τι χρειάζεται μια ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό. Τότε δεν είχαμε χρήματα για υπέρβαση. Ο Σάντος θα μπορούσε να κάνει και τεράστιες αγορές παικτών (5μύρια) αν υπήρχε το χρήμα και να μιλάμε για άλλο τελείως επίπεδο. Έτσι χτυπάς γαύρο - όχι στα λόγια. Ο γαύρος κάθε παίκτη που αγοράζει πληρώνει μίνιμουν 2 εκ και παίκτες σαν τον Ιντέγιε 5εκ. έτσι πας για πρωτάθλημα. Όχι με τα ψέμματα και τις μετριότητες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά ας μην έχει αποτελέσματα και θα δεις ακλαφτος θα πάει ο σαντος

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δεν ξέρω αδερφέ othin! Για να ήσουν μέσα, κάτι θα πρόσεξες παραπάνω!
Με προβληματίζει πολύ αν το χειροκρότημα δεν ήταν ειρωνικό..
Τι σκ@τά γίνεται ρε παιδιά! Τα έχουμε παίξει ομαδικώς??
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να αποτύχει αν του δώσουν το μπάτζετ. Εξάλλου για πρώτη χρονιά αν μαζέψει 65 πόντους θα είναι αποτυχία? Μη κάνουμε το άσπρο μαύρο... Για μένα πιο σημαντικό ο προπονητής είναι να βρίσκει τα εργαλεία που θέλει (παίκτες) για να δουλέψει και για αυτό χρειάζονται και καλά κονέ. Κάπως έτσι και ο Ντούσαν μεγαλούργησε, έχοντας το σεβασμό των παικτών που τους έπαιρνε παντού μαζί του.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Άσε τον σαντος στην υσυχια του δεν υπάρχουν άλλοι προπονητες ;ξαναζεσταμενο φαγητό δεν θέλω

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

eorptol έγραψε:Άσε τον σαντος στην υσυχια του δεν υπάρχουν άλλοι προπονητες ;ξαναζεσταμενο φαγητό δεν θέλω

Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Στην ελλάδα χωρίς να έχεις Τσουλου για να πείσεις παίκτη να έρθει, θα πρέπει να γουστάρει τρελά τον προπονητή. Όπως μας είπε ο Μπόλονι ότι μπορούσε να φέρει τον Μποκανί, αν είχαμε 4-5εκ να ξοδέψουμε. Τέτοιους προπονητές χρειαζόμαστε. Καλός ο φρανκ - σούπερ, αλλά ο προπονητής πρέπει να είναι πιο πάνω.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Με αυτούς στο ρόστερ δεν πάμε πουθενά. Κάποιες αναλαμπές είχανε όλη τη χρονιά, άντε να κάνουν άλλες δυο μέχρι τέλους και όλα καλά. Για τον ΠΑΟΚ του 2015-2016 λυπάμαι που το λέω αλλά η ιστορία ότι και να γράψει θα ξεχαστεί σύντομα.

Τώρα για τον Σαββίδη και τις φωνές που διαβάζω για αποχώρηση του ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι συνέχεια από το 2007, το 2011 ή το 2012 αλλά χωρίς Σαββίδη ο ΠΑΟΚ σε 2-3-4 χρόνια θα είναι εκεί που είναι η ρούλα φέτος. Οπότε όποιος δεν γουστάρει Σαββίδη ας βουτήξει τη γλώσσα στον εγκέφαλο του δυο φορές πριν μιλήσει ή αν έχει άλλο σχέδιο ας μου το ξεφουρνήσει, αλλιώς καλύτερα να πάψει. Τον ίδιο νταλκά βαράμε όλοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”