Σίμπα φαντάζομαι έχεις διαβάσει τι γράφω τόσο καιρό για Τούντορ. Σήμερα όμως το 3-5-2 ήταν σωστό και το γνωρίζουμε ως σύστημα. Ας το αξιοποιήσουμε το μαμημένο τώρα που για 1η φορά μας χρειάστηκε. Φυσικά έλλειπέ το πλάτος του 4-2-3-1. Αλλά με Λέοβατς στα εξτρέμ που πας ρε φίλε? Πέρα τούτου ανέτοιμος ο Μύστακίδης που κανονικά ήταν για 20λεπτο. Στη συνέντευξη τύπου είπε ο βοηθός ότι ο Λέοβατς κανονικά θα έβγαινε στο 65. Μετά ο Μύστα δεν έχει και ιδιαίτερη ατομική ενέργεια. Ίσως αν έπαιρνε 2 παίκτες από την Κ20 να μπορούσε. Συγκεκριμένα ο Δημητριάδης πετάει. Μπορείς να τον βάλεις 10άρι και τον Πέλκα στα εξτρέμ. Γενικά είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα κάνω κριτική. Θα πω όμως για τη σούμα: σε 22 αγώνες 34 πόντοι είναι αρνητικό ρεκόρ από το 2008 και μετά. Μας πέρασε και ο Πανιώνιος και κινδυνεύουμε από τον Αστέρα, που έχει και τα κονέ με την παράγκα. Το 22 αγώνες 34 δε χωράει δικαιολογίες με αυτό το ρόστερ. Προπονητές υπάρχουν - η αεκ με μικρό μπάτζετ πως έφερε προπονηταρά???? Είδα το ντέρμπι αργά σε επανάληψη και είπα το 1ο φετινό ντέρμπι που είδα. Έκανε την αεκ ΟΜΑΔΑ παρόλου που οι παίκτες της είναι μέτριοι. 2 μόνο θα μπορούσαν να παίζουν στον ΠΑΟΚ και χωρίς να ξεχωρίζουν. Κατάφερε όμως να τους βελτιώσει όλους και ατομικά. Γίνανε μια γροθιά και βγάζουν πάθος. Σόρι για όσους προσεύχεστε για τα πλέι οφ, αλλά με προσευχές δεν παίζεται το ποδόσφαιρο. Η αεκ αυτή που είδα δε μπορούμε με αυτή την ομάδα να την αγγίξουμε. Τεράστια πλέον διαφορά!!! Ναι αυτό το αστείο αεκάκι με παίκτες μέχρι 350,000 ταβάνι μισθών. Την έκανε ομάδα σε 2-3 μήνες. Μετά είναι λάθος να ξεγράφεις το βάζελο όταν έχει τόση εμπειρία στα πλέι οφ και σε έχει πελάτη κάθε χρόνο. Εγώ αν επέλεγα τώρα προπονητή, τον Αναστασίου θα έφερνα, γιατί ξέρει από πλέι οφ και ήταν πάντα νικιτής. Η αεκ έκανε την αλλαγή προπονητή όταν έπρεπε. Τώρα ειναι πολύ αργά για εμάς. Ή συνεχίζουμε με τον Τούντορ, ή χρειαζόμαστε Έλληνα προπονητή που ξέρει τα πάντα για τη λίκα μας, μέχρι το καλοκαίρι.simba έγραψε:Γραφεται οτι υπαρχουν σκεψεις για Λολα...vs40 έγραψε: Είναι ξεκάθαρο ότι φταίει κατά το μεγαλύτερο ποσοστό το προπονητικό. Και άλλες ομάδες έχουν νέους παίκτες. Δηλαδή ο Τζέλαρ του γαύρου τι εμπειρία έχει ή οι παίκτες του βάζελου από τις ακαδημίες? Μην ακούω χαζές δικαιολογίες. Μαμημένο προπονητικό του διαβόλου!!! Πως ένας παίκτης να βελτιωθεί στον ΠΑΟΚ όταν έχει 3 τραυματισμούς μέσα σε μια χρονιά/ Αυτό συμβαίνει τόσα χρόνια, και αρχίζω να πιστεύω ότι δεν φταίνε και τόσο οι προπονητές για τη μη βελτίωση των παικτών μας (ατομικά). Βγαίνει MVP ο Γκάρι τραυματίζεται. Άντε να επανέλθει. Το ίδιο ο Χαρίσης, ο Λέοβατς. Έλεος με τη Μεσσιμβρία πια!!!
Στα αλλα περι 3-5-2 διαφωνω..
Δεν ειχαμε και καλα επιλογες στα ακρα οποτε επιλεγουμε να εχουμε -1 παικτη στην αναπτυξη (3 πισω) και να μην εχουμε ΚΑΘΟΛΟΥ πλευρες..
ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ?
Σε ποιο πλανητη ειναι αυτο ορθολογικο? Δλδ τωρα που δε θα εχουμε φορ θα κατεβουμε με 4-6-0 ?
Με τις επιλογες που εχεις, κανεις το καλυτερο δυνατο-ορθολογικο χωρις αλλαγη σε συστηματα που εχουν αποδειχθει οτι μας βραχυκυκλωνουν και φερνουν ανασφαλεια στους παικτες σε ενα πολυ κρισιμο σημειο...
Και ποια ειναι τα ακρα που δεν ειχαμε?
Ειχες Κιτσιου-Τζαβελα στα μπακ, Μυστακιδη και Πελκα στις πλευρες και Λεοβατς εστω κ αναγκαστικα ως εξτρεμ για 30 λεπτα (ή αντιστροφα για 60 λεπτα λεοβατς και μετα για 30 Μυστακιδης)
Σαμπο στον αξονα που στον ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ εκει εχει αποδωσει καπως και αν δεν τραβηξει, βαζεις Γκολασα...
(αν κ επρεπε να ειναι αντιστροφα με γκολασα στο αρχικο σχημα, γιατι αυτος ειναι που στα τελευταια 2 ματς πηρε ρυθμο κ βοηθησε την ομαδα επιθετικα, ενω ο Σαμπο ηταν πολυ ανενεργος)
Δεν ειναι πυρηνικη επιστημη!
Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
30 χρόνια εκεί μέσα...
Σήμερα ένιωσα τεράστια ΑΗΔΙΑ, για τον "λαό του ΠΑΟΚ".
Ξεκίνησε η 4 το γνωστό για τον πρόεδρο με @@ και ακολούθησαν κι άλλοι.......
Τόσα χρόνια μετά τον τελευταίο που ανέβαινε εκεί πάνω (Τάσο) και "έδινε" , 2 γλάστρες παρακαλάνε τον κόσμο να φωνάξει... τόσοι σύνδεσμοι, τόσα παιδιά τι να πω, ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΈΒΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ.............
Σταυράκη με παρακάλια, δεν γίνεται κερκίδα, παλιά κατέβαινε ο άλλος, έριχνε δυο μπάτσες φιλικές και τέλος.
όσον αφορά τους σποράκηδες στις άλλες θύρες. Η Τούμπα είναι πιο ήσυχη από εκκλησία. Λογικό είναι πλέον, να έρχεται η κολοπετινίτσα και να παίζει σαν Μπαρθελόνα απέναντί σου, μιας και δεν είσαι "φόβητρο" ούτε και στον τομέα που ήσουν κάποτε. Και γω αν ήμουν παίκτης της καλλονης θα έδινα και την ψυχή μου να κερδίσω στην τούμπα.
Μην ξεχάσετε να χειροκροτήσετε τους αντιπάλους και να βρίσετε την 4, όταν ακούσετε κάτι που δεν σας αρέσει, άλλωστε μόνο στο τέλος ακουστήκατε, κομπλεξάρες αντι-παοκ. Έρχεστε όχι για την ομάδα, αλλά για να μιρλιάσετε , όλοι προπονητές κερκίδας. Όταν εμείς βγάζαμε λαρύγγια που ήσασταν;;; και απλά αναφέρω για να μην μπερδευτεί κανείς ότι εννοείται ότι εγώ και η παρέα μου, δεν γουστάραμε τα βρισίματα και κοιτιόμασταν μεταξύ μας, να συνηδειτοποιήσουμε αν αυτά που ακούμε, είναι αλήθεια.
Μέσα μου γύρισα σε εποχές βουλινού......πραγματικό ντεζαβού....
Θέλω να ακούσω αύριο την εκπομπή των συνδέσμων. Τα παιδιά ακούγονται λογικά τουλάχιστον. Πρέπει να βρουν μία λύση και περιμένω τις εξηγήσεις τους για το σύνθημα ΠΑΟΚ ολε γ@μιέται η ΠΑΕ.
υ.γ τα μυαλά μας πονάνε, αρρώστεια τεράστια, μπουρδέλο όλα.
Σήμερα ένιωσα τεράστια ΑΗΔΙΑ, για τον "λαό του ΠΑΟΚ".
Ξεκίνησε η 4 το γνωστό για τον πρόεδρο με @@ και ακολούθησαν κι άλλοι.......
Τόσα χρόνια μετά τον τελευταίο που ανέβαινε εκεί πάνω (Τάσο) και "έδινε" , 2 γλάστρες παρακαλάνε τον κόσμο να φωνάξει... τόσοι σύνδεσμοι, τόσα παιδιά τι να πω, ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΈΒΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ.............
Σταυράκη με παρακάλια, δεν γίνεται κερκίδα, παλιά κατέβαινε ο άλλος, έριχνε δυο μπάτσες φιλικές και τέλος.
όσον αφορά τους σποράκηδες στις άλλες θύρες. Η Τούμπα είναι πιο ήσυχη από εκκλησία. Λογικό είναι πλέον, να έρχεται η κολοπετινίτσα και να παίζει σαν Μπαρθελόνα απέναντί σου, μιας και δεν είσαι "φόβητρο" ούτε και στον τομέα που ήσουν κάποτε. Και γω αν ήμουν παίκτης της καλλονης θα έδινα και την ψυχή μου να κερδίσω στην τούμπα.
Μην ξεχάσετε να χειροκροτήσετε τους αντιπάλους και να βρίσετε την 4, όταν ακούσετε κάτι που δεν σας αρέσει, άλλωστε μόνο στο τέλος ακουστήκατε, κομπλεξάρες αντι-παοκ. Έρχεστε όχι για την ομάδα, αλλά για να μιρλιάσετε , όλοι προπονητές κερκίδας. Όταν εμείς βγάζαμε λαρύγγια που ήσασταν;;; και απλά αναφέρω για να μην μπερδευτεί κανείς ότι εννοείται ότι εγώ και η παρέα μου, δεν γουστάραμε τα βρισίματα και κοιτιόμασταν μεταξύ μας, να συνηδειτοποιήσουμε αν αυτά που ακούμε, είναι αλήθεια.
Μέσα μου γύρισα σε εποχές βουλινού......πραγματικό ντεζαβού....
Θέλω να ακούσω αύριο την εκπομπή των συνδέσμων. Τα παιδιά ακούγονται λογικά τουλάχιστον. Πρέπει να βρουν μία λύση και περιμένω τις εξηγήσεις τους για το σύνθημα ΠΑΟΚ ολε γ@μιέται η ΠΑΕ.
υ.γ τα μυαλά μας πονάνε, αρρώστεια τεράστια, μπουρδέλο όλα.
- Μπαρκαρούτσος
Ό,τι είπε ο pilotos.
Αν κι εγώ δεν έχω 30 χρόνια εκεί μέσα, ούτε 30 90λεπτα έχω...
Αν κι εγώ δεν έχω 30 χρόνια εκεί μέσα, ούτε 30 90λεπτα έχω...
Η ομάδα δεν σέρνεται απλά δεν έχει εξτρέμ για να δημιουγήσει ευκαιρίες.Tolaros έγραψε:Πρώτον να γράψω κάτι γιατί έχει καιρό που μας έχετε σπάσει τα τέτοια για τον κακό μίρλα λαό του ΠΑΟΚ στις υπόλοιπες θύρες που με τη γκρίνια του φταίει που η ομάδα δεν τραβάει. Παρτε μια θύρα 4 σήμερα να τη χαίρεστε. Τα μπινελίκια σε Ιβάν άρχισαν στο ημίχρονο οπότε κάτι άλλο κρύβεται από πίσω κ όχι μόνο το αγωνιστικό. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.
Καθήστε τώρα πάλι να πείτε για την ατυχία, την κωλοφαρδία των άλλων, για το ότι οι αντίπαλοι μας παίζουν μονο με εμάς κ με τους άλλους κάθονται να χάσουν, για εμάς τους μίρλες που λέμε ότι η ομάδα ΣΕΡ - ΝΕ - ΤΑΙ κ φυσικά τους κακούς ΑΡΔ. Μόνο για τους παικταράδες μας μην πείτε τίποτα κ τους στεναχωρήσετε κ δεν αποδώσουν στη λεωφόρο.
Παικτάκια της πλάκας που όσο τους λιβανίζετε τόσο θα τους τρώμε στη μάπα. Δεν ξέρω τι περιμένατε σήμερα, αναμενόμενη εμφάνιση κ όχι τόσο έκπληξη το αποτέλεσμα.
ΥΓ Η μεγάλη πλάκα είναι ότι τα μόνα μέλη του φόρουμ που κραζουν συνέχεια τους ΑΡΔ κ λένε μην τους διαβάζετε, είναι κ τα ΜΌΝΑ που τους ακούνε κ μας αναρτουν εδώ μέσα τι ακούγονται σε ραδια κ γράφονται σε εφημερίδες. Μόνοι τους τους ακούνε, μας τα μεταφερουν κ μετά γράφουν μην τους ακούτε ρε μίρλες κάνετε κακό στον ΠΑΟΚ.
Όλα τα υπολοιπα δουλεύουν καλά.
Το κέντρο σε όλους τους αγώνες παίρνει την κατοχή από τον αντίπαλο.
Και ναι ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα σήμερα γιατί οι απουσίες είναι πολύ σημαντικές.
Και με τον Παναθηναικο θα χάσουμε στο επόμενο παιχνίδι.
Όταν όμως επιστρέψουν αυτοί που είναι να γυρίσουν η ομάδα αυτή θα πάρει το κύπελο και θα βγει πρώτη στα πλέι οφ εδώ θα είμαστε και θα το δεις
μαζί σου είμαι ,και εγώ για τον ΠΑΟΚ μιλώ,απλά επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο,αν δεν κάπνιζε το πακετάκι θα ήταν ακόμα καλύτερος.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγω λεω τι εκανε στον ΠΑΟΚ πριν τη Γερμανια. Και μακαρι να το εκοψε το καταραμενο. Αλλα μιλαω για τη θεληση του να γίνει καλύτερος. Που μονο μεσα απο την προπονηση μπορει να γινει αυτόalp920 έγραψε:στην γερμανία πάντως δύσκολα να συνεχίζει να καπνίζει το πακετάκι του.Μαυρο Χιονι έγραψε:Και ο Αντρε με ενα πακετο καμηλες την ημερα ηταν, τι παει να πει αυτο; αν δουλευει σωστα στην προπόνηση και είναι από τους καλύτερους γιατι να μη παιξει;
μην ξεχνάς ότι από τότε που πήγε εκεί και κιλά έχασε και την φυσική του κατάσταση βελτίωσε.Μέχρι να το κάνει αυτό πολύ απλά δεν έπαιζε,ειδικά στην αρχή δεν έπαιζε καθόλου.
και κακά τα ψέμματα δεν είναι κανείς από αυτούς που έχουμε στο επίπεδο του αντρέ για να μπορεί να τα κάνει αυτά και πάλι να ξεχωρίζει στο γήπεδο
και σου ξαναλέω μιλάμε για τον αντρέ.
για αυτούς που έχουμε τώρα που κανένας δεν είναι παιχταράς ή ταλεντάρα,είναι εντελώς αμαρτία να καπνίζουν και να πλακώνονται στα ποτά.Πρέπει να κάνουν μόνο αυτό που λές,προπόνηση,προπόνηση προπόνηση.ότι άλλο μπορεί να τους πάει πίσω για μένα είναι αντιεπαγγελματικό και απαγορεύεται δια ροπάλου,χώρια που είναι και προκλητικό.
Τον αντρέ όλοι τον συγχωρούσαν τα τσιγαράκια του λόγω της απόδοσης του στο γήπεδο. Ποιός από αυτούς που έχουμε στο ρόστερ τώρα μπορεί να κερδίσει με την απόδοση του ανάλογο προνόμιο?
Προτείνω όλοι αυτοί που γιουχάρουν τους οργανωμένους να κάνουν κερκίδα 90' συνεχόμενα και όχι μόνο όταν τους βολεύει. Επίσης μετά το 0-1 γιατί δε συνέχισαν να γιουχάρουν τους οργανωμένους. (εννοείται ότι δε συμφωνώ με όλα όσα λένε οι οργανωμένοι, αλλά έχω την απορία μιας και αυτοί κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ)
- Μπαρκαρούτσος
flash4 έγραψε:(εννοείται ότι δε συμφωνώ με όλα όσα λένε οι οργανωμένοι, αλλά έχω την απορία μιας και αυτοί κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ)
Θες να πεις ότι δεν κάνουν;;;;
Τα 5000€ πρόστιμο στη Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θα τα δώσουν;
+ τα διαφυγόντα κέρδη (100€

- efthimis_paok
Δεν υπαρχει πέναλτυ στον Τούρκο, κόκκινη στον μπαρτολινι για φάουλ στον τσιμι, το γκολ κανονικό τώρα ο βαρουχας.
Σε σφάζει το κοράκι κ μεις λέμε τα δικά μας.
ρε μη με φορτώνετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΩΓΑΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΓΥΡΙΖΕ ΤΟ ΜΑΤΣ!!!
ΑΝΤΕ να πούμε τώρα λέτε ο κάθενας την παπαριά του εδώ μέσα.
Δεν είχε σημασία, ούτε ποιος έπαιζε, ούτε πόσα έπαιρνε.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Μόνο κανά 3-4 αξίζουν , οι άλλοι αν τους αφήσεις ελεύθερους , ούτε στην Καλλονή δε θα βρουν συμβόλαιο.
ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΩΓΑΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΓΥΡΙΖΕ ΤΟ ΜΑΤΣ!!!
ΑΝΤΕ να πούμε τώρα λέτε ο κάθενας την παπαριά του εδώ μέσα.
Δεν είχε σημασία, ούτε ποιος έπαιζε, ούτε πόσα έπαιρνε.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Μόνο κανά 3-4 αξίζουν , οι άλλοι αν τους αφήσεις ελεύθερους , ούτε στην Καλλονή δε θα βρουν συμβόλαιο.
Άνα μπράβο μας ακυρώνει κανονικο γκολ και εμεις τα δικα μαςefthimis_paok έγραψε:Δεν υπαρχει πέναλτυ στον Τούρκο, κόκκινη στον μπαρτολινι για φάουλ στον τσιμι, το γκολ κανονικό τώρα ο βαρουχας.
- Grouchopoulos
Άμα θες να μην γκρινιάζει η κερκίδα, να κάνεις και καμιά νίκη που και που. Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε.
Εντάξει, δεν λέω να κυνηγάνε τους παίκτες και να βρίζουν τον Σαββίδη, αλλά δεν φταίει και ο κόσμος που το κοουτσάρισμα του Τούντορ είναι φάση πίνουν μπάφους και παίζω προ και ο Σάμπο σκοντάφτει στην μπάλα.
Εντάξει, δεν λέω να κυνηγάνε τους παίκτες και να βρίζουν τον Σαββίδη, αλλά δεν φταίει και ο κόσμος που το κοουτσάρισμα του Τούντορ είναι φάση πίνουν μπάφους και παίζω προ και ο Σάμπο σκοντάφτει στην μπάλα.
Καλά στο συγκεκριμένο αγώνα αμφιβάλλω αν είναι συνδεσμίτες ή απλά 15χρονα που νομίζουν ότι κάνουν μαγκιά. Το μπάσκετ είναι άλλη πονεμένη ιστορία που δεν είναι ώρα να αναλυθεί. Στο ποδόσφαιρο σκέψου τι έσοδα έχεις χωρίς να υπολογίσουμε τα λεφτά του ιβάν (εισιτήρια, χορηγοί, μπουτίκ κτλ).RoMaN έγραψε:flash4 έγραψε:(εννοείται ότι δε συμφωνώ με όλα όσα λένε οι οργανωμένοι, αλλά έχω την απορία μιας και αυτοί κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ)
Θες να πεις ότι δεν κάνουν;;;;
Τα 5000€ πρόστιμο στη Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θα τα δώσουν;
+ τα διαφυγόντα κέρδη (100€) από το κεκλεισμένων του Σαββάτου..
Ο ΠΑΟΚ είναι ενα σωματείο που μεγάλωσε και κρατήθηκε ζωντανό βασισμένο στο μόχθο και τη δουλειά.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει, καλυτερα να αποχωρήσει και να μην ξανα ασχοληθεί με αυτό το σωματείο. Με ευχές, ψευτομαγκιές, συμπτωματα νεοπλουτισμου και παχιά λόγια αυτή η Ομάδα μικραίνει.
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όποιος δεν το καταλαβαίνει, καλυτερα να αποχωρήσει και να μην ξανα ασχοληθεί με αυτό το σωματείο. Με ευχές, ψευτομαγκιές, συμπτωματα νεοπλουτισμου και παχιά λόγια αυτή η Ομάδα μικραίνει.
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ ακόμα δε μπορώ να χωνέψω ότι ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη έχει στο ρόστερ παίχτες επιπέδου Κιτσιου που το παλικάρι στη καριέρα του ζήτημα να έχει κάνει δέκα σέντρες της προκοπής, ότι το βασικό του δεκαρι είναι ο Πέλκας όπου σήμερα σε σουτ εκτός περιοχής ελεύθερος δε κατάφερε να σηκώσει τη μπάλα από το χορτάρι και πήγε η μπάλα συρτά στον τερματοφύλακα. Ότι ακόμα υπάρχει ο Σαμπο που νομίζω δεν έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ τέτοιος τουρίστας, περπατάει λες και κάνει βόλτα στη παραλία. Και άλλοι πολλοί. Επίσης η ομάδα σήμερα έπαιζε χωρίς εξτρεμ. Ο ΠΑΟΚ έτσι; Όχι η Καλλονή ή ο Πανθρακικός που έχουν πέσει. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε εξτρεμ να βάλει. Επίσης 30 θλασεις. Το 2016 όπου το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός είναι επιστήμη ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει ακόμα τροπο να μην έχει μια θλάση κάθε βδομάδα. Α επίσης ο ΠΑΟΚ έχει οπαδούς που σήμερα θεώρησαν σωστό να βρισουν έναν άνθρωπο που αντί να ξεφτιλισει την ομάδα όπως έκαναν άλλοι και να τη ρίξει στη Γ εθνική έβγαλε από τη τσέπη του 10 εκ και τη ξεχρέωσε. Δε μ ενδιαφέρει που ήταν λίγοι. Στον ΠΑΟΚ τη ζημιά πάντα αυτοί οι λίγοι την έκαναν.
Μέσα σε όλα αυτά και ο Τουντορ. Που εγώ με όλα αυτά ειλικρινά δε μπορώ να έχω άποψη. Δηλαδή πως να πω ότι ένας προπονητής δε κανει όταν έχει τόσους τραυματισμούς αλλά και τόσους παίχτες που δε κάνουν για ΠΑΟΚ. Για τον ίδιο λόγο όμως δε μπορώ να πω αν κανει κι ολας. Και δε μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν και άτομα που ειναι τόσο σίγουροι ότι δε κάνει ο Τουντορ και τι ακριβώς θα αλλάξει αν έρθει άλλος;
Αυτο που λείπει απο τον ΠΑΟΚ είναι η λογική. Σε όλα τα επίπεδα. Διοικητικό αγωνιστικό και οπαδικό. Ο ΠΑΟΚ είναι σουρεαλ ομάδα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μέσα σε όλα αυτά και ο Τουντορ. Που εγώ με όλα αυτά ειλικρινά δε μπορώ να έχω άποψη. Δηλαδή πως να πω ότι ένας προπονητής δε κανει όταν έχει τόσους τραυματισμούς αλλά και τόσους παίχτες που δε κάνουν για ΠΑΟΚ. Για τον ίδιο λόγο όμως δε μπορώ να πω αν κανει κι ολας. Και δε μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν και άτομα που ειναι τόσο σίγουροι ότι δε κάνει ο Τουντορ και τι ακριβώς θα αλλάξει αν έρθει άλλος;
Αυτο που λείπει απο τον ΠΑΟΚ είναι η λογική. Σε όλα τα επίπεδα. Διοικητικό αγωνιστικό και οπαδικό. Ο ΠΑΟΚ είναι σουρεαλ ομάδα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ξερετε οτι με ηττα την αλλη κυριακη ειμαστε εκτος πλει οφ ετσι