Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - αεπη

Βελλίδης
17
15%
Κίτσιου
1
1%
Vitor
2
2%
Χατζηισαΐας
17
15%
Τζαβέλλας
4
4%
Leovac
1
1%
Cimirot
36
32%
Kace
6
5%
Sabo
10
9%
Πέλκας
2
2%
Berbatov
7
6%
Μυστακίδης
3
3%
Χαρίσης
2
2%
Golasa
4
4%

Σύνολο ψήφων: 112

Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Re: Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από efthimis_paok »

The_Stalker έγραψε:Εμφάνιση απαράδεκτη το λιγότερο. Τραγικό λάθος του Τούντορ να βγάζει Κίτσιου και να αφήνει μέσα Σάμπο, γιατί η ομάδα δεν έπαιζε με 10, έπαιζε με 9. Τσίμιροτ, Τζαβέλλας οι μόνοι που έπαιξαν και με τσαμπουκά, Κάτσε προσπάθησε, Βίτορ - Χατζη χωρίς πολλά πολλά, Βελλίδης καλός και οι υπόλοιποι απλώς δεν βλέπονταν.

Ξέρω, πολλοί θα πουν δεν πρέπει να μιλάμε για διαιτησία. Θα την αναφέρω όμως, όχι σαν δικαιολογία για την ήττα, αλλά επειδή ΔΕΝ γίνεται να τα καταπίνουμε αμάσητα. Για να βγάλει κάρτα στις γριές έπρεπε να πάει πάνω του ο Τζαβέλλας. Την 2η κίτρινη δεν την δίνει σ' έναν παίκτη της γριάς και καπάκι τον αλλάζει ο προπονητής του. Στο γκολ είναι δίπλα, έχει δικιά του άποψη. Πέναλτι στη γριά άμα το δείτε από πίσω ΔΕΝ υπάρχει. Έλεγα ότι ανησυχώ από το πώς σφυρίχθηκε η κούλα χθες. Αν κάποιος σ' έπαιξε 40-60 σήμερα, ΔΕΝ ήταν ο χοντρός, κατάλαβες Ιβάν;

Περισσότερο συγχίστηκα με την ομάδα, όταν είδα ότι από ένα σημείο και μετά παράτησαν το ματς.

Πάμε και στα "παλικάρια", τους "λεβέντες" της 4.
Τα συνθήματα που φωνάχθηκαν ήταν:
- Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα Σαββίδη π@@@ρά
- Το γνωστό με το μ@λ@κα πρόεδρο
- ΠΑΟΚ ολέ γ@μιέται η ΠΑΕ
- Κοπρόσκυλα ή μ@@νόσκυλα, δεν κατάλαβα καλά
- ΠΑΟΚ γειά σου εσύ και τα φυτά σου όταν τους αποδοκιμάζαμε οι υπόλοιποι.
Ότι υπάρχουν βλαμμένα που θα προτιμούσαν τον ΠΑΟΚ να δίνει "ντέρμπι" με τον αρούλη στη γ', το ξέρουμε. Ότι υπάρχουν αχάριστοι επίσης το ξέρουμε. Ότι φώναζαν εναντίον του ανθρώπου που ξεχρέωσε τον ΠΑΟΚ και οι μισοί είναι τζαμπατζήδες, επίσης το ξέρουμε. Όμως, Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Και όποιος το συντόνισε είναι από Μ@ΛΑΚΑΣ ΕΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ.

Τέλος, "συγχαρητήρια" σε όσους χειροκρότησαν τη γριά (δεν ήταν μόνο από τις κεντρικές θύρες, και από την 4 χειροκροτούσαν) για να πικάρουν την ομάδα τους..
Συμφωνώ
Άβαταρ μέλους
Grouchopoulos

Δημοσίευση από Grouchopoulos »

Πλέον στην Τούμπα μας γλεντάει το κάθε σκορπιοχώρι.

Τα σημερινά να τα βλέπουν αυτοί που έλεγαν για "επαγγελματική" πρόκριση στο κύπελλο με τον Πανιώνιο. Ο Μασούρας το έχασε, ο Λεοζίνιο το έβαλε, αυτή είναι η μόνη διαφορά. Πώς σας φαίνεται τώρα ο επαγγελματισμός?

Σήμερα πάντως οι παίκτες προσπάθησαν. Την ομάδα την σαμποτάρουν ο προπονητής και οι τραυματισμοί που παραείναι πολλοί για να είναι τυχαίοι οπότε πάλι έχει ευθύνη το προπονητικό τιμ.

Ο Σάμπο όχι μόνο ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου, αλλά έχει σταματήσει να βάζει και τα πόδια του στην φωτιά. Πέλκας επίσης τραγικός. Ο Τζαβέλλας και ο Τσίμιροτ σταθερά καλοί.

Διαιτητής τραγικός. Κανονικότατο το δικό μας γκόλ, καθαρό πέναλτυ που δεν δώθηκε στον Ηρακλή, φάουλ και κάρτες ότι να΄ναι.

ΥΓ. Ο Κίτσιου τραυματίστηκε και τον άλλαξε?
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Μεγάλη ένταση με Γεωργιάδη, τον όρμηξαν οπαδοί
Έκρυθμη είναι η κατάσταση έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δυο ομάδες είναι κλεισμένες μέσα στα αποδυτήρια και σα να μην έφτανε αυτό, ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου, Γιώργος Γεωργιάδης, βρέθηκε στην Τούμπα και την ώρα που έφευγε, δέχτηκε φραστική επίθεση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και αναγκάστηκε να ξαναγυρίσει μέσα στο γήπεδο.

αυτά τα μλκσμενα οι ****** οπαδοί 30-50 άτομα , βγάζουν τα προσωπικά τους προβλήματα στον ΠΑΟΚ.... άντε να κράξεις τον τούντορ άντε τους παίχτες, άντε τον ιβάν, αλλα να κράζεις και έναν ξεκάρφωτο ???? σαββίδη σχόλασε τους από γήπεδο :redcard:

Επεξεργάστηκε. Λίγο ήρεμα με τους οπαδούς, το έκανες και σε άλλο topic...
Roman
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

efthimis_paok έγραψε:Αυτό με αντιπροσωπεία οπαδών στα αποδυτήρια ισχύει;
ναι
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ που έχω κάνει κριτική στον Τούντορ και τον θεωρώ άπειρο για το επίπεδο του ΠΑΟΚ, έχω να πω ότι έστησε την ομάδα σχεδόν τέλεια, μιας που οι απουσίες ήταν πάρα πολλές. Όταν δεν έχεις κανένα εξτρέμ, επιλέγεις σύστημα που δεν έχει εξτρέμ και αυτό είναι το 3-5-2. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν αιφνιδιάσαμε τον αντίπαλο με αυτή την αλλαγή. Σαν να το περίμενε ο προπονητής του Ηρακλή, που μας πάτησε με τη βοήθεια του διαιτητή. Το θέμα των τραυματισμών είναι τεράστιο στον ΠΑΟΚ. Εγώ τα έχω πολύ με το ΑΧΡΗΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΙΜ. Αυτός ο Ράλλης όταν τον ακούω να μιλάει μου γυρίζουν τα μυαλά. Λέει αναλύουμε τους λόγους και αραδιάζει εδώ και 8 χρόνια τους ίδιους λόγους. Ρε φίλε "επιστήμον', γιατί σε πληρώνω? Αν δεν μπορείς να μου βρεις εσύ το πρόβλημα μετά από τόσα χρόνια ποιος μπορεί? Είναι δυνατόν ακόμη να μας κάνεις την Πυθία?

Είναι ξεκάθαρο ότι φταίει κατά το μεγαλύτερο ποσοστό το προπονητικό. Και άλλες ομάδες έχουν νέους παίκτες. Δηλαδή ο Τζέλαρ του γαύρου τι εμπειρία έχει ή οι παίκτες του βάζελου από τις ακαδημίες? Μην ακούω χαζές δικαιολογίες. Μαμημένο προπονητικό του διαβόλου!!! Πως ένας παίκτης να βελτιωθεί στον ΠΑΟΚ όταν έχει 3 τραυματισμούς μέσα σε μια χρονιά/ Αυτό συμβαίνει τόσα χρόνια, και αρχίζω να πιστεύω ότι δεν φταίνε και τόσο οι προπονητές για τη μη βελτίωση των παικτών μας (ατομικά). Βγαίνει MVP ο Γκάρι τραυματίζεται. Άντε να επανέλθει. Το ίδιο ο Χαρίσης, ο Λέοβατς. Έλεος με τη Μεσσιμβρία πια!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αφιερωμένο στον Αρμαγεδδώνα το παρακάτω post μου.

Λέτε πολλοί (τον Odi θυμάμαι πρόχειρα) να μη λέμε για τη κερκίδα απόψε γιατί δεν φταίει αυτή για το αγωνιστικό χάλι της ομάδας σήμερα (το οποίο δεν το πολυείδα λόγω forum).

Εγώ σαν οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. δεν είμαι αρμόδιος για το αγωνιστικό, αλλά θέλω εκεί που κάθομαι να δω τον αγώνα, να μην έχω γύρω μου ανθρώπους πιο μ@λ@κες από εμένα.

Γι'αυτό σκάω και γι'αυτό τρελαίνομαι. Φτάσαμε να ζητάμε τα αυτονόητα, μια κερκίδα να στηρίζει την ομάδα της!
Δηλαδή σήμερα πλήρωσαν (???) κάποιοι 10€ για να πάνε να βρίσουν τον Π.Α.Ο.Κ.; Δώσε από 1€ σε κάθε άστεγο που κοιμάται στη Τσιμισκή στο πεζοδρόμιο!!!

Τους ποδοσφαιριστές ούτε εγώ τους πληρώνω, ούτε αυτούς που τους φέρνουν πληρώνω, ούτε είμαι υπεύθυνος για το οτιδήποτε εντός της Π.Α.Ε.! Και ευτυχώς, γιατί αν ήμουν, θα είχα χάσει τον ύπνο μου στα γραφεία απόψε...

Ντροπή και ξεφτίλα. Θα τα πούμε στο Π.Α.Ο.Κ. - Άρης του χρόνου στο Παλατάκι.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Armagedonas έγραψε:Μην ακούτε ραδιόφωνα
Μην γκρινιάζετε

Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο,το απέδειξε και σήμερα.

Η μίρλα φταίει,τα ράδια,ο Κόλκας,το FACEBOOK.

Aγαπήστε την ομάδα επιτέλους.

Πού θα βρείτε χειρότερα????

Απόψε είναι η βραδιά του εορτπολ,του Καταραμένου,του ΚΓκεο,του Τσε και όλων αυτών των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ(?????) που δεν τους αρέσει η γκρίνια και η μίρλα.
Όλων αυτών που ονειρεύονται τον ΠΑΟΚ....σαν τον σημερινό ΠΑΟΚ που θαυμάσαμε όλοι.

Αφήστε τους ελεύθερο το φόρουμ!!!!

Άντε ρε ****** πήγαινε ξανά στην τρύπα σου.... δεν μας φτάνει η πίεση που είναι 40, έχουμε και τον κάθε ****** να λέει τις πίπες του.

Επεξεργάστηκε.
Roman
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η χαρά των ΑΡΔ προβλήματα ντου αναλύσεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως που σιχαινομαι τους συναισθηματισμους,πιστευω πως μοναδικη λυση για την ομαδα την παρουσα στιγμη ειναι να στραφει και να κοιταξει προς τα 2-3 μονα υγιη στελεχη που εχει εντος οικογενειας και εχουν απομεινει.Σορρυ αλλα το να διωξει πχ τον Τουντορ και τον Αρνεσεν αυτη τη στιγμη και να βαλεις πχ τον Μιχελς στην θεση του ΤΔ δεν μπορει να αλλαξει το κλιμα στην ομαδα.Ως παραδειγμα θα εφερνα Μπιελσα πχ προπονητη με βοηθο τον Γκαρσια,ΤΔ τον Κοντρερας,και γενικο αρχηγο τον Λινο.Αληθεια ομως θα το θελε κατι τετοιο ο Σαββιδης η τοτε δεν θα μπορουσε να αποτελει το κεντρο του κοσμου καθως αυτοι θα εκλεβαν την παρασταση και την αγαπη του κοσμου?
Omar316

Δημοσίευση από Omar316 »

Και εκει που νομιζα πως χτυπησαμε πατο....

Τετ α τετ Ιβάν-οπαδών!

http://inpaok.com/295969/%CF%84%CE%B5%C ... %8E%CE%BD/

Ο Ιβάν Σαββίδης πριν από λίγα λεπτά βγήκε από την σουίτα του και κατέβηκε στον προαύλιο χώρο της Τούμπας με σκοπό να συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, μιλάει μαζί τους σε ήρεμο κλίμα και μάλιστα, πήρε τηλέφωνο τον μεταφραστή του να έρθει εσπευσμένα στην Τούμπα, έτσι ώστε να μπορέσει να μεταφράσει όσα θα πει στον κόσμο του Δικεφάλου.

Ο Σαββίδης είναι περικυκλωμένος από πολλούς οπαδούς των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι περιμένουν να του θέσουν τις ερωτήσεις τους. Για γελια και για κλαμματα
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγώ πάντως τα παρατάω δεν την παλεύω άλλο την κατάσταση ,θα βρω να κανω κάτι άλλο τις Κυριακές μου που δεν θα με γαμαει την ψυχολογία .Παιδιά χάρηκα για την γνωριμία τα λέμε,αντιος μουτσατσος.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

ρόμαν σε έχω σκίσει σήμερα ρε φίλε...SORRY!
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

ramolimendo έγραψε:
efthimis_paok έγραψε:Αυτό με αντιπροσωπεία οπαδών στα αποδυτήρια ισχύει;
ναι

Και;
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

ακούσαμε και το απίστευτο σήμερα, βγήκε τώρα ο μινός και λέει , ότι ο σαββίδης μετά την συνάντηση με τούντορ βγήκε έξω και τον περίμεναν οπαδοί, οι οποιοι τον είπαν ο βεζυρτζής σου τα έλεγε δεν έκανες tpt, καϊ αυτός απάντησε άμα είμαι εγώ το πρόβλημα να φύγω !!!

γελάνε και οι πέτρες :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Α και κάτι ακόμη που το έχω πει και θα το φωνάζω πάλι...

Επί του ευρωβουλευτή παίζαμε με γαύρο, βάζελο (του Cisse) και στην Ευρώπη με Ajax, Majax και λέγαμε "Τα λεφτά δεν παίζουν μπάλα." και καμαρώναμε.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ, ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ"!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”