Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σουλεημάνογλου, λίγο ήρεμα σε παρακαλώ...
Έχεις πάρει σβάρνα τα topic με ειρωνείες και απέναντι σε συμφορουμίτες, αλλά είσαι στο όριο..
Έχεις πάρει σβάρνα τα topic με ειρωνείες και απέναντι σε συμφορουμίτες, αλλά είσαι στο όριο..
μίλησες με τον ΙΒάν και σου είπε οτι θα κάνει σύσκεψη και οτί είναι νευριασμένος...
η ακούς τον κάθε παπάρα για να βγάλει μεροκάματο τι γράφει κάθε μέρα είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε...?
Μυαλουδάκι λίγο ρε Μάγκες[/quote]
δεν μιλισα με κανεναν ιβαν ουτε ακουσα κανεναν παπαρα οπως λες το εγραψα αυτο με το τι εχουν δει τα ματια μου και ο ιβαν ολο συσκεψεις και νευρακια ειναι[/quote]
έχεις δει τον ΙΒΑΝ να μιλάει σε σύσκεψη? δουλεύεις στο Μακ. Παλλάς? Η είσαι καμαρώτος του?
Γιατί διαφορετικά μόνο απο αυτά που διαβάζεις απ τους ΠΑΠΑΡΕΣ ΑΡΔ λες και αναπαράγεις...
η ακούς τον κάθε παπάρα για να βγάλει μεροκάματο τι γράφει κάθε μέρα είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε...?
Μυαλουδάκι λίγο ρε Μάγκες[/quote]
δεν μιλισα με κανεναν ιβαν ουτε ακουσα κανεναν παπαρα οπως λες το εγραψα αυτο με το τι εχουν δει τα ματια μου και ο ιβαν ολο συσκεψεις και νευρακια ειναι[/quote]
έχεις δει τον ΙΒΑΝ να μιλάει σε σύσκεψη? δουλεύεις στο Μακ. Παλλάς? Η είσαι καμαρώτος του?
Γιατί διαφορετικά μόνο απο αυτά που διαβάζεις απ τους ΠΑΠΑΡΕΣ ΑΡΔ λες και αναπαράγεις...
-
gia panta paok...
Νομίζω (όσο μπορώ να σκεφθώ) ότι η 4 συγκρίνει Σαββίδη με Μελισσανίδη, ειδικά μετά τα χθεσινά μαφιόζικα καρούλια και απειλές του Μελισσανίδη στον παρατηρητή διαιτησίας. Ο Ιβάν είναι πρόεδρος που ΔΕΝ ξέρει, και ούτε μαφιόζος είναι. Ο Μελισσανίδης και ξέρει και μαφιόζος είναι, και τόσα χρόναι στο κουρμπέτι, ποδοσφαιρικό, πετρελαΙκό και όχι μόνο. Εμείς Μελισσανίδη, ούτε ως παράγοντα είχαμε ποτέ. Προσωπικά, εάν μπορώ να επιλέξω, θα ντρεπόμουνα εάν είχα πρόεδρο που απειλεί με μαφιόζικες αειλές για να επικρατήσει. Από χθες αισθάνθηκα, πάλι, σαν το κλασσικό βατράχι που προσπαθεί να σωθεί ενώ δίπλα της τσαλαβουτάνε οι ιπποπόταμοι (Μαρινάκης, Μελισσανίδης).
Εξ ου, και ο Σαββίδης βγαίνει μ@λ@κ@ς σε σύγκριση με τους μαφιόζους.
Μήπως και εμείς θέλουμε μαφιόζους;
Άδικη η κριτική σήμερα με τόσους απουσίες, ειδικά από το 30', δεν το χωράει ο νους. Και εάν το δοκάρι έμπαινε γκολ, τον αποτέλεσμα θα ήταν αντίστροφο. Μπερδεμένη ομάδα, μπερδεμένος λαός, σε μια άρρωστη κοινωνία.
Άδικη η κριτική σήμερα με τόσους απουσίες, ειδικά από το 30', δεν το χωράει ο νους. Και εάν το δοκάρι έμπαινε γκολ, τον αποτέλεσμα θα ήταν αντίστροφο. Μπερδεμένη ομάδα, μπερδεμένος λαός, σε μια άρρωστη κοινωνία.
Κάντε καμιά επιτροπή
Τόσο άρρωστη ομάδα, δεν είχαμε ούτε επί Βουλινου........ Που πηγαίναμε μόνο για να βρίσουμε
SM-G920F
Τόσο άρρωστη ομάδα, δεν είχαμε ούτε επί Βουλινου........ Που πηγαίναμε μόνο για να βρίσουμε
SM-G920F
δεν μιλισα με κανεναν ιβαν ουτε ακουσα κανεναν παπαρα οπως λες το εγραψα αυτο με το τι εχουν δει τα ματια μου και ο ιβαν ολο συσκεψεις και νευρακια ειναι[/quote]Pr.Jon έγραψε:μίλησες με τον ΙΒάν και σου είπε οτι θα κάνει σύσκεψη και οτί είναι νευριασμένος...
Μυαλουδάκι λίγο ρε Μάγκες
Γιατί διαφορετικά μόνο απο αυτά που διαβάζεις απ τους ΠΑΠΑΡΕΣ ΑΡΔ λες και αναπαράγεις...[/quote]
που να τον δω να μιλαει???αφου δεν βρισκεται ποτε εκει μονο απο σκαιπ τους μιλαει
Δεν είναι απλά λυπηρό. Καρκίνος είναι που εξαπλώνεταιron-swanson έγραψε:Αυτο. Καποιοι δεν γουσταρουν την παρουσα κατασταση και με το ζορι προσπαθουν να επιβαλλουν το δικο τους.simba έγραψε:Πραξικοπηματικες καταστασεις...
ΚΑΤΑΡΑ..
Δεν υπαρχουν λογια
"Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα" και αλλα ωραια παραμυθια.
Κανεις δεν γουσταρει να χανει η ομαδα. Κανεις. Εμενα γυρναει το μυαλο μου. Αλλα αυτο το πραγμα με το μισος προς την ομαδα ειναι πολυ λυπηρο.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρνεσεν και μαθητευομενοςxpan έγραψε:Να ρωτήσω κάτι;Ποιος "αητός" αποφάσισε να αφήσει την ομάδα με 2 σέντερ φορ να βγάλει 60 ματς μέσα στην χρονιά και έδωσε δανεικό τον Κουλούρη;Ποιος θα παίξει τώρα μπροστά στο επόμενο ματς;Είναι σχεδιασμός σοβαρής ομάδας αυτός;Ξέρει κανένας να μου απαντήσει;
Με Μακ, ευτυχώς!xpan έγραψε:Να ρωτήσω κάτι;Ποιος "αητός" αποφάσισε να αφήσει την ομάδα με 2 σέντερ φορ να βγάλει 60 ματς μέσα στην χρονιά και έδωσε δανεικό τον Κουλούρη;Ποιος θα παίξει τώρα μπροστά στο επόμενο ματς;Είναι σχεδιασμός σοβαρής ομάδας αυτός;Ξέρει κανένας να μου απαντήσει;
- Μπαρκαρούτσος
gia panta paok... έγραψε:Νομίζω (όσο μπορώ να σκεφθώ) ότι η 4 συγκρίνει Σαββίδη με Μελισσανίδη, ειδικά μετά τα χθεσινά μαφιόζικα καρούλια και απειλές του Μελισσανίδη στον παρατηρητή διαιτησίας. Ο Ιβάν είναι πρόεδρος που ΔΕΝ ξέρει, και ούτε μαφιόζος είναι. Ο Μελισσανίδης και ξέρει και μαφιόζος είναι, και τόσα χρόναι στο κουρμπέτι, ποδοσφαιρικό, πετρελαΙκό και όχι μόνο. Εμείς Μελισσανίδη, ούτε ως παράγοντα είχαμε ποτέ. Προσωπικά, εάν μπορώ να επιλέξω, θα ντρεπόμουνα εάν είχα πρόεδρο που απειλεί με μαφιόζικες αειλές για να επικρατήσει. Από χθες αισθάνθηκα, πάλι, σαν το κλασσικό βατράχι που προσπαθεί να σωθεί ενώ δίπλα της τσαλαβουτάνε οι ιπποπόταμοι (Μαρινάκης, Μελισσανίδης).
+++++++++++++++++++++++++++
7 αγωνιστικές τιμωρία έδρας θέλω.
Ψάξε Τσε γιατί σε ριπλεϊ είδα μια φάση να του κάνουν το πόδι σάνταουιτσ με τις τάπες στην περιοχή της γάμπας δυο γριές, αμέσως μετά που βγήκε.... Το είδα στον πάγκο να κλάιει.... Φοβάμαι για άσχημο τραυματισμό και ούτε φάουλ δεν δόθηκε....- δεν θα ήταν το μοναδικό.....che4 έγραψε:τι εγινε με μπερμπα ρε νικολαnikolasf έγραψε:Δύο σημεία στα οποία θα σταθώ
1) Το κανονικότατο γκολ του Μυστ.
2) Ψάξτε να βρείτε σε φάση πως τραυματίστηκε ο Μίτκο και πως, μάλλον, του σταμάτησαν από τώρα το ποδόσφαιρο!!!!!
Αυτά πέραν των δικών μας ευθυνών ... ....
MVP Τζαβέλλας!!!!
Μακάρι να είναι καλά!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να ειναι σύμπτωση.. 3 χρονια τωρα την ίδια περίοδο η ομάδα παρουςιαζει Σημάδια διάλυσης..
Μπορεί να έχουμε αποδεκατιστεί απο τους τραυματισμούς και η εικόνα μας να ηταν καλύτερη αν ηταν ολοι παρόντες αλλα εχω αρχίσει να πιστεύω οτι κατι πολυ σάπιο υπάρχει εκει μεςα που επηρεάζει όλους όσους έρχονται..
Μπορεί να έχουμε αποδεκατιστεί απο τους τραυματισμούς και η εικόνα μας να ηταν καλύτερη αν ηταν ολοι παρόντες αλλα εχω αρχίσει να πιστεύω οτι κατι πολυ σάπιο υπάρχει εκει μεςα που επηρεάζει όλους όσους έρχονται..
+++++++++++++++++++++gia panta paok... έγραψε:Νομίζω (όσο μπορώ να σκεφθώ) ότι η 4 συγκρίνει Σαββίδη με Μελισσανίδη, ειδικά μετά τα χθεσινά μαφιόζικα καρούλια και απειλές του Μελισσανίδη στον παρατηρητή διαιτησίας. Ο Ιβάν είναι πρόεδρος που ΔΕΝ ξέρει, και ούτε μαφιόζος είναι. Ο Μελισσανίδης και ξέρει και μαφιόζος είναι, και τόσα χρόναι στο κουρμπέτι, ποδοσφαιρικό, πετρελαΙκό και όχι μόνο. Εμείς Μελισσανίδη, ούτε ως παράγοντα είχαμε ποτέ. Προσωπικά, εάν μπορώ να επιλέξω, θα ντρεπόμουνα εάν είχα πρόεδρο που απειλεί με μαφιόζικες αειλές για να επικρατήσει. Από χθες αισθάνθηκα, πάλι, σαν το κλασσικό βατράχι που προσπαθεί να σωθεί ενώ δίπλα της τσαλαβουτάνε οι ιπποπόταμοι (Μαρινάκης, Μελισσανίδης).
- buffalobill4
Ο σαββιδης ή θα παραδειγματιστει απο το πως δουλευουν οι σοβαρες ομαδες ανα την ευρωπη κ να ακολουθησει ενα πλανο απαρεγκλητα ή απλα μπορει να συνεχισει να πραττει με βαση το συναισθημα και να καταλληξει μονος του στο γηπεδο.