ρε μλκς δεν μπορώ, έχω λιώσει!!! ο βουτυρομπεμπές ο καραπαπάρας λέει πουλησε τσαμπουκά στο οάκα μαζί με κάτι μπράβους.
Ο καραπαπάρας που κάθε φορά που τον πετύχαινε στη γλυφάδα μου ερχόταν να του πάρω 10 ντόνατ και 5 χάμπουργκερ του καημενούλη.

nikolasf έγραψε:Και γιατί ήρθε στον ΠΑΟΚ με τον τρόπο που ήρθε... φάγωμα στα ίσια ενός ικανότατου προπονητήdesperando έγραψε:και γιατι καταφερε να αποκλειστει απο τους ομιλους του γιου λου
και γιατι αυτο που επαιζε η ομαδα απλα δεν βλεποταν
και γιατι δεν καταφερε να περασει αποτην τριπολη
και πολλα αλλα γιατα...ας μην τα ριχνουμε ολα στην κοντρα του με τον παμπλο
και γιατί είχε τέτοια υποστήριξη από τους ΑΡΔ που δεν θα είχε μέχρι τώρα ούτε ο Γκουαρντιόλα αν ερχόταν
και γιατί όλοι προσπαθούσαν να αποδείξουν το άσπρο μαύρο με την πάρτη του ... "20 αυτοματισμοί"
και γιατί και γιατί....
και ήταν ο μόνος προπονητής την μετά Σάντος εποχή που είχε τόσο μεγάλη υποστήριξη από την ΠΑΕ... Για τον σημερινό θα δούμε μέχρι τον Μάϊο
Διοξείδιο του άνθρακα το απόγευμα στην Μίκρα πιλότε...ΜΟΝΟ...pilotos έγραψε:Έλα πες, τι ήπιες;
αεκ 45gergeo4 έγραψε:με νικη αυριο παμε στο -5 απο κουλα![]()
Καλά ρε συ πιλότε, οι νεότεροι και ειδικά εδώ μέσα, με πολύ βάρος μεν, αλλά να το δεχτώ να μην νιώθουν!!! Άλλωστε ποιος από τους νεότερους συνδέει πλέον την ΙΔΕΑ του μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. με Πόλη, Πόντο, ξεριζωμό, αγώνα επιβίωσης και τέτοιες ιερές για εμάς τους παλιότερους έννοιες;pilotos έγραψε:@goran
ναι το είδα, με τις κολόγριες...
Εντάξει , πάρτο χαλαρά, μην στεναχωριέσαι εδώ μέσα και ταράζεσαι.
Μερικοί πιο νέοι, όντως δεν γίνεται να νιώσουν όπως ένας μεγαλύτερος, είναι άλλες οι εποχές.......
Το καλό είναι ότι γεννιούνται όμως ΠΑΟΚτσάκια.
Να σου πω μια ιστορία, πριν λίγο καιρό. Πήγαινα εδώ στη Χαλκιδική σε ένα χωρίο. Συναντώ κάτι πιτσιρίκια 10 χρονών το πολύ, που πήγαιναν να παίξουν μπάλα, ήταν κανά 8-9 παιδάκια. Σταματώ τους λέω, βρε ποιοι είστε ΠΑΟΚ; μου λέει ένας, φαινόταν αλάνι, ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Ολοι είστε; να ένας είναι άρηθ μου λέει το αλάνι, αλλά θα τον κάνουμε ΠΑΟΚ.
Τους δίνω σύνθημα "κι όταν θα παω".... και ακολούθησαν. Μεγάλη στιγμή!!! Μου ήρθε να ανέβω στον ουρανό του αυτοκινήτου και να χοροπηδάω...
Τέσπα, τα κέρασα τα μικρά μεταξύ μας. Δε χρειάζοταν να το γράψω αυτό, αλλά μου βγήκε αυθόρμητα
Θέλω να σου πω αλλιώς βλέπει την όλη φάση με την ομάδα ο 15αρης, αλλιώς ο 25άρης κλπ κλπ
iliasp έγραψε:Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το παιχνιδι ηταν στημενο απο τον χοντρο που αποφασισε να δωσει ενα παιχνιδι με διαιτησια επιτηδες κατα του γαυρου για να ριξει σταχτη στα ματια ολων και για να εχει δικαιολογια για τις σφαγες του παρελθοντος και του μελλοντος. Αυτη η ηττα δεν πειραξε ξαθολου τον γαυρο γιατι εχει ηδη κερδισει το πρωταθλημα και ουτε καν τιθεται θεμα γοητρου γιατι η Κουλα εχει εξευτελιστει για παντα απο τοτε που πηρε διαδοχικα πρωταθλημα γ και β εθνικης και δεν μπορει να κοκορευεται σε κανενα.
Διαβολικο μυαλο ο χοντρος!