Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από pilotos »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε μλκς δεν μπορώ, έχω λιώσει!!! ο βουτυρομπεμπές ο καραπαπάρας λέει πουλησε τσαμπουκά στο οάκα μαζί με κάτι μπράβους.
Ο καραπαπάρας που κάθε φορά που τον πετύχαινε στη γλυφάδα μου ερχόταν να του πάρω 10 ντόνατ και 5 χάμπουργκερ του καημενούλη.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Μπορεί αυτό να ισχύει, οι δημοσιογράφοι τους πάντως δεν κάνουν "πόλεμο" στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟTOPIC...ΕΜΕΙΣ Π.Α.Ο.Κ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΟΠΑΔΟΙ" ΦΥΣΙΚΑ...ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ΡΕ ΣΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΡΕ, ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 13 Φεβ 2016, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έλα πες, τι ήπιες;

:lol:
Άβαταρ μέλους
spyretto

nikolasf έγραψε:
desperando έγραψε:και γιατι καταφερε να αποκλειστει απο τους ομιλους του γιου λου
και γιατι αυτο που επαιζε η ομαδα απλα δεν βλεποταν
και γιατι δεν καταφερε να περασει αποτην τριπολη
και πολλα αλλα γιατα...ας μην τα ριχνουμε ολα στην κοντρα του με τον παμπλο
Και γιατί ήρθε στον ΠΑΟΚ με τον τρόπο που ήρθε... φάγωμα στα ίσια ενός ικανότατου προπονητή
και γιατί είχε τέτοια υποστήριξη από τους ΑΡΔ που δεν θα είχε μέχρι τώρα ούτε ο Γκουαρντιόλα αν ερχόταν
και γιατί όλοι προσπαθούσαν να αποδείξουν το άσπρο μαύρο με την πάρτη του ... "20 αυτοματισμοί"
και γιατί και γιατί....
και ήταν ο μόνος προπονητής την μετά Σάντος εποχή που είχε τόσο μεγάλη υποστήριξη από την ΠΑΕ... Για τον σημερινό θα δούμε μέχρι τον Μάϊο

Βέβαια οι αριθμοί λένε ότι είχε και το καλύτερο ρεκόρ στην μετά Σαντος εποχή και μάλιστα με διαφορά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Είναι μπίζνα κ μαφία Σπύρο.

Για μένα είναι πιο άρρωστο αυτό , απ τους δικούς μας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Διοξείδιο του άνθρακα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 14 Φεβ 2016, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Επεσα κατά λάθος στα κλειδωμένα τόπικ των δημοσιογράφων και διάβασα τι γράφονταν το 2007-2010...Χύτας άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι :lol: Κόλκας ο καλύτερος δημοσιογράφος με το δικό του τόπικ - δεν υπήρχαν αρδ τότε...

Ολα άρχισαν ΠΡΟΦΑΝΩΣ όταν ανέλαβε ο Ιβάν και κατάλαβαν ότι μαρμίτα τέλος...τότε έγιναν "αντικειμενικοί".
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το παιχνιδι ηταν στημενο απο τον χοντρο που αποφασισε να δωσει ενα παιχνιδι με διαιτησια επιτηδες κατα του γαυρου για να ριξει σταχτη στα ματια ολων και για να εχει δικαιολογια για τις σφαγες του παρελθοντος και του μελλοντος. Αυτη η ηττα δεν πειραξε ξαθολου τον γαυρο γιατι εχει ηδη κερδισει το πρωταθλημα και ουτε καν τιθεται θεμα γοητρου γιατι η Κουλα εχει εξευτελιστει για παντα απο τοτε που πηρε διαδοχικα πρωταθλημα γ και β εθνικης και δεν μπορει να κοκορευεται σε κανενα.
Διαβολικο μυαλο ο χοντρος!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

@goran
ναι το είδα, με τις κολόγριες...
Εντάξει , πάρτο χαλαρά, μην στεναχωριέσαι εδώ μέσα και ταράζεσαι.
Μερικοί πιο νέοι, όντως δεν γίνεται να νιώσουν όπως ένας μεγαλύτερος, είναι άλλες οι εποχές.......

Το καλό είναι ότι γεννιούνται όμως ΠΑΟΚτσάκια.
Να σου πω μια ιστορία, πριν λίγο καιρό. Πήγαινα εδώ στη Χαλκιδική σε ένα χωρίο. Συναντώ κάτι πιτσιρίκια 10 χρονών το πολύ, που πήγαιναν να παίξουν μπάλα, ήταν κανά 8-9 παιδάκια. Σταματώ τους λέω, βρε ποιοι είστε ΠΑΟΚ; μου λέει ένας, φαινόταν αλάνι, ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Ολοι είστε; να ένας είναι άρηθ μου λέει το αλάνι, αλλά θα τον κάνουμε ΠΑΟΚ.
Τους δίνω σύνθημα "κι όταν θα παω".... και ακολούθησαν. Μεγάλη στιγμή!!! Μου ήρθε να ανέβω στον ουρανό του αυτοκινήτου και να χοροπηδάω...
Τέσπα, τα κέρασα τα μικρά μεταξύ μας. Δε χρειάζοταν να το γράψω αυτό, αλλά μου βγήκε αυθόρμητα

Θέλω να σου πω αλλιώς βλέπει την όλη φάση με την ομάδα ο 15αρης, αλλιώς ο 25άρης κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
goran 64

pilotos έγραψε:Έλα πες, τι ήπιες;

:lol:
Διοξείδιο του άνθρακα το απόγευμα στην Μίκρα πιλότε...ΜΟΝΟ... :geek:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

gergeo4 έγραψε:με νικη αυριο παμε στο -5 απο κουλα ;) ;)
αεκ 45
παο 38
ΠΑΟΚ 34

πιστευεις θα τιμωρηθει η αεκ με -3 ;;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

pilotos έγραψε:@goran
ναι το είδα, με τις κολόγριες...
Εντάξει , πάρτο χαλαρά, μην στεναχωριέσαι εδώ μέσα και ταράζεσαι.
Μερικοί πιο νέοι, όντως δεν γίνεται να νιώσουν όπως ένας μεγαλύτερος, είναι άλλες οι εποχές.......

Το καλό είναι ότι γεννιούνται όμως ΠΑΟΚτσάκια.
Να σου πω μια ιστορία, πριν λίγο καιρό. Πήγαινα εδώ στη Χαλκιδική σε ένα χωρίο. Συναντώ κάτι πιτσιρίκια 10 χρονών το πολύ, που πήγαιναν να παίξουν μπάλα, ήταν κανά 8-9 παιδάκια. Σταματώ τους λέω, βρε ποιοι είστε ΠΑΟΚ; μου λέει ένας, φαινόταν αλάνι, ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Ολοι είστε; να ένας είναι άρηθ μου λέει το αλάνι, αλλά θα τον κάνουμε ΠΑΟΚ.
Τους δίνω σύνθημα "κι όταν θα παω".... και ακολούθησαν. Μεγάλη στιγμή!!! Μου ήρθε να ανέβω στον ουρανό του αυτοκινήτου και να χοροπηδάω...
Τέσπα, τα κέρασα τα μικρά μεταξύ μας. Δε χρειάζοταν να το γράψω αυτό, αλλά μου βγήκε αυθόρμητα

Θέλω να σου πω αλλιώς βλέπει την όλη φάση με την ομάδα ο 15αρης, αλλιώς ο 25άρης κλπ κλπ
Καλά ρε συ πιλότε, οι νεότεροι και ειδικά εδώ μέσα, με πολύ βάρος μεν, αλλά να το δεχτώ να μην νιώθουν!!! Άλλωστε ποιος από τους νεότερους συνδέει πλέον την ΙΔΕΑ του μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. με Πόλη, Πόντο, ξεριζωμό, αγώνα επιβίωσης και τέτοιες ιερές για εμάς τους παλιότερους έννοιες; :(

Εδώ όμως σε λέω ότι έχει γεμίσει η Τούμπα με "ραδιφωνάκηδες" και αλλοτριωμένους 40άρηδες και 50άρηδες ρε συ φίλε :oops: !!! Πως έχει γίνει αυτό ρε συ, μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό μήπως με κάποια λογική αιτία;;; :?

Πάω να σκάσω λέμε από την στεναχώρια και την ντροπή μου ρε πιλότε!!! :cry: ... :oops:

Τέσπα...Άμα βρεθούμε τελικά αύριο στην Τούμπα θα τα πούμε κι από κοντά... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 14 Φεβ 2016, 00:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

για αυτό σας λέω.. ΜΟΝΟ 4 , το ματς το βλέπω μετά σε επανάληψη σπίτι.
;)
Luther

Δημοσίευση από Luther »

iliasp έγραψε:Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το παιχνιδι ηταν στημενο απο τον χοντρο που αποφασισε να δωσει ενα παιχνιδι με διαιτησια επιτηδες κατα του γαυρου για να ριξει σταχτη στα ματια ολων και για να εχει δικαιολογια για τις σφαγες του παρελθοντος και του μελλοντος. Αυτη η ηττα δεν πειραξε ξαθολου τον γαυρο γιατι εχει ηδη κερδισει το πρωταθλημα και ουτε καν τιθεται θεμα γοητρου γιατι η Κουλα εχει εξευτελιστει για παντα απο τοτε που πηρε διαδοχικα πρωταθλημα γ και β εθνικης και δεν μπορει να κοκορευεται σε κανενα.
Διαβολικο μυαλο ο χοντρος!

Εχεις δικιο!Δεν ηθελε ο χοντρος να παρει το πρωταθλημα ΑΗΤΤΗΤΟΣ,κατι που το εχει καταφερει μονο ο βαζελος,και αποφασισε να κατσει να χασει στο τελευταιο δυσκολο ματς της σεζον!Τα σκεφτεστε οταν τα γραφετε αυτα?Ειδατε σημερα,με αυτα που εγιναν κατα την διαρκεια και μετα την ληξη του αγωνα,οτι ο γαυρος δεν ηθελε να παρει αποτελεσμα?Δεν ειδατε τι εγινε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”