10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από desperando »

Sfinas έγραψε:odi το έχεις ξανακάνει φιλε, μου είχες σβήσει μήνυμα κριτικής στο βέρμπα. ξέρεις εδώ είναι forum του ΠΑΟΚ, άμα είναι forum odi και πρέπει να λέμε ότι γουστάρεις εσύ πες το να ξέρουμε τι κάνουμε.όταν το φιλαράκι σου που υποστηρίζει τον βέρμπα μας έλεγε "αμπαλους" και μας μιλούσε υποτιμητικά δεν έκανες τίποτα, τώρα σε πείραξε που ο άλλος μας συστήθηκε αναλυτής ποδοσφαίρου.........
Αν εσυ εισαι ΠΑΟΚ παλικαρι μου εγω ειμαι αστροφυσικος
Εισαι τοσο χαλια τρολ που ουτε να κρυφτεις δεν μπορεις
Που μου γραφτικες πριν καποιους μηνες εδω για να δημιουργησεις προβλημα σε εναν ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ
Και πληροφοριακα εδω υποστηρίζουμε τον ΠΑΟΚ

Τραβα στην γειτονια σου τωρα να κλαιτε μαζι με τον μεγαλο αρχηγο σας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ε τώρα διαδικασία χτισίματος γύρω από εναν παίκτη που είναι 35 χρονών και του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι στον ΠΑΟΚ πως μπορεί να γίνει ακριβώς;
Κάποιοι έχουν παράλογες απαιτήσεις νομίζω...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Despe κατά καιρούς πολλοί βριζουν με το χειρότερο τρόπο παίκτες ενεργούς του ΠΑΟΚ δεν τους κάνει οπαδούς άλλης ομάδας ....αλλά πάντα θεωρώ απαράδεκτες χυδαιες επιθέσεις προσωπικές σε παίκτες καλοπιστη σκληρή κριτική ναι προσωπικές επιθέσεις μη αγωνιστικές είναι ντροπή και δυστυχώς πολλοί παοκτσηδες το κάνουμε παραδείγματα; όσα θες
Δεν ξέρω αν ξέφυγε ο φίλος για μπερμπα αν ναι είναι λάθος, όπως κανουν πολλοί άλλοι δικοί μας αν του έκανε κριτική καθαρά αγωνιστικά που είναι το θέμα ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

desperando έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:@desperando

Όποιος δεν συμφωνεί με σένα είναι άμπαλος???
Το αυτονόητο είναι έννοια σχετική.
Το ότι χαρακτηρίζεις τους συνομιλητές σου, σημαίνει ότι είσαι έτοιμος να δεχθείς και τους ανάλογους χαρακτηρισμούς????
Καταλαβαίνεις βέβαια τι θα γίνει εδώ μέσα.
οχι δεν ειναι θεμα συμφωνιας ή διαφωνιας
μπορει καλλιστα καποιος να εχει οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη αλλα να ειναι ποδοσφαιρικα τεκμηριωμενη και οχι αυτα τα χαζα ειναι περπατοφ,δεν τρεχει ,βαριεται,ειναι παλαιμαχος κ.α

ο χ τουντορ για παραδειγμα δεν τον θεωρει απαραιτητο γιατι αυτο που θελει να παιξει στην επιθεση δεν θα μπορουσε να το παιξει ακομα και αν ο μπερματοφ ηταν 25 χρονων.
το παιδι δεν ηταν ποτε ο παικτης ο οποιος εσπαγε το οφ σαιτ,εκανε συνεχως κινησεις στην πλατη του αντιπαλου,επαιζε στο οριο του οφ σαιντ και αλλα τετοια που θελει ο τουντορ αποπ τον επιθετικο του.
δεν συμφωνω με αυτη του την αποψη (γιατι πιστευω οτι ο προπονητης πρεπει να παιζει αναλογα με το υλικο του και οχι με τα θελω του) αλλα ειναι μια ποδοσφιαρικα σωστη αποψη

το να μου βγαινει και να μου γραφει ο αλλος οτι πλεον ο μπερμαπτοφ δεν μπορει να παιξει γιατι δεν προλαβε μια καθετη του μακ (που αμφιβαλω αν την προλαβαινε και στα 25 του) ή γιατι μετα απο 45 λεπτα που επαιζε ως χαφ (και αναγκαζοταν να καλυπτει χωρους που ποτε στη καριερα του δεν καλυψε) καπου στο 70΄εδειξε οτι τα ειχε φτυσει...εε αυτο δεν το δεχομαι και την θεωρω μια εντελως αμπαλη αποψη.
κακο δεν ειναι να εχεις καου ελειψη γνωσεων,κακο ειναι να εκφραζεσαι για πραγματα που δεν γνωριζεις με σπουδη και ως ο απολυτος γνωστης.

εσυ εισαι πολιτικος μηχανικος (απ οτι εχω καταλαβει),αν ερχομουν στο εργο που κανεις και ελεγα το μακρυ μου και το κοντο μου εγω που οι μονες κατασκευες που εχω μισοολοκληρωσει ηταν τα λεγκο στην παιδικη μου ηλικια...πως θα με αντιμετωπιζες?

και εξαγριωνομαι γιατι μονο εδω υπαρχει αυτη η τοση μεγαλη πρεμουρα οτι ποιοτικο ερχετε στην ομαδα να το βγαζουμε κουσουρλιδικο
και μετα απ αυτα που διαβασα για τις εταιριες με μυνηματα σε φορουμ και σε ιστιοσελιδες,σορρυ αλλα καποιους θα τους αντιμετοπιζω ετσι.

υγ και ναι δεν χτιζεται η ομαδα πανω σε εναν 35χρονο απλα ειναι απαραιτητο να παρει κατι απο την αυρα του και το πνευμα νικητη που εχει αποκτησει ολα αυτα τα χρονια
Γεια σου ρε desperando πολιτικέ μηχανικέ του PAOKmania. Μου έφτιαξε το ρεπό το ποστ σου. Καλά έχεις ξεφύγει εντελώς έτσι? Αλλά δε φταις εσύ, φταίνε αυτοί που σε ανέχονται εδώ μέσα που έχεις ειρωνευτεί και έχεις ξεφτιλίσει πόσο κόσμο. Αν μιλάς έτσι και στην ζωή σου γενικά πρέπει να έχεις φάει πολλές μπάτσες. Άιντε να πούμε με τον Βαρούχα του PAOKmania.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

desperando έγραψε:
Sfinas έγραψε:odi το έχεις ξανακάνει φιλε, μου είχες σβήσει μήνυμα κριτικής στο βέρμπα. ξέρεις εδώ είναι forum του ΠΑΟΚ, άμα είναι forum odi και πρέπει να λέμε ότι γουστάρεις εσύ πες το να ξέρουμε τι κάνουμε.όταν το φιλαράκι σου που υποστηρίζει τον βέρμπα μας έλεγε "αμπαλους" και μας μιλούσε υποτιμητικά δεν έκανες τίποτα, τώρα σε πείραξε που ο άλλος μας συστήθηκε αναλυτής ποδοσφαίρου.........
Αν εσυ εισαι ΠΑΟΚ παλικαρι μου εγω ειμαι αστροφυσικος
Εισαι τοσο χαλια τρολ που ουτε να κρυφτεις δεν μπορεις
Που μου γραφτικες πριν καποιους μηνες εδω για να δημιουργησεις προβλημα σε εναν ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ
Και πληροφοριακα εδω υποστηρίζουμε τον ΠΑΟΚ

Τραβα στην γειτονια σου τωρα να κλαιτε μαζι με τον μεγαλο αρχηγο σας
Αυτό που γράφει δηλαδή ο επιστημονικός αναλυτής-πολιτικός μηχανικός του PAOKmania desperando δεν είναι για σβήσιμο ε? Που χαρακτηρίζει σκουλήκια άλλα μέλη. Γράφτηκε πριν λίγους μήνες το παλικάρι, άρα είναι σκουλήκι. Πολύ ωραία λογική ρε μπράβο. Δηλαδή εγώ που είμαι από τα παλαιότερα μέλη εδώ μέσα και συμφνώ με τον Sfinas τι είμαι ρε? Ο Σαουρίδης ο ίδιος?
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Πολύ μίσος ρε φίλε για μπερμπατοφ. Τι έγινε;σας έκλεισε το σπίτι;
Ήμαρτον Θεέ μου.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Κανένα μίσος. Αντίδραση προς αυτούς που τον θεοποιούν χωρίς λόγο και βρίσκουν δικαιολογίες για να κρύψουν την αγωνιστική του μετριότητα. Δηλαδή είναι δυνατόν να μη θέλω εγώ ή ο χ-ψ που εκφράζει τις αντιρρήσεις του, ο Μπερμπάτοφ να αποδίδει?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:Πολύ μίσος ρε φίλε για μπερμπατοφ. Τι έγινε;σας έκλεισε το σπίτι;
Ήμαρτον Θεέ μου.
Ούτε ο σαλπιγγιδης νατανε πάντα των άκρων Θεός η τίποτε :(:(

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Κανένα μίσος. Αντίδραση προς αυτούς που τον θεοποιούν χωρίς λόγο και βρίσκουν δικαιολογίες για να κρύψουν την αγωνιστική του μετριότητα. Δηλαδή είναι δυνατόν να μη θέλω εγώ ή ο χ-ψ που εκφράζει τις αντιρρήσεις του, ο Μπερμπάτοφ να αποδίδει?
+++
Αυτό είτε είναι πολύ μικροί σε ηλικία για να το καταλάβουν είτε κάτι άλλο που καλύτερα να μην το γράψω.

Μακάρι ο Μπερμπάτοφ να έσκιζε δίχτυα, ο Τούντορ να ήταν κανονικός προπονητής, ο Τζιόλης να μπορούσε να τρέξει και πάει λέγοντας. Πρώτοι εμείς θα τους χειροκροτούσαμε. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι και να κρυβόμαστε πίσω από το μικρό μας δάχτυλο μόνο κακό κάνει.
τσιριγώτης

eorptol έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Πολύ μίσος ρε φίλε για μπερμπατοφ. Τι έγινε;σας έκλεισε το σπίτι;
Ήμαρτον Θεέ μου.

Κουράζεις ρε ζορρο του φόρουμ
τσιριγώτης

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Κανένα μίσος. Αντίδραση προς αυτούς που τον θεοποιούν χωρίς λόγο και βρίσκουν δικαιολογίες για να κρύψουν την αγωνιστική του μετριότητα. Δηλαδή είναι δυνατόν να μη θέλω εγώ ή ο χ-ψ που εκφράζει τις αντιρρήσεις του, ο Μπερμπάτοφ να αποδίδει?
Για αυτούς που θεοποιουν τον Κλαους;
Απλά δεν βλέπω ίδια αντιμετώπιση γι'αυτο το λέω. Αλλιώς θα έπρεπε να λέμε για πολλούς. Οπως πχ :ο μαλεζας γιατί δεν παίζει,γιατί συνέχεια τζιολη; γιατί πάντα την μπάλα πίσω;κτλ. Ελπίζω να κατανοησες
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:
eorptol έγραψε:
Ήμαρτον Θεέ μου.

Κουράζεις ρε ζορρο του φόρουμ
Εσύ κουράζεις κανένα σχόλιο για την νίκη στο Ντόρτμουντ; τόσος καιρός πέρασε :):) έστω και αρνητικό

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 13 Φεβ 2016, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:
Για αυτούς που θεοποιουν τον Κλαους;
Απλά δεν βλέπω ίδια αντιμετώπιση γι'αυτο το λέω. Αλλιώς θα έπρεπε να λέμε για πολλούς. Οπως πχ :ο μαλεζας γιατί δεν παίζει,γιατί συνέχεια τζιολη; γιατί πάντα την μπάλα πίσω;κτλ. Ελπίζω να κατανοησες
PAOK NORTH ARMY αν βρεις ένα θετικό σχόλιο του τσιριγώτη για τον σύλλογο γενικότερα ΈΝΑ ΣΧΌΛΙΟ σε κερνάω ότι θες σε ματς που θα παίξουμε στην τουμπα :):)

τσιριγώτης

Βάλε γυαλιά και κοίτα. Είσαι κομπλεξικος, τραβα τώρα. Βλέπεις ότι θες να δεις. Τέλος απο εμένα, εάν είναι δυνατόν να μ λέει ο κάθε τυχαίος ότι δε χαίρομαι για την ομάδα που αγάπησα από παιδί μικρό.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να ηρεμησουμε λιγο...και χαρακτηρισμοι δε χρειαζονται...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”