desperando έγραψε:KOSTAS54 έγραψε:@desperando
Όποιος δεν συμφωνεί με σένα είναι άμπαλος???
Το αυτονόητο είναι έννοια σχετική.
Το ότι χαρακτηρίζεις τους συνομιλητές σου, σημαίνει ότι είσαι έτοιμος να δεχθείς και τους ανάλογους χαρακτηρισμούς????
Καταλαβαίνεις βέβαια τι θα γίνει εδώ μέσα.
οχι δεν ειναι θεμα συμφωνιας ή διαφωνιας
μπορει καλλιστα καποιος να εχει οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη αλλα να ειναι ποδοσφαιρικα τεκμηριωμενη και οχι αυτα τα χαζα ειναι περπατοφ,δεν τρεχει ,βαριεται,ειναι παλαιμαχος κ.α
ο χ τουντορ για παραδειγμα δεν τον θεωρει απαραιτητο γιατι αυτο που θελει να παιξει στην επιθεση δεν θα μπορουσε να το παιξει ακομα και αν ο μπερματοφ ηταν 25 χρονων.
το παιδι δεν ηταν ποτε ο παικτης ο οποιος εσπαγε το οφ σαιτ,εκανε συνεχως κινησεις στην πλατη του αντιπαλου,επαιζε στο οριο του οφ σαιντ και αλλα τετοια που θελει ο τουντορ αποπ τον επιθετικο του.
δεν συμφωνω με αυτη του την αποψη (γιατι πιστευω οτι ο προπονητης πρεπει να παιζει αναλογα με το υλικο του και οχι με τα θελω του) αλλα ειναι μια ποδοσφιαρικα σωστη αποψη
το να μου βγαινει και να μου γραφει ο αλλος οτι πλεον ο μπερμαπτοφ δεν μπορει να παιξει γιατι δεν προλαβε μια καθετη του μακ (που αμφιβαλω αν την προλαβαινε και στα 25 του) ή γιατι μετα απο 45 λεπτα που επαιζε ως χαφ (και αναγκαζοταν να καλυπτει χωρους που ποτε στη καριερα του δεν καλυψε) καπου στο 70΄εδειξε οτι τα ειχε φτυσει...εε αυτο δεν το δεχομαι και την θεωρω μια εντελως αμπαλη αποψη.
κακο δεν ειναι να εχεις καου ελειψη γνωσεων,κακο ειναι να εκφραζεσαι για πραγματα που δεν γνωριζεις με σπουδη και ως ο απολυτος γνωστης.
εσυ εισαι πολιτικος μηχανικος (απ οτι εχω καταλαβει),αν ερχομουν στο εργο που κανεις και ελεγα το μακρυ μου και το κοντο μου εγω που οι μονες κατασκευες που εχω μισοολοκληρωσει ηταν τα λεγκο στην παιδικη μου ηλικια...πως θα με αντιμετωπιζες?
και εξαγριωνομαι γιατι μονο εδω υπαρχει αυτη η τοση μεγαλη πρεμουρα οτι ποιοτικο ερχετε στην ομαδα να το βγαζουμε κουσουρλιδικο
και μετα απ αυτα που διαβασα για τις εταιριες με μυνηματα σε φορουμ και σε ιστιοσελιδες,σορρυ αλλα καποιους θα τους αντιμετοπιζω ετσι.
υγ και ναι δεν χτιζεται η ομαδα πανω σε εναν 35χρονο απλα ειναι απαραιτητο να παρει κατι απο την αυρα του και το πνευμα νικητη που εχει αποκτησει ολα αυτα τα χρονια