Και η γιαγιά μου άμα είχε ρουλεμάν θα ήτανε βέσπα.Ακάλυπτος έγραψε:Αν χτυπήσουμε κύπελλο και πρωτιά στα play off, θα παίξει πολύ κωλοτούμπα..

Και η γιαγιά μου άμα είχε ρουλεμάν θα ήτανε βέσπα.Ακάλυπτος έγραψε:Αν χτυπήσουμε κύπελλο και πρωτιά στα play off, θα παίξει πολύ κωλοτούμπα..
Ακάλυπτος έγραψε:Αν χτυπήσουμε κύπελλο και πρωτιά στα play off, θα παίξει πολύ κωλοτούμπα..
Μπα, οι αρδ έτοιμη την έχουν την σαχλαμάρα να σου την σερβίρουν και ως συνήθως αρκετοί θα την υιοθετήσουν. Αν πάρεις το κύπελο θα πουν ότι ήσουν τυχερός, ευνοήθηκες από τη διαιτησία, δεν το άξιζες επειδή ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, δεν έκανες πολλές τελικές, δεν πήρες πολλά κόρνερ, είχες λιγότερα κερδισμένα αράουτ από την δεξιά πλευρά καθώς κατεβαίνουμε, ο αντίπαλος σε άφησε να κερδίσεις γιατί δεν ενδιαφερόταν κοκ.Ακάλυπτος έγραψε:Αν χτυπήσουμε κύπελλο και πρωτιά στα play off, θα παίξει πολύ κωλοτούμπα..
Keep on drinking.Kid Shelleen έγραψε:
Εκεί πάνω θα βγουν και οι πικραμένες θεούσες με το τσεμπέρι και θα ανασύρουν με νοσταλγία από την κασέλα το 45άρι βινύλιο με το αντρίκιο ζεϊμπέκικο σε λα μινόρε του Αντώνη Ρεπάνη «σε είχα στο +5 και σε ζηλεύανε, να φάνε τέτοιον κόουτς πολλοί γυρεύανε».
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Πάτερ, όπως κατάλαβες ακολουθώ την συμβουλή σου.Αφού έχω εξασφαλίσει την άφεση…
ασχετο με τους νεους ή μεγαλους σε ηλικια προπονητες οπου εγω προσωπικα δεν εχω θεμα με καμια απο τις δυο κατηγοριες,θελω απλα να τονισω κατιgiliopoulos έγραψε:Προς vs40 μερικες ομαδες με μαθητευομενους μαγους
Πορτο
Ρεαλ
Μπαρτσα
Μπαγερν
Ντορντμουντ
Γιουβε
Ιντερ
Μιλαν
Αυτες ειναι μικρες ομαδουλες. Αλλα ο τεραστιος ΠΑΟΚ δεν ανεχεται νεο προπονητη μονο καταξιωμενο![]()
Δειτε λιγο μακρυτερα απο την μυτη σας. Παντου στην ευρωπη ομαδες προσλαβανουν νεους προπονητες.
Σ ωραίος ρε μπαγάσα αλλά σε κάποια σημεία με πέθανες στοKid Shelleen έγραψε:Μπα, οι αρδ έτοιμη την έχουν την σαχλαμάρα να σου την σερβίρουν και ως συνήθως αρκετοί θα την υιοθετήσουν. Αν πάρεις το κύπελο θα πουν ότι ήσουν τυχερός, ευνοήθηκες από τη διαιτησία, δεν το άξιζες επειδή ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, δεν έκανες πολλές τελικές, δεν πήρες πολλά κόρνερ, είχες λιγότερα κερδισμένα αράουτ από την δεξιά πλευρά καθώς κατεβαίνουμε, ο αντίπαλος σε άφησε να κερδίσεις γιατί δεν ενδιαφερόταν κοκ.Ακάλυπτος έγραψε:Αν χτυπήσουμε κύπελλο και πρωτιά στα play off, θα παίξει πολύ κωλοτούμπα..
Άσε που θα αρχίσουν πάλι το σουξεδάκι με το -25 από την κορυφή. Εκεί πάνω θα βγουν και οι πικραμένες θεούσες με το τσεμπέρι και θα ανασύρουν με νοσταλγία από την κασέλα το 45άρι βινύλιο με το αντρίκιο ζεϊμπέκικο σε λα μινόρε του Αντώνη Ρεπάνη «σε είχα στο +5 και σε ζηλεύανε, να φάνε τέτοιον κόουτς πολλοί γυρεύανε».
Μην πας μακριά. Στο χθεσινό ματς τα αρδορεπορτάζ αποφάσισαν πως προκριθήκαμε, επειδή ήμασταν απλώς τυχεροί. Από το πολύ πες πες των αρδ το πίστεψε και ο Μασα-σούρας και δήλωσε ότι ο Νιόνιος ήταν καλύτερος, είχε την κατοχήκαι ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να οπισθοχωρήσει
. Στην αρχή τον πίστεψα κι ετοιμάστηκα να βρίσω τον προμηθευτή μου στην κάβα ότι μου δίνει μπόμπες, αλλά διάβασα τα στατιστικά του αγώνα που έδινε 70% κατοχή στον ΠΑΟΚ και βεβαιώθηκα πως παρά την σούρα μου τουλάχιστον εγώ είδα το σωστό ματς.
ΥΓ. Πάτερ, όπως κατάλαβες ακολουθώ την συμβουλή σου.Αφού έχω εξασφαλίσει την άφεση…