Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από DC »

Ακάλυπτος έγραψε:Αν χτυπήσουμε κύπελλο και πρωτιά στα play off, θα παίξει πολύ κωλοτούμπα..
Και η γιαγιά μου άμα είχε ρουλεμάν θα ήτανε βέσπα. :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ακάλυπτος έγραψε:Αν χτυπήσουμε κύπελλο και πρωτιά στα play off, θα παίξει πολύ κωλοτούμπα..
:idea: Ακριβώς...Θα ψάχνονται όλοι για καμιά "καλή θεσούλα" για το διαρκείας της επόμενης χρονιάς σε λέω... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

θα χαλαστουν και αρκετοι,οι λεγομενοι σασταλεγακηδες........οι περισσοτεροι φυσικα θα γουσταρουν
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

Μπα, οι αρδ έτοιμη την έχουν την σαχλαμάρα να σου την σερβίρουν και ως συνήθως αρκετοί θα την υιοθετήσουν. Αν πάρεις το κύπελο θα πουν ότι ήσουν τυχερός, ευνοήθηκες από τη διαιτησία, δεν το άξιζες επειδή ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, δεν έκανες πολλές τελικές, δεν πήρες πολλά κόρνερ, είχες λιγότερα κερδισμένα αράουτ από την δεξιά πλευρά καθώς κατεβαίνουμε, ο αντίπαλος σε άφησε να κερδίσεις γιατί δεν ενδιαφερόταν κοκ.

Άσε που θα αρχίσουν πάλι το σουξεδάκι με το -25 από την κορυφή. Εκεί πάνω θα βγουν και οι πικραμένες θεούσες με το τσεμπέρι και θα ανασύρουν με νοσταλγία από την κασέλα το 45άρι βινύλιο με το αντρίκιο ζεϊμπέκικο σε λα μινόρε του Αντώνη Ρεπάνη «σε είχα στο +5 και σε ζηλεύανε, να φάνε τέτοιον κόουτς πολλοί γυρεύανε».

Μην πας μακριά. Στο χθεσινό ματς τα αρδορεπορτάζ αποφάσισαν πως προκριθήκαμε, επειδή ήμασταν απλώς τυχεροί. Από το πολύ πες πες των αρδ το πίστεψε και ο Μασα-σούρας και δήλωσε ότι ο Νιόνιος ήταν καλύτερος, είχε την κατοχή :shock: και ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να οπισθοχωρήσει :o . Στην αρχή τον πίστεψα κι ετοιμάστηκα να βρίσω τον προμηθευτή μου στην κάβα ότι μου δίνει μπόμπες, αλλά διάβασα τα στατιστικά του αγώνα που έδινε 70% κατοχή στον ΠΑΟΚ και βεβαιώθηκα πως παρά την σούρα μου τουλάχιστον εγώ είδα το σωστό ματς.

ΥΓ. Πάτερ, όπως κατάλαβες ακολουθώ την συμβουλή σου. :D Αφού έχω εξασφαλίσει την άφεση… :)
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Εγώ πάλι όσο βλέπω με πόση μανία πολεμούν τα σκουλικοαρδιόφωνα, τα συστημικά σάιτ, οι γαυρουποκλινόμενοι καλοθελητές,η προβατόμαζα,οι καμουφλαρισμένοι οπαδάρχες, κλπ, την τριάδα ΙΒΑΝ,ΑΡΝΕΣΕΝ,ΤΟΥΝΤΟΡ, τόσο πιό πολύ επιβεβαιώνω οτι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.Ο ΙΒΑΝ εδειξε οτι δέν θα τους κάνει την χάρη.Καιρός ειναι να ακολουθήσει και ο κόσμος.Ο `ΛΑΟΣ` που λέμε και δέν βλέπουμε..
Ολα αυτά σε μία δυαλυμένη, χρεωκοπημένη,υπο κάπιταλ κοντρόλς, διεφθαρμένη υπο κατοχή χώρα που ονομάζεται Ελλάδα...και σε ένα στημένο απο όλες τις μεριές πρωτάθλημα του κ@λου.
Αλήθεια γιατί απαξιώνεται η ομάδα (παίκτες,προπονητής,διοίκηση) καθημερινά? Αναρωτηθήκατε?
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Μου είναι πολύ δύσκολο να κρίνω τον προπονητή και λόγω του χρόνου που βρισκόμαστε αλλά και όλων των ελαφρυντικών που έχουν ήδη αναφερθεί.

Αυτό που έχω να γράψω είναι ότι εάν ο Τούντορ , μαζί με τον Άρνεσεν , υπηρετούν ένα συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης της ομάδας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά παιχνιδιού αλλά και παικτών καλά κάνουν και επιμένουν.

Το τι βλέπει ο καθένας που κρίνει από ένα 90λεπτο κάθε φορά είναι χαζό. Ίσως όντως να είναι καλλίτερες οι προτάσεις σας για το αποτέλεσμα ενός έκαστου αγώνα αλλά να μην είναι αυτό που θέλει ο προπονητής να παίζει η ομάδα, σε βάθος χρόνου.
Αν υπάρχει πλάνο καλά κάνει και να συνεχίσει να το τηρεί. Σε αυτό μπορεί να εντάσσεται και ο Μίτκο και ο Αθανασιάδης και ο Κάτσε που δεν ικανοποιούν με τα χαρακτηριστικά τους τον σκοπό του χωρίς να μειώνεται καθόλου η αξία τους.
Τον συγχαίρω που δεν έχασε μία χρονιά για να προσαρμόσει την ομάδα πάνω στον Μίτκο ,για να μην τον "αχρηστεύσει", αναβάλλοντας το πλάνο.
Σε όσους τρέξουν να γράψουν πως δεν υπάρχει πλάνο και πάει στα τυφλά, ας κάνουν υπομονή μέχρι το τέλος.
Θα δείξει. Εξάλλου και να μην "πιάσει" μπορεί να έχει χαθεί άλλη μία χρονιά αλλά μπαίνουν βάσεις σωστής νοοτροπίας χτισίματος ομάδας με ανθρώπους που ξέρουν.
υ.γ Σε ιδιωτική συζήτηση παικτών για την αλλαγή προπονητή ψάχνονταν για το ποιος θα τους έχει ποιο χαλαρά.
Υπάρχει ακόμη μια δημοσιουπαλληλική νοοτροπία.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Kid Shelleen έγραψε:
Εκεί πάνω θα βγουν και οι πικραμένες θεούσες με το τσεμπέρι και θα ανασύρουν με νοσταλγία από την κασέλα το 45άρι βινύλιο με το αντρίκιο ζεϊμπέκικο σε λα μινόρε του Αντώνη Ρεπάνη «σε είχα στο +5 και σε ζηλεύανε, να φάνε τέτοιον κόουτς πολλοί γυρεύανε».

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ. Πάτερ, όπως κατάλαβες ακολουθώ την συμβουλή σου. :D Αφού έχω εξασφαλίσει την άφεση… :)
Keep on drinking.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

giliopoulos έγραψε:Προς vs40 μερικες ομαδες με μαθητευομενους μαγους
Πορτο
Ρεαλ
Μπαρτσα
Μπαγερν
Ντορντμουντ
Γιουβε
Ιντερ
Μιλαν

Αυτες ειναι μικρες ομαδουλες. Αλλα ο τεραστιος ΠΑΟΚ δεν ανεχεται νεο προπονητη μονο καταξιωμενο :lol:
Δειτε λιγο μακρυτερα απο την μυτη σας. Παντου στην ευρωπη ομαδες προσλαβανουν νεους προπονητες.
ασχετο με τους νεους ή μεγαλους σε ηλικια προπονητες οπου εγω προσωπικα δεν εχω θεμα με καμια απο τις δυο κατηγοριες,θελω απλα να τονισω κατι
ομαδες οπως η ρεαλ,η πορτο,η μπαρτσα,η μπαγερν, η ντορτμουντ εχουν ενα συνολο 10-15 ανθρωπων προπονητων-γυμναστων οι οποιοι δουλευουν ανεξαρτητα με τις οποιες αλλαγες στους προπονητες και πανω στην φιλοσοφια που το ιδιο το κλαμπ εχει αποφασισει.
οι προπονητες οταν πανε σε αυτες τις ομαδες απλα βαζουν τις δικες τους πινελιες.
στην ουσια τετοιες ομαδες μπορουν να πανε με αυτοματο πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αυτες οι ομαδες εχουν τρομερο υλικο ομως

το θεμα ειναι οι θλασεις,αν ηταν οι θλασεις δεν θα ημασταν μαζι με τον πανιωνιο στην βαθμολογια!
απο την στιγμη που ολα αλλαζουν τα τελευταια χρονια μα η μεσημβρια μενει φταιει αυτη
ειναι ο κυριος παραγοντας
εχει ψοφοκρυο
εχει πολυ αερα
ειναι μακρυα απο τα σπιτια τους(οδηγηση αμεσως μετα την προπονηση καθε μερα καιγ ια ωρα)

ακομα και αν φτιαξαν το γηπεδο,τα παραπανω μενουν
για να το λεει κ ο καρυδας κατι ξερει

συνεπως απαιτειται πρωτον τα σπιτια των παιχτων να ναι κοντα στο προπονητικο,δηλαδη να μετακομισουν
να σηκωθει αντιανεμικη προστασια στον χωρο

και να γινεται μεγαλυτερη αποκατασταση μετα την προπονηση,ο μπολονι λεει εκεινη την χρονια δεν την ηθελε τοσο εκτεταμενη

παραλληλα να βαλουν εναν team manager να ελεγχει αν κανενας γιουρουκος,που καλοπληρωνεται ξενυχτα κ.λπ !
του χρονου η προετοιμασια να γινει κανονικα ανεξαρτητως αν παλι παιζουμε προωρα ευρωπη ή οχι και οι παιχτες που ναι να ρθουν να ρθουν εγκαιρα

με βαση οσα διαβασα νομιζω ετσι θα περιοριστουν οι θλασεις και θα γινουμε φυσιολογικη ομαδα στο θεμα ξανα.
αν επιμενουν,τοτε κομμενη η μεσημβρια βρειτε αλλο χωρο.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Kid Shelleen έγραψε:
Μπα, οι αρδ έτοιμη την έχουν την σαχλαμάρα να σου την σερβίρουν και ως συνήθως αρκετοί θα την υιοθετήσουν. Αν πάρεις το κύπελο θα πουν ότι ήσουν τυχερός, ευνοήθηκες από τη διαιτησία, δεν το άξιζες επειδή ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, δεν έκανες πολλές τελικές, δεν πήρες πολλά κόρνερ, είχες λιγότερα κερδισμένα αράουτ από την δεξιά πλευρά καθώς κατεβαίνουμε, ο αντίπαλος σε άφησε να κερδίσεις γιατί δεν ενδιαφερόταν κοκ.

Άσε που θα αρχίσουν πάλι το σουξεδάκι με το -25 από την κορυφή. Εκεί πάνω θα βγουν και οι πικραμένες θεούσες με το τσεμπέρι και θα ανασύρουν με νοσταλγία από την κασέλα το 45άρι βινύλιο με το αντρίκιο ζεϊμπέκικο σε λα μινόρε του Αντώνη Ρεπάνη «σε είχα στο +5 και σε ζηλεύανε, να φάνε τέτοιον κόουτς πολλοί γυρεύανε».

Μην πας μακριά. Στο χθεσινό ματς τα αρδορεπορτάζ αποφάσισαν πως προκριθήκαμε, επειδή ήμασταν απλώς τυχεροί. Από το πολύ πες πες των αρδ το πίστεψε και ο Μασα-σούρας και δήλωσε ότι ο Νιόνιος ήταν καλύτερος, είχε την κατοχή :shock: και ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να οπισθοχωρήσει :o . Στην αρχή τον πίστεψα κι ετοιμάστηκα να βρίσω τον προμηθευτή μου στην κάβα ότι μου δίνει μπόμπες, αλλά διάβασα τα στατιστικά του αγώνα που έδινε 70% κατοχή στον ΠΑΟΚ και βεβαιώθηκα πως παρά την σούρα μου τουλάχιστον εγώ είδα το σωστό ματς.

Σ ωραίος ρε μπαγάσα αλλά σε κάποια σημεία με πέθανες στο :lol:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Οι πιο "ψαγμένοι " αρδ μπορεί να πουν ότι το κύπελλο ήταν και αβαβά, μας το έδωσαν για να μην γκρινιάζουμε με αντάλλαγμα τη θέση στα πλειοφ.
Αλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι περάσαμε τον Πανιώνιο μόνο και μόνο γιατί πήραμε τον Χατζηισαία - όπως υποστηρίζει γνωστός φαλακρός διασκεδαστής των ερτζιανών της πόλης που ειδικεύεται στην προμήθεια θαυματουργών ροφημάτων - και ο οποιος είχε προβλέψει ότι το τελικό σκορ θα ήταν 3-0 και 1-0 στο 5' για τους εμπεριστατωμένους λόγους που μας εξήγούνται παραπάνω. Αλλά δικαιώθηκε έτσι κι αλλιώς και με το 0-0.
Με τον Μπακασέτα ειδικά η πρόκριση "κλείδωσε", δεν φορτσαρε ο Πανιώνιος και περάσαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Σάβ 13 Φεβ 2016, 04:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα στο Facebook μπορείς να δεις ντεμεκ πετσια ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να το υποστηρίζουν. ....με θυμίζουν τους ρουληδες που ότι πήρε ο ΠΑΟΚ του το χάρισαν και ότι έχασε το έκανε επειδή στήθηκε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ε μάλλον μπερδεύτηκαν με τα χρώματα και νόμιζαν ότι παίζει η Μπαρτσελόνα και όχι ο Πανιώνιος. Φαντάσου να μης μας αφήναν και να το παιζανε στα ίσια τι θα είχε γίνει.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Και σήμερα στον ίδιο παραγωγό εβγαλαν το συμπερασμα - ο παραγωγός, ο συνομιλητής του κι ενας στημένος που πήρε μόνο και μόνο για να κράξει - ότι ο Τούντορ είναι "ο χειρότερος προπονητής που έχει περάσει ποτέ από τον ΠΑΟΚ" και η κερκίδα της Τούμπας "αναπολεί τον Δώνη, τον Δερμιτζάκη και τον Χάβο". Αυτά τα ευτράπελα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι να πω ποιο αηδιαστικά μμε δεν υπάρχουν από της Θεσσαλονίκης χαμηλοτατο επίπεδο με πεινασμένους για αιμα ΑΡΔ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”