Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από pilotos »

Sick Bastard έγραψε:''Πιλότε'' δεν μπορείς να βοηθήσεις κανέναν πέραν του εαυτού σου.
Τα περί ψεμάτων στα επιστρέφω.
Tέλος κι από εμένα.
Που λέω ψέματα;

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Η αποτυχία στόχων που βρίσκεται ακριβώς γιατί εγώ βλέπω να'μαστε μέσα σε αυτούς που τέθηκαν.
Τα play offs δεν έχουν παιχτεί ακόμη και στο κύπελλο είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε στον τελικό.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Απλά φτιάχνουν κλίμα μερικοί, λες κι αν δεν πετύχεις μια φορά στόχο, γκρεμίζεις το σύμπαν...
Μπάλα είναι....

SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 12 Φεβ 2016, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αχ αυτα τα παραδειγματα μας,μια η γιουβε,μια η γιουναιτεντ,τωρα η ρεαλ και μαλιστα η ρεαλ ως παραδειγμα προπονητη που εχει αλαξει 10 προπονητες τα τελευταια 10 χρονια.Η δικη μου προσωπικη αποψη ειναι πως αν εχει δειξει κατι ο Τουντορ ειναι πως μπορει να εχει αρκετο ποδοσφαιρο μεσα του αλλα ειναι τραγικα αγουρος να διαχειριστει ενα προτζεκτ στη γεννηση του.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παλαιολόγος έγραψε:ο τουντορ ειναι τελειωμενος
αν τα βγαλει τα Play off εχει καλως
κατα τα αλλα ο σαββιδης του δωσε εναν χατζησαια και τον βελλιδη
απο οτι φαινεται μεχρι εκει τον εμπιστευεται,τοσο
δεκαρι θα του παιρνε που ουρλιαζε να εχει;θα χαλουσε μυρια για εναν προπονητη που θεωρει πως δεν κανει;

μεγαλες κινησεις τωρα με τον νεο προπονητη που θα ρθει
απλα ελπιζουμε να μην παρει την μπαλα και τον αρνεσεν που ειναι καλος,ειναι ανθρωπος κοινης λογικης και επαγγελματιας
κριμα θα ειναι και επιστροφη στο μηδεν
Που το ξέρεις ότι είναι τελειωμένος τέλη Μαΐου θα κριθεί

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

pilotos έγραψε:Δεν τις βρίσκω.
Δώσε λινκ

SM-G920F
Είναι σαν την φανέλα των 90 χρονών :):) που μπερδέψαμε το διαφημιστικό με την φανέλα και μάλιστα επιμεναμε ότι είχαμε δίκαιο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 12 Φεβ 2016, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει ως στόχο να χτίσει ομάδα από το μηδέν. Όλα τα άλλα είναι πρόσκαιρα.
Το παραπάνω δεν γίνετε σε μια season -πόσο μάλλον σε μια με τόσες ατυχίες/τραυματισμούς- και με συνεχόμενες αλλαγές προπονητών. Όσο πιο γρήγορα το βάλουμε στην γκλάβα μας... τόσο πιο γρήγορα θα βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει αυτό τον στόχο.

Αυτό ακριβώς...
Ακάλυπτος έγραψε:Η αποτυχία στόχων που βρίσκεται ακριβώς γιατί εγώ βλέπω να'μαστε μέσα σε αυτούς που τέθηκαν.
Τα play offs δεν έχουν παιχτεί ακόμη και στο κύπελλο είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε στον τελικό.
Ένα μεγάλο ποσοστό συνοπαδών στερείτε κοινής λογικής. Και για αυτή σε μεγάλο βαθμό φταίνε οι ΑΡΔ, ο "νεο-οπαδισμός" τύπου PSG και Man City (δηλαδή η λογική "αγόρασε 20 παιχταράδες και πάρε πρωτάθλημα") και η "ανομβρία" σε τίτλους και διεκδικήσεις αυτών τα τελευταία χρόνια.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Για μένα δεν είσαι προπονητής. Τουλάχιστον ακόμη. Αυτό που με στεναχωρει είναι ότι μόνο σε αυτή την ομάδα γίνονται πειράματα, δεν μας φταίει κανείς, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Ο άλλος ειναι αήττητος ακόμη, εντάξει ειδική κατηγορία, η άλλη τώρα ανέβηκε και είναι δεύτερη χαλαρά.
Εμείς πέρα από γχ και Τούντορ δεν έχει. Αλλά τ λέω, έχει και αυτά τα σιχαμερα βρωμοαρδ. Τι κάνεις τόσα χρόνια για αυτό; Καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Αρνεσεν παντως δηλωσε πως ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα και δεν μπορει να κοιταει μονο μακροπροθεσμα αλλα να προσδοκα και αμεσα αποτελεσματα.Προφανως και αυτος εχει καταλοιπα απο την θητεια του στην Τσελσι...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Στέφενς ΑΑ δεν ήταν προπονητες;

Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Φυσικά και πρέπει να είναι παράδειγμα η Ρεαλ josh για να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν γίνετε να φταίει πάντα ο προπονητής όταν δεν υπάρχει ένα "σταθερό" ποδοσφαιρικό περιβάλλον γύρω του..
Πόσοι καταξιωμένοι προπονητές έχουν περάσει από τη Ρεαλ τα τελευταία χρόνια και πόσοι πέτυχαν;

Όσο για το αν ο Τούντορ είναι άγουρος να διαχειριστεί το πρότζεκτ πιθανόν να έχεις δίκιο και όντως να είναι..
Δεν έχουμε όμως περιθώριο να του δώσουμε τουλάχιστον μια χρονιά -εφόσον όπως παραδέχεσαι και συ έχει αρκετό ποδόσφαιρο μέσα του- για να δούμε τι θα βγεί στο τελός;

Προσωπικά προτιμώ να κάνω υπομονή μήπως μου βγεί το "στοίχημα" Τούντορ από το να ξαναστραφώ στα 2-3 ονόματα προπονητών που ανακυκλώνουμε τα τελευταία χρόνια.
Εξάλλου παίρναμε κάθε χρόνο το κύπελλο η βγαίναμε στο Τσ. Λ. ώστε θα είναι παταγώδης αποτυχία αν δεν το καταφέρουμε φέτος με την νεαρότερη και πιο άγουρη ομάδα των τελευταίων χρονων;
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

vs40 έγραψε: Μέχρι τώρα η ομάδα είχε θετική πορεία στην Ευρώπη (όχι σούπερ, αλλά θετική), και στο πρωτάθλημα χωρίς ανταγωνιστές κατάφερε να μαζέψει 34 πόντους σε 21 αγώνες. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποτυχία, βάσει του υλικού του. Ο ρυθμός αυτός δε βλέπω να αλλάζει και η πρόβλεψή μου στο "ξερόλα" το Δεκεμβριο που ήταν 52 πόντους, τώρα φαντάζει αισιόδοξη. Η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, λίγο πολύ απεικονίζει και την πρόοδό της. Άρα πρόοδο δεν κάναμε. Για αυτό το λόγο για να κρατήσω τον ίδιο προπονητή και τουχρόνου πρέπει να κατακτήσουμε το κύπελλο, ή να βγούμε ΤσουΛου πρικριματικά. Έναν από τους 2 στόχους θέλω.
vs40 λες να μη μαλωνουμε και συμφωνω, αλλα ειναι δυσκολο να μη τσατιστω λιγο με τα λεγωμενα σου.

Δες τι παρεθεσα απο το ποστ σου. ΚΡΙΝΕΙΣ τον προπονητη, βασει δεδομένων που εσυ arbitrarily (δε ξερω πια ελληνικη λεξη παει καλυτερα εδω) και ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ οριζεις και οχι βαση αντικιμενικης πραγματικοτητας.

Λες:

χωρίς ανταγωνιστές κατάφερε να μαζέψει 34 πόντους σε 21 αγώνες

Ναι ΟΚ, δεν ειναι προφανως επιτυχια η πορεια στο πρωταθλημα. Αλλα αυτο το "χωρις ανταγωνιστες" που το βασιζεις? Εσυ το αποφασιζεις? Γιατι? Επιδη "ελα μωρε ποιος βαζελος" και "ελα μωρε ποιο αεκακι της γ εθνικης" ?

Και φυσικα

βάσει του υλικού του

Ποιου υλικου του? Του μισοχτησμενου καινουργιου ροστερ με τις χτυπητές απωλειες? Με την αστεια αμυνα? Με τους ατελειωτους τραυματισμους? Χασαμε τις νικες με Ξανθη και Ατρομητο με γκολ λογο της γελιας αμυνας που δε μπορει να παρει μια κεφαλια.

Σε μια ομαδα που ειναι αποδεδηγμενα και διοικητικο μπουρδελο.

ΟΥΤΕ λεω οτι πρεπει να εισαι χαρουμενος με την πορεια μας.
ΟΥΤΕ λεω οτι πρεπει να ανκυρηξουμε τον Τουντορ προπονηταρα.
ΟΥΤΕ λεω οτι ειναι αλανθαστος.

Αλλα, πως να μη βγω να τον υπερασπιστω τωρα οταν τον κρινεις βασισμενος σε πραγματα που βγαζεις απο το μυαλο σου?
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

eorptol έγραψε:Στέφενς ΑΑ δεν ήταν προπονητες;

Όχι βεβαια ο ένας ήταν Τουρίστας και ο άλλος τσομπανης ... εμεις δεν εχουμε ποτε κανονικούς προπονητές
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

τσιριγώτης έγραψε:Για μένα δεν είσαι προπονητής.
Κανενας δεν θα σε παρει στα σοβαρα οταν λες τετοιες υπερβολες.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Josh σταματα γαμωτο κι εσυ το κλαμα και την υπερβολη.

Σοβαρα ρε παιδια απο Διοικηση, Ροστερ, Προπονητη εσεις βλεπεται να ειναι το προβλημα ο προπονητης? Σοβαρα τωρα?

Και ολα αυτα μετα απο ενα μηδεν μηδεν με τον πανιωνιο? Τι σκατα περιμενατε να δειτε χτες?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”