Που λέω ψέματα;Sick Bastard έγραψε:''Πιλότε'' δεν μπορείς να βοηθήσεις κανέναν πέραν του εαυτού σου.
Τα περί ψεμάτων στα επιστρέφω.
Tέλος κι από εμένα.
SM-G920F
Που λέω ψέματα;Sick Bastard έγραψε:''Πιλότε'' δεν μπορείς να βοηθήσεις κανέναν πέραν του εαυτού σου.
Τα περί ψεμάτων στα επιστρέφω.
Tέλος κι από εμένα.
Που το ξέρεις ότι είναι τελειωμένος τέλη Μαΐου θα κριθείΠαλαιολόγος έγραψε:ο τουντορ ειναι τελειωμενος
αν τα βγαλει τα Play off εχει καλως
κατα τα αλλα ο σαββιδης του δωσε εναν χατζησαια και τον βελλιδη
απο οτι φαινεται μεχρι εκει τον εμπιστευεται,τοσο
δεκαρι θα του παιρνε που ουρλιαζε να εχει;θα χαλουσε μυρια για εναν προπονητη που θεωρει πως δεν κανει;
μεγαλες κινησεις τωρα με τον νεο προπονητη που θα ρθει
απλα ελπιζουμε να μην παρει την μπαλα και τον αρνεσεν που ειναι καλος,ειναι ανθρωπος κοινης λογικης και επαγγελματιας
κριμα θα ειναι και επιστροφη στο μηδεν
Είναι σαν την φανέλα των 90 χρονώνpilotos έγραψε:Δεν τις βρίσκω.
Δώσε λινκ
SM-G920F
Ένα μεγάλο ποσοστό συνοπαδών στερείτε κοινής λογικής. Και για αυτή σε μεγάλο βαθμό φταίνε οι ΑΡΔ, ο "νεο-οπαδισμός" τύπου PSG και Man City (δηλαδή η λογική "αγόρασε 20 παιχταράδες και πάρε πρωτάθλημα") και η "ανομβρία" σε τίτλους και διεκδικήσεις αυτών τα τελευταία χρόνια.Ακάλυπτος έγραψε:Η αποτυχία στόχων που βρίσκεται ακριβώς γιατί εγώ βλέπω να'μαστε μέσα σε αυτούς που τέθηκαν.
Τα play offs δεν έχουν παιχτεί ακόμη και στο κύπελλο είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε στον τελικό.
vs40 λες να μη μαλωνουμε και συμφωνω, αλλα ειναι δυσκολο να μη τσατιστω λιγο με τα λεγωμενα σου.vs40 έγραψε: Μέχρι τώρα η ομάδα είχε θετική πορεία στην Ευρώπη (όχι σούπερ, αλλά θετική), και στο πρωτάθλημα χωρίς ανταγωνιστές κατάφερε να μαζέψει 34 πόντους σε 21 αγώνες. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποτυχία, βάσει του υλικού του. Ο ρυθμός αυτός δε βλέπω να αλλάζει και η πρόβλεψή μου στο "ξερόλα" το Δεκεμβριο που ήταν 52 πόντους, τώρα φαντάζει αισιόδοξη. Η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, λίγο πολύ απεικονίζει και την πρόοδό της. Άρα πρόοδο δεν κάναμε. Για αυτό το λόγο για να κρατήσω τον ίδιο προπονητή και τουχρόνου πρέπει να κατακτήσουμε το κύπελλο, ή να βγούμε ΤσουΛου πρικριματικά. Έναν από τους 2 στόχους θέλω.
Όχι βεβαια ο ένας ήταν Τουρίστας και ο άλλος τσομπανης ... εμεις δεν εχουμε ποτε κανονικούς προπονητέςeorptol έγραψε:Στέφενς ΑΑ δεν ήταν προπονητες;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανενας δεν θα σε παρει στα σοβαρα οταν λες τετοιες υπερβολες.τσιριγώτης έγραψε:Για μένα δεν είσαι προπονητής.