Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από nikolasf »

pilotos έγραψε:Αφού μας λες ότι ο κοκκαλης πλήρωσε... Οκ το πιάσαμε .
Επίσης μου άρεσε που λες ότι, όταν φύγει ο Ιβάν, θα ζητήσει πίσω όσα έβαλε. Μάλλον μιλάς μελλοντικά μαζί του, δεν εξηγείται αλλιώς

SM-G920F
Ποιός πλήρωσε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Λάθος τοπικ τα ανέκδοτα είναι αλλού!!!
Πάντως πολύ καλό :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από K_geo »

fossa έγραψε:Μια χαρά του φέρονται τα ΜΜΕ αφού δεν μπορούν να κάνουν κ αλλιώς. Δύσκολοι καιροί ;)
αμα εχουν οικονομικο προβλημα και για αυτό κανουν οτι κανουν, ας κατεβουν σε κανα πεζοδρομιο να λαβουν οτι αξιζουν. έτσι θα βρουμε και εμείς την υγειά μας.

κατα τα άλλα, οκ, ναι, ο κοκκαλης... πληρωσε...

ρε τι μαθαίνει κανείς σε ενα φορουμ... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
fossa

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από fossa »

eorptol έγραψε:
fossa έγραψε:
pilotos έγραψε:Αφού μας λες ότι ο κοκκαλης πλήρωσε... Οκ το πιάσαμε .
Με πιασες. Γαύρος είμαι.
Αντε ας φάμε και τον Παπαμιμίκο και τον Τζιτζικώστα στη μάπα.
"Αυτοί ξέρουν".
Τρέχεις πολύ και θα σκόνταψεις μεγάλη εμπάθεια προς τον ιβαν και γλύψιμο στους αρδ της θεσσαλονικης δημοσιογραφος είσαι ; άκου πήρε μαγαζί γωνία και ήταν υποχρεωμενος να ξοφλήσει. .....όπως γίνεται παντού λες προφανώς και στον ΠΑΟΚ χρόνια τώρα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που την είδες τη συμπάθειά μου ?
Έγραψα πως οι λίγοι σωστοί είναι χωρίς δουλειά και αν γράψουν κάτι που δεν αρέσει απειλούνται.
Οι υπόλοιποι είναι τρύπιοι ακόμα κι απ τον χοντρό.
Και φυσικά ο Ιβάν πρέπει να πληρώνει.
Για την εκστρατεία του Τζιτζιφιόγκου έδωσε όσα στον Μπερμπατοφ...
Καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έλα πες το, κουλη έριξες.
Και μαύρα τα έδωσε στον τζιτζι , άρα ξεπλένει χρήμα έ;
Λαδώνει πολιτικούς έ;
Και είσαι ακόμα εδώ μέσα έ;
Ή εγώ είμαι σε λάθος μέρος...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

χξς' έγραψε:Παιδια επειδη δν εχω καθολου καλη επαφη με τα ελληνικα ΜΜΕ και ΑΡΔ, και ουτε μεσω ιντερνετ τα παρακολουθω, με εξαιρεση το SITE μας ΜΟΝΟ (επιτρεψτε μου να λεω "μας" ), μπαινω που κ που κ διαβαζω το fatgames ( sorry αν ειναι διαφημιση)... Μου φαινεται ok.. τις περισσοτερες φορες συμφωνω...
Ειναι ok επαγγελματιας η μυστηριος κ αυτος?
...απο παρασκηνια εχω αγνοια αλλα μη δινω κ κλικ...
Μην δίνεις σε κανέναν κ@λοάρδ "τζάμπα κλικ" ρε καρντάση μου, όλοι τους ρουφιάνοι είναι και στημένοι κατά της ομάδας μας επί πληρωμή... :x :x :x

Καλύτερα ενημερώσου με ό,τι διαβάζεις μέσα απ το site μας, όπως φυσικά σου επιτρέπεται να το λες για όσο είσαι μέλος του... ;)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τον γνωριζω προσωπικα τον Τζατζαρα, αν και δε συμφωνω απολυτα σε καποια πραγματα που λεει, σε γενικες γραμμες τον θεωρω "ενταξει"
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ήσουν μπροστά όταν τα μετρούσε?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

goran 64 έγραψε:
χξς' έγραψε:Παιδια επειδη δν εχω καθολου καλη επαφη με τα ελληνικα ΜΜΕ και ΑΡΔ, και ουτε μεσω ιντερνετ τα παρακολουθω, με εξαιρεση το SITE μας ΜΟΝΟ (επιτρεψτε μου να λεω "μας" ), μπαινω που κ που κ διαβαζω το fatgames ( sorry αν ειναι διαφημιση)... Μου φαινεται ok.. τις περισσοτερες φορες συμφωνω...
Ειναι ok επαγγελματιας η μυστηριος κ αυτος?
...απο παρασκηνια εχω αγνοια αλλα μη δινω κ κλικ...
Μην δίνεις σε κανέναν κ@λοάρδ "τζάμπα κλικ" ρε καρντάση μου, όλοι τους ρουφιάνοι είναι και στημένοι κατά της ομάδας μας επί πληρωμή... :x :x :x

Καλύτερα ενημερώσου με ό,τι διαβάζεις μέσα απ το site μας, όπως φυσικά σου επιτρέπεται να το λες για όσο είσαι μέλος του... ;)
Σωστός

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

pilotos έγραψε:Έλα πες το, κουλη έριξες.
Και μαύρα τα έδωσε στον τζιτζι , άρα ξεπλένει χρήμα έ;
Λαδώνει πολιτικούς έ;
Και είσαι ακόμα εδώ μέσα έ;
Ή εγώ είμαι σε λάθος μέρος...

SM-G920F
Τι διαβάζουμε ξέρει και ποσά έδωσε στο τζιτζικωστα τώρα που βγήκε ο κουλης που από την βουλή είχε επιτεθεί ονομαστικά στον ιβαν είναι δύσκολα τα πράγματα :):)

Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Ενδιαφέρον της Μίντιλαντ λέει τωρα για Αρνεςεν.. Δεν πρόκειται να μας αφήσουν να ησυχάσουμε μέχρι 31/3
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Άρε κουφαλα βεζυρτζη ότι μυστικό υπήρχε στην παε για το καλο μας το βρωμισες στους αρδ ντροπή σου :(:(
Κρίμα για το μεγάλο πολύ παλιά παρελθόν σου

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

riegel έγραψε:Δεν πρόκειται να μας αφήσουν να ησυχάσουμε
γενικα. 8-) :twisted:

υγ:fossa, για να κατακρίνω κάποιον για το τί κάνει με τα χρήματα του πρώτα θεωρώ ότι πρέπει να δώσω ισόποσα στην ομάδα μας. τα λεφτά που έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ δεν τα έχει βάλει κανείς στην ιστορία μας. και εδώ τελειώνει το όλο θέμα. ξεκολλάτε και πάτε στο γήπεδο (δεν αναφέρομαι προσωπικά να προλάβω αντιδράσεις).
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Πάρτε και ένα άρθρο τρύπημα στην ΠΑΕ και λιβάνισμα στον κυρ-Νίκο... από "ΠΑΟΚτσίδες"...

Τελικά ποιος εκτέθηκε;
Από paokrevolution.net: O Γκαλίτσιος τελικώς επέστρεψε στην Λόκερεν από την οποία είχε αποχωρήσει τον περασμένο Μάιο.
Έκτοτε δεν αγωνιζόταν σε κάποια ομάδα επειδή -όπως έλεγε ο ίδιος και ο εκπρόσωπος του- καμιά από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκε δεν κάλυπτε τις φιλοδοξίες του.
Έτσι φτάσαμε στον περασμένο Δεκέμβρη όταν ο εκπρόσωπος του είχε βρεθεί στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Εκεί συμφώνησε με τον Άρνεσεν -είχε προταθεί από τον Λέκο. Μερικές μέρες αργότερα έκανε την προπόνηση στην Νέα Μεσημβρία και μάλιστα είχε συζητήσει με τον Τούντορ και για τον ρόλο που είχε στην ομάδα. Με παρέμβαση του Νίκου Βεζυρτζή, ο παίκτης δεν υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο ούτε διάρκειας 1,5 ετών όπως είχαν βιαστεί να του προσφέρουν. Ο παίκτης αρνήθηκε να υπογράψει σε πρώτη φάση για έξι μήνες.
Θυμάμαι εκείνες τις ώρες το περιβάλλον του παίκτη να δηλώνει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βιαστεί γιατί υπήρχαν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονταν. Κάτι που αποδείχθηκε αναληθές αν κρίνουμε την κατάληξη που είχε ο παίκτης. Έφυγε όλος ο Ιανουάριος με τον παίκτη να παραμένει στα αζήτητα και αποφάσισε για να μη συμπληρώσει ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας να επιστρέψει στη Λόκερεν.
Ούτε στην Άντερλεχτ, ούτε στην Κλαμπ Μπριζ, ούτε σε κάποια έστω μεσαία ομάδα της Ολλανδίας. Στη Λόκερεν. Προσέξτε, δεν απαξιώνω τον ποδοσφαιριστή Γκαλίτσιο. Απλά ο τρόπος που εξελίχθηκε το θέμα εκθέτει αρκετούς αλλά και για να είμαστε απόλυτα σωστοί, δικαιώνει πανηγυρικά τον Βεζυρτζή που προστάτευσε τα συμφέροντα του Σαββίδη. Ασχέτως αν ο τελευταίος αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται τις συμβουλές του και τον ώθησε σε παραίτηση.

Δεν μου αρέσει η βία αλλά κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο... μια λίστα... μια "βόλτα" σε όλους αυτούς... και όποιος συνεχίσει και ξανά-πλησιάσει ξανα την Τούμπα στα 2 χλμ.
ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΛΑΙΜΑΙ!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Λίγο οφτόπικ, όμως όχι εντελώς άσχετο:

Χθες διάβασα ένα chat του παπαθεοδώρου στο sdna. Λίγο πολύ είπε τα γνωστά, οι πιο πολλοί που ρωτούσαν ήταν βάζελοι αφού κι αυτός είναι βάζελος, υπάρχουν όμως δύο ενδιαφέροντα σημεία.

1) Σε μια απάντησή του για σχόλια τρίτων, αναφέρει ότι τα σχόλια σε σάιτ έχουν περάσει σε εταιρείες που γράφουν με τρόπο ώστε και να εκνευρίσουν και να περάσουν τα σχόλιά τους. Δηλαδή και ένας υπέυθυνος αθλητικού σάιτ, γράφει καθαρά για χειραγώγηση μέσω εταιριών που πληρώνονται γι΄αυτή τη δουλειά.

2) Σε ερώτηση ποιά είναι η γνώμη του για τον ινφαντίνο, απάντησε "λέξη με 7 γράμματα που αρχίζει από Λ". Αν σας ήρθε στο νου "λαμόγιο", δεν είστε οι μόνοι.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν δεν φύγει Τούντορ Αρνεσεν δε θα ησυχάσουν.
Ίσως αυτό κάτι δείχνει...

SM-G920F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”