Ποιός πλήρωσεpilotos έγραψε:Αφού μας λες ότι ο κοκκαλης πλήρωσε... Οκ το πιάσαμε .
Επίσης μου άρεσε που λες ότι, όταν φύγει ο Ιβάν, θα ζητήσει πίσω όσα έβαλε. Μάλλον μιλάς μελλοντικά μαζί του, δεν εξηγείται αλλιώς
SM-G920F

Πάντως πολύ καλό

Ποιός πλήρωσεpilotos έγραψε:Αφού μας λες ότι ο κοκκαλης πλήρωσε... Οκ το πιάσαμε .
Επίσης μου άρεσε που λες ότι, όταν φύγει ο Ιβάν, θα ζητήσει πίσω όσα έβαλε. Μάλλον μιλάς μελλοντικά μαζί του, δεν εξηγείται αλλιώς
SM-G920F
αμα εχουν οικονομικο προβλημα και για αυτό κανουν οτι κανουν, ας κατεβουν σε κανα πεζοδρομιο να λαβουν οτι αξιζουν. έτσι θα βρουμε και εμείς την υγειά μας.fossa έγραψε:Μια χαρά του φέρονται τα ΜΜΕ αφού δεν μπορούν να κάνουν κ αλλιώς. Δύσκολοι καιροί
Που την είδες τη συμπάθειά μου ?eorptol έγραψε:Τρέχεις πολύ και θα σκόνταψεις μεγάλη εμπάθεια προς τον ιβαν και γλύψιμο στους αρδ της θεσσαλονικης δημοσιογραφος είσαι ; άκου πήρε μαγαζί γωνία και ήταν υποχρεωμενος να ξοφλήσει. .....όπως γίνεται παντού λες προφανώς και στον ΠΑΟΚ χρόνια τώραfossa έγραψε:Με πιασες. Γαύρος είμαι.pilotos έγραψε:Αφού μας λες ότι ο κοκκαλης πλήρωσε... Οκ το πιάσαμε .
Αντε ας φάμε και τον Παπαμιμίκο και τον Τζιτζικώστα στη μάπα.
"Αυτοί ξέρουν".
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην δίνεις σε κανέναν κ@λοάρδ "τζάμπα κλικ" ρε καρντάση μου, όλοι τους ρουφιάνοι είναι και στημένοι κατά της ομάδας μας επί πληρωμή...χξς' έγραψε:Παιδια επειδη δν εχω καθολου καλη επαφη με τα ελληνικα ΜΜΕ και ΑΡΔ, και ουτε μεσω ιντερνετ τα παρακολουθω, με εξαιρεση το SITE μας ΜΟΝΟ (επιτρεψτε μου να λεω "μας" ), μπαινω που κ που κ διαβαζω το fatgames ( sorry αν ειναι διαφημιση)... Μου φαινεται ok.. τις περισσοτερες φορες συμφωνω...
Ειναι ok επαγγελματιας η μυστηριος κ αυτος?
...απο παρασκηνια εχω αγνοια αλλα μη δινω κ κλικ...
Σωστόςgoran 64 έγραψε:Μην δίνεις σε κανέναν κ@λοάρδ "τζάμπα κλικ" ρε καρντάση μου, όλοι τους ρουφιάνοι είναι και στημένοι κατά της ομάδας μας επί πληρωμή...χξς' έγραψε:Παιδια επειδη δν εχω καθολου καλη επαφη με τα ελληνικα ΜΜΕ και ΑΡΔ, και ουτε μεσω ιντερνετ τα παρακολουθω, με εξαιρεση το SITE μας ΜΟΝΟ (επιτρεψτε μου να λεω "μας" ), μπαινω που κ που κ διαβαζω το fatgames ( sorry αν ειναι διαφημιση)... Μου φαινεται ok.. τις περισσοτερες φορες συμφωνω...
Ειναι ok επαγγελματιας η μυστηριος κ αυτος?
...απο παρασκηνια εχω αγνοια αλλα μη δινω κ κλικ...![]()
![]()
![]()
Καλύτερα ενημερώσου με ό,τι διαβάζεις μέσα απ το site μας, όπως φυσικά σου επιτρέπεται να το λες για όσο είσαι μέλος του...
Τι διαβάζουμε ξέρει και ποσά έδωσε στο τζιτζικωστα τώρα που βγήκε ο κουλης που από την βουλή είχε επιτεθεί ονομαστικά στον ιβαν είναι δύσκολα τα πράγματαpilotos έγραψε:Έλα πες το, κουλη έριξες.
Και μαύρα τα έδωσε στον τζιτζι , άρα ξεπλένει χρήμα έ;
Λαδώνει πολιτικούς έ;
Και είσαι ακόμα εδώ μέσα έ;
Ή εγώ είμαι σε λάθος μέρος...
SM-G920F
γενικα.riegel έγραψε:Δεν πρόκειται να μας αφήσουν να ησυχάσουμε