Π.Α.Ο.Κ.-Πανιώνιος,11/02,19:30,OteSports3
- john4serres
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πανιώνιος,11/02,19:30,OteSports3
μην ξεχασετε να γκρινιαξετε μαζι με τους αρδ για τον τουντορ που δεν θα κατεβασει ιδια εντεκαδα. 

- Kostas_Peraia4
Mα τωρα που μπηκε ο Berbatov,ειναι της μοδας να ανακαλυπτουμε λογους που ο Tudor δεν βαζει τον Κατσε
όχι τώρα είναι τις μόδας ότι δεν παίζει στην θέση του ο berba, το τελευταίο οχυρό είναι ότι οι συμπαίκτες του είναι χαμηλής νοημοσύνης και δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τον διαπλανητικό berba ! για αυτό θα εισηγηθούμε νέο χτίσιμο ομάδας πάνω στον 35 χρόνο berba
εν το μεταξύ κύπελλο δεν έχουμε πάρει εδώ και 13 χρονια, αλλα θα το πάρουμε αυτή τι χρονια που χτίζουμε ομάδα....τούντορ-άρνεσεν όπως καταλαβαίνετε ήρθατε σε σοβαρή ομάδα...

εν το μεταξύ κύπελλο δεν έχουμε πάρει εδώ και 13 χρονια, αλλα θα το πάρουμε αυτή τι χρονια που χτίζουμε ομάδα....τούντορ-άρνεσεν όπως καταλαβαίνετε ήρθατε σε σοβαρή ομάδα...

Μετά τον κάτσε τι;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σάμπο και μετά;
Ο Αντώνης. ...
Μετά; τι γίνεται με τον αετό πόσο καιρό θα τον εκπαιδευουν ;
Για τον αετό πάντως εγώ θα γκρινιάξω. Wait for it.
Έχει να κάνει με πολύ σημαντικότερους λόγους από το ποδόσφαιρο. Δεν είναι της ώρας.
Έχει να κάνει με πολύ σημαντικότερους λόγους από το ποδόσφαιρο. Δεν είναι της ώρας.
Το γράφω και εγώ...
Αφήστες τις γνώμες και τις μλκίες, ο καθένας έχει απο μία σαν τις κολοτρυπίδες είναι...
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!!!!!!
ΦΩΝΗ-ΠΑΛΜΟΣ
ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΕ 20.000 ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΕΡΑ!!!!!!1
ΠΑΟΚ ΓΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΡΕ, ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
Αφήστες τις γνώμες και τις μλκίες, ο καθένας έχει απο μία σαν τις κολοτρυπίδες είναι...
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!!!!!!
ΦΩΝΗ-ΠΑΛΜΟΣ
ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΕ 20.000 ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΕΡΑ!!!!!!1
ΠΑΟΚ ΓΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΡΕ, ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
- john4serres
Μην σου πω ούτε καν ραδιοφωνική καλύτερα... 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ...ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ κ@λοΑΡΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ...Η Π.Α.Ε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ (τουλάχιστον ολοφάνερα)...
ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΣ:
"ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ", ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΥΒΑΘΕΙ Ή ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΟΣΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ !!!!!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;; (Ή χρειάζεται να σας το ζωγραφίσω κιόλας ρε παιδιά;
)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ...ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ κ@λοΑΡΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ...Η Π.Α.Ε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ (τουλάχιστον ολοφάνερα)...

ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΣ:
"ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ", ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΥΒΑΘΕΙ Ή ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΟΣΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ !!!!!!

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;; (Ή χρειάζεται να σας το ζωγραφίσω κιόλας ρε παιδιά;

Ματς χωρίς αύριο. Ή προκρινόμαστε και συνεχίζουμε στο θεσμό με τις όποιες ελπίδες για διάκριση ή αποκλειόμαστε και μένουμε για ένα ακόμη χρόνο μακριά από τίτλο... Το ματς δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσο σημαντικό είναι, όπως και πόση σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Μια παρουσία όμως που πρέπει να συνοδευτεί με συνεχή υποστήριξη ειδικά αν το ματς -χτύπα ξύλο- πάει να στραβώσει. Εύχομαι οι παίχτες μας να τα δώσουν όλα και να παίξουν και για αυτούς που απουσιάζουν. Δεν μπορώ να σκεφτώ ή να διανοηθώ αποκλεισμό. Πραγματικά ομάδα και λαός πρέπει να πάρουν πολύ ζεστά το παιχνίδι.