γαυρομπιακος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΟΣΦΠ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Είπα Σπαρτιάτης μπορεί να κάνω λάθος...Lacedaemonian έγραψε:Κανείς Ρομπερτο δε διώχνει.Ειναι πεναλντι.pilotos έγραψε:Στο χέρι του μποτια στο πρώτο, αν και εγώ νομίζω ότι διώχνει ο ρουμπερτο
SM-N9005
SM-N9005
- aspromaura ioannina
Σωστος!!farmak76 έγραψε:Ρε ειστε καλα; κανετε και ποδοσφαιρικη αναλυση σ αυτο το πραγμα που ειδαμε; μαμουχαλοι... καλα μας κανουν κ μας σκιζουν κ στη μπαλα κ στην καθημερινοτητα μας. Αυτο μας αξιζει, η χωρα της πουστιας.
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
pyrgioths έγραψε:Καθως παρακολουθουσα τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ ημουν τοσο απαθης που αγχωθηκα οσον αφορα την αγαπη μου γι'αυτη την ομαδα........Σκεφτηκα ομως πως λιγες ωρες πριν εβλεπα τον βολλεικο ΠΑΟΚ και ειχα τετοια ενταση που με κανει να καταλαβαινω πως ειμαι απλα ξενερωμενος με οσα γινονται στην ΠΑΕ...............
Για το παιχνιδι ξεχωρισαν Τσιμιροτ και Χατσησαιας....Θα ψηφισω τον 2ο με την ελπιδα να τον δω διδυμο με τον Μαλεζα σε καποιο επομενο παιχνιδι........Με καποιον αλλον προπονητη..............
Με διαιτησια δεν ασχολουμαι οσο δεν ασχολουνται οι προεδροι των ομαδων που θιγονται!
υγ:Μια πολη.....Μια ομαδα.....Μια τελικη.....Μετα απο εκεινο το παιχνιδι με τον ζελο πριν απο κατι χρονια το ξαναζησαμε σημερα.....
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα ήταν αρκετά καλή μεσοαμυντικά. Έκανε το τραγικό λάθος στο 8΄που προωθήθηκε ο Νορβηγομαροκινός και τον αφήσανε μόνο του και σκόραρε. Άλλα λάθη δεν έκανε πίσω.
Μεσοεπιθετικά...το χάος. Ο Πέλκας δεν ξέρει τι να κάνει στην κρίσιμη στιγμή, ο Αθανασιάδης ανύπαρκτος, ο Berba, όπως πάντα σε λάθος θέση, ενώ ο Μακ είτε υπήρχε είτε δεν υπήρχε ήταν το ίδιο.
Ο Κίτσιου έπαιξε φιλότιμα και στάθηκε καλά. Το ίδιο και οι Vitor, Χατζη και ο Τζαβέλλας όσο έπαιξε. Για όσους λένε ότι κακώς αποβλήθηκε διαφωνώ. Σχεδόν το επεδίωξε.
Αρκετά καλός ο Τζιόλης, υπέροχος ο Cimirot, πολύ καλός ο Golasa (έπαθα πλάκα) που τους πέρναγε για πλάκα τους γαύρους και με εξαιρετική κάθετη στον Σκόνδρα. Κέρδισε δύο κίτρινες από τις οποίες η μία ήταν 2η (κόκκινη). Δυστυχώς δεν είχαμε τα γρήγορα εξτρέμ μας.
Ο διαιτητής έπαιξε σχετικά καλά έως το 70΄. Σφύριξε δύο off-side που δεν ήταν, τους Μακ και Σκόνδρα, ενώ δεν μας έδωσε ούτε κόρνερ, από κει και μετά.
Μεσοεπιθετικά...το χάος. Ο Πέλκας δεν ξέρει τι να κάνει στην κρίσιμη στιγμή, ο Αθανασιάδης ανύπαρκτος, ο Berba, όπως πάντα σε λάθος θέση, ενώ ο Μακ είτε υπήρχε είτε δεν υπήρχε ήταν το ίδιο.
Ο Κίτσιου έπαιξε φιλότιμα και στάθηκε καλά. Το ίδιο και οι Vitor, Χατζη και ο Τζαβέλλας όσο έπαιξε. Για όσους λένε ότι κακώς αποβλήθηκε διαφωνώ. Σχεδόν το επεδίωξε.
Αρκετά καλός ο Τζιόλης, υπέροχος ο Cimirot, πολύ καλός ο Golasa (έπαθα πλάκα) που τους πέρναγε για πλάκα τους γαύρους και με εξαιρετική κάθετη στον Σκόνδρα. Κέρδισε δύο κίτρινες από τις οποίες η μία ήταν 2η (κόκκινη). Δυστυχώς δεν είχαμε τα γρήγορα εξτρέμ μας.
Ο διαιτητής έπαιξε σχετικά καλά έως το 70΄. Σφύριξε δύο off-side που δεν ήταν, τους Μακ και Σκόνδρα, ενώ δεν μας έδωσε ούτε κόρνερ, από κει και μετά.
για πολλοστη φορα εγω παιχτη που βριζει τους οπαδους μας και εκθειαζει τη γαυροεπο προτρεποντας την να βαλει σειρα στην τουμπα δεν τον θελω στον ΠΑΟΚ και ας ειναι ο μαραντοναPAOK_NORTH_ARMY έγραψε:che4 έγραψε: Ο μπερμπα σημερα επαιξε 90 λεπτα με κολλημενους πανω του μιλι ογιε ιτς και ζντλελαρ κερδισε μια αποβολη που δε δοθηκε. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΆ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΤΙ.
Καλα το παλικαρι αυτο τον διαβαζω πιυ και που δεν απο μπαλα πρεπει να ειναι φαν του βολει και γραφει για να γραφει δεν εξηγειται αλλιως .... Ενημερωνω οτι η μπαλα ειναι απο δερμα εχει μεσα αερα παιζεται σε χορταρι 11 με 11 ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ La Liga.
Εννοειται οτι το σχολιο ειναι για μπαν αλλα δεν παει αλλο θα ξεχασουμε τα βασικα και αν θελετε το φορουμ να ειναι αυτο διωξτε με δε με χαλαει αλλωστε ολες οι παλιες φωνες και πενες με τις ποδοσφαιρικες αναλυσεις εφυγαν και εμειναν οι γουαου τουντορ και οι διωξτε το τουντορ αυτο γιναμε δυστυχως
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΥΑΟΥ ΤΟΥΝΤΟΡ ΚΑΙ ΤΟΥΝΤΟΡ ΦΥΓΕ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Ο αλλος εχουν σφαξει την ομαδα του και βγαινει να πει ζητω ο ιτ και θανατος στο μεγαλυτερο παιχτη που φορεσε τη φανελα της ομαδας μας και δεν επαιξε ακομα καλα καλα στη θεση του αλλα δεν πειραζει θα δει με το χρονο γιατι οσο ασχετος και να ειναι ο ιτ το αυτονοητο το ειδε σημερα και ξερει απο που πρεπει να ξεκιναει η επιθεση της ομαδας Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΓΚΟΛ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ MU ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΚΟ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ... ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ Ε?
αδερφε εσυ βλεπεις μπαλα και δεν καταλαβες ποιος κρατουσε μπαλα ψηλα σημερα ποιος εβγαλε την πασα στο μακ στο οφσαιντ φαντασμα ποιος παλευε κτλ κτλ τρωνε αγκωνιες οι παιχτες της ομαδας σου ο διαιτητης κοιταει αδιαφορα και συ μας λες αλλα λογια....και ναι ειναι ο μεγαλυτερος παιχτης που φορεσε τα ασπρομαυρα αλλα μαλλον το μεγαλυτερο επιπεδο πρωταθληματος που εχεις δει ειναι β τοπικο και πολυ σου ειναι
δες τι εχει κανει ο μπερμπα στην καριερα του και μετα ελα να μου μιλησεις
ποτε επαιξε ο μπερμπα σεντερ φορ σημερα μετα το 65 με δεκα παιχτες
ως τωρα η ο κλαους η ο μακ ... πες αληθεια εισαι χαντμπολικος και κατα λαθος μπηκες εδω
δεν ειδες τη σφαγη σημερα δηλ εσυ καταλαβες οτι με μπερμπα πηγες χαλια στο τηγανι που ειχες 52% κατοχη αυτο ειδες οτι αν δεν επαιζε ο μπερμπα θα μασταν καλυτεροι...επισης ναι ειναι αποβολη του μποτια και παλευε με δυο σκυλια το αμφισβητεις
εγω αδερφε θελω μπερμπα κτλ σαυτα τα ματς εσυ θες τιτικες να τραβανε τα ποδια τους να αδιαφορουν και να λενε οτι η επο πρεπει να βαλει σειρα στους ΠΑΟΚσηδες μετα απο σφαγες ...
Re: γαυρομπιακος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!
Πάλεψε κόντρα σε όλα
Μια ήττα που δεν άξιζε, με 1-0 υπέστη ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Δικέφαλος έπαιξε επί ίσοις όροις το ντέρμπι, παρά τις σχεδόν 10 απουσίες του, παρά το “κρύο”, γρήγορο γκολ που δέχτηκε και -κυρίως- έχοντας απέναντι έναν προκλητικό Τουμπακάρη, τον βοηθό που έκοψε 3 επικίνδυνες επιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο με οφσάιντ-ανακάλυψη.
Ενδιαφέρον......
SM-N9005
Πάλεψε κόντρα σε όλα
Μια ήττα που δεν άξιζε, με 1-0 υπέστη ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Δικέφαλος έπαιξε επί ίσοις όροις το ντέρμπι, παρά τις σχεδόν 10 απουσίες του, παρά το “κρύο”, γρήγορο γκολ που δέχτηκε και -κυρίως- έχοντας απέναντι έναν προκλητικό Τουμπακάρη, τον βοηθό που έκοψε 3 επικίνδυνες επιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο με οφσάιντ-ανακάλυψη.
Ενδιαφέρον......
SM-N9005
Καλά και σε άρεσε η ομάδα στο βολευ; τραγική ήταν όμως την στηρίζουμε ε ; και τι θες να κάνουν οι πρόεδροι των ομάδων μπορούν για την διατησια ; μέχρι να γίνουν εκλογές στην επο; εδώ τον κοντονη γράφουν
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
συμφωνώ με το παραπάνω. γαύρος ειναι το όνομα τους... ή εστω, απόγονοι του στόλου ή παιδιά της τρούμπας. όχι σφοπ
στο ματς... τι να πει κανείς...
ο τύπος που σήμερα έβγαλε με κόκκινη τον τζαβέλλα και άφησε τους μποτία και μιλιοβογεβιτς να παίζουν 90 λεπτά δεν μπορεί να παει στα Σκόπια να πηδήξει με 5 ευρώ. την καημένη τη γυναικούλα του σκέφοτομαι που ονειρευόταν εκείνο το ταξίδι στη ρώμη... μου το είχε πει ενα βραδυ , 9 μήνες πριν γεννηθεί το παιδί του...
τιποτα λιγότερο, τιποτα περισσότερο.
υγ: στηρίξτε την ομάδα ρε. άντε να πουμε.
στο ματς... τι να πει κανείς...
ο τύπος που σήμερα έβγαλε με κόκκινη τον τζαβέλλα και άφησε τους μποτία και μιλιοβογεβιτς να παίζουν 90 λεπτά δεν μπορεί να παει στα Σκόπια να πηδήξει με 5 ευρώ. την καημένη τη γυναικούλα του σκέφοτομαι που ονειρευόταν εκείνο το ταξίδι στη ρώμη... μου το είχε πει ενα βραδυ , 9 μήνες πριν γεννηθεί το παιδί του...
τιποτα λιγότερο, τιποτα περισσότερο.
υγ: στηρίξτε την ομάδα ρε. άντε να πουμε.
- ΑποστόληςΑ
Μέχρι το 75΄ η κατοχή ήταν 52-48 υπέρ του ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν έκπληξη!
- PAOK_NORTH_ARMY
τσιριγώτης έγραψε:pyrgioths έγραψε:Καθως παρακολουθουσα τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ ημουν τοσο απαθης που αγχωθηκα οσον αφορα την αγαπη μου γι'αυτη την ομαδα........Σκεφτηκα ομως πως λιγες ωρες πριν εβλεπα τον βολλεικο ΠΑΟΚ και ειχα τετοια ενταση που με κανει να καταλαβαινω πως ειμαι απλα ξενερωμενος με οσα γινονται στην ΠΑΕ...............
Για το παιχνιδι ξεχωρισαν Τσιμιροτ και Χατσησαιας....Θα ψηφισω τον 2ο με την ελπιδα να τον δω διδυμο με τον Μαλεζα σε καποιο επομενο παιχνιδι........Με καποιον αλλον προπονητη..............
Με διαιτησια δεν ασχολουμαι οσο δεν ασχολουνται οι προεδροι των ομαδων που θιγονται!
υγ:Μια πολη.....Μια ομαδα.....Μια τελικη.....Μετα απο εκεινο το παιχνιδι με τον ζελο πριν απο κατι χρονια το ξαναζησαμε σημερα.....
- back in black
Καλοί στα 3/4 του γηπέδου, στο υπόλοιπο 1/4 είχαμε θέμα , που βεβαίως όποτε το ξεπεράσαμε φρόντισαν οι κόρακες να μας σταματήσουν.
Εξαιρετικό παιχνίδι απο Τσιμροτ (κυρίως) και Τζιόλη, που υπερίσχυσαν έυκολα των πολυδιαφημισμένων χαφ του γάβρου.
Για άλη μια φορά φάνηκε ότι Κλαους και Μπερμπάτωφ δεν "κολλάνε" μαζί, εκτός αυτού όταν πάιζουν μαζί χάνουμε έναν παίχτη στα χαφ. Σήμερα ας πουμε ακόμη και αυτός ο Γκολάσα φάνηκε χρησημότερος, όταν μπήκε στη θέση του Κλαους.
Με εντυπωσίασε ο Χ"ησαίας, για τις γρήγορες και αποτελεσματικές τοποθετήσεις του.
Ο Κίτσιου έκανε πολλές κούρσες, αλλά νομίζω ότι επιθετικά είχε τις ευκαιρίες να κάνει περισσότερα πράγματα.
Δεν συμερίζομαι το κράξιμο στο Τζαβέλα. Έφαγε το ξύλο της αρκούδας, στοχοποιήθηκε, εκνευρίσθηκε, αποβλήθηκε, τόσο απλά, άσχημος όμως δεν ήταν.
Ο Βίτορ δεν θυμάμαι ποτέ να έχει πάιξει καλά, ως αριστερό στόπερ. Αντιθέτως θυμάμαι ότι ο Μαλεζάς πάιζει μια χαρά στα αριστερά.....
Αρχίζω να σκέφτομαι ότι κακώς δεν δώσαμε τον Μακ, αν τελικώς ήρθαν προτάσεις για αυτόν. Ή είναι πολύ κουρασμένος ή μας έχει βαρεθεί.
Ο Βελίδης δεν φταίει σήμερα, αν και εκνευρίζομαι όταν βλέπω τους τερματάδες να τα τρωνε όρθιοι. Πάντως είναι γκαντεμόσαυρος και υστερεί (εκτός των άλλων) στην γρήγορη και ορθή προώθηση του παιχνιδιού.
Για να κερδίσεις παιχνίδια ή έστω πόντους χρειάζεσαι και τύχη , που δυστυχώς τελευταία δεν έχουμε, σκέφτομαι ότι αν δούμε πιο ψύχραιμα τα τελευταία παιχνίδια (Ξάνθη, χανούμι, ατρόμητα , γαυρο) σίγουρα δικαιούμασταν 5-6 βαθμούς, βάση της εικόνας των παιχνιδιών.
Σήμερα δείξαμε εξαιρετικά γυμνασμένοι, ενδεχομένως οι θλάσεις να είναι το τίμημα που πληρώνουμε για αυτό.
Με βάση τη σημερινή εικόνα, νομίζω ότι υπάρχουν ενδείξεις να επαληθευθούν οι ισχυρισμοί του Τούντορ, ότι η ομάδα εκεί που χρειάζεται(στα play-off) θα είναι αυτή που πρέπει.
ΥΓ Με εκπλήσσει ότι πολλοί εκπλήσσονται με τη σημερινή διαιτησία. Περίμεναν κάτι καλύτερο;
Εξαιρετικό παιχνίδι απο Τσιμροτ (κυρίως) και Τζιόλη, που υπερίσχυσαν έυκολα των πολυδιαφημισμένων χαφ του γάβρου.
Για άλη μια φορά φάνηκε ότι Κλαους και Μπερμπάτωφ δεν "κολλάνε" μαζί, εκτός αυτού όταν πάιζουν μαζί χάνουμε έναν παίχτη στα χαφ. Σήμερα ας πουμε ακόμη και αυτός ο Γκολάσα φάνηκε χρησημότερος, όταν μπήκε στη θέση του Κλαους.
Με εντυπωσίασε ο Χ"ησαίας, για τις γρήγορες και αποτελεσματικές τοποθετήσεις του.
Ο Κίτσιου έκανε πολλές κούρσες, αλλά νομίζω ότι επιθετικά είχε τις ευκαιρίες να κάνει περισσότερα πράγματα.
Δεν συμερίζομαι το κράξιμο στο Τζαβέλα. Έφαγε το ξύλο της αρκούδας, στοχοποιήθηκε, εκνευρίσθηκε, αποβλήθηκε, τόσο απλά, άσχημος όμως δεν ήταν.
Ο Βίτορ δεν θυμάμαι ποτέ να έχει πάιξει καλά, ως αριστερό στόπερ. Αντιθέτως θυμάμαι ότι ο Μαλεζάς πάιζει μια χαρά στα αριστερά.....
Αρχίζω να σκέφτομαι ότι κακώς δεν δώσαμε τον Μακ, αν τελικώς ήρθαν προτάσεις για αυτόν. Ή είναι πολύ κουρασμένος ή μας έχει βαρεθεί.
Ο Βελίδης δεν φταίει σήμερα, αν και εκνευρίζομαι όταν βλέπω τους τερματάδες να τα τρωνε όρθιοι. Πάντως είναι γκαντεμόσαυρος και υστερεί (εκτός των άλλων) στην γρήγορη και ορθή προώθηση του παιχνιδιού.
Για να κερδίσεις παιχνίδια ή έστω πόντους χρειάζεσαι και τύχη , που δυστυχώς τελευταία δεν έχουμε, σκέφτομαι ότι αν δούμε πιο ψύχραιμα τα τελευταία παιχνίδια (Ξάνθη, χανούμι, ατρόμητα , γαυρο) σίγουρα δικαιούμασταν 5-6 βαθμούς, βάση της εικόνας των παιχνιδιών.
Σήμερα δείξαμε εξαιρετικά γυμνασμένοι, ενδεχομένως οι θλάσεις να είναι το τίμημα που πληρώνουμε για αυτό.
Με βάση τη σημερινή εικόνα, νομίζω ότι υπάρχουν ενδείξεις να επαληθευθούν οι ισχυρισμοί του Τούντορ, ότι η ομάδα εκεί που χρειάζεται(στα play-off) θα είναι αυτή που πρέπει.
ΥΓ Με εκπλήσσει ότι πολλοί εκπλήσσονται με τη σημερινή διαιτησία. Περίμεναν κάτι καλύτερο;
- Kostas_Peraia4
Kι ενα μπραβο στον προπονητη της ομαδας μας.Επιτελους καποιος πρεπει να το πει κι αυτο
Ρε αληθεια το σκεφτομαι και γελαω μονος μου ρε.
Παιχτηκε ντερμπι με διαιτητη εναν κατηγορουμενο για συμμετοχη σε εγκληματικη οργανωση που του εχει απαγορευτει η εξοδος απο την χωρα....
Και καθομαστε και ασχολουμαστε εμεις...
Αντε πατε να γ@μηθειτε ολοι μαζι ρε χαλαμε την ψυχικη μας ηρεμια.
Παιχτηκε ντερμπι με διαιτητη εναν κατηγορουμενο για συμμετοχη σε εγκληματικη οργανωση που του εχει απαγορευτει η εξοδος απο την χωρα....
Και καθομαστε και ασχολουμαστε εμεις...
Αντε πατε να γ@μηθειτε ολοι μαζι ρε χαλαμε την ψυχικη μας ηρεμια.