γαυρομπιακος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
γαυρομπιακος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Από νωρίς πίσω στο σκορ, ισορροπημένη η εικόνα στο υπόλοιπο του ημιχρόνου, χωρίς όμως οι λίγες ευκαιρίες μας να γίνουν γκολ.
Στο 2ο η ερυθρόφιλη διαιτησία έκλεψε τη παράσταση, τα υπόλοιπα είναι ανάξια λόγου και 1-0...
Το πολυπόθητο διπλό στον Μπειραιά, θα έρθει αύριο στο μπάσκετ.
Στο 2ο η ερυθρόφιλη διαιτησία έκλεψε τη παράσταση, τα υπόλοιπα είναι ανάξια λόγου και 1-0...
Το πολυπόθητο διπλό στον Μπειραιά, θα έρθει αύριο στο μπάσκετ.
- hasio_john
Re: ΟΣΦΠ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μην ακουσω τιποτα για την ομαδα
Ας επαιζαν με 8 και δε μου εκοβε τα 3 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ οφσαιντ, ε χαιρω πολυ, θα πετουσε η ομαδα
Ας επαιζαν με 8 και δε μου εκοβε τα 3 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ οφσαιντ, ε χαιρω πολυ, θα πετουσε η ομαδα
MVP Cimirot, χειροτερος ο Μακ, απο κοντα Βελλιδης.
Οταν δω ματς με τους απογονους τοτε να σχολιασουμε...
Δεν μπορεις να κανεις κριτικη σε τετοια παιχνιδια.
Δεν μπορεις να κανεις κριτικη σε τετοια παιχνιδια.
- Lacedaemonian
Αυτον ψήφισα μβπ αλλα και ο χατζη ηταν καλος και προπαντως ελπιδοφόροςpilotos έγραψε:Τσιμιροτ, αυτό τίποτα άλλο...
SM-N9005
- sourmenetes
- Moderator
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ....!!!!
Μην ακουσουμε μα μου σου του...
Μην ακουσουμε μα μου σου του...
Τσιμιροτ μεχρι τελευταιας ρανιδας του αιματος μου.
Κατσε αντε αγορι μου στο καλό.
Με ενα καλο δεξι μπακ σημερα το ματσακι ηταν δικο μας.Ανυπαρκταμπλ ο γαυρος.
Μπερμπατοφ κανε μια ατομικη ενεργεια ρε αγορι μου.Φτανει με τις πασες κουραστηκαμε.
Κατσε αντε αγορι μου στο καλό.
Με ενα καλο δεξι μπακ σημερα το ματσακι ηταν δικο μας.Ανυπαρκταμπλ ο γαυρος.
Μπερμπατοφ κανε μια ατομικη ενεργεια ρε αγορι μου.Φτανει με τις πασες κουραστηκαμε.
- ramolimendo
Χατζηισαΐας, Τσιμιροτ , Κιτσιου . Ο Μακ ηταν υπο πιεση με τρεις καθε φορα πανω του -δεν μπορεσε .Μπερμπα καλυτερος απο Κλαους , αλλα και οι δυο..Τζιολης , ο ιδιος . Τζαβελας φαινοταν οτι θα την φαει.
Μπράβο στον Ιγκορ Τούντορ και στα παιδιά... σε όλους εκτός από Μπερμπάτοφ και Τζαβέλλα, Τζαβέλλα γιατί αγόρι μου όταν έχεις κίτρινη και συνεχίζεις τις μανουριές μέχρι να σε αποβάλει κάτι δεν παει καλά με σένα, χωρίς να εξετάζουμε αν έφταιγε ή δεν έφταιγε.
Μπερμπάτοφ, πρέπει αγόρι να προσπαθήσεις πολύ περισσότερο. Μάλλον δεν θέλεις όμως. Από άποψη φυσικής κατάστασης μας έδειξε σήμερα ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να παίζει 90 λεπτά, αλλά εσείς τον χαβά σας με Τούντορ.
Μου άρσε που ο ΠΑΟΚ έπαιξε τον γάβρο σαν μεγάλη ομάδα επί ίσοις όροις και όχι σαν μικρή όπως άλλες φορες. Ελειπε όμως η τελική φάση και έβαλαν το χεράκι τους οι επόπτες με τα ύποπτα - αλλά αναμενώμενα - σφαλτσοσφυρίγματά τους. Δεν πειράζει, κάτι καλό παει να γινει, υπομονή μέχρι το καλοκαίρι.
Αρδάκια αντε στο διάολο..αυτα.
Μπερμπάτοφ, πρέπει αγόρι να προσπαθήσεις πολύ περισσότερο. Μάλλον δεν θέλεις όμως. Από άποψη φυσικής κατάστασης μας έδειξε σήμερα ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να παίζει 90 λεπτά, αλλά εσείς τον χαβά σας με Τούντορ.
Μου άρσε που ο ΠΑΟΚ έπαιξε τον γάβρο σαν μεγάλη ομάδα επί ίσοις όροις και όχι σαν μικρή όπως άλλες φορες. Ελειπε όμως η τελική φάση και έβαλαν το χεράκι τους οι επόπτες με τα ύποπτα - αλλά αναμενώμενα - σφαλτσοσφυρίγματά τους. Δεν πειράζει, κάτι καλό παει να γινει, υπομονή μέχρι το καλοκαίρι.
Αρδάκια αντε στο διάολο..αυτα.
Η ''Μπαρτσελόνα'' της Ελλάδας (γελάμε) για να κερδίσει χρειάστηκε τους σταθερά MVP της, τα κοράκια.
Τίποτα άλλο. Όταν το ποδόσφαιρο δεν παίζεται από τους ποδοσφαιριστές δεν έχει νόημα να αναλύουμε τα του αγώνα.
Τραγικές οι δηλώσεις του Τούντορ στην κάμερα. Τραγικές.
Τίποτα άλλο. Όταν το ποδόσφαιρο δεν παίζεται από τους ποδοσφαιριστές δεν έχει νόημα να αναλύουμε τα του αγώνα.
Τραγικές οι δηλώσεις του Τούντορ στην κάμερα. Τραγικές.
Νομιζω Τσιμιροτ ΜΒΠ. Μπερπατοφ απλα δεν... Ισως πλει οφ να βοηθησει επιτελους και μετα να χαιρετήσει.
Κορακια τελεια στην αποστολη του και γαμιολα η Νοβα δεξι χερι της οργανωσης.
Μπραβο στα 30000 ναυτακια που γέμισαν τη τρουμπα τους και σε νικη σκασανε στο 50.
Κορακια τελεια στην αποστολη του και γαμιολα η Νοβα δεξι χερι της οργανωσης.
Μπραβο στα 30000 ναυτακια που γέμισαν τη τρουμπα τους και σε νικη σκασανε στο 50.
τσιμιροτ χτιστε την ομαδα πανω σαυτο το παιδι και σε τετοια παιδια και δε φοβαμαι τιποτα
Για τη διαιτησια τζαμπα σκατε αυτο ειναι δεχτειτε το πλεον
Γαυροεπο και μνημονιο
Για τη διαιτησια τζαμπα σκατε αυτο ειναι δεχτειτε το πλεον
Γαυροεπο και μνημονιο