Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Sfinas

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από Sfinas »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
Sfinas έγραψε:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Sfinas,απαντας με αερολογιες και με μια ακόμη ατεκμηριωτη κατηγορια:

'200 προπονητες φαγατε' ειπες και απευθυνεσαι σε μενα;;;;
όχι εσύ δεν είσαι προπονιτοφαγος σαν τους ρουφ δημοσιογραφους, ούτε θέλεις αίμα κάθε ιανουάριο, πάντα στηρίζεις τον θεσμό του προπονητή.
και αυτό αποδεικνύεται από τα λεγόμενα σου.... :redcard:

από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ » Κυρ Ιαν 31, 2016 2:12 am
Μην αγχώνεστε ρε γκαντεμηδες!!

Την φαγατε την ομαδα με τη γκρινια σας εδω μεσα!!

Σταχτη στα ματια του ζαβλακα τιγρη και του μυρωδια τουιτερακια ριχνει ο γιουγκος!!

Στα πλει οφ θα τους ξεκωλιασει ολους με το συνολο που θα κατεβασει ο μαθητευομενος μεν αλλα μαγος δε μουρινιο των Βαλκανιων!!

Υ.γ. Θεε μου,ποσο τυχερος νιωθω που με αξιωσες να εχω στον παγκο του ΠΑΟΚ το next big think της παγκοσμιας προπονητικης...
Κι αυτο αποδεικνυει οτι έχω φάει 1 ή 200 προπονητές;;

Κοιτα μαγκακο μου,δε ξέρω πόσο εισαι αλλά επειδη σε βλέπω πολύ επιθετικο γενικώς και με εντελώς άστοχες και παρεξηγησιμες τοποθετησεις θα σε συμβουλευα να βρεις κανα γκομενακι να τον 'σφηνώσεις',θα σε βοηθησει να μιλας και να εκφραζεσαι πιο συνετα και ηρεμα.

Ακου με και δε θα χασεις... ;)

Α,και τις καρτουλες σου φύλαξε τες,μπορεί να τις χρειαστείς αν σου κατσει κανας περίεργος.ειπαμε οτι επιβαλλεται να ξεθυμανεις αλλα όχι κι όπου κι όπου,ναι;
κάτι θα ξέρεις εσύ,πρέπει να έχεις μεγάλη εμπειρία και προφανώς η νευρικότητα σου οφείλεται στην έλλειψη σφηνώματος...

έλα κλείνοντας gt σε βαρέθηκα και δεν τι παλεύω άλλο να με παρασέρνεις σε ένα ατέλειωτο ξεκατίνιασμα αδερφιστικου επιπεδου, και εκτος θέματος.... :redcard:

από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ » Τρί Απρ 30, 2013 3:46 pm
Λοιπον,ωντας γνωστος εμπαθης με τον δωνη απ'την πρωτη στιγμη που πατησε το βρωμοποδαρο του στην Τουμπα εχω να τονισω οτι ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που αυτος ο τσογλανος πηρε δρομο τωρα!!

ΛΑΘΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΑΠΟΘΕΩΣΗ,ΜΗ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΗ ΚΑΒΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ!!!

στην πιο ΞΕΝΕΡΩΤΗ χρονια της ομαδας οσο εγω θυμαμαι τον εαυτο μου καντε μας τουλαχιστον το δωρο να περασει ως τις 2-6 τον μηνα του μελιτος ή αλλιως ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ για τις ΠΟΥΣΤΙΕΣ,τα ΨΕΜΜΑΤΑ,το ΔΙΧΑΣΜΟ,την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ και τα προβληματα υγειας που προκαλεσε σε οσους συνοπαδους μου δεν ητανε βαθεια νυχτωμενοι εδω και 11μηνες!!!

προσκαλεστε και τον γιο του με τη μεγαλη γλωσσα (ναι,αυτον που βγαινατε παρεα φωτογραφιες στην Ιταλια γλιτσες!!) να τον βαλουμε να μας δειξει απο κοντα ποσα αλλα μπορει να κανει μ'αυτη...

ΟΧΙ,ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΛΩΡΕ,ΜΕΙΝΕ!!ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΕΙΝΕ ΡΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ!!!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Εχουν βρει τροπο παντως πως να την ξαναπεσουν στον Τουντορ, αν βαλει Μπερμπατοφ παιρνει χαρτακι απο Ιβαν, ενω εχει δηλωσει οτι δεν ειναι ετοιμος για 11αδα!
Αν δεν τον βαλει, θα λενε οτι παει κοντρα στον Ιβαν και εχει τον παικταρα παγκο, οπως και να χει απο Δευτερα ξεκινα νεος κυκλο Τουντοριαδας εκτος αν παρουμε θετικο αποτελεσμα οποτε ολοι θα κανουν μοκο!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ψιθυρίζεται οτι θα παιζει ο σαμπο περσοτερο
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Πάντως θα τον προτιμούσα αντί Κίτσιου μεθαυριο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ιςως τον βαλει δεξια αλά Φωτάκη αν παίξουμε 4 3 3
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Θλαση και ο Τουντορ. 5-6 εβδομαδες εξω.
dolophone

Δημοσίευση από dolophone »

Με τον Τουντορ και στη β' εθνικη. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ότι να ναι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ρε μήπως οι αρδ έχουν βάλει κάποιους εδώ να φτιάχνουν κλίμα πριν τους αγώνες; για δείτε το λίγο οι μοντ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτό είναι τι μόνο σίγουρο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dolophone

Δημοσίευση από dolophone »

dolophone έγραψε:Με τον Τουντορ και στη β' εθνικη. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Τρολλαρισμα ειναι.Δεν εχω προβλημα με τον Τουντορ ουτε παιζει να παμε β' εθνικη. 8-) Δεν εχω σκοπο να χαλασω το κλιμα δεν ειμαι βαλτος. :cry:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Mentality ελεγες και ξαναλεγες .Αντε να δω.
Φωτια και τσεκουρι ...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Έλα ρε ντολοφονε πες ποιο αρδ είσαι?να ξέρουμε ποιον να βριζουμε
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Για όσους σήμερα αρχίσουν το κράξιμο και την γκρίνια με Τoύντορ προτείνω δεκαήμερο ban να ηρεμήσουν λίγο...γιατί ή ύποπτοι είναι ή bullies...και τα δύο θα έπρεπε να τιμωρούνται με ban.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ace79grpaok έγραψε:Έλα ρε ντολοφονε πες ποιο αρδ είσαι?να ξέρουμε ποιον να βριζουμε
:?: :?: Σε μενα το λες?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”