κάτι θα ξέρεις εσύ,πρέπει να έχεις μεγάλη εμπειρία και προφανώς η νευρικότητα σου οφείλεται στην έλλειψη σφηνώματος...ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Κι αυτο αποδεικνυει οτι έχω φάει 1 ή 200 προπονητές;;Sfinas έγραψε:όχι εσύ δεν είσαι προπονιτοφαγος σαν τους ρουφ δημοσιογραφους, ούτε θέλεις αίμα κάθε ιανουάριο, πάντα στηρίζεις τον θεσμό του προπονητή.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Sfinas,απαντας με αερολογιες και με μια ακόμη ατεκμηριωτη κατηγορια:
'200 προπονητες φαγατε' ειπες και απευθυνεσαι σε μενα;;;;
και αυτό αποδεικνύεται από τα λεγόμενα σου....![]()
από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ » Κυρ Ιαν 31, 2016 2:12 am
Μην αγχώνεστε ρε γκαντεμηδες!!
Την φαγατε την ομαδα με τη γκρινια σας εδω μεσα!!
Σταχτη στα ματια του ζαβλακα τιγρη και του μυρωδια τουιτερακια ριχνει ο γιουγκος!!
Στα πλει οφ θα τους ξεκωλιασει ολους με το συνολο που θα κατεβασει ο μαθητευομενος μεν αλλα μαγος δε μουρινιο των Βαλκανιων!!
Υ.γ. Θεε μου,ποσο τυχερος νιωθω που με αξιωσες να εχω στον παγκο του ΠΑΟΚ το next big think της παγκοσμιας προπονητικης...
Κοιτα μαγκακο μου,δε ξέρω πόσο εισαι αλλά επειδη σε βλέπω πολύ επιθετικο γενικώς και με εντελώς άστοχες και παρεξηγησιμες τοποθετησεις θα σε συμβουλευα να βρεις κανα γκομενακι να τον 'σφηνώσεις',θα σε βοηθησει να μιλας και να εκφραζεσαι πιο συνετα και ηρεμα.
Ακου με και δε θα χασεις...![]()
Α,και τις καρτουλες σου φύλαξε τες,μπορεί να τις χρειαστείς αν σου κατσει κανας περίεργος.ειπαμε οτι επιβαλλεται να ξεθυμανεις αλλα όχι κι όπου κι όπου,ναι;
έλα κλείνοντας gt σε βαρέθηκα και δεν τι παλεύω άλλο να με παρασέρνεις σε ένα ατέλειωτο ξεκατίνιασμα αδερφιστικου επιπεδου, και εκτος θέματος....

από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ » Τρί Απρ 30, 2013 3:46 pm
Λοιπον,ωντας γνωστος εμπαθης με τον δωνη απ'την πρωτη στιγμη που πατησε το βρωμοποδαρο του στην Τουμπα εχω να τονισω οτι ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που αυτος ο τσογλανος πηρε δρομο τωρα!!
ΛΑΘΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΑΠΟΘΕΩΣΗ,ΜΗ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΗ ΚΑΒΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ!!!
στην πιο ΞΕΝΕΡΩΤΗ χρονια της ομαδας οσο εγω θυμαμαι τον εαυτο μου καντε μας τουλαχιστον το δωρο να περασει ως τις 2-6 τον μηνα του μελιτος ή αλλιως ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ για τις ΠΟΥΣΤΙΕΣ,τα ΨΕΜΜΑΤΑ,το ΔΙΧΑΣΜΟ,την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ και τα προβληματα υγειας που προκαλεσε σε οσους συνοπαδους μου δεν ητανε βαθεια νυχτωμενοι εδω και 11μηνες!!!
προσκαλεστε και τον γιο του με τη μεγαλη γλωσσα (ναι,αυτον που βγαινατε παρεα φωτογραφιες στην Ιταλια γλιτσες!!) να τον βαλουμε να μας δειξει απο κοντα ποσα αλλα μπορει να κανει μ'αυτη...
ΟΧΙ,ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΛΩΡΕ,ΜΕΙΝΕ!!ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΕΙΝΕ ΡΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ!!!