SM-G920F
Δεν περίμενα τίποτε λιγότερο από αυτούς...anekfrastos έγραψε:Αυτό που γίνεται από τα ΜΜΕ της πόλης αλλά και της Αθήνας είναι αηδιαστικό.
Κάθονται και ασχολούνται όλη μέρα με κουτσομπολιά και μειωτικά σχόλια για τους παίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση, όλους...
Έλα ρε πάιλοτ, αυτός παραπάλιωσε πλέον...Άκου τον Μπάτμαν...Από τότε πολλοί τον αντέγραψαν...pilotos έγραψε:Τον ξάδερφο του... Σούπερ μαν.
SM-G920F
Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙΌταν με έδιωξαν μετά το ματς με τον Αστέρα, είπα τέσσερα πράγματα στους παίκτες, μήνα Φλεβάρης ήταν. Τους είπα: Ότι συνέβαινε το φορτωνόμουν εγώ και αυτό το κάνω γιατί έτσι πρέπει. Τώρα όμως, έχετε πρόβλημα. Σας το λέω για να το ξέρετε.
Αυτά που κάνατε θα το πληρώσετε. Αυτό που κάνατε στον κόσμο του ΠΑΟΚ όχι σε μένα.
Είχα παραιτηθεί τρεις φορές μέχρι τότε. Στο ημίχρονο με τον Αστέρα, νωρίτερα στον ΟΦΗ
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια; Δεν θέλω να κάνω κακό στην ομάδα φεύγοντας. Αλλά όταν γνωρίζεις κάποια πράγματα, είναι φως φανάρι. Αυτά όλά συνέβησαν. Ξέρω ότι αύριο μπορεί έχω και μηνύσεις και να με βρίζει όλη η Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι όμως ότι υπάρχει ένας ΠΑΟΚ μέχρι τον Ολυμπιακό και μετά ένας ΠΑΟΚ που δεχόταμν γκολ στην πρώτη φάση.
Οταν δε σε θέλουν οι παίκτες δεν έχεις τύχη.Αν έχω οκτώ παίκτες και τον τερματοφύλακα δε φοβάμαι καμιά ομάδα. Αν θέλουν αυτοί οι εννιά να πάμε πολύ δύσκολα να χάσουμε
Ο μεγαλομέτοχος ήθελε να δώσει πριμ και συναντήθηκα μαζί του μετά το ματς και διαδόθηκε ότι εγώ δεν το ήθελα να δώσει πριμ. Τρελλός είμαι εγώ να μην πάρω και εγώ πριμ; Εμφανίστηκε μέσα στα αποδυτήρια ότι εγώ έκοψα το πριμ. Τα χρήματα σταύρωσαν τον Χριστό. Από εκεί και πέρα άργησε το μπέρδεμα το μεγάλο.
Μια ομάδα αγαπημένη κερδίζει τους πάντες. Δεν μπορείς μετά από το ματς με τον Ολυμπιακό να το κάνεις όλα κομμάτια. Μην περιμένετε να πω ονόματα. Δε θα κατονομάσω. Από εκείνο το ματς με τον Ολυμπαικό και μετά όλα άλλαξαν. Χάσαμε τα αποδυτήρια μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και εκεί τέλειωσε.
Δείτε τι έκανε με Παπαδόπουλο Αβράαμ. Όταν έγραψε ότι είναι χολωμένος με τον προπονητή του για΄τι παίζει λίγο, ο Ολυμπιακός τον έδιωξε στην Τουρκία. Για αυτό παίρνει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός![]()
![]()
Εγώ έφυγα από τον ΠΑΟΚ και ο τζαβέλλας είναι ακόμη εκεί. Και δεν αναφέρομαι στον Αναστασιάδη αλλά στον θεσμό
Το τι μεταφέρθηκε στον μεγαλομέτοχο και δεν το γνωρίζω. Θα σας πω ένα παράδειγμα: ο Βρύζας ακόμη δε ξέρω γιατί έφυγε από τον ΠΑΟΚ
Αν η ομάδα ειναι ενωμένη δεν έχει να φοβάται κάτι. Σε αυτή την ομάδα, είναι εύκολο να ρίχνουμε τις ευθύνες σε άλλους και όχι στον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ και κανείς άλλος
Ο Σαββίδης έχει βάλει τόσα χρήματα, τι περιμένετε να καταφερθώ εναντίον του; Μόλις με έδιωξε και μετά πήγαμε σε ένα παιχνίδι βετεράνων. Εκεί είπα ότι πληρώνοντας τα χρέη έβγαλε τον ΠΑΟΚ από τη μιζέρια του
Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εισηγηθήκατε παίκτες και δεν τους παίρνατε;
(Παίζει video με δηλώσεις Σαββίδη: "Εγώ ήθελα παίκτες και ο Αναστασιάδης δεν ήθελε" )
Όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, με δεξί μπακ τον Σαλπιγγίδη και τον Ποζατζίδη στόπερ. Έτσι τον κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Τότε ζητούσαν μεταγραφές όλοι. Όλοι ήθελαν εκτός από μένα; Είναι λογικό να μη θέλω;
Η λίστα δόθηκε από τον Οκτώβριο μήνα.
Είναι δυνατόν να μη θέλω μεταγραφές όταν έπαιζα με τον Σαλπιγγίδη στην άμυνα και τον Παπαδόπουλο στην άμυνα;
Ο Σαββίδης αν δεν καταλάβει τι γίνεται γύρω του, θα χάνει τα λεφτά του. Με τον Σαββίδη δεν έχω πρόβλημα.
Η συνεργασία μου με τον μεγαλομέτοχο ήταν άψογη
ο Λεοντιάδης τον ρωτά γιατί τον Δεκέμβρη δεν είπε δημόσια ότι έχει ζητήσει παίκτες, γιατί δεν τα είπε στον κόσμο:
Τρεις φορές παραιτήθηκα Μιχάλη. Το πιο εύκολο πράγμα ήταν να βγω να μιλήσω. και θα κάλυπτα ποιον αν το έκανα; Τον εαυτό μου. Εγώ είμαι εχθρός του Αναστασιάδη![]()
Καφενειακή συζήτηση από έναν άνθρωπο που πάντα έβαζε πρώτα την πάρτη του πουλώντας οτι το κάνει για τον ΠΑΟΚ. Οτι να ναι στο μεγαλείο του.
Ντροπή σου, δεν ειςαι τίποτα στον ΠΑΟΚ μου.
Μακριά από τον ΠΑΟΚ μας βρε Άγγελε Αναστασιάδη. Μακριά για πάντα!