Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από pilotos »

Τον ξάδερφο του... Σούπερ μαν. ;)

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

anekfrastos έγραψε:Αυτό που γίνεται από τα ΜΜΕ της πόλης αλλά και της Αθήνας είναι αηδιαστικό.
Κάθονται και ασχολούνται όλη μέρα με κουτσομπολιά και μειωτικά σχόλια για τους παίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση, όλους...
Δεν περίμενα τίποτε λιγότερο από αυτούς...
Εδώ το κάνουνε οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δυστυχώς

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:Τον ξάδερφο του... Σούπερ μαν. ;)

SM-G920F
Έλα ρε πάιλοτ, αυτός παραπάλιωσε πλέον...Άκου τον Μπάτμαν...Από τότε πολλοί τον αντέγραψαν... :(
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ελευθερη Πόλη.

Ελευθερούπολη. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πισσα και πουπουλα για σενανε μπαμπεσα.

αφιερωμενο στα κατακαθια της εγχωριας δημοσιογραφιας.

[youtube]GeSSucfsUwc[/youtube]
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

+++++++++++ Ό,τι πρέπει Kώστα, αν κι εμάς η "μπαμπέσα" δεν μας είχε ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ :oops: +++++++++++
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ρε παιδια ο πετρωτος βγάζει λεφτά απο την δημοσιογραφια?γιατί?εχει να πέσει μέσα σε είδηση η μεταγραφή από τον καιρό του νωε ,ονομάζει τις παπαριες του αποκλειστικά και εμείς τον ακούμε? Ο γλυτσας αυτός είναι ο ορισμός του α.ρ.δ
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

O Πετρωτος να ξερετε στο τηγανι, αν τελικα θα ειναι ο Τουντορ στον παγκο, θα αναρωτηθει "Αφου τον διωξανε αυτον, τι κανει εδω" και θα τρεξει να ρωτηει τον Βεζυρτζη αν τελικα παρθηκε αποφαση για προπονητη.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ποιος βγηκε ξαφνικα τωρα στην αναμπουμπουλα??
Πω, θα πηξουμε στη μλκια και στη μπαρουφα παλι με τον φαντασμενο..
Όταν με έδιωξαν μετά το ματς με τον Αστέρα, είπα τέσσερα πράγματα στους παίκτες, μήνα Φλεβάρης ήταν. Τους είπα: Ότι συνέβαινε το φορτωνόμουν εγώ και αυτό το κάνω γιατί έτσι πρέπει. Τώρα όμως, έχετε πρόβλημα. Σας το λέω για να το ξέρετε.
Αυτά που κάνατε θα το πληρώσετε. Αυτό που κάνατε στον κόσμο του ΠΑΟΚ όχι σε μένα.
Είχα παραιτηθεί τρεις φορές μέχρι τότε. Στο ημίχρονο με τον Αστέρα, νωρίτερα στον ΟΦΗ

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια; Δεν θέλω να κάνω κακό στην ομάδα φεύγοντας. Αλλά όταν γνωρίζεις κάποια πράγματα, είναι φως φανάρι. Αυτά όλά συνέβησαν. Ξέρω ότι αύριο μπορεί έχω και μηνύσεις και να με βρίζει όλη η Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι όμως ότι υπάρχει ένας ΠΑΟΚ μέχρι τον Ολυμπιακό και μετά ένας ΠΑΟΚ που δεχόταμν γκολ στην πρώτη φάση.

Οταν δε σε θέλουν οι παίκτες δεν έχεις τύχη.Αν έχω οκτώ παίκτες και τον τερματοφύλακα δε φοβάμαι καμιά ομάδα. Αν θέλουν αυτοί οι εννιά να πάμε πολύ δύσκολα να χάσουμε

Ο μεγαλομέτοχος ήθελε να δώσει πριμ και συναντήθηκα μαζί του μετά το ματς και διαδόθηκε ότι εγώ δεν το ήθελα να δώσει πριμ. Τρελλός είμαι εγώ να μην πάρω και εγώ πριμ; Εμφανίστηκε μέσα στα αποδυτήρια ότι εγώ έκοψα το πριμ. Τα χρήματα σταύρωσαν τον Χριστό. Από εκεί και πέρα άργησε το μπέρδεμα το μεγάλο.

Μια ομάδα αγαπημένη κερδίζει τους πάντες. Δεν μπορείς μετά από το ματς με τον Ολυμπιακό να το κάνεις όλα κομμάτια. Μην περιμένετε να πω ονόματα. Δε θα κατονομάσω. Από εκείνο το ματς με τον Ολυμπαικό και μετά όλα άλλαξαν. Χάσαμε τα αποδυτήρια μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και εκεί τέλειωσε.

Δείτε τι έκανε με Παπαδόπουλο Αβράαμ. Όταν έγραψε ότι είναι χολωμένος με τον προπονητή του για΄τι παίζει λίγο, ο Ολυμπιακός τον έδιωξε στην Τουρκία. Για αυτό παίρνει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός :lol: :lol:
Εγώ έφυγα από τον ΠΑΟΚ και ο τζαβέλλας είναι ακόμη εκεί. Και δεν αναφέρομαι στον Αναστασιάδη αλλά στον θεσμό

Το τι μεταφέρθηκε στον μεγαλομέτοχο και δεν το γνωρίζω. Θα σας πω ένα παράδειγμα: ο Βρύζας ακόμη δε ξέρω γιατί έφυγε από τον ΠΑΟΚ

Αν η ομάδα ειναι ενωμένη δεν έχει να φοβάται κάτι. Σε αυτή την ομάδα, είναι εύκολο να ρίχνουμε τις ευθύνες σε άλλους και όχι στον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ και κανείς άλλος

Ο Σαββίδης έχει βάλει τόσα χρήματα, τι περιμένετε να καταφερθώ εναντίον του; Μόλις με έδιωξε και μετά πήγαμε σε ένα παιχνίδι βετεράνων. Εκεί είπα ότι πληρώνοντας τα χρέη έβγαλε τον ΠΑΟΚ από τη μιζέρια του

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εισηγηθήκατε παίκτες και δεν τους παίρνατε;
(Παίζει video με δηλώσεις Σαββίδη: "Εγώ ήθελα παίκτες και ο Αναστασιάδης δεν ήθελε" )

Όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, με δεξί μπακ τον Σαλπιγγίδη και τον Ποζατζίδη στόπερ. Έτσι τον κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Τότε ζητούσαν μεταγραφές όλοι. Όλοι ήθελαν εκτός από μένα; Είναι λογικό να μη θέλω;
Η λίστα δόθηκε από τον Οκτώβριο μήνα.
Είναι δυνατόν να μη θέλω μεταγραφές όταν έπαιζα με τον Σαλπιγγίδη στην άμυνα και τον Παπαδόπουλο στην άμυνα;

Ο Σαββίδης αν δεν καταλάβει τι γίνεται γύρω του, θα χάνει τα λεφτά του. Με τον Σαββίδη δεν έχω πρόβλημα.
Η συνεργασία μου με τον μεγαλομέτοχο ήταν άψογη

ο Λεοντιάδης τον ρωτά γιατί τον Δεκέμβρη δεν είπε δημόσια ότι έχει ζητήσει παίκτες, γιατί δεν τα είπε στον κόσμο:
Τρεις φορές παραιτήθηκα Μιχάλη. Το πιο εύκολο πράγμα ήταν να βγω να μιλήσω. και θα κάλυπτα ποιον αν το έκανα; Τον εαυτό μου. Εγώ είμαι εχθρός του Αναστασιάδη :lol:
Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ

Εδωσε τη λιστα που εβγαζαν οι αρδ του, συνεχιζει το λιβανισμα στον Ιβαν αλλα λεει οτι "ο Βρύζας ακόμη δε ξέρω γιατί έφυγε από τον ΠΑΟΚ" και συνεχιζει τις μπαρουφες, τα κουφια λογια και τις αοριστες κατηγοριες χωρις ποτε να λεει τπτ συγκεκριμενο, εστω για ΖΒ...

Βεβαια, οι παικτες γιατι να μη θελουν να παρουν πρωταθλημα πρωτη φορα στη ζωη τους και να μην τα γκρεμισουν ολα για ενα πριμ, επειδη ο ρατς εκανε μουτσουνακια ή ο τζαβελας αντεδρασε που του τα εριξε ολα πανω του μετα την τριπολη?
Απλα γουσταρεις να πασαρεις την ομορφη δικαιολογια για την υστεροφημια σου και για να καλυψεις την ανυπαρξια της ομαδας που εχτισες και που θα κατερρεε ουτως ή αλλως σα χαρτινος πυργος..
Γι'αυτο προσπαθουσες να παραιτηθεις τοσες φορες, γι'αυτο επαναλαμβανεις τις ιδιες μπαρουφες,
για να μη χρεωθεις την αποτυχια στο τελος της χρονιας, για να σε ακολουθει αιωνια ο τιτλος του ηρωα, του παληκαριου, του αδικημενου...

Εσυ, οι αρδ και ο οχλος που σε στηριζει και τα κανει μπαχαλο με ολους τους υπολοιπους προπονητες, ειναι ενα απ'τα μεγαλα προβληματα του ΠΑΟΚ!

Υ.Γ. Οπως ειπε ο northend
Καφενειακή συζήτηση από έναν άνθρωπο που πάντα έβαζε πρώτα την πάρτη του πουλώντας οτι το κάνει για τον ΠΑΟΚ. Οτι να ναι στο μεγαλείο του.
Ντροπή σου, δεν ειςαι τίποτα στον ΠΑΟΚ μου.
Μακριά από τον ΠΑΟΚ μας βρε Άγγελε Αναστασιάδη. Μακριά για πάντα!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πολύ μπερδεμενα τα είπε

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

O,τι δλδ επικρατει στο μυαλο του..
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Σε μερικα κομματια δεν εχει αδικο παντως. Ναι ξερω ειμαι Αγγελοσκυλο κτλ κτλ . Μπερδεμενα τα ειπε αλλα εγω ειμαι ακομα πιο μπερδεμενος το πως απο εκει που η ομαδα πετουσε φωτιες πηγαινε απο 4αρα σε 4αρα...οτι καθε χρονια σε τετοιο σημειο η καθε ομαδα εσκαγε...στεφενς , αγγελος τωρα και με τον τουντορα...πολυ μπερδεμενες συμπτωσεις...
μαλλον ο ραλλης θα φταιει η οτι εφυγε ο ονιεκε.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Συγνώμη ρε παιδια ο Τζαβέλλας δεν ήθελε να πάρει πρωτάθλημα?όταν έβγαζαν φήμες τα κολλητάρια του αα οτι ο βρυζας ζήτησε μίζα 30000 για να ανανεώσει τον τζανδαρη και μετά τι 4-0 με τον ατρόμητα έφαγε αυτός το ντου στο αεροδρόμιο τότε δεν ήξερες γιατί έφυγε ο βρυζας?αλλά τέτοιος ήσουν πάντα μια ζωή Η πάρτη σου πάνω απ ολα .Σκασε ,ποσο πρέπει να μας καταστρεψεις για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός σου?ΠοΣΟ???
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Τα ξέραμε αυτά που είπε. Κάτι πήγε να πει και ο κλάους στα play off. Μια ομάδα που πάει τρένο μέχρι 4 Δεκεμβρίου δεν κλατάρει ξαφνικά από την επόμενη μέρα. Το λάθος του Αναστασιάδη ήταν ότι δεν κατάλαβε ότι κάποιοι βάζουν τα λεφτά και τον εγωισμό τους πάνω από την ομάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”