Igor Tudor
Re: Igor Tudor
MANIAKOS έγραψε:Τεννές
Σ Παπαδόπουλος
Λεμονής
Γχ
Βεργέτης
Κικε φερναντεθ
Χατζαρας
Για τίποτε δεν είμαστε.
ή ο Ρουμανος...ισως ο καλυτερος για την διαχειρηση ενος νεανικου ροστερ που γνωριζει την κουλτουρα μας και ξερει την ομαδα και το πρωταθλημα.paoktzis έγραψε:μονο ενα καφε δερματινο θα διωξει για παντα την μιρλα ετσι το βλεπω εγω
-
Asimos
Συμφωνω με τον αποπανω μεχρι τελειας. Δεν ηρθε η καταστροφη του κοσμου, χασαμε εδαφος με τον Ιγκορ.
- PAOK_Antarctica
Το καφέ δερμάτινο δεν πρόκειται να αφήσει την Εθνική Πορτογαλίας για να έρθει στη ΣουπερΚλικ του γαύρου με τις 19 νίκες και 1 ισοπαλία σε 20 αγωνιστικές.
Γιατι να αφησει την εθνικη Πορτογαλιας??PAOK_Antarctica έγραψε:Το καφέ δερμάτινο δεν πρόκειται να αφήσει την Εθνική Πορτογαλίας για να έρθει στη ΣουπερΚλικ του γαύρου με τις 19 νίκες και 1 ισοπαλία σε 20 αγωνιστικές.
Άλλο ένα post από εσενα στα γνωστά σου standard. Keep it up!K_geo έγραψε: Τεσπα. 31/01/2016, το συμπέρασμα βγήκε... κατσε, εδω εχω και το καλυτερο που διαβασα σημερα:
Όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα και ο Τούντορ μετά από 8 μήνες δουλειάς και σε περιβάλλον απόλυτης στήριξης προβληματίζει...
Eίτε το θέλεις είτε όχι ο Κροάτης δουλεύει στο λιγότερο πιεστικό, για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, περιβάλλον που έχει συναντήσει προπονητής του ΠΑΟΚ τα τελευταία πολλά χρόνια. Από τα γεγονότα με τον Λούκας και τον Φακούντο το καλοκαίρι, το θέμα Μυστακίδη, την αρχική εμμονή σε Όλσεν και Σάμπο, το εκτεταμένο ροτέισον, τον Μπέρμπα, μπλα μπλα μπλα, δεν θυμάμε τον ΤΔ του να μην έχει βγει να καλύψει τον προπονητή οποιαδήποτε φορά και να τέθηκε θέμα διαχείρισης του ρόστερ. Ας μην μιλήσουμε για την οικονομική στήριξη της διοίκησης και το γεγονός ότι ο Τούντορ έχει ένα από τα ακριβότερα ρόστερ στην ιστορία του συλλόγου.Τα αποτελέσματα του μετά από 40 παιχνίδια είναι προβληματικά. Και τα 40 παιχνίδια με συγχωρείς αλλά δεν είναι μικρό δείγμα γραφής για να βγούν κάποια συμπεράσματα.
Δλδ το πλάνο Αρνεσεν τελειώνει στον Τούντορ?paoktzis έγραψε: 4η χρονια: τριετες πλανο φερνεις εναν απο τους τρεις καλυτερους στον κοσμο στην δουλεια του τον αρνεσεν του ζητας νεο φερελπι προπονητη που να θελει να δει τον ΠΑΟΚ σαν ευκαιρια. ερχεται ο τουντορ
αποτελεσμα: το τριετες πλανο κραταει μονο 6 μηνες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Κυρ 31 Ιαν 2016, 03:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιβιτς
Ρουμανος
Γκαρσια
Σερτζιο
Μπιελσα
Αυτους θα διαλεγαμε εμεις τωρα αυτοι που διαλεγουν γιατι θα διαλεξουν γχγ δεν εχω καταλαβει
Ρουμανος
Γκαρσια
Σερτζιο
Μπιελσα
Αυτους θα διαλεγαμε εμεις τωρα αυτοι που διαλεγουν γιατι θα διαλεξουν γχγ δεν εχω καταλαβει
Ε πραγματικα αν φερουν παλι τον ΓΧ θα τρελαθω...δεν θα ξαναπαω στο γηπεδο αν φερουν ΓΧ μεχρι το τελος της χρονιας.che4 έγραψε:Ιβιτς
Ρουμανος
Γκαρσια
Σερτζιο
Μπιελσα
εμενα παντος κατι μου λεει οτι δεν θα φυγει. βασικα δεν ξερω μαλλον επειδη δεν θελω να φυγει νιωθω και ετσι, πιστευω δηλαδη οτι αυτη την φορα δεν θα κανει το ιδιο λαθος ο ιβαν
paoktzis έγραψε:εμενα παντος κατι μου λεει οτι δεν θα φυγει. βασικα δεν ξερω μαλλον επειδη δεν θελω να φυγει νιωθω και ετσι, πιστευω δηλαδη οτι αυτη την φορα δεν θα κανει το ιδιο λαθος ο ιβαν
Εχει φυγει ηδη και δεν ειναι μονο αποφαση ιβαν .... Ουτε ο θεος δεν μπορει να τον κρατησει πλεον δυστυχως η ευτυχως δεν
αν ομως φυγει πιστευω οτι ο ιβαν τον πρωτο που θα ρωτησει δεν θα ειναι ουτε ο φρανκ ουτε ο νβ αλλα ο μπερμπατοφ
αυτον πιστευω θα ρωτησει πρωτο, και πιστευω οτι απο εκει θα ειναι αν οντως παμε για προπονητη
αυτον πιστευω θα ρωτησει πρωτο, και πιστευω οτι απο εκει θα ειναι αν οντως παμε για προπονητη