Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από paoktzis »

μονο ενα καφε δερματινο θα διωξει για παντα την μιρλα ετσι το βλεπω εγω
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Εντάξει το πλάνο έκανε restart αφού τώρα τον προπονητή θα τον επιλέξει η ομάδα ΝΒ...
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

MANIAKOS έγραψε:Τεννές
Σ Παπαδόπουλος
Λεμονής
Γχ
Βεργέτης
Κικε φερναντεθ
Χατζαρας

:lol: :lol: :lol:
:opaokara:

Για τίποτε δεν είμαστε.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

paoktzis έγραψε:μονο ενα καφε δερματινο θα διωξει για παντα την μιρλα ετσι το βλεπω εγω
ή ο Ρουμανος...ισως ο καλυτερος για την διαχειρηση ενος νεανικου ροστερ που γνωριζει την κουλτουρα μας και ξερει την ομαδα και το πρωταθλημα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Συμφωνω με τον αποπανω μεχρι τελειας. Δεν ηρθε η καταστροφη του κοσμου, χασαμε εδαφος με τον Ιγκορ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το καφέ δερμάτινο δεν πρόκειται να αφήσει την Εθνική Πορτογαλίας για να έρθει στη ΣουπερΚλικ του γαύρου με τις 19 νίκες και 1 ισοπαλία σε 20 αγωνιστικές.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

PAOK_Antarctica έγραψε:Το καφέ δερμάτινο δεν πρόκειται να αφήσει την Εθνική Πορτογαλίας για να έρθει στη ΣουπερΚλικ του γαύρου με τις 19 νίκες και 1 ισοπαλία σε 20 αγωνιστικές.
Γιατι να αφησει την εθνικη Πορτογαλιας??
Άβαταρ μέλους
paoktzis

αν θελει ο ιβαν αυριο κιολας τον φερνει
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

K_geo έγραψε: Τεσπα. 31/01/2016, το συμπέρασμα βγήκε... κατσε, εδω εχω και το καλυτερο που διαβασα σημερα:
Όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα και ο Τούντορ μετά από 8 μήνες δουλειάς και σε περιβάλλον απόλυτης στήριξης προβληματίζει...
Άλλο ένα post από εσενα στα γνωστά σου standard. Keep it up!
Eίτε το θέλεις είτε όχι ο Κροάτης δουλεύει στο λιγότερο πιεστικό, για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, περιβάλλον που έχει συναντήσει προπονητής του ΠΑΟΚ τα τελευταία πολλά χρόνια. Από τα γεγονότα με τον Λούκας και τον Φακούντο το καλοκαίρι, το θέμα Μυστακίδη, την αρχική εμμονή σε Όλσεν και Σάμπο, το εκτεταμένο ροτέισον, τον Μπέρμπα, μπλα μπλα μπλα, δεν θυμάμε τον ΤΔ του να μην έχει βγει να καλύψει τον προπονητή οποιαδήποτε φορά και να τέθηκε θέμα διαχείρισης του ρόστερ. Ας μην μιλήσουμε για την οικονομική στήριξη της διοίκησης και το γεγονός ότι ο Τούντορ έχει ένα από τα ακριβότερα ρόστερ στην ιστορία του συλλόγου.Τα αποτελέσματα του μετά από 40 παιχνίδια είναι προβληματικά. Και τα 40 παιχνίδια με συγχωρείς αλλά δεν είναι μικρό δείγμα γραφής για να βγούν κάποια συμπεράσματα.
paoktzis έγραψε: 4η χρονια: τριετες πλανο φερνεις εναν απο τους τρεις καλυτερους στον κοσμο στην δουλεια του τον αρνεσεν του ζητας νεο φερελπι προπονητη που να θελει να δει τον ΠΑΟΚ σαν ευκαιρια. ερχεται ο τουντορ
αποτελεσμα: το τριετες πλανο κραταει μονο 6 μηνες
Δλδ το πλάνο Αρνεσεν τελειώνει στον Τούντορ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Κυρ 31 Ιαν 2016, 03:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ιβιτς
Ρουμανος
Γκαρσια
Σερτζιο
Μπιελσα

Αυτους θα διαλεγαμε εμεις τωρα αυτοι που διαλεγουν γιατι θα διαλεξουν γχγ δεν εχω καταλαβει :lol:
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

che4 έγραψε:Ιβιτς
Ρουμανος
Γκαρσια
Σερτζιο
Μπιελσα

Αυτους θα διαλεγαμε εμεις τωρα αυτοι που διαλεγουν γιατι θα διαλεξουν γχγ δεν εχω καταλαβει :lol:
Ε πραγματικα αν φερουν παλι τον ΓΧ θα τρελαθω...δεν θα ξαναπαω στο γηπεδο αν φερουν ΓΧ μεχρι το τελος της χρονιας.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

εμενα παντος κατι μου λεει οτι δεν θα φυγει. βασικα δεν ξερω μαλλον επειδη δεν θελω να φυγει νιωθω και ετσι, πιστευω δηλαδη οτι αυτη την φορα δεν θα κανει το ιδιο λαθος ο ιβαν
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

paoktzis έγραψε:εμενα παντος κατι μου λεει οτι δεν θα φυγει. βασικα δεν ξερω μαλλον επειδη δεν θελω να φυγει νιωθω και ετσι, πιστευω δηλαδη οτι αυτη την φορα δεν θα κανει το ιδιο λαθος ο ιβαν

Εχει φυγει ηδη και δεν ειναι μονο αποφαση ιβαν .... Ουτε ο θεος δεν μπορει να τον κρατησει πλεον δυστυχως η ευτυχως δεν
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Στο καλό
Μακάρι να παίρναμε Μπόλονι, διαφορετικά με Ίβιτς μας κόβω
Άβαταρ μέλους
paoktzis

αν ομως φυγει πιστευω οτι ο ιβαν τον πρωτο που θα ρωτησει δεν θα ειναι ουτε ο φρανκ ουτε ο νβ αλλα ο μπερμπατοφ
αυτον πιστευω θα ρωτησει πρωτο, και πιστευω οτι απο εκει θα ειναι αν οντως παμε για προπονητη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”