μπεμπετο μου μυριζει σήμερα...

Για τις φήμες από την Ιταλία για τον Μακ: «Σε κάθε μεταγραφική περίοδο έρχονται τέτοιες φήμες και ειδικά όταν ένας παίκτης γίνεται όλο και καλύτερος. Ο Μακ έκανε δύο καλά παιχνίδια απέναντι στην Ντόρτμουντ και πήγε καλά στην εθνική ομάδα. Ακόμα δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με το θέμα του Μακ. Μερικές φορές οι ατζέντηδες δημιουργούν αυτές τις φήμες για να ανεβάσουν το κασέ του παίκτη. Ο Μακ είναι ένας απο τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας. Μου έχει πει ότι ήδη νιώθει κουρασμένος καθώς η ομάδα έχει δώσει ήδη πολλούς αγώνες και υπάρχουν τα play off ευτυχώς έκανε καλή προετοιμασία.
Δεν αποκλείω τίποτα...spyretto έγραψε:Τώρα πως τα ξέρει όλα αυτά ο Κόλκας και το ότι πχ ο Αγγελίδης παραιτήθηκε άλλες δύο φορές αλλά δεν έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις...μάλλον έχει βάλει κοριό στα γραφεία, δεν εξηγείται αλλιώς.
Εχει αφήσει κι αλλού αιχμές ότι δεν λειτουργεί σωστά η ΠΑΕ και δεν αξιοιπιούνται τα στελέχη.Επιστρέφοντας στα της ΠΑΕ, η παραίτηση Αγγελίδη ήταν αναμενόμενη, όμως σε άλλο τάιμινγκ. Αισθανόταν εδώ και καιρό πως δεν προσφέρει, είχε παραιτηθεί άλλες δύο φορές και τελικά απέδειξε πως έχει το ήθος να αφήσει χρήματα πίσω του. Και δεν είναι άνθρωπος της οικογένειας. Εμένα με προβληματίζει αυτό το γεγονός, γιατί προφανώς ένας άνθρωπος που δεν ήταν ασόβαρος, φεύγει γιατί δεν μπόρεσε να προσφέρει.
Την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να προστατέψει τον Ιγκόρ Τούντορ μετά το τέλος της αναμέτρησης την χαρακτηρίζω ηρωϊκή. Ο Τούντορ δεν βάλλεται από τον Τύπο αλλά από την αδυναμία του να διαχειριστεί πολύ απλά πράγματα.
Από την άλλη, αν όντως πιστεύει ο Ιβάν Σαββίδης πως πρέπει να μείνει μέχρι το τέλος είναι κάτι σεβαστό. Θέλει να δει και μία χρονιά να τελειώνει με τον ίδιο προπονητή ακόμη και αν γίνει άνω κάτω. Δικαίωμά του.
Απλά σε αυτές τις περιπτώσεις, η στήριξη κοστίζει. Πρέπει να του πάρει τους παίκτες που ζητάει, όσον αφορά στα χαρακτηριστικά βέβαια.
Εγώ στη θέση του Σαββίδη δεν θα έπαιρνα κανέναν. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Γιατί για να εξελίξω ένα πρότζεκτ, να προσθέσω χαρακτηριστικά, πρέπει να υπάρχει κορμός. Και σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει