Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- painkiller4
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Δε νομιζω οτι λεει αυτο αποστολη...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ό,τι πρέπει για 10ρι στον ΠΑΟΚ δηλαδή...
-
Asimos
Κάντο λίγο πενηνταρακια γιατί προς τα εκεί πάω κι εγώ.che4 έγραψε: Καταλαβαινω τι θελουν να κανουν στην ομαδα και δε μιλαω αυτο ειναι στηριξη στο προτζεκτ
PAOK_Antarctica έγραψε:Θα κάνουμε το κάτι παραπάνω γεμίζοντας το ρόστερ μας με παίκτες του ΠΑΣ?
Αν ήταν θα το έκανε ο ΠΑΣ μόνος του.
Διαφωνώ σ'αυτό, αφού παίρνουμε κι από Πανιώνιο.
- GiorgosAtha
Μάνιακ... δεν μιλάω για σένα προσωπικά. Αλλά για ένα μεγάλο ποσοστό που δεν το λαμβάνει υπόψιν.
Από εκεί και πέρα... Chavez λοιπόν. Με συμβόλαιο τύπου Βελλιδη (0,5 +2) είναι καλά. Λύση που θα σε βοηθήσει άμεσα... θα μπορεί -θεωρητικά- να σταθεί σαν rotation -και σαν 10αρι και σαν εξτρεμ- μετά αν αποκτηθεί 10αρι όνομα.
Από εκεί και πέρα... Chavez λοιπόν. Με συμβόλαιο τύπου Βελλιδη (0,5 +2) είναι καλά. Λύση που θα σε βοηθήσει άμεσα... θα μπορεί -θεωρητικά- να σταθεί σαν rotation -και σαν 10αρι και σαν εξτρεμ- μετά αν αποκτηθεί 10αρι όνομα.
Asimos έγραψε:Κάντο λίγο πενηνταρακια γιατί προς τα εκεί πάω κι εγώ.che4 έγραψε: Καταλαβαινω τι θελουν να κανουν στην ομαδα και δε μιλαω αυτο ειναι στηριξη στο προτζεκτ
Θα το εκανα αν ηξερα οτι δε θα πιαστουν μερικοι απο μια λεξουλα ερμηνευοντας την οπως θελουν η παρερμηνευοντας την και να γινουμε μπαχαλο παλι στο φορουμ απ το πουθενα και χωρις λογο
Γιαυτο προσπαθω να μην αναλυω πλεον θεωρω οτι με καταλαβες και με απλη λογικη εχουμε δικιο
Και πανω απ ολα δεν μπορουμε να πουμε κατι η στηριζουμε η καθομαστε μακρια απ την ομαδα
Εγω στηριζω τωρα το οτι η τουμπα ειναι αδεια ας το κοιταξουν μονοι τους δικο τους μαγαζι ειναι εγω το δικο μου το εχω γεματο παντως για κανα διμηνο μπροστα καθε φορα
IGiorgosAtha έγραψε:Μάνιακ... δεν μιλάω για σένα προσωπικά. Αλλά για ένα μεγάλο ποσοστό που δεν το λαμβάνει υπόψιν.
Εφ''οσον δεν μπορείς να χτυπήσεις πρωτάθλημα - αυτό το χει καταλάβει ο Σαββίδης "the hard way" - και οι ανταγωνιστές μας κάνουν κι αυτοί κινήσεις της πλάκας η λογική της απόκτησης αυτών των παικτών με βρίσκει σύμφωνο.
Σιγά-σιγά και εφ'όσον αλλάξουν τα δεδομένα σταδιακά μπορούμε να πάμε σε πιο καλές κινήσεις. Ας κάνουν τις κατάληλλες προσθαφαιρέσεις τον καλοκαίρι κι ας στηρίξουν το υλικό που έχουμε. Το να αλλάζει συνέχεια το ρόστερ και ο προπονητής δεν μας έχει βγει σε καλό.
Σιγά-σιγά και εφ'όσον αλλάξουν τα δεδομένα σταδιακά μπορούμε να πάμε σε πιο καλές κινήσεις. Ας κάνουν τις κατάληλλες προσθαφαιρέσεις τον καλοκαίρι κι ας στηρίξουν το υλικό που έχουμε. Το να αλλάζει συνέχεια το ρόστερ και ο προπονητής δεν μας έχει βγει σε καλό.
Εγω τον βλεπω και σαν μεταγγραφη γέφυρα με τη φυγή μακ το καλοκαιρι
Στην ναπολι πριν καποια χρονια τον πηρανε οποτε θα χει παιδεία
Στην ναπολι πριν καποια χρονια τον πηρανε οποτε θα χει παιδεία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 30 Ιαν 2016, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρότι το όνομά του συζητιέται καιρό, πρέπει να ομλογήσω πως δεν έχω εικόνα για τον παίκτη.
Σίγουρα έχει κάποια λατινοαμερικάνικα στοιχεία (λίγο μαγκιά, λίγο τρίπλα κλπ) αλλά δεν ξέρω παραπάνω.
Είναι προφανές πως υπερσίχυσε η λογική του λιγότερου κόστους, σε συνδυασμό με το τι μπορεί να προσφέρει. ΘΕωρώ δλδ οτι οι άλλες περιπτώσεις που υπήρχαν ήταν πανάκριβες, ή οι λίγες πιο νορμάλ, δεν έδιναν και ΤΟΟΟΣΟ πολλά παραπάνω απ τον Τσάβες.
Ως εδώ, καλά. Μακάρι να προσφέρει κάτι ο παίκτης αν όντως έρθει.
Επίσης παίδες, παρότι κι εγώ τόσα ΧΡΟΝΙΑ πλέον γράφω και στη κεντρική αλλά και εδώ, οτι ο ΠΑΟΚ θέλει δεκάρι βαρβάτο, πρέπει να θυμόμαστε οτι ο Τούντορ δεν ήθελε κλασσικό δεκάρι αλλά αντι-λούκας. Κάτι ανάμεσα εξτρέμ, εννιάρι κ οργανωτή δλδ. Όπως άλλωστε είναι και ο Πιάτι και λοιποί άλλοι "κοντοπούτανοι" (με τη καλή έννοια) που συζητάμε τόσα χρόνια.
Έτσι την έχουν δει τα τελευταία χρόνια οι προπονητές, αυτά επιθυμούν. Θα δείξει το αποτέλεσμα.
Προσωπικά όμως με λυπεί ιδιαίτερα που για ακόμα μια φορά όλοι οι άλλοι φαίνεται να κάνουν πολύ πιο εύκολα "ηχηρές" κινήσεις, ενώ εμείς ζοριζόμαστε τη τελευταία στιγμή και πάλι πληρώνουμε περισσότερα!
ΥΓ. Να με συμπαθάτε, αλλά εγώ ανάμεσα σε Τούντορ και Αναστασιάδη βλέπω πολλά κοινά σε μεταγραφές και τακτική προσέγγιση - όπως και στον τρομερά δύσκολο χαρακτήρα.
ΥΓ2. Αν τον έλεγαν Τσαβίνιο και μέχρι τώρα δεν είχε ποτέ Ευρώπη, τον φέρναμε πχ απο Λανούς και βλέπαμε απλά το πρώτο βίντεο που παρατέθηκε λίγο πριν με τις απανωτές τρίπλες και το σκαφτό γκολάκι, θα παραληρούσαμε τώρα.
Σίγουρα έχει κάποια λατινοαμερικάνικα στοιχεία (λίγο μαγκιά, λίγο τρίπλα κλπ) αλλά δεν ξέρω παραπάνω.
Είναι προφανές πως υπερσίχυσε η λογική του λιγότερου κόστους, σε συνδυασμό με το τι μπορεί να προσφέρει. ΘΕωρώ δλδ οτι οι άλλες περιπτώσεις που υπήρχαν ήταν πανάκριβες, ή οι λίγες πιο νορμάλ, δεν έδιναν και ΤΟΟΟΣΟ πολλά παραπάνω απ τον Τσάβες.
Ως εδώ, καλά. Μακάρι να προσφέρει κάτι ο παίκτης αν όντως έρθει.
Επίσης παίδες, παρότι κι εγώ τόσα ΧΡΟΝΙΑ πλέον γράφω και στη κεντρική αλλά και εδώ, οτι ο ΠΑΟΚ θέλει δεκάρι βαρβάτο, πρέπει να θυμόμαστε οτι ο Τούντορ δεν ήθελε κλασσικό δεκάρι αλλά αντι-λούκας. Κάτι ανάμεσα εξτρέμ, εννιάρι κ οργανωτή δλδ. Όπως άλλωστε είναι και ο Πιάτι και λοιποί άλλοι "κοντοπούτανοι" (με τη καλή έννοια) που συζητάμε τόσα χρόνια.
Έτσι την έχουν δει τα τελευταία χρόνια οι προπονητές, αυτά επιθυμούν. Θα δείξει το αποτέλεσμα.
Προσωπικά όμως με λυπεί ιδιαίτερα που για ακόμα μια φορά όλοι οι άλλοι φαίνεται να κάνουν πολύ πιο εύκολα "ηχηρές" κινήσεις, ενώ εμείς ζοριζόμαστε τη τελευταία στιγμή και πάλι πληρώνουμε περισσότερα!
ΥΓ. Να με συμπαθάτε, αλλά εγώ ανάμεσα σε Τούντορ και Αναστασιάδη βλέπω πολλά κοινά σε μεταγραφές και τακτική προσέγγιση - όπως και στον τρομερά δύσκολο χαρακτήρα.
ΥΓ2. Αν τον έλεγαν Τσαβίνιο και μέχρι τώρα δεν είχε ποτέ Ευρώπη, τον φέρναμε πχ απο Λανούς και βλέπαμε απλά το πρώτο βίντεο που παρατέθηκε λίγο πριν με τις απανωτές τρίπλες και το σκαφτό γκολάκι, θα παραληρούσαμε τώρα.
- Duke_Rolson
rainmaker έγραψε:ΥΓ. Να με συμπαθάτε, αλλά εγώ ανάμεσα σε Τούντορ και Αναστασιάδη βλέπω πολλά κοινά σε μεταγραφές και τακτική προσέγγιση - όπως και στον τρομερά δύσκολο χαρακτήρα.
Γειά σου ρε ρειν...