Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από painkiller4 »

E[youtube]TWoRSsYdXFU[/youtube]
[youtube]_9aF7TEO-gY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ό,τι πρέπει για 10ρι στον ΠΑΟΚ δηλαδή...
Δε νομιζω οτι λεει αυτο αποστολη...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

che4 έγραψε: Καταλαβαινω τι θελουν να κανουν στην ομαδα και δε μιλαω αυτο ειναι στηριξη στο προτζεκτ
Κάντο λίγο πενηνταρακια γιατί προς τα εκεί πάω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

PAOK_Antarctica έγραψε:Θα κάνουμε το κάτι παραπάνω γεμίζοντας το ρόστερ μας με παίκτες του ΠΑΣ?
Αν ήταν θα το έκανε ο ΠΑΣ μόνος του.

Διαφωνώ σ'αυτό, αφού παίρνουμε κι από Πανιώνιο.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Μάνιακ... δεν μιλάω για σένα προσωπικά. Αλλά για ένα μεγάλο ποσοστό που δεν το λαμβάνει υπόψιν.
Από εκεί και πέρα... Chavez λοιπόν. Με συμβόλαιο τύπου Βελλιδη (0,5 +2) είναι καλά. Λύση που θα σε βοηθήσει άμεσα... θα μπορεί -θεωρητικά- να σταθεί σαν rotation -και σαν 10αρι και σαν εξτρεμ- μετά αν αποκτηθεί 10αρι όνομα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Asimos έγραψε:
che4 έγραψε: Καταλαβαινω τι θελουν να κανουν στην ομαδα και δε μιλαω αυτο ειναι στηριξη στο προτζεκτ
Κάντο λίγο πενηνταρακια γιατί προς τα εκεί πάω κι εγώ.

Θα το εκανα αν ηξερα οτι δε θα πιαστουν μερικοι απο μια λεξουλα ερμηνευοντας την οπως θελουν η παρερμηνευοντας την και να γινουμε μπαχαλο παλι στο φορουμ απ το πουθενα και χωρις λογο

Γιαυτο προσπαθω να μην αναλυω πλεον θεωρω οτι με καταλαβες και με απλη λογικη εχουμε δικιο

Και πανω απ ολα δεν μπορουμε να πουμε κατι η στηριζουμε η καθομαστε μακρια απ την ομαδα

Εγω στηριζω τωρα το οτι η τουμπα ειναι αδεια ας το κοιταξουν μονοι τους δικο τους μαγαζι ειναι εγω το δικο μου το εχω γεματο παντως για κανα διμηνο μπροστα καθε φορα ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

GiorgosAtha έγραψε:Μάνιακ... δεν μιλάω για σένα προσωπικά. Αλλά για ένα μεγάλο ποσοστό που δεν το λαμβάνει υπόψιν.
Από εκεί και πέρα... Chavez λοιπόν. Με συμβόλαιο τύπου Βελλιδη (0,5 +2) είναι καλά. Λύση που θα σε βοηθήσει άμεσα... θα μπορεί -θεωρητικά- να σταθεί σαν rotation -και σαν 10αρι και σαν εξτρεμ- μετά αν αποκτηθεί 10αρι όνομα.
I

:pano:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Τον κλείσαμε.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μπαμ παταγος
Άβαταρ μέλους
spyretto

Εφ''οσον δεν μπορείς να χτυπήσεις πρωτάθλημα - αυτό το χει καταλάβει ο Σαββίδης "the hard way" - και οι ανταγωνιστές μας κάνουν κι αυτοί κινήσεις της πλάκας η λογική της απόκτησης αυτών των παικτών με βρίσκει σύμφωνο.

Σιγά-σιγά και εφ'όσον αλλάξουν τα δεδομένα σταδιακά μπορούμε να πάμε σε πιο καλές κινήσεις. Ας κάνουν τις κατάληλλες προσθαφαιρέσεις τον καλοκαίρι κι ας στηρίξουν το υλικό που έχουμε. Το να αλλάζει συνέχεια το ρόστερ και ο προπονητής δεν μας έχει βγει σε καλό.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εγω τον βλεπω και σαν μεταγγραφη γέφυρα με τη φυγή μακ το καλοκαιρι

Στην ναπολι πριν καποια χρονια τον πηρανε οποτε θα χει παιδεία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 30 Ιαν 2016, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παρότι το όνομά του συζητιέται καιρό, πρέπει να ομλογήσω πως δεν έχω εικόνα για τον παίκτη.
Σίγουρα έχει κάποια λατινοαμερικάνικα στοιχεία (λίγο μαγκιά, λίγο τρίπλα κλπ) αλλά δεν ξέρω παραπάνω.

Είναι προφανές πως υπερσίχυσε η λογική του λιγότερου κόστους, σε συνδυασμό με το τι μπορεί να προσφέρει. ΘΕωρώ δλδ οτι οι άλλες περιπτώσεις που υπήρχαν ήταν πανάκριβες, ή οι λίγες πιο νορμάλ, δεν έδιναν και ΤΟΟΟΣΟ πολλά παραπάνω απ τον Τσάβες.

Ως εδώ, καλά. Μακάρι να προσφέρει κάτι ο παίκτης αν όντως έρθει.

Επίσης παίδες, παρότι κι εγώ τόσα ΧΡΟΝΙΑ πλέον γράφω και στη κεντρική αλλά και εδώ, οτι ο ΠΑΟΚ θέλει δεκάρι βαρβάτο, πρέπει να θυμόμαστε οτι ο Τούντορ δεν ήθελε κλασσικό δεκάρι αλλά αντι-λούκας. Κάτι ανάμεσα εξτρέμ, εννιάρι κ οργανωτή δλδ. Όπως άλλωστε είναι και ο Πιάτι και λοιποί άλλοι "κοντοπούτανοι" (με τη καλή έννοια) που συζητάμε τόσα χρόνια.
Έτσι την έχουν δει τα τελευταία χρόνια οι προπονητές, αυτά επιθυμούν. Θα δείξει το αποτέλεσμα.

Προσωπικά όμως με λυπεί ιδιαίτερα που για ακόμα μια φορά όλοι οι άλλοι φαίνεται να κάνουν πολύ πιο εύκολα "ηχηρές" κινήσεις, ενώ εμείς ζοριζόμαστε τη τελευταία στιγμή και πάλι πληρώνουμε περισσότερα!

ΥΓ. Να με συμπαθάτε, αλλά εγώ ανάμεσα σε Τούντορ και Αναστασιάδη βλέπω πολλά κοινά σε μεταγραφές και τακτική προσέγγιση - όπως και στον τρομερά δύσκολο χαρακτήρα.

ΥΓ2. Αν τον έλεγαν Τσαβίνιο και μέχρι τώρα δεν είχε ποτέ Ευρώπη, τον φέρναμε πχ απο Λανούς και βλέπαμε απλά το πρώτο βίντεο που παρατέθηκε λίγο πριν με τις απανωτές τρίπλες και το σκαφτό γκολάκι, θα παραληρούσαμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Η απορία μου ειναι γιατι δε φέρανε Φανούρη πισω
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Τελικά ο Λίμπρα δικαιώθηκε με τον Τσάβεζ.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

rainmaker έγραψε:ΥΓ. Να με συμπαθάτε, αλλά εγώ ανάμεσα σε Τούντορ και Αναστασιάδη βλέπω πολλά κοινά σε μεταγραφές και τακτική προσέγγιση - όπως και στον τρομερά δύσκολο χαρακτήρα.

Γειά σου ρε ρειν...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”