Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από eorptol »

Βασιλοπουλος άλλος που νομίζει ότι επηρεάζει πρόσωπα και πράγματα στον ΠΑΟΚ ανεξάρτητα τι λέει ....και εγώ είμαι στους καλώς :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Dimg χωρίς παρεξήγηση, αυτό που οποτε μας συμφέρει οι δημοσιογράφοι τα λένε καλά μας αρέσει και οποτε όχι είναι κωλο αρδ, είναι εκνευριστικό.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

@dim

απο sdna προς εγκεφαλικα νεκρους:

''Προφανώς ο Κροάτης τεχνικός δεν πήρε το μήνυμα. Βγάζω το συμπέρασμα από τις ακατανόητες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο. Προσπάθησε να καλύψει την απόφαση περιθωριοποίησης του Μπερμπάτοφ και τα έκανε χειρότερα λέγοντας ότι ο Βούλγαρος υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν.''

ο τούντορ το ξεκαθάρισε στην συνέντευξη ότι δεν μιλούσε μονο για το παρελθόν αλλα και τώρα ότι είναι μεγάλος παίχτης. αλλα οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι γραφουν κειμενάκια μεσα στην ψευτια για εγκεφαλικά νεκρούς, που μετά τα παπαριζουν στην πιάτσα, ωστε να υπαρχει για παντα παρακμη στην ομαδα και να πουλαμε φιλαδες, γιατι το αιμα πουλαει.... :redcard:

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Το θεμα δεν ειναι αν συμφερει προσωπικα, το θεμα ειναι οτι εκφραζει ακριβως αυτο που γινεται. Τι να συμφερει ρε φιλε? Το καλο του ΠΑΟΚ θελω οπως ολοι, με το ζορι να τα κανουμε ολα τελεια? Αφου η ομαδα ειναι παιδικη χαρα
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

goran 64 έγραψε: +"Γειασά" ρε καρντάση μου, που λέμε κι εμείς οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες στο "χωριό" μου, εμείς που είδαμε με τα μάτια μας τον Π.Α.Ο.Κ. 2 φορές Πρωταθλητή και 4 φορές Κυπελλούχο Ελλάδος και μάλιστα μέσα στο γήπεδο... :opaokara:
74-64=10
76-64=12
Μέσα με πιπίλα!! :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ο Μπερμπάτοφ, με αυτόν τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του, έχει ήδη 2 μυικούς τραυματισμούς (χάνοντας 6 παιχνίδια - 3 από τον προσαγωγό και 3 από τη γάμπα) ενώ και σε άλλα παιχνίδια έδειχνε ότι δε μπορεί να πιεστεί όσο θα ήθελε και κοίταζε να διαχειριστεί/προστατέψει τον εαυτό του.

Τώρα πως θα έπαιζε 10 (δέκα) συνεχόμενα 90λεπτα που λέει ο συγγραφέας του άρθρου δεν έχω ιδέα. Νομίζω ότι (λόγω των τραυματισμών του) δεν ήταν καν διαθέσιμος για 10 συνεχόμενα παιχνίδια.
Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι ούτε 5 συνεχόμενα 90λεπτα δε μπορει να βγάλει, ειδικά όταν αυτά είναι Τετάρτη-Κυριακή.

Ακόμα και ερωτευμένος με τον Βούλγαρο να ήταν ο Μπερμπάτοφ, δε νομίζω ότι μπορούσε να τον βάλει σε περισσότερα από 2-3 επιπλέον ματς. Και αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο και ολη η φασαρία γίνεται για 2-3 ματς, τότε το πρόβλημα περισσότερο είναι στον εγωισμό του Μπερμπάτοφ που δε θέλει να δεχθεί ότι (λόγω φυσικής κατάστασης) δε μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει τον 1ο ρόλο που θα ήθελε και θα θέλαμε όλοι μας.

Δε μπορώ να δεχθώ ότι ο ΙΤ δε θα ήθελε έναν σούπερ έτοιμο Μπερμπάτοφ, να μαμάει και να δέρνει και στην τελική να τον κάνει και τον ίδιο πρώτο μάγκα. Και η χρησιμοποίηση του σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο (άλλοτε 10άρι, άλλοτε φορ, άλλοτε 2ο φορ), μου δίνει την εντύπωση ότι αποσκοπεί περισσότερο στο να τον προστατέψει. Δίνοντας του περισσότερους βαθμούς ελευθερίας του δίνεις τη δυνατότητα να κινηθεί όπως ο ίδιος πιστεύει καλύτερα και όπως μπορεί καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Dimg4 πολυ καλο αρθρο απο εναν "δημοσιογραφο" ο οποιος για παραδειγμα εκανε ρεπορταζ την δεκαετια 1980 χωρις να παει στο γηπεδο καν και για παραδειγμα ειχε γραψει ολοκληρη στηλη για το μαγικο παιχνιδι που εκανε παιχτης (ο οποιος μετεπειτα επαιξε Α εθνικη στην ομαδα μας αλλα και στον Ηρακλη) ο οποιος εμεινε εκτος αποστολης πριν απο το παιχνιδι....
Ετσι ενημερωτικα αυτα για να μαθαινουμε και πεντε πραγματα για "δημοσιογραφους" που κανουν ρεπορταζ με βαση το ποσα μπαινουν στην τσεπη για να γραψουν πραγματα και να πουλησουν κανα φυλλο...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol έγραψε:Βασιλοπουλος άλλος που νομίζει ότι επηρεάζει πρόσωπα και πράγματα στον ΠΑΟΚ ανεξάρτητα τι λέει ....και εγώ είμαι στους καλώς :):)

Από τότε, που ήρθε ο θείος Νίκος, μας τα χει πρήξει, μέχρι τότε καλός.
Κάποιο στόχο έχουν βάλει αυτοί οι δύο, ΝΒ,ΚΒ ίσως και με τον πανίβλακα κοτρωνουλάκη.
Και βέβαια, μόνο επιχειρήματα δεν είναι αυτά που αραδιάζει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Να σαν να έχουν κοινή γραμμή

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Thanix έγραψε:Dimg4 πολυ καλο αρθρο απο εναν "δημοσιογραφο" ο οποιος για παραδειγμα εκανε ρεπορταζ την δεκαετια 1980 χωρις να παει στο γηπεδο καν και για παραδειγμα ειχε γραψει ολοκληρη στηλη για το μαγικο παιχνιδι που εκανε παιχτης (ο οποιος μετεπειτα επαιξε Α εθνικη στην ομαδα μας αλλα και στον Ηρακλη) ο οποιος εμεινε εκτος αποστολης πριν απο το παιχνιδι....
Ετσι ενημερωτικα αυτα για να μαθαινουμε και πεντε πραγματα για "δημοσιογραφους" που κανουν ρεπορταζ με βαση το ποσα μπαινουν στην τσεπη για να γραψουν πραγματα και να πουλησουν κανα φυλλο...
Ιστορικες στιγμες

Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ρε ντιμ θα σου πω δυο πραγματακια ετσι για να κυλαει η ωρα.
Μου παραθετεις ενα αρθρο του βασιλοπουλου που ειναι πιο γκασμας κ απο τον νικολα,ψαξε κ βρες μου ενα αρθρο του την τελευταια δεκαετια που εχει πει εναν καλο λογο για οτιδηποτε συμβαινει στην ομαδα,αν βρεις ενα τοτε παραθεσε το κ ισως κατσω να ασχοληθω ωστε να διαβασω αυτον τον τυπο εδω καναμε νικη μεσα στην ντορτμουντ κ αυτος εβγαλε αρθρο οτι μικρη σημασια εχει αυτη η νικη μιας κ χασαμε την προκριση στους 32 εκθετοντας μαλιστα την ομαδα γιατι δεν νικησε την ασημη καμπαλα κ την κρασνονταρ ομαδες που δεν μπορεσαν να κερδισουν οι ατλετικο κ η ντορτμουντ....
Ναι το κλιμα ειναι στραβο στην ομαδα εδω κ πολυ καιρο αλλα δεν βοηθαει κανεις ωστε να αντιστραφει αυτο,πως βοηθαει ο καθε γκασμας αρδ κραζοντας κ εκφραζοντας την αποψη του δημοσια με μοναδικο σκοπο την απαξιωση ολων?
Εδω κ 3 χρονια λεμε φταιει η παε γιατι δεν κανει το ενα η γιατι δεν κανει το αλλο,φυσικα κανεις δεν λεει οτι εχουν αλλαξει τα παντα απο προσωπα κ καταστασεις απο εγκαταστασεις απο μαρκετινγκ μονο το γηπεδο εμεινε κ αυτο με την συμβαση που υπογραφτηκε πριν απο λιγο καιρο κ ολοι το περασαν στο ντουκου λογικα αλλαζει συντομα.
Φεραμε προπονητες παικτες δωσαμε λεφτα αλλαξαμε τα παντα αλλα ολα μηδενιζονται μεσα σε χρονο μηδεν,διχονοια μοναχα ξερουν να σπερνουν κ τιποτα αλλο.

Να σου θυμισω οτι σε περιστατικο που ειμουν παρων ο κυριος αυτος εγραψε κ ελεγε στα ραδιοφωνα οτι χτυπησαμε παιδακια (οπως φυσικα εγραψαν ολοι) αλλα οταν του ζητησε τον λογο ο εισαγγελεας για τα δημοσιευματα ειπε οτι απλα εκανε αναδημοσιευση(ενω στα ραδια εκανε λογο το οτι ειχε αυτοπτες μαρτυρες) η θες να μιλησουμε για πετρωτο τον αλλον τον μπουφο τον μυρτσο η ακομα καλυτερα αυτους που τα περνανε για να βγαζουν π@π@ριες προς τα εξω?,για να μην τους αδικω ολους το χαζετα μονο εβγαλε δημοσια συγνωμη κ ας μην ξεκινησε αυτο τις μπουρδες.
Πλεον στην αθλητικογραφια αξιζουν 2-3 φωνες,προτιμω να διαβαζω τις αποψεις του αρκαδοποντιου(κ αλλων απο εδω μεσα) πρωι μεσημερι βραδυ μιας κ ξερω οτι αυτα που θα διαβασω δεν θα μου ανεβασουν το αιμα στο κεφαλι ουτε θα γραψουν μπουρδολογιες για να παρουν μεροκαματο
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

Προσωπικά επειδή στη ζωή μου δεν έχω ακούσει ραδιόφωνο, ούτε διαβάζω αθλητικά σάιτς πέραν του παοκμάνια, θεωρώ ότι δημοσιογράφος αντικειμενικός δεν υπάρχει. Όχι επειδή απαραίτητα είναι έμμισθος (που μπορεί να είναι), αλλά επειδή είναι άνθρωπος με άποψη. Οι περισσότεροι δε, είναι τύποι οι οποίοι ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά σε μια άλλη εποχή, όπου παίζοταν μπάλα κι όχι ποδόσφαιρο. Με την ταυτόχρονη έλλειψη επαφής με την σύγχρονη εποχή (το ότι έχουν ΟΤΕ TV ή Nova και βλέπουν κι άλλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα δεν τους κάνει αυτομάτως και γνώστες, όσο δεν κάνει εμένα γιατρό η ανελλιπής παρακολούθηση όλων των σεζόν του House MD) δηλώνει κάτι πολύ απλό: ότι δεν έχουμε γνώστες, αλλά άμπαλους δημοσιογράφους. Κι αυτό ισχύει, επειδή κατά κύριο λόγο, έχουμε άμπαλους οπαδούς. Σόρι φίλε συνοπαδέ, no hard feelings.
Τώρα στα τεχνικά θέματα, αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι η ομάδα δεν έχει δουλεφτεί και ότι είναι σκόρπια, μάλλον εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία που ανέφερα (σόρι και πάλι φίλε). Και για να το κλείνουμε αυτό το θέμα, ΟΤΑΝ τελειώσει η διορία του προπονητή (2 χρόνια συμβόλαιο?) τότε όλοι θα μπορούμε να μαζευτούμε στην Αριστοτέλους να τον κρεμάσουμε προς γνώσιν και συμμόρφωσιν. Μέχρι τότε, δημιουργική κριτική και πολύ, μα πολύ διάβασμα, για το τί εστί σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αυτά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δηλαδη αποκαλεις αμπαλο οποιον θεωρει οτι η ομαδα δειχνει αδουλευτη. Yeap, ανοιχτομυαλη νοοτροπια.
Οχι ρε σεις εχετε δικιο. Τουντορ για 10ετια. Το χτισιμο γινεται και η ομαδα καθε μηνα δειχνει προοδο, οι παικτες ανεβαζουν αποδοση στα χερια του οπως ο Κλαους και ο κοσμος επιβραβευει με γεματο γηπεδο.
Sorry, δε θα παρω. Διαλεγω να κραξω αυτο το εκτρωμα που εχει φτιαξει
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

anekfrastos έγραψε:Ο Μπερμπάτοφ, με αυτόν τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του, έχει ήδη 2 μυικούς τραυματισμούς (χάνοντας 6 παιχνίδια - 3 από τον προσαγωγό και 3 από τη γάμπα) ενώ και σε άλλα παιχνίδια έδειχνε ότι δε μπορεί να πιεστεί όσο θα ήθελε και κοίταζε να διαχειριστεί/προστατέψει τον εαυτό του.

Τώρα πως θα έπαιζε 10 (δέκα) συνεχόμενα 90λεπτα που λέει ο συγγραφέας του άρθρου δεν έχω ιδέα. Νομίζω ότι (λόγω των τραυματισμών του) δεν ήταν καν διαθέσιμος για 10 συνεχόμενα παιχνίδια.
Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι ούτε 5 συνεχόμενα 90λεπτα δε μπορει να βγάλει, ειδικά όταν αυτά είναι Τετάρτη-Κυριακή.

Ακόμα και ερωτευμένος με τον Βούλγαρο να ήταν ο Μπερμπάτοφ, δε νομίζω ότι μπορούσε να τον βάλει σε περισσότερα από 2-3 επιπλέον ματς. Και αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο και ολη η φασαρία γίνεται για 2-3 ματς, τότε το πρόβλημα περισσότερο είναι στον εγωισμό του Μπερμπάτοφ που δε θέλει να δεχθεί ότι (λόγω φυσικής κατάστασης) δε μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει τον 1ο ρόλο που θα ήθελε και θα θέλαμε όλοι μας.

Δε μπορώ να δεχθώ ότι ο ΙΤ δε θα ήθελε έναν σούπερ έτοιμο Μπερμπάτοφ, να μαμάει και να δέρνει και στην τελική να τον κάνει και τον ίδιο πρώτο μάγκα. Και η χρησιμοποίηση του σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο (άλλοτε 10άρι, άλλοτε φορ, άλλοτε 2ο φορ), μου δίνει την εντύπωση ότι αποσκοπεί περισσότερο στο να τον προστατέψει. Δίνοντας του περισσότερους βαθμούς ελευθερίας του δίνεις τη δυνατότητα να κινηθεί όπως ο ίδιος πιστεύει καλύτερα και όπως μπορεί καλύτερα.
+
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Mpoujr αυτό με το γηπεδο και τη σύμβαση τι είναι; Μάλλον κάτι μου διέφυγε.
Μακάρι να μείνει για μια δεκαετία προπονητής σ' αυτήν την ομάδα. Κι ας είναι οποίος θέλει. Αλλά είπαμε , εξάμηνο και πολύ του είναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”