Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
74-64=10goran 64 έγραψε: +"Γειασά" ρε καρντάση μου, που λέμε κι εμείς οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες στο "χωριό" μου, εμείς που είδαμε με τα μάτια μας τον Π.Α.Ο.Κ. 2 φορές Πρωταθλητή και 4 φορές Κυπελλούχο Ελλάδος και μάλιστα μέσα στο γήπεδο...
Από τότε, που ήρθε ο θείος Νίκος, μας τα χει πρήξει, μέχρι τότε καλός.eorptol έγραψε:Βασιλοπουλος άλλος που νομίζει ότι επηρεάζει πρόσωπα και πράγματα στον ΠΑΟΚ ανεξάρτητα τι λέει ....και εγώ είμαι στους καλώς:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιστορικες στιγμεςThanix έγραψε:Dimg4 πολυ καλο αρθρο απο εναν "δημοσιογραφο" ο οποιος για παραδειγμα εκανε ρεπορταζ την δεκαετια 1980 χωρις να παει στο γηπεδο καν και για παραδειγμα ειχε γραψει ολοκληρη στηλη για το μαγικο παιχνιδι που εκανε παιχτης (ο οποιος μετεπειτα επαιξε Α εθνικη στην ομαδα μας αλλα και στον Ηρακλη) ο οποιος εμεινε εκτος αποστολης πριν απο το παιχνιδι....
Ετσι ενημερωτικα αυτα για να μαθαινουμε και πεντε πραγματα για "δημοσιογραφους" που κανουν ρεπορταζ με βαση το ποσα μπαινουν στην τσεπη για να γραψουν πραγματα και να πουλησουν κανα φυλλο...
+anekfrastos έγραψε:Ο Μπερμπάτοφ, με αυτόν τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του, έχει ήδη 2 μυικούς τραυματισμούς (χάνοντας 6 παιχνίδια - 3 από τον προσαγωγό και 3 από τη γάμπα) ενώ και σε άλλα παιχνίδια έδειχνε ότι δε μπορεί να πιεστεί όσο θα ήθελε και κοίταζε να διαχειριστεί/προστατέψει τον εαυτό του.
Τώρα πως θα έπαιζε 10 (δέκα) συνεχόμενα 90λεπτα που λέει ο συγγραφέας του άρθρου δεν έχω ιδέα. Νομίζω ότι (λόγω των τραυματισμών του) δεν ήταν καν διαθέσιμος για 10 συνεχόμενα παιχνίδια.
Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι ούτε 5 συνεχόμενα 90λεπτα δε μπορει να βγάλει, ειδικά όταν αυτά είναι Τετάρτη-Κυριακή.
Ακόμα και ερωτευμένος με τον Βούλγαρο να ήταν ο Μπερμπάτοφ, δε νομίζω ότι μπορούσε να τον βάλει σε περισσότερα από 2-3 επιπλέον ματς. Και αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο και ολη η φασαρία γίνεται για 2-3 ματς, τότε το πρόβλημα περισσότερο είναι στον εγωισμό του Μπερμπάτοφ που δε θέλει να δεχθεί ότι (λόγω φυσικής κατάστασης) δε μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει τον 1ο ρόλο που θα ήθελε και θα θέλαμε όλοι μας.
Δε μπορώ να δεχθώ ότι ο ΙΤ δε θα ήθελε έναν σούπερ έτοιμο Μπερμπάτοφ, να μαμάει και να δέρνει και στην τελική να τον κάνει και τον ίδιο πρώτο μάγκα. Και η χρησιμοποίηση του σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο (άλλοτε 10άρι, άλλοτε φορ, άλλοτε 2ο φορ), μου δίνει την εντύπωση ότι αποσκοπεί περισσότερο στο να τον προστατέψει. Δίνοντας του περισσότερους βαθμούς ελευθερίας του δίνεις τη δυνατότητα να κινηθεί όπως ο ίδιος πιστεύει καλύτερα και όπως μπορεί καλύτερα.