Κλαουντιο μπραβο ή τον αλλο της ρεαλ?Mapogo έγραψε:Πάλι ένα πήγε στην εστία , ένα μπήκε.
Τι μου θυμίζει άραγες ?

Υ.Γ. ο τζιολης κλασικα απτο 30 κ μετα πεφτει κ μαζι του ολο το κεντρο..
Κλαουντιο μπραβο ή τον αλλο της ρεαλ?Mapogo έγραψε:Πάλι ένα πήγε στην εστία , ένα μπήκε.
Τι μου θυμίζει άραγες ?
Οτι τι δηλαδη?desperando έγραψε:Οτι να ναιbuffalobill4 έγραψε:Τραγικο κοντρολ-πασα του αμπαλου κλαους τραγικο τελειωμα απο το γατακι τον πελκα. Ε ρε βρεγμενη σανιδα
Καποιοι ψοφατε για "σαςταλεγα"...buffalobill4 έγραψε:Τραγικο κοντρολ-πασα του αμπαλου κλαους τραγικο τελειωμα απο το γατακι τον πελκα. Ε ρε βρεγμενη σανιδα
Ηταν υπερβολη ρε ντιμ προφανως.Dimg4 έγραψε:Καποιοι ψοφατε για "σαςταλεγα"...buffalobill4 έγραψε:Τραγικο κοντρολ-πασα του αμπαλου κλαους τραγικο τελειωμα απο το γατακι τον πελκα. Ε ρε βρεγμενη σανιδα
Αρχηγός είσαι!!!Magpies4 έγραψε:Πολύ πούλημα μπάλας. Ειλικρινά νομίζω ότι φταίει το γήπεδο. Το λέω γιατί έχουν γίνει άπειρα λάθη στα 2 μέτρα και η μπάλα φαίνεται να πηδάει σαν να πάιζουν σε ξερό.
Το 1 1 μιά χαρά σκορ είναι. Αν το κρατήσουμε θα είμαστε ΟΚ. Δεν με νοιάζει η εμφάνιση.
ο mugsy bogues των τερματαδωνjohn4serres έγραψε:μια χαρα πιανοταν η κεφαλια τους !!!
στο κεντρο της εστιας και κρεμασε τον 1,83μ τερματοφυλακα μας.
Χωριστρα το λένε στο χαντμπωλ.Και στο λεει ενας που εχει παιξει την θεση του τερματοφυλακα(στο ποδοσφαιρο) απο τα 11 του μεχρι τα 35!!!Η σωματοδομη του αν ηταν καλυτερη θα το επιανε.Εκανε οτι μπορουσε και ειχε κ αναποδη φόρα(wrong foot το λενε στο τεννις).Στην σωματοδομη και στα αντανακλαστικα ο Ολσεν ηταν οτι καλυτερο ειχαμε φετος.Εγκεφαλικα δεν θα το ελεγα.che4 έγραψε:αυτο στα τερματοφυλακικα γνωστη διαλεκτο λεγεται χωριστρα και δυσκολα πιανεταιVAGGT έγραψε:Εκ πρωτης οψεως κ γω αυτο καταλαβα.Με το ριπλευ βλεπεις οτι η μπαλα περναει πανω απο τα χερια του.The_Stalker έγραψε:Δεν νομίζω ότι πιανόταν αυτή η κεφαλιά.
Οσο και να θελησετε να με πειτε γραφικο,η συγκεκριμενη φαση ήταν βουτυρο στο ψωμι για τον Ολσεν λογω σωματοδομης και μεγαλων ακρων.
Τεσπα το γκολ που εβαλε ο Πελκας δινει ενα προβαδισμα.
Ο Κοροβεσης αλλο ενα θετικο παιχνιδι(στην φαση του γκολ το αριστερο μπακ παντα συγκλινει στην αμυνα και γι αυτο βγηκε ο αλλος απο πισω εκει που θα επρεπε να μαρκαρει θεωρητικα ο αριστερος εξτρεμ).
Πολυ ανυπαρκταμπλ ο Μακ και εκτος των γνωστων ο Ροντριγκεζ.
Συγχαρητηρια στον Τζιολη που στα πρωτα 45 λεπτα εχω δει 2 σωστες πασες στον Σκονδρα.Τα χαφ που ειχα στο σουμπουτεο μικρός πιο κινητικα ηταν!!!
μην τρελαινεσται δεν ηταν λαθος
Αδερφε μου απλα χαλαρωστε με την θεοποιηση κλαους, εκανε πασα... δεν εκανε χατ τρικ για να βιαστεις να την "πεις"... στο υπολοιπο ημιχρονο ειναι ανυπαρκτος, ας περιμενουμε να ανεβει λιγο, ολοι το θελουμεbuffalobill4 έγραψε:Ηταν υπερβολη ρε ντιμ προφανως.Dimg4 έγραψε:Καποιοι ψοφατε για "σαςταλεγα"...buffalobill4 έγραψε:Τραγικο κοντρολ-πασα του αμπαλου κλαους τραγικο τελειωμα απο το γατακι τον πελκα. Ε ρε βρεγμενη σανιδα