Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ,27/01,15:45,OteSports1
Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ,27/01,15:45,OteSports1
Μετά την ήττα από την ΑΕΚ,ακολουθεί το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο),αφού το κύπελλο είναι και φέτος ο μεγάλος στόχος.
Αντίπαλος ο πολύ καλός Πανιώνιος.Ελπίζω να παρουσιαστούμε σοβαροί και ορθολογικά στημένοι,ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.
Αντίπαλος ο πολύ καλός Πανιώνιος.Ελπίζω να παρουσιαστούμε σοβαροί και ορθολογικά στημένοι,ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.
- ΑποστόληςΑ
Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ,27/01,15:45,OteSports3
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Θέλω να κάνω αποτοξίνωση και να μην δω καθόλου τον αγώνα. Αυτό θα προσπαθήσω. Η ευχή μου είναι να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αλλά ο Τούντορ δεν με προϊδεάζει για τίποτε καλύτερο από ήττα.
Άντε πάλι να δω Κίτσιου, Αθανασιάδη, Βελλίδη (ή Μελίσσα), Πέλκα. Ίσως και Kace δίπλα στον Τζιόλη.
Άντε πάλι να δω Κίτσιου, Αθανασιάδη, Βελλίδη (ή Μελίσσα), Πέλκα. Ίσως και Kace δίπλα στον Τζιόλη.
- john4serres
- painkiller4
Είναι το πλέον πιο σημαντικό παιχνίδι τη δεδομένη στιγμή.
Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση για αυτό είναι απαραίτητο η ομάδα να σκοράρει οπωςδηποτε ώστε χουμε γκολ. Ακόμα και το 0-0 για μένα είναι ύπουλο και πονηρό αποτέλεσμα κ κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι δεν θα δεχθεί γκολ στην έδρα μας
Πιστεύω εν τέλει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στον αγώνα κ κυρίως να βοηθήσουμε να
αλλάξει η ψυχολογία μας με θετικη εμφάνιση.
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ

Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση για αυτό είναι απαραίτητο η ομάδα να σκοράρει οπωςδηποτε ώστε χουμε γκολ. Ακόμα και το 0-0 για μένα είναι ύπουλο και πονηρό αποτέλεσμα κ κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι δεν θα δεχθεί γκολ στην έδρα μας
Πιστεύω εν τέλει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στον αγώνα κ κυρίως να βοηθήσουμε να
αλλάξει η ψυχολογία μας με θετικη εμφάνιση.
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ

- Sick Bastard
Διαφωνώ ως προς το εξής.Odi έγραψε:Μετά την ήττα από την ΑΕΚ,ακολουθεί το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο),αφού το κύπελλο είναι και φέτος ο μεγάλος στόχος.
Είναι λάθος η λογική του ''μεγάλου στόχου''.
Οι στόχοι είναι δύο ΕΞΙΣΟΥ σημαντικοί.
Πρωτιά στα po και κατάκτηση κυπελλου, όσο αδύνατο κι αν μοιάζει τώρα αυτό.
Πλάκα θα έχει να ξεκινήσει χωρίς Κλάους με Μακ Ζαιρο Ροντριγκεζ ...
Για μένα το κύπελλο δεν είναι στόχος. Αυτό ισχύει σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα που οι ομάδες το βάζουν σε δεύτερη μοίρα. Μεταξύ ομίλων CHL και κυπέλλου προτιμώ το δεύτερο.
Αλλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι, και γίνεσαι μπουρδέλο, από την μια μέρα στην άλλη, Θέλω καταρχήν να περάσουμε στην επόμενη φάση.
Ξέρω μας λείπει τίτλος για χρόνια κλπ κλπ, αλλά δυστυχώς η ομάδα φέτος, δεν δείχνει ικανή, σε αντίθεση με την ομάδα που θα το σήκωνε με τον βαζελο, αν έπαιζε πλήρης....
Μακάρι να διαψευσθώ.
SM-G920F
Για μένα το κύπελλο δεν είναι στόχος. Αυτό ισχύει σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα που οι ομάδες το βάζουν σε δεύτερη μοίρα. Μεταξύ ομίλων CHL και κυπέλλου προτιμώ το δεύτερο.
Αλλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι, και γίνεσαι μπουρδέλο, από την μια μέρα στην άλλη, Θέλω καταρχήν να περάσουμε στην επόμενη φάση.
Ξέρω μας λείπει τίτλος για χρόνια κλπ κλπ, αλλά δυστυχώς η ομάδα φέτος, δεν δείχνει ικανή, σε αντίθεση με την ομάδα που θα το σήκωνε με τον βαζελο, αν έπαιζε πλήρης....
Μακάρι να διαψευσθώ.
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 25 Ιαν 2016, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Το κύπελλο σαφώς και αποτελεί στόχο, γιατί είναι τίτλος. Υποδεέστερος μεν του πρωταθλήματος, αλλά στόχος. Άλλωστε μας βγάζει στην καλύτερη θέση του E.L. Ακόμη καλύτερα θα είναι αν πάρουμε την 2η θέση θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Ch.L. (νομίζω ότι ισχύει και για φέτο...)
-
- Mr Ξερόλας 2019
Η πιο κακη κληρωση κορακιου ο Βοσκακης που μας επαιξε στο Αγρινιο το 13-14 που χασαμε 2-0 ,το ιδιο στο ΠΑΟΚ-Γιαννινα=2-1,αλλα και το 14-15 μεσα στα Γιαννινα που χασαμε 3-0 ηταν παραπολυ κακος.Βασικα ειναι κακος διαιτητης και απο τους χειροτερους αν οχι αυτος.Κιτρινιζει και ευκολα.
Πρεπει να σκοραρουμε οπως και να εχει εκει.
Πρεπει να σκοραρουμε οπως και να εχει εκει.
- GiorgosAtha
Δε νομιζω να εχουμε θεμα με εισιτηρια, αρκει να ξερεις κ το ΑΜΚΑ σου και ν εχεις ταυτοτητα, οπως θελει ο κυριος Κοντονής...
- ΑποστόληςΑ
Μιας και δε θα το δω ελπίζω να μην εχει λινκ και να μη μπορείτε να γκρινιάζετε όσοι δεν το δειτε για το χ με 1 1