Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ,27/01,15:45,OteSports1
- dimitris70
Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ,27/01,15:45,OteSports1
Γκολαρες και απο τις δυο ομαδες. Εμεις κακοι και ασυνδετοι με μηδεν δημιουργια, χειροτερος μαλλον ο Μακ προς το παρων. Πολυ πιο ευκολα θα πανε για το 2ο αυτοι παρα εμεις αν συνεχιστει ετσι το παιχνιδι.
Κ ο κορο σαφως, αλλα ποτε εγινε αριστερο μπακ για να απαιτουμε ναχει αμυντικές αρετες?
Υ.Γ. ε τωρα π τον βγαλαμε απο φορ, πως ν γεμισει τα νουμερα..
αλλαγη θελει αμεσα με μυστακιδη!
Υ.Γ. ε τωρα π τον βγαλαμε απο φορ, πως ν γεμισει τα νουμερα..
αλλαγη θελει αμεσα με μυστακιδη!
- ace79grpaok
ferte γαμωτο ενα δεκαρρρρρ ,ρε συ μπιμπερ πως χανεις κεφαλια απο μισο μετρο?πες μουυυ ,αν δεν σοβαρευτουμε βρωμα η δουλεια.Κλαους παιζεις και εσυ?
- john4serres
τελειως ασυνδετη η ομαδα...τι σκατ@ κανουν στισ προπονησεις;;;;;;;
Ταξιδεύω ρε γμτ, ούτε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έχασα ματς
1-3 θα λήξει
1-3 θα λήξει

- desperando
- Επικοινωνία:
Οτι να ναιbuffalobill4 έγραψε:Τραγικο κοντρολ-πασα του αμπαλου κλαους τραγικο τελειωμα απο το γατακι τον πελκα. Ε ρε βρεγμενη σανιδα
- sourmenetes
- Moderator
Ο μακ ο χειροτερος ολων μαζι με σκονδρα...η ομαδα ενω μπορει να βγει στην επιθεση κρατιεται..ισως ζαιρο η μυστακιδης πρεπει να μπουν..
πρέπει να βάλει μιστα στη θέση μακ, γιατί τον μακ τον έχουμε αρμέξει, και δεν έχει τα τρεξίματα σήμερα...
βλεπω ολα τα ματς του ΠΑΟΚ οπως ολοι εδω
για μενα απο κεινο το καταραμενο ματς στην τριπολη και μετα αυτο το ματς ειναι απ τα καλυτερα μας
νομιζω οτι η γκρινια εγινε και λιγο συνηθεια
χαλαρωστε λιγο δεν παμε και τοσο ασχημα λιγο ο μακ με τον γκαρι να βελτιωθουν πιο συγκεντρωμενα θα βγαλουμε πολλες φασεις
για μενα απο κεινο το καταραμενο ματς στην τριπολη και μετα αυτο το ματς ειναι απ τα καλυτερα μας
νομιζω οτι η γκρινια εγινε και λιγο συνηθεια
χαλαρωστε λιγο δεν παμε και τοσο ασχημα λιγο ο μακ με τον γκαρι να βελτιωθουν πιο συγκεντρωμενα θα βγαλουμε πολλες φασεις
Μαλιστα δεν φταιει ο τερματοφυλακας σε κεφαλια απο την γωνια μεταξυ μικρης και μεγαλης περιοχης, που παει στο κεντρο του τερματος και περναει πανω απο τον τερματοφυλακα...Ο Ολσεν δεν θα πηδουσε καν για να την φτασει,καλως τον νεο τορουφογλου που πηδουσε αφου η μπαλα ειχε μπει μεσα...
Μακ πολυ κακος.. και Πελκας με εξαιρεση το γκολ μια απ τα ιδια,χρυση μετριοτητα
- buffalobill4
Μισο λεπτο ρε παιδια γιατι ή αλλο ματς βλεπω εγω ή αλλιως καταλαβαινουμε το ποδοσφαιρο.
Η ομαδα μπηκε ξεκαθαρα με το ποδι πατημενο στο γκαζι. Προφανως και αυτο μας βολευει και αυτο θελουμε και εμεις οι οπαδοι. Ειναι αληθεια οτι στη ροη του αγωνα και εχοντας σκοραρει θα μπορουσαμε να κατεβασουμε ταχυτητα. Το μονο τακτικο σφαλμα του Τουντορ σε αυτο πιστευω πως ειναι η χρησιμοποιηση του Τζιολη που δεν μπορει να ακολουθησει το γρηγορο ρυθμο ουτε σε επιθεση ουτε σε αμυνα. Και απο τη στιγμη που δεν ριξαμε τον ρυθμο στο 0-1 ειναι οχι μονο αχρειαστος αλλα μπορει και να σου στοιχισει.
Τωρα τα τραγωδια, τα δεν κανει κανεις, τα μπουλο ολοι, στο συγκεκριμενο ματς εγω δεν τα συμμεριζομαι.
Ο ΠΑΟΚ εχει προβλημα κυριως στις μεταπτωσεις του απο ματς σε ματς αλλα και μεσα στο ιδιο ματς ακομη. Και κυριως εχει προβλημα μενταλιτι. Αυτο που λεμε δηλαδη απλοικα ειμαι καλυτερη ομαδα, εχω περισσοτερες αντοχες, θα κανω το παιχνιδι μου οπουδηποτε με παιρνει no matter what the opponent name is. Αυτο πιστευω.
Η ομαδα μπηκε ξεκαθαρα με το ποδι πατημενο στο γκαζι. Προφανως και αυτο μας βολευει και αυτο θελουμε και εμεις οι οπαδοι. Ειναι αληθεια οτι στη ροη του αγωνα και εχοντας σκοραρει θα μπορουσαμε να κατεβασουμε ταχυτητα. Το μονο τακτικο σφαλμα του Τουντορ σε αυτο πιστευω πως ειναι η χρησιμοποιηση του Τζιολη που δεν μπορει να ακολουθησει το γρηγορο ρυθμο ουτε σε επιθεση ουτε σε αμυνα. Και απο τη στιγμη που δεν ριξαμε τον ρυθμο στο 0-1 ειναι οχι μονο αχρειαστος αλλα μπορει και να σου στοιχισει.
Τωρα τα τραγωδια, τα δεν κανει κανεις, τα μπουλο ολοι, στο συγκεκριμενο ματς εγω δεν τα συμμεριζομαι.
Ο ΠΑΟΚ εχει προβλημα κυριως στις μεταπτωσεις του απο ματς σε ματς αλλα και μεσα στο ιδιο ματς ακομη. Και κυριως εχει προβλημα μενταλιτι. Αυτο που λεμε δηλαδη απλοικα ειμαι καλυτερη ομαδα, εχω περισσοτερες αντοχες, θα κανω το παιχνιδι μου οπουδηποτε με παιρνει no matter what the opponent name is. Αυτο πιστευω.