ace79grpaok έγραψε:εξωαγωνιστικα?sn0ufel4 έγραψε:εγω τον vdv αγωνιστικα δε τον θελω![]()
![]()
εξωαγωνιστικα αμα φερει την σιλβυ τον θελω

ace79grpaok έγραψε:εξωαγωνιστικα?sn0ufel4 έγραψε:εγω τον vdv αγωνιστικα δε τον θελω![]()
![]()
Dejavu με το τόπικ των μεταγραφών καλοκαιριού 2014berard έγραψε:Καλησπέρα παιδια μιας και προτινουμε παικτες απ οτι βλεπω Sebastian Blanco για δεκαρι και εναν φονια οπως ο Devic για μπροστα
Ποιον απ ολους οσους ειπαμε?olafpaok έγραψε:Θα γούσταρα πάντως αυτόν, μιας και τελειώνει το συμβόλαιο του.Ταιριάζει και στο προφίλ παιχτών του Άρνεσεν + δεν έχει ακουστεί τπτα ακόμη. Πολύ δύσκολη περίπτωση όμως.
![]()
Μπορει αλλα ουτε σοβαρο δεκαρι εχω ουτε επιθετικο οΝτεβιτς σκοραρει και με τα μαλλια του και ο Μπλανκο σ βγαζει φαση απ το πουθενα πραγμα που δεν το εχει ο παοκJeremy4 έγραψε:Dejavu με το τόπικ των μεταγραφών καλοκαιριού 2014berard έγραψε:Καλησπέρα παιδια μιας και προτινουμε παικτες απ οτι βλεπω Sebastian Blanco για δεκαρι και εναν φονια οπως ο Devic για μπροστα
σε ψυγειο ησουν και ξυπνησες τωρα??Jeremy4 έγραψε:Dejavu με το τόπικ των μεταγραφών καλοκαιριού 2014berard έγραψε:Καλησπέρα παιδια μιας και προτινουμε παικτες απ οτι βλεπω Sebastian Blanco για δεκαρι και εναν φονια οπως ο Devic για μπροστα
Περιπου χαχαχα.ε τι αλλο να πω ace τουλαχιστον ειναι παικτες με ορεξη να παιξουν και το κυριοτερο οχι φτασμενοι οπως ο Μπερμπαace79grpaok έγραψε:σε ψυγειο ησουν και ξυπνησες τωρα??Jeremy4 έγραψε:Dejavu με το τόπικ των μεταγραφών καλοκαιριού 2014berard έγραψε:Καλησπέρα παιδια μιας και προτινουμε παικτες απ οτι βλεπω Sebastian Blanco για δεκαρι και εναν φονια οπως ο Devic για μπροστα![]()
![]()
![]()
berard έγραψε:Ποιον απ ολους οσους ειπαμε?olafpaok έγραψε:Θα γούσταρα πάντως αυτόν, μιας και τελειώνει το συμβόλαιο του.Ταιριάζει και στο προφίλ παιχτών του Άρνεσεν + δεν έχει ακουστεί τπτα ακόμη. Πολύ δύσκολη περίπτωση όμως.
![]()
ara ξανα αγωνες στην ευρωπη απο ιουλιο οπως περσυ,φετος θελω ρεκιαβικspyretto έγραψε:Μπα δεν βρήκα τίποτα...πάρε όμως από το NG
Στον ΠΑΟΚ επικρατεί σύγχυση σε όλους τους τομείς, κατ΄επέκταση και στα μεταγραφικά. Ο Φρανκ Άρνεσεν είχε κατασταλλάξει πως η ομάδα χρειάζεται έναν επιτελικό μέσο κι έναν δεξιό μπακ, μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Τελικά έφερε έναν τερματοφύλακα, τον Μάρκο Βελλίδη, επειδή ο Τούντορ θέλησε να φάει τον Ρόμπιν Όλσεν και τώρα, εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι για νέα θλάση του Βιτόρ, πάμε για στόπερ, που δεν αποκλείεται να είναι ο Δημήτρης Χατζηισαίας, ο οποίος ήταν να πιάσει Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι. Όσον αφορά τις κινήσεις για δεξί μπακ και επιτελικό μέσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, σύμφωνα όμως με τα σημερινά δεδομένα δεν αποκλείεται αυτές οι κινήσεις να μεταφερθούν για το καλοκαίρι. Όπως και να΄χει ο Ιβάν Σαββίδης είναι απρόβλεπτος κι οι γνωριμίες του κυρίως στις αγορές Ρωσίας κι Ουκρανίας πολύ ισχυρές!
Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά οι υπόλοιποι μάλλον...τώρα πάμε για στόπερ.
Δεν μου βγαζει το λινκ αδερφεolafpaok έγραψε:berard έγραψε:Ποιον απ ολους οσους ειπαμε?olafpaok έγραψε:Θα γούσταρα πάντως αυτόν, μιας και τελειώνει το συμβόλαιο του.Ταιριάζει και στο προφίλ παιχτών του Άρνεσεν + δεν έχει ακουστεί τπτα ακόμη. Πολύ δύσκολη περίπτωση όμως.
![]()
Έχω δώσει λινκ: Pablo Sarabia
Μαλλον οχι κατι το τοσο σημαντικο. Απλα θα εχουμε μια ακομη λυση ψηλου και κανονικου σεντερ μπακ αντι να βλεπουμε τον Τζιοληspyretto έγραψε:Και τι θα διορθωθεί στον φετινό ΠΑΟΚ με τον Χατζιησαία; Μάλλον τίποτα.
Οπότε πάμε ως έχουμε και εντάξει, ότι βγει.