Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ace79grpaok έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:εγω τον vdv αγωνιστικα δε τον θελω
εξωαγωνιστικα? :lol: :lol: :lol:

εξωαγωνιστικα αμα φερει την σιλβυ τον θελω :lol: :lol: :lol: :lol:
olafpaok

Δημοσίευση από olafpaok »

Θα γούσταρα πάντως αυτόν, μιας και τελειώνει το συμβόλαιο του.Ταιριάζει και στο προφίλ παιχτών του Άρνεσεν + δεν έχει ακουστεί τπτα ακόμη. Πολύ δύσκολη περίπτωση όμως.

;) ;)
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

berard έγραψε:Καλησπέρα παιδια μιας και προτινουμε παικτες απ οτι βλεπω Sebastian Blanco για δεκαρι και εναν φονια οπως ο Devic για μπροστα
Dejavu με το τόπικ των μεταγραφών καλοκαιριού 2014 :)
berard

Δημοσίευση από berard »

olafpaok έγραψε:Θα γούσταρα πάντως αυτόν, μιας και τελειώνει το συμβόλαιο του.Ταιριάζει και στο προφίλ παιχτών του Άρνεσεν + δεν έχει ακουστεί τπτα ακόμη. Πολύ δύσκολη περίπτωση όμως.

;) ;)
Ποιον απ ολους οσους ειπαμε?
berard

Δημοσίευση από berard »

Jeremy4 έγραψε:
berard έγραψε:Καλησπέρα παιδια μιας και προτινουμε παικτες απ οτι βλεπω Sebastian Blanco για δεκαρι και εναν φονια οπως ο Devic για μπροστα
Μπορει αλλα ουτε σοβαρο δεκαρι εχω ουτε επιθετικο οΝτεβιτς σκοραρει και με τα μαλλια του και ο Μπλανκο σ βγαζει φαση απ το πουθενα πραγμα που δεν το εχει ο παοκ
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Jeremy4 έγραψε:
σε ψυγειο ησουν και ξυπνησες τωρα?? :lol: :lol: :lol: :lol: αντε ρε παιδιααα ειμαι και σε σεμιναριο και εχω βαρεθει την ζωη μου,ουτε ενας παπας?
berard

Δημοσίευση από berard »

ace79grpaok έγραψε:
Jeremy4 έγραψε:
σε ψυγειο ησουν και ξυπνησες τωρα?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Περιπου χαχαχα.ε τι αλλο να πω ace τουλαχιστον ειναι παικτες με ορεξη να παιξουν και το κυριοτερο οχι φτασμενοι οπως ο Μπερμπα
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Μπα δεν βρήκα τίποτα...πάρε όμως από το NG

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί σύγχυση σε όλους τους τομείς, κατ΄επέκταση και στα μεταγραφικά. Ο Φρανκ Άρνεσεν είχε κατασταλλάξει πως η ομάδα χρειάζεται έναν επιτελικό μέσο κι έναν δεξιό μπακ, μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Τελικά έφερε έναν τερματοφύλακα, τον Μάρκο Βελλίδη, επειδή ο Τούντορ θέλησε να φάει τον Ρόμπιν Όλσεν και τώρα, εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι για νέα θλάση του Βιτόρ, πάμε για στόπερ, που δεν αποκλείεται να είναι ο Δημήτρης Χατζηισαίας, ο οποίος ήταν να πιάσει Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι. Όσον αφορά τις κινήσεις για δεξί μπακ και επιτελικό μέσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, σύμφωνα όμως με τα σημερινά δεδομένα δεν αποκλείεται αυτές οι κινήσεις να μεταφερθούν για το καλοκαίρι. Όπως και να΄χει ο Ιβάν Σαββίδης είναι απρόβλεπτος κι οι γνωριμίες του κυρίως στις αγορές Ρωσίας κι Ουκρανίας πολύ ισχυρές!

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά οι υπόλοιποι μάλλον...τώρα πάμε για στόπερ.
olafpaok

Δημοσίευση από olafpaok »

berard έγραψε:
olafpaok έγραψε:Θα γούσταρα πάντως αυτόν, μιας και τελειώνει το συμβόλαιο του.Ταιριάζει και στο προφίλ παιχτών του Άρνεσεν + δεν έχει ακουστεί τπτα ακόμη. Πολύ δύσκολη περίπτωση όμως.

;) ;)

Έχω δώσει λινκ: Pablo Sarabia ;)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

spyretto έγραψε:Μπα δεν βρήκα τίποτα...πάρε όμως από το NG

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί σύγχυση σε όλους τους τομείς, κατ΄επέκταση και στα μεταγραφικά. Ο Φρανκ Άρνεσεν είχε κατασταλλάξει πως η ομάδα χρειάζεται έναν επιτελικό μέσο κι έναν δεξιό μπακ, μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Τελικά έφερε έναν τερματοφύλακα, τον Μάρκο Βελλίδη, επειδή ο Τούντορ θέλησε να φάει τον Ρόμπιν Όλσεν και τώρα, εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι για νέα θλάση του Βιτόρ, πάμε για στόπερ, που δεν αποκλείεται να είναι ο Δημήτρης Χατζηισαίας, ο οποίος ήταν να πιάσει Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι. Όσον αφορά τις κινήσεις για δεξί μπακ και επιτελικό μέσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, σύμφωνα όμως με τα σημερινά δεδομένα δεν αποκλείεται αυτές οι κινήσεις να μεταφερθούν για το καλοκαίρι. Όπως και να΄χει ο Ιβάν Σαββίδης είναι απρόβλεπτος κι οι γνωριμίες του κυρίως στις αγορές Ρωσίας κι Ουκρανίας πολύ ισχυρές!

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά οι υπόλοιποι μάλλον...τώρα πάμε για στόπερ.
ara ξανα αγωνες στην ευρωπη απο ιουλιο οπως περσυ,φετος θελω ρεκιαβικ
berard

Δημοσίευση από berard »

olafpaok έγραψε:
berard έγραψε:

;) ;)

Έχω δώσει λινκ: Pablo Sarabia ;)
Δεν μου βγαζει το λινκ αδερφε
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Βασικα ας φερουμε μονο σεντερ μπακ. Ας φερουμε τον Χ'ησαια αν οντως τον θελαμε ουτως η αλλως για το καλοκαιρι. Ας βαλει ο ποντιος το χερι λιγο πιο βαθια στην τσεπη (αν φυσικα θελει) και ας τον φερει απο τωρα.

Τωρα αν ειναι να φερουμε παιχτες που καποτε ηταν παιχταραδες αλλα πλεον δεν μπορουνε (βλεπε Κοστα πχ) καλυτερα καμια μεταγραφη. Δεν με ενδιαφερει να βγω 4ος φετος, το λεω ειλικρινα, αρκει το καλοκαιρι να χρειαζομαστε 3-4 μεταγραφες κανονικων ποδοσφαιριστων, να γινουν και να ξεκινησουμε την προετοιμασια πληρεις και με τον ιδιο προπονητη.

Εγω με τη νεοπλουτίστικη συμπεριφορα τελος. Αυτα τα ηρθε ο ταδε, πηραμε τον ταδε, θα σας πηδηξουμε ολους με τον ταδε, τα εχω πει, τα εχω γραψει, τελειωσα κυριοι. Ολοι κρινονται στο γηπεδο και οχι με βαση το βιογραφικο τους και το μισθο τους.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Και τι θα διορθωθεί στον φετινό ΠΑΟΚ με τον Χατζιησαία; Μάλλον τίποτα.
Οπότε πάμε ως έχουμε και εντάξει, ότι βγει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ιάπωνες φέρτε
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

spyretto έγραψε:Και τι θα διορθωθεί στον φετινό ΠΑΟΚ με τον Χατζιησαία; Μάλλον τίποτα.
Οπότε πάμε ως έχουμε και εντάξει, ότι βγει.
Μαλλον οχι κατι το τοσο σημαντικο. Απλα θα εχουμε μια ακομη λυση ψηλου και κανονικου σεντερ μπακ αντι να βλεπουμε τον Τζιολη :shock: και τον Σκονδρα :shock: :o :evil: εκει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”