Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Δεν μπορώ να μιλήσω για άρρωστη ατμόσφαιρα, διότι έχουμε δει και χειρότερα. Αυτό που καταλαβαίνω όμως είναι ότι τα ως τώρα μεταγραφικά θα κριθούν μετά το πρώτο ευρωπαϊκό ματς. Μέχρι τότε να 'χαμε να λέγαμε. Σιγά τη διαπίστωση φυσικά, αλλά δεν υπάρχει και κάτι άλλο να περιμένουμε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

@trouman δεν ξερω.ας βρουν τον τροπο.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

navigator11 έγραψε: Δευ 13 Ιούλ 2026, 00:06
Nassos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:58 Η ατμόσφαιρα πιο άρρωστη δεν ξέρω αν γίνεται. Μακάρι να είναι μια δήλωση του Σαββίδη αυτό που μπορεί να την αλλάξει φίλε.

Ίσως δεν ήσουν μέλος του φόρουμ προ τριετίας τέτοια περίπου εποχή, όταν εδώ μέσα γραφόταν ότι ο Σαββίδης στην καλύτερη είναι ένας απόλυτα μέτριος διαχειριστής, ενώ στο τσακιρ κέφι έλεγαν ότι ξεκάθαρα έχει και παντελονιάσει από την ενασχόληση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πέρα από όλα τα υπόλοιπα οφέλη, που έχει εξασφαλίσει λόγω του brand name "ΠΑΟΚ". Τηρουμένων των αναλογιών, μια χαρά ψυχραιμία επικρατεί τώρα.
Καλά αυτά και τώρα γράφονται. Πόσες φορές, γράφω, σβήνω, γράφω,σβήνω. Γιατί πραγματικά φίλε, αν το καλοσκεφτείς και δεν παρασυρθείς από τη στιγμή, αυτοί που τα γράφουν αυτά ΔΕΝ μπορεί να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ. οχι όσοι κάνουν κριτική, αλλά οι μπραντ νειμ και παντελονιασμα.
These users thanked the author Nassos for the post:
giaxxo
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

Αφήστε και καποιον που έχει διαφορετική άποψη να τη ν εκφράσει χωρίς ομαδικά πείσματα

Μη κοροϊδεύομαστε μεταξύ μας, και πέρσι επικοινωνούσανε ότι μάθανε από τα λάθη και δε θα τα ξανακάνουν αλλά στο τέλος ήρθαν βολιακο, μπιάνκο, ιβανουσετς και γερεμεγεφ δλδ παίκτες που τελικά δε βοήθησαν η δε μπορούσαν να βοηθήσουν στο στόχο του πρωταθλητισμού και ήταν πίσω από την ομάδα σε επίπεδο. Και πέρσι οποίος έκανε κριτική τότε ήταν ο Τσίκνας κ ο Σερα που επρεπε να εμπιστευόμαστε, ο ένας έφυγε ήδη εντωμεταξυ αν δε κάνω λάθος.

Και φυσικά ο λουτσεσκου που πάμε να του τα φορτώσουμε όλα, αν διαβάσει κανείς τώρα τι γράφεται θα νομίζει ότι αν είχε φύγει πριν 5 χρόνια θα μασταν τώρα τοπ 20 Ευρώπης ( με κολει Λοβρεν μπακάγιοκο ιβανουσετς και τσαλοφ)

Και για το αν έκανε ο Σάββιδης μεταγραφές με το ίδιο κόστος Ιούλη αντί τέλη Αυγούστου και πόσο μάγκας θα ήταν, μια άλλη ερώτηση

Αν έδινε τα όσα απαιτούνταν πριν 2 καλοκαίρια να έρθει ο Μειτε πριν τα προκριματικά, μαζί με όσα πήραν μετά Τσαλοφ, Τισουνταλι, Γιακουμάκης για να έρθει ένα φορ επιπέδου πριν τα προκριματικά, και όσα πήραν κολει Λοβρεν βολιακο για να έρθει ένα στόπερ επιπέδου όταν έφυγε ο κουλιερακης, πόσο μάγκας θα ήταν τοτε αν μπαίναμε ομίλους Τσου Λου;

Η ομάδα όπως και πέρσι, και προπερσι χρειάζεται στόπερ ηγέτη δυναμικό και αγκερσιβ, και φορ ανάλογης και μεγαλύτερης ποιότητας. Με Γιαννούλη καλύπτουμε τη τρύπα του μπαμπά στα αριστερά, αν γίνουν αυτά με μερικες ακόμα προσθήκες όπως Χατζηδιάκος, Αλί, το άλλο χαφ και αντισαντσες τότε είμαστε σούπερ επιτέλους
These users thanked the author perestroik4 for the post (total 2):
Odi44, psychologos
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Τι γίνεται ρε παιδιά; ούτε στα συνέδρια της κομμουνιστικής διεθνούς δεν γινόταν τόσες αναφορές σε αχρείαστους δισεκατομμυριούχους ιδιοκτήτες και λαικές δημοκρατίες. Τι έχασα; :mrgreen:
These users thanked the author tolis14 for the post (total 5):
leomatos88, geobila, blackzi, Unpsofable78, giaxxo
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Αντε πάλι με τον Μεϊτε. Η άλλη μεριά φίλε μου λέει οτι ο Μεϊτε η ο μανατζερ του κορόιδευε εκείνο το καλοκαίρι γιατί περίμενε πρόταση από αλλά πρωταθλήματα και γενικά ήταν ειπα-ξειπα( καλή ωρα).
These users thanked the author Nassos for the post (total 2):
Unpsofable78, Mica
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

barlow4 έγραψε: Δευ 13 Ιούλ 2026, 00:23 τιποτα απο οσα γραφεις δεν υποτιμησα leomatos. Αντιλαμβανομαι οτι οι καιροι ειναι πονηροι και υπαρχει καχυποψια απεναντι σε οποιον ασκει κριτικη στον εναν η στον αλλο ιδιοκτητη αλλα αυτα που γραφω αν τα απομονωσεις απο την περιρεουσα ατμοσφαιρα ουτε υποτιμητικα ειναι ουτε προσβλητικα. Ειναι κριτικη με την οποια πολλοι συμφωνησατε.
Αυτην τη στιγμη ο κοσμος βραζει και υπαρχει ενας ψυχρος πολεμος. αυτο εγω το χρεωνω σε αυτους που μπορουν να το ανατρεψουν και δεν το κανουν. κ μπορει αυτον τον πανικο να τον πυροδοτησε ο ιδιοκτητης της καε αλλα απο τον ιδιοκτητη της παε εχω περισσοτερες απαιτησεις.
Αλλες εποχες μπορει να πιανομουν απο τις συνεχεις προσβολες του κωστας2019, απο τα υπονοουμενα του unpsofable η του navigator κ να αρπαζομουν απο τις ενα καρο απαντησεις που πηρα με επιστρατευση λογικων πλανών κλπ αλλα πλεον δεν εχει κανενα νοημα.η ατμοσφαιρα ειναι τοσο δηλητηριασμενη που σε κανεναν δε παει το μυαλο να κανουμε χωριο κ να ζητησουμε ευθυνες απο αυτους που μπορουν να αλλαξουν τα πραγματα. ο καθενας εχει στρατευτει αυτοκλητα με τον εναν η τον αλλον και η κατασταση εχει γινει ανυποφορη.κ δε βλεπω να σωζεται.
Μπάρλοου, όσον αφορά την απαξίωση, την συμπέρανα από τα γραπτά σου. Εάν σε αδίκησα, ζητώ συγγνώμη.
Τώρα για τα υπόλοιπα, να σου πω την αλήθεια, με τον ΠΑΟΚ του ποδοσφαίρου είμαι πάρα πολύ ρομαντικό στοιχείο.
Εννοώ πως άμα πάρει την ομάδα ή το γήπεδο ο Μυστακίδης, το πολύ πολύ να ακούω κανένα ματς από το ραδιόφωνο ή να μαθαίνω τα αποτελέσματα μόνο. Μπορεί να βλέπω μόνο... μπάσκετ!
Φυσικά και υπάρχει ψυχρός πόλεμος, ενίοτε και θερμός, γενικότερα η ενότητα πήγε κατά διαόλου.
Δεν αντιλαμβάνομαι μέχρι σήμερα ποια είναι η ευθύνη του Σαββίδη γύρω από το θέμα αυτό.
Πραγματικά, ακόμα μου μοιάζει ακατανόητο το ότι έχει υποστηρικτές ο Μυστακίδης. Αλλώς είχα τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟΚτσή στο μυαλό μου! Ενδεχομένως, η δική μου εικόνα να ήταν στρεβλή. Ποιος ξέρει...
Να πληρώσει τα χρέη για τα οποία υπέγραψε φίλε. Να αφήσει την ΤΟΥΜΠΑΡΑ στην ησυχία της. Να αφήσει (μαζί με τους καλοθελητές, αυτόκλητους ή μη δε με νοιάζει) τον ΠΑΟΚ να πάρει αέρα. Να ασχοληθεί με αυτά που ανέλαβε, τεράστια τιμή και ευθύνη του να ηγείται του ΠΑΟΚ του μπάσκετ.
Ο ΠΑΟΚ πέρυσι τέτοιο καιρό, ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚτσής πρωτίστως και δευτερευόντως ο Σαββίδης, τρυπήθηκε.
Είμαι μνησίκακος με τους εχθρούς της ομάδας, δεν τους ξεχνάω συνειδητά.
Στο χέρι του είναι να γίνει φίλος.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 4):
Χωρικός, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Unpsofable78, giaxxo
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Maklaz έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:40
leomatos88 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:27 .....
Πολύ πιθανόν να μην αντέξω ως το τέλος και να καταλήξω να κράξω. Δε θα μου άρεσε, τέτοιος είμαι όμως.
.....
:lol: :lol: :lol:
Είσαι ότι καλύτερο!!!
Άμα σου πω ότι άκουσα πρόσφατα τη χρυσή και πλατινένια δισκογραφική επιτυχία...
Α ρε τρελέ, θεότρελε μουσικοσυνθέτη!
Από όλες τις εκδοχές μου είχε αρέσει πιο πολύ η πρώτη.
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

o LS που γραφηκε. Απο sportime.gr

Ο Λούκα Στόικοβιτς βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να συγκαταλέγεται στις ομάδες που έχουν κινηθεί για την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

O ΠΑΟΚ έχει ήδη καταθέσει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον και από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η Φούλαμ έχει επίσης καταθέσει προσφορά ενώ τόσο η Λάτσιο όσο και η Μπολόνια παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής καμία ομάδα δεν έχει πλησιάσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο κροατικός σύλλογος ξεκαθαρίζει ότι δεν εξετάζει την παραχώρηση του Στόικοβιτς για ποσό μικρότερο από 10 εκατ. ευρώ, έχοντας ισχυρή διαπραγματευτική θέση, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028.
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

leomatos88 έγραψε: Δευ 13 Ιούλ 2026, 00:44
barlow4 έγραψε: Δευ 13 Ιούλ 2026, 00:23 τιποτα απο οσα γραφεις δεν υποτιμησα leomatos. Αντιλαμβανομαι οτι οι καιροι ειναι πονηροι και υπαρχει καχυποψια απεναντι σε οποιον ασκει κριτικη στον εναν η στον αλλο ιδιοκτητη αλλα αυτα που γραφω αν τα απομονωσεις απο την περιρεουσα ατμοσφαιρα ουτε υποτιμητικα ειναι ουτε προσβλητικα. Ειναι κριτικη με την οποια πολλοι συμφωνησατε.
Αυτην τη στιγμη ο κοσμος βραζει και υπαρχει ενας ψυχρος πολεμος. αυτο εγω το χρεωνω σε αυτους που μπορουν να το ανατρεψουν και δεν το κανουν. κ μπορει αυτον τον πανικο να τον πυροδοτησε ο ιδιοκτητης της καε αλλα απο τον ιδιοκτητη της παε εχω περισσοτερες απαιτησεις.
Αλλες εποχες μπορει να πιανομουν απο τις συνεχεις προσβολες του κωστας2019, απο τα υπονοουμενα του unpsofable η του navigator κ να αρπαζομουν απο τις ενα καρο απαντησεις που πηρα με επιστρατευση λογικων πλανών κλπ αλλα πλεον δεν εχει κανενα νοημα.η ατμοσφαιρα ειναι τοσο δηλητηριασμενη που σε κανεναν δε παει το μυαλο να κανουμε χωριο κ να ζητησουμε ευθυνες απο αυτους που μπορουν να αλλαξουν τα πραγματα. ο καθενας εχει στρατευτει αυτοκλητα με τον εναν η τον αλλον και η κατασταση εχει γινει ανυποφορη.κ δε βλεπω να σωζεται.
Μπάρλοου, όσον αφορά την απαξίωση, την συμπέρανα από τα γραπτά σου. Εάν σε αδίκησα, ζητώ συγγνώμη.
Τώρα για τα υπόλοιπα, να σου πω την αλήθεια, με τον ΠΑΟΚ του ποδοσφαίρου είμαι πάρα πολύ ρομαντικό στοιχείο.
Εννοώ πως άμα πάρει την ομάδα ή το γήπεδο ο Μυστακίδης, το πολύ πολύ να ακούω κανένα ματς από το ραδιόφωνο ή να μαθαίνω τα αποτελέσματα μόνο. Μπορεί να βλέπω μόνο... μπάσκετ!

Φυσικά και υπάρχει ψυχρός πόλεμος, ενίοτε και θερμός, γενικότερα η ενότητα πήγε κατά διαόλου.
Δεν αντιλαμβάνομαι μέχρι σήμερα ποια είναι η ευθύνη του Σαββίδη γύρω από το θέμα αυτό.
Πραγματικά, ακόμα μου μοιάζει ακατανόητο το ότι έχει υποστηρικτές ο Μυστακίδης. Αλλώς είχα τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟΚτσή στο μυαλό μου! Ενδεχομένως, η δική μου εικόνα να ήταν στρεβλή. Ποιος ξέρει...
Να πληρώσει τα χρέη για τα οποία υπέγραψε φίλε. Να αφήσει την ΤΟΥΜΠΑΡΑ στην ησυχία της. Να αφήσει (μαζί με τους καλοθελητές, αυτόκλητους ή μη δε με νοιάζει) τον ΠΑΟΚ να πάρει αέρα. Να ασχοληθεί με αυτά που ανέλαβε, τεράστια τιμή και ευθύνη του να ηγείται του ΠΑΟΚ του μπάσκετ.
Ο ΠΑΟΚ πέρυσι τέτοιο καιρό, ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚτσής πρωτίστως και δευτερευόντως ο Σαββίδης, τρυπήθηκε.
Είμαι μνησίκακος με τους εχθρούς της ομάδας, δεν τους ξεχνάω συνειδητά.
Στο χέρι του είναι να γίνει φίλος.
Eμένα απο την άλλη μου φαίνεται ακατανόητο γιατί πρέπει κάποιος να είναι υποστηρικτής του Μυστακίδη ή του Σαββίδη και όχι απλά υποστηρικτής του ΠΑΟΚ. Αλλά δεν γαμείς...

Τον ΠΑΟΚ υποστηρίζω εγώ και θα ασκώ κριτική και στον έναν και στον άλλον ανάλογα με τις πράξεις τους για το σύλλογο, γιατί ο σύλλογος είναι που με νοιάζει. Και εγώ ως ρομαντικό βλέπω τον εαυτό μου και θα ανανεώσω το διαρκείας μου ότι και να γίνει. Πάρει δεν πάρει άλλους παίχτες, κατέβουμε με την κ19, βγούμε 4οι, πάρει δεν πάρει την ομάδα ο Μυστακίδης και ο κάθε Μυστακίδης. Γιατί άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Κριτική θα γίνεται, και σκληρή μάλιστα, γιατί μας νοιάζει να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί ο ΠΑΟΚ, καθώς μπορεί! Και ότι και να γίνει θα μαστε εκεί, δίοτι στην τελική... όλα για τα 4 γράμματα γίνονται...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος smoothcriminal1926 την Δευ 13 Ιούλ 2026, 08:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 3):
Panx Romana, Odi44, psychologos
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ πάλι αδυνατώ να μπω σε λογική, ακουσίως έστω, ξεπλύματος, με αφετηρία το "πάνω από κάθε δισεκατομμυριούχο ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος βράζει, φταίτε όλοι για τα ξεφτιλίκια".
Τη θεωρώ περίεργη και ακραία παραπλανητική με βάση τη δική μου κοσμοθεωρία.
Δεν τίθεται θέμα αυτόκλητης υπεράσπισης του κάθε Σαββίδη, επειδή ο Σαββίδης είναι της γούνας μου μανίκι. Απλά δε δέχομαι απόπειρες ευθείας ή κεκαλυμμένης εξίσωσης ανάμεσα σε ανθρώπους, που έχουν ανυπολόγιστα διαφορετική προσφορά στα του ΠΑΟΚ, με τελείως άλλη ηθική προσέγγιση, με όχημα τις κλασικές καθυστερήσεις στα μεταγραφικά, τον ρόλο της ... απεχθούς λογίστριας, τον τουμαζάτοφ ή τον παπαμιμίκοφ.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 9):
renegade, aivas19, nunies4, Maklaz, Parolos, tzakis82, Nassos, Unpsofable78, giaxxo
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Βέβαια, με βάση τη δική σου κοσμοθεωρία, αυτό ακριβώς κάνεις που κατηγορείς.
Γιατί συγκρίνεις την τεράστια προσφορά του ενός δισεκατομμυριούχου που έχει 14 χρόνια στην ομάδα, με τον άλλο δισεκατομμυριούχο που έχει κάποιους μήνες στην ομάδα. Οπότε θέλοντας και μη, ρίχνεις νερό στον μύλο της διχόνοιας.
These users thanked the author omerta76 for the post (total 2):
OIKODOMOS, smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

Τον σκοπό του πάντως ο Μυστακίδης πέτυχε αυτό που ήθελε πάντως. Χθεσινος στον ΠΑΟΚ να εξισώνεται με έναν άνθρωπο που έχει βάλει κάνα 20 φορές παραπάνω χρήματα από αυτόν και συνεισφορά σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Καλοί μυρωδιάδες είμαστε και εμείς.
These users thanked the author OIKODOMOS for the post (total 5):
nunies4, blackzi, Nassos, Unpsofable78, giaxxo
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ΗΜΕΡΑ 19Η

Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη, θα φυγω με μεταγραφη :opaokara:
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
Dimitris_L4, geobila
icue

Δημοσίευση από icue »

Το νταμπλ δεν χάθηκε επειδή δεν κάναμε μεταγραφές πέρυσι. Ατυχία πείτε το, λάθος διαχείριση πείτε το πάντως αν δεν έλειπε το μισό ρόστερ από ένα σημείο και μετά ήμασταν πρώτο φαβορί.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
nkoss, giaxxo
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”