Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
marsantos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από marsantos »

Maklaz έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 21:15 @marsantos , τώρα που το θυμήθηκα. Ο παίκτης που αναφέρω πιο πάνω είναι η απάντηση.

Μην με πεις "σε ποια ερώτηση", ξέρεις!
Makαρε θα σε απογοητεύσω.. :D
Αυτή τη στιγμή επειδή έχω ένα κεφάλι καζάνι για διάφορους λόγους. Εχεις 3 επιλογές.. :mrgreen:
1) Να μου δώσεις μασημένη τροφή.
2) Να μου δώσεις ένα μικρό boost μπας και πάρει μπρος το μυαλό μου.
3) Να με αφήσεις να βράσω στο ζουμί μου χωρις καμια βοήθεια μέχρι να βρω την ερώτηση.

Αποδεκτή κάθε επιλογή.. :mrgreen:
These users thanked the author marsantos for the post:
Maklaz
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

marsantos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 21:28 Makαρε θα σε απογοητεύσω.. :D
Αυτή τη στιγμή επειδή έχω ένα κεφάλι καζάνι για διάφορους λόγους. Εχεις 3 επιλογές.. :mrgreen:
1) Να μου δώσεις μασημένη τροφή.
2) Να μου δώσεις ένα μικρό boost μπας και πάρει μπρος το μυαλό μου.
3) Να με αφήσεις να βράσω στο ζουμί μου χωρις καμια βοήθεια μέχρι να βρω την ερώτηση.

Αποδεκτή κάθε επιλογή.. :mrgreen:
Κάτι σου είχα πει τον χειμώνα. Μετά από καιρό σε συζήτηση που είχαμε, γύρισες και μου είπες, πως ακόμα το σκέφτεσαι αυτό που σου είχα πει.

Βοήθησα;
These users thanked the author Maklaz for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Οσο η διοικηση αποφευγει την επικοινωνια με το λαο οπως ο διαολος το λιβανι, ολες οι μεταγραφες ειναι σωστες και ταυτοχρονα λαθος. Ειτε μιλαμε για Μαριφαλίεφ ειτε για Χααλαντ.Αυτην τη στιγμη κανεις δεν ξερει ποιοι ειναι οι στοχοι της διοικησης για το αγωνιστικο σκελος.
Η μονη πληροφορια που υπαρχει μεχρι στιγμης ειναι η σημερινη συνεντευξη του Λισσι που λεει οτι θα ερθουν και δυσκολες στιγμες.Το οποιο μπορει να ειναι και γενικοτητα αλλα μπορει να ειναι και γνωση.
These users thanked the author barlow4 for the post:
gk.box16
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Καλά όλοι οι νέοι προπονητές το επισημαίνουν αυτό.

Βέβαια εμείς μπορούμε να το κάνουμε σημαία αν μας βολεύει.

Εδώ κάναμε σημαία το είπε ένα παιδί ότι η Μαρία είπε "first qualifiqation then transfers".Εκεί θα κολλήσουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 12 Ιούλ 2026, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εμενα με βολευει
AllySamatta1926

Δημοσίευση από AllySamatta1926 »

Το θέμα αγαπητέ @barlow4 είναι ότι υπάρχει μια εν μέρει δικαιολογημένη θα πω εγώ δυσπιστία και καχυποψία το τελευταίο διάστημα λόγω των δύο συνεχόμενων αποτυχημένων χρόνιων κ ειδικά μετά το δίμηνο Μαρτίου -Μαιου όπου η ομάδα κατέρρευσε...Σε αυτό βάζει το χεράκι της φυσικά κ η ΠΑΕ που επανειλημμένα κωλυσιεργεί με τις μεταγραφές ...Το να επικοινωνήσει η διοίκηση ότι φέτος είναι μεταβατική χρόνια δεν πρόκειται να το κάνει διότι αν το πει αυτό επίσημα θα προκληθούν αντιδράσεις περί λευκής πετσέτας κτλ...Εδώ το καλοκαίρι του 2022 που είχαμε αποκτήσει Καργα Νασμπεργκ Νταντας Κουαλιατα κτλ ο Σαββίδης είχε πει ότι δεν έχω μάθει ποτέ να βγαίνω δεύτερος...Μια μεταγραφή προφανώς κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο ,ωστόσο οι 3 πρώτες κινήσεις προσωπικά με έχουν αφήσει ευχαριστημένο παρά την αδιαμφισβήτητη κ εκνευριστικη για τους οπαδούς κωλυσιεργία της ΠΑΕ στην διεκπεραίωση του σχεδιασμού
These users thanked the author AllySamatta1926 for the post:
Maxpaok
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Οι γερμαναράδες παντός 30 εκ παζαρεύουν τον Καρετσα από τους Βέλγους.
Μήπως να βάλουμε τον Πανίκα να μπριζωσει τον Γιώργο; Αλλά μετά χωρίς φορ θα τη βγάλουμε.
These users thanked the author Мир for the post (total 5):
Unpsofable78, Ally Samagoal, Maklaz, leomatos88, Newgen9
Άβαταρ μέλους
MacTiger
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MacTiger »

Παίζει τίποτα με Pablo Martínez; Ελεύθερος από Λεβάντε...
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Мир έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 21:55 Οι γερμαναράδες παντός 30 εκ παζαρεύουν τον Καρετσα από τους Βέλγους.
Μήπως να βάλουμε τον Πανίκα να μπριζωσει τον Γιώργο; Αλλά μετά χωρίς φορ θα τη βγάλουμε.
Λάθος κάνεις. Και φορ θα πάρουμε απλά θα πληρώσουμε 1εκ στο πρόστιμο.
These users thanked the author Maklaz for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

eorptol1 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 20:14 ΤΟ ΚΟΓΙΟΤ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥς ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΕΙ :lol: :lol: δεν θα ξεχασω σε ματς με μικρο αντιπαλο τουμπα φευγει αντιπαλος μονος μπροστα φευγει σφαιρα ο ροντριγκεζ απο πολυ πισω τον προλαβαινει μεσα στην μεγαλη περιοχη μας και τον κοβει.... :lol: :lol:
Με τον Πανθρακικο πρέπει να ήταν και ο Garry έπαιζε αριστερό full back
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
Unpsofable78
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

nunies4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 17:45
MikeStr4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 17:30 Μέχρι στιγμής όσες κινήσεις έχουν γίνει ή ακούγονται, εκτος από γιαννουλη, μου θυμίζουν χρόνια Μποτο πανερισιες μίζερες κ χαμηλού επιπέδου….
Το αστειο ειναι οτι ο Ελουστοντο, ΣανταΜαρια, ο 2ος χαφ που ακουγεται ερχονται να παιξουν στο χαμηλοτερο επιπεδο που εχουν παιξει εβερ στην καριερα τους. Μαντεψε ποιος ειναι το χωριο.
Επιπροσθετα μιλαμε για εναν διεθνη ακραιο μπακ με παρουσια στην Μπουντεσλιγκα, εναν διεθνη στοπερ με παρουσια περυσι στο Τσουλου και εναν διεθνη εξτρεμ που μεχρι πριν λιγες μερες επαιξε στο Μουντιαλ με την Σουηδια.
Ο ορισμος του πανεριου.
Καλά ρε κι εσύ το γαμσες και ψοφσε. Εννοείται ότι από πλευράς βιογραφικού και πιθανότατα και ποιότητας ο χαρακτηρισμός πανέρια είναι υπερβολικός, αλλά μπορώ να σου γράψω μια αντίστοιχη παράγραφο για τον Σαμάτα, τον Μπακαγιόκο κι έναν σωρό άλλους. Καλές οι κινήσεις μας μια-μια, αλλά ιδωμενες όλες μαζί υπάρχουν θέματα.

Δεν είναι καθόλου παράλογο να υπάρχει γκρίνια για τις μεταγραφές μας φέτος. Αντικειμενικά μιλώντας έχουμε επιλέξει να ξοδέψουμε λιγότερα από τον ανταγωνισμό, ειδικά αν και το χαφ έρθει ελεύθερο. Αντικειμενικά έχουμε αργήσει τρομακτικά, και το κάναμε για να φέρουμε παίκτες που λίγο πολύ συμφωνούμε οι περισσότεροι ότι είναι χρήσιμοι και θα προσφέρουν, αλλά δεν δικαιολογείται τέτοια καθυστέρηση. Αντικειμενικά φαίνεται ότι πάμε να κάνουμε πάλι ομάδα μια δυο χρήσεων, χωρίς δυνατότητα μελλοντικών πωλήσεων κι άρα αναπαραγωγής του ίδιου κύκλου ελεύθερων και δανεικών.

Το χειρότερο όλων είναι ότι η ομάδα επιμένει σε ένα μοντέλο λειτουργίας το οποίο δεν λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια. Με τέτοιο δυνατό οικονομικά ιδιοκτήτη, τόσο καθαρή ΕΠΟ, τέτοιες ακαδημίες, και έναν Βαζελο ψοφιο, έπρεπε να είχαμε τα διπλάσια πρωταθλήματα και συμμετοχές σε ΤσΛ. Ε ένα κομμάτι των ευθυνών πάει και στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Καλώς υπάρχει γκρίνια, δεν μπορεί να θέλουμε από την μια η ομάδα να έχει μέταλλο πρωταθλητή, να υπάρχει πίεση σε προπονητή και παίκτες, κι από την άλλη όλοι οι άλλοι να χειροκροτάνε.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
paokspren
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

AllySamatta1926 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 21:52 Το θέμα αγαπητέ @barlow4 είναι ότι υπάρχει μια εν μέρει δικαιολογημένη θα πω εγώ δυσπιστία και καχυποψία το τελευταίο διάστημα λόγω των δύο συνεχόμενων αποτυχημένων χρόνιων κ ειδικά μετά το δίμηνο Μαρτίου -Μαιου όπου η ομάδα κατέρρευσε...Σε αυτό βάζει το χεράκι της φυσικά κ η ΠΑΕ που επανειλημμένα κωλυσιεργεί με τις μεταγραφές ...Το να επικοινωνήσει η διοίκηση ότι φέτος είναι μεταβατική χρόνια δεν πρόκειται να το κάνει διότι αν το πει αυτό επίσημα θα προκληθούν αντιδράσεις περί λευκής πετσέτας κτλ...Εδώ το καλοκαίρι του 2022 που είχαμε αποκτήσει Καργα Νασμπεργκ Νταντας Κουαλιατα κτλ ο Σαββίδης είχε πει ότι δεν έχω μάθει ποτέ να βγαίνω δεύτερος...Μια μεταγραφή προφανώς κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο ,ωστόσο οι 3 πρώτες κινήσεις προσωπικά με έχουν αφήσει ευχαριστημένο παρά την αδιαμφισβήτητη κ εκνευριστικη για τους οπαδούς κωλυσιεργία της ΠΑΕ στην διεκπεραίωση του σχεδιασμού
Εγω ομως αν βγει και πει δυο τρια πραγματα με θαρρος και ειλικρινεια στον κοσμο θα στηριξω. Αντιθετα αυτοκλητος υπερασπιστης δεν προκειται να γινω για κανεναν. Εμενα με νοιαζει ο ΠΑΟΚ. Οχι αν θα συνεχισει ο καθε ιδιοκτητης να ειναι επιτυχημενος η αν ειναι θιγμενος η οτιδηποτε. Ως προσωπικοτητες και οι δυο ιδιοκτητες με αφηνουν παγερα αδιαφορο.
Και για να γουσταρουν και οι γκρουπιζ , οσο δεν επικοινωνουν με τον κοσμο σχετικα με την ομαδα, θα ειμαι απεναντι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

barlow4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 21:44 Οσο η διοικηση αποφευγει την επικοινωνια με το λαο οπως ο διαολος το λιβανι, ολες οι μεταγραφες ειναι σωστες και ταυτοχρονα λαθος. Ειτε μιλαμε για Μαριφαλίεφ ειτε για Χααλαντ.Αυτην τη στιγμη κανεις δεν ξερει ποιοι ειναι οι στοχοι της διοικησης για το αγωνιστικο σκελος.
Η μονη πληροφορια που υπαρχει μεχρι στιγμης ειναι η σημερινη συνεντευξη του Λισσι που λεει οτι θα ερθουν και δυσκολες στιγμες.Το οποιο μπορει να ειναι και γενικοτητα αλλα μπορει να ειναι και γνωση.
Το νόμισμα έχεις δύο όψεις.

Έγραψε κάποιος χθες πως δεν φταίει η διοίκηση για τον καθυστερημένο σχεδιασμό, αλλά ο Λουτσεσκου γιατί εξαιτίας του παίζουμε στην Ευρώπη τόσο νωρίς.

Αν η ομάδα βγει πέμπτη δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα του χρόνου. Η Λισι είναι απλή. :D
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ακομα και αυτο Gika οφειλεται στο οτι η παε επελεξε να κοψει καθε επαφη με τον κοσμο. Οποτε ο καθενας βγαζει αυθαιρετα και ενιοτε ακραια συμπερασματα.
Η τακτικη που επελεξε η παε, να διοικει αποκομμενη απο τον κοσμο , τοποθετωντας υπαλληλους κ πιονια εδω κ εκει , κατα τηνκριση μου ειναι προσβλητικη απεναντι στον κοσμο. Δε βοηθαει σε τιποτα ουτε τον κοσμο ουτε την ομαδα. Κ εγω μπορω να βγαλω σεναρια για τους λογους που μπορει να συμβαινει αυτο αλλα δε θα εχει καμια διαφορα απο ολα τα υπολοιπα σεναρια. Ο καθενας εχει πλασει ενα σεναριο και το τρωει αυτην τη στιγμη.Γι'αυτο κ τρωγομαστε μεταξυ μας.Τα μονα δεδομενα που υπαρχουν αυτην τη στιγμη ειναι οτι η διοικητικη αρτηριοσκληρωση ακομα δεν εχει αλλαξει.Ολα γινονται με παραλογη καθυστερηση και οτι η παε αρνειται να επικοινωνησει με τον κοσμο.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Δεν γράφτηκε ακριβώς αυτό.. τώρα βέβαια ο καθένας εκλαμβάνει τα γραφόμενα όπως θέλει και μπορεί.. τώρα αν εμείς από τη μεριά μας θέλουμε ή και απαιτούμε και καθημερινό ραπορτο όπως ΚΑΜΙΑ ομάδα δεν κάνει (και θα ήταν και λάθος να το κάνει) για κινήσεις στόχους ισολογισμούς και δε συμμαζευεται επειδή έχουμε δικαιολογημένη καχυποψία έναντι της διοίκησης είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο..
These users thanked the author epitropos for the post:
Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”