Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο ένας έτσι , ο άλλος έτσι
Ο ένας έδωσε 3, ο άλλος 12
Ο ένας είναι ψηλός, ο άλλος κοντός.

Σταματήστε το ρε μάγκες αυτό το πράγμα.
Χαρείτε το που ο ΠΑΟΚ πλέον μεγαλώνει παντού (στην μπάλα εδώ και χρόνια) και αφήστε τα στρατόπεδα σε αυτούς που κονομανε από διχασμούς.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 7):
rockcity4, giaxxo, Dimitris_L4, Newgen9, Theios, Kevin, sakis_the_fraud
embuji

Δημοσίευση από embuji »

zarathustra79 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 09:38 Ειλικρινά δε μαρέσει καθόλου ο τρόπος του μυστακίδη. Εχει ξεκάθαρο στόχο για να τζαρτζάρει τον σαββίδη και δε θα έπρεπε.

Το να θεωρούμε οτι ο καθένας ειναι στην ομάδα του και δεν τον απασχολεί τι κάνει ο άλλος, είναι μεν αυτό που θα έπρεπε να γίνεται, αλλά ας μη ζούμε στο συννεφάκι μας. Προφανώς και ο σαββίδης δε θα ξόδευε 10Μ για να πάρει τον ζαφείρη αν δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή η απειλή μυστακίδη και προφανώς ο μυστακίδης δε θα έκανε τέτοιο μπάσιμο αν δεν είχε άλλες βλέψεις.

Δεν ειναι ωραια και οικογενειακα πραγματα ολα αυτα, αλλα αν ως αποτέλεσμα εχουν το να ερχονται παικτες οπως ο ζαφειρης και ο osman, δε θα μας χαλάσει κιολας.
Μισο λεπτο αδερφε, δε σαρεσει που ο Μυστακιδης εφερε ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο σμολ της ευρωπης, γιατι τζαρτζαρει τον Ιβαν; Δηλαδη δε σαρεσε ουτε που ο Σαββιδης εφερε τον Ζαφειρη περσι για να δειξει στον Μυστακιδη οτι μπαστα μαγκα που νομιζεις οτι ηρθες; Ουτε θα σου αρεσει αν ο Ιβαν πει μη πουλας τρελα και φερει μια φορακλα που θα χαζεψουμε ολοι; Και ανταυτου ο Μυστακιδης φερει κανα πορτερ πισω στον ΠΑΟΚ;

Τι δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! 2 βουβαλια που αντι να ξεκατινιαζονται μεσω ΑΣ προσπαθουν μονιμα να κανουν one up ο ενας τον αλλον με μοναδικο κερδισμενο τον ΠΑΟΚ; Αυτο που βλεπουμε να συμβαινει ειναι το καλυτερο δυνατο σεναριο. 2 Δισεκατομμυριουχοι να κοντραρονται για το ποιος θα φερει την μεγαλυτερη επιτυχια.

Να ευχεσαι αυτο να μονιμοποιηθει. Θα γιγαντωθουμε σε βαθμο που δε θα ξερουμε ουτε εμεις πως να το διαχειριστουμε.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
Taseos, Newgen9
paok apo epilogi

Δημοσίευση από paok apo epilogi »

Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 10:48 Ο ένας έτσι , ο άλλος έτσι
Ο ένας έδωσε 3, ο άλλος 12
Ο ένας είναι ψηλός, ο άλλος κοντός.

Σταματήστε το ρε μάγκες αυτό το πράγμα.
Χαρείτε το που ο ΠΑΟΚ πλέον μεγαλώνει παντού (στην μπάλα εδώ και χρόνια) και αφήστε τα στρατόπεδα σε αυτούς που κονομανε από διχασμούς.
Τον διχασμο μπορει να τον σταματησει ενας Mitsospaoki4
Και δεν φαινεται να εχει καμια διαθεση να τον σταματησει.

Στο αγωνιστικο...η χρονια θα εχει σκαμπανεβασματα φετος...ειναι χρονια ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα.
Στηριξη κ τον Μαιο θα ειμαστε καλα.
These users thanked the author paok apo epilogi for the post (total 2):
margas, giaxxo
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Εγω παντως προτιμω κινησεις ουσιας (για τις οποιες δουλευουν οι ποδοσφαιρανθρωποι Ματος-Βιερινια) και οχι εντυπωσιασμου (πριν πεταχτει κανενας περιεργος δεν θεωρω τετοια του Οσμαν στο μπασκετ, ουτε τετοια ηταν του Ζαφειρη περυσι).

Ας σχηματιστει το ροστερ οπως το σχεδιαζει η τριανδρια Ματος-Βιερινια-Λισι και δεν με ενδιαφερει το ποσο που θα ξοδευτει.

Με την αποχωρηση του Σαστρε και την ενδεχομενη αποχωρηση του Σαντσεθ μου κανει εντυπωση παντως που δεν γινεται καμια κουβεντα για δεξι μπακ, υπαρχει καποιος απο την ακαδημια που μπορει να μοιραστει την θεση με τον Κεννυ;
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

Δεν ξέρω, αλλά θα μπορούσε η ομάδα να πάρει πίσω τον Φίλων (δεν ξέρω αν έχει ρήτρα επαναγοράς από τον Λεβαδειακό). Θεωρώ πως θα ταίριαζε στο παιχνίδι του σινιόρε και δεν πήγε άσχημα στην Λιβαδειά. Αν ήταν να πάρουμε κάποιο ταλέντο για εκεί και όχι μια επένδυση από εξωτερικό ή δανεισμό ας πούμε, ο Φίλων είναι ωραία επιλογή.
These users thanked the author rockcity4 for the post (total 2):
Kabamaru11, Newgen9
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

@embuji Πορτερ ε...χμμμμ
Σεντερ φορ φωτια εε?? χμμμμμ ξανα...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
embuji
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

marsantos έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 10:39
nunies4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 10:17 ...
Το πιο κομβικό κομμάτι για αυτό που θέλει να παίξει ο Λισι σε φάση επίθεσης με τον έναν μπακ να ανεβαίνει πολύ ψηλά και τον άλλον να μένει πίσω σε 3αδα, είναι μακράν ο Γιαννούλης
Ο Κόλκας χθές είπε δεδομένη συμφωνία με 2ο χαφ και πλέον πολύ μεγάλη πιθανότητα για 3ο χάφ γιατί ο Λισι θέλει 5 σίγουρα και κανείς δεν είναι βέβαιος ποτε και πως θα γυρίσει ο Μειτε
Καλημέρα φιλαράκι nunies.
Ποια μεριά πιστεύεις θα ανεβάζει; Την αριστερή ή τη δεξιά;
Στο φιλικό νομίζω είχε ανεβάσει τη δεξιά. Εκτιμώ πως ο Κένι δεν κάνει για ψηλά. Είναι ικανότερος να γίνει αυτός 3ο στόπερ καθώς έχει πλεονέκτημα πως μπορεί να βγαίνει στο πλάι όπως πρέπει να βγαίνει ένα τρίτο στόπερ. Και φυσικά, όπως πολύ ωραία λες, από την άλλη να είναι ψηλά ο Γιαννούλης.
Ας φτιαχτεί όμως το ρόστερ να δούμε το σύνολο των χαρακτηριστικών, να έρθουν τα πρώτα επίσημα ώστε σιγά σιγά να δούμε τι φτιάχνεται. ..
Είπες χθες πως κάτι ωραίο φτιάχνεται. Ελπίζοντας να πέσεις 100% μέσα, θα προσθέσω πως σίγουρα αυτό που φτιάχνεται σε ιντριγκαρει να το δεις. Σου δημιουργεί την κάψα να το δεις. Λίγο τύχη να έχουμε στον πρώτο προκριματικό. Λίγο τύχη να περάσουμε τον πρώτο γύρο ώστε η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση να αγκαλιάσουν αυτήν την ομάδα.
Νομίζω εξ ανάγκης ανέβαζε Κένι
Από αριστερά ποιόν να ανεβάσει από αυτούς που έχει; :D
Ναι το πιστεύω ότι κάτι ωραίο φτιάχνεται. Αυτό το ωραίο όμως θα πρέπει να αποκτήσει και μέταλο πρωταθλητισμού και αυτό είναι το πολύ δύσκολο κομμάτι
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Maxpaok, marsantos
Mula_4

Δημοσίευση από Mula_4 »

Το πήρε πάνω του το μουστάκι.. Εκλεισε τον Ταχα , κ κλείνει κ το δεύτερο Χαφ μετά τον Σάνταμαρια, από la Liga... Κάνα κοριό στη Γερμανία έχει?
SotR4

Δημοσίευση από SotR4 »

Είναι πραγματικά στενάχωρο όλο αυτό που γίνεται από πέρσι, όπου ουσιαστικά ο κόσμος έχει ξεχάσει ποια ομάδα υποστηρίζει και πλέον έχουμε Σαββίδης FC και Μυστακίδης FC. ΠΑΟΚ είμαστε μάγκες και ήμασταν και πριν από αυτούς και θα είμαστε και μετά από αυτούς. Σταματήστε την τοξικότητα και χαρείτε για όλο αυτό που γίνεται. Που πλέον έχουμε και στα δύο σπορ δισεκατομμυριούχους. Άλλο λοιπόν η κριτική για τους παίκτες που έρχονται κλπ, άλλο οι συγκρίσεις και αυτά τα ντροπιαστικά παραληρήματα τύπου και την ΠΑΕ και την ΠΑΕ. Εγω προσωπικά ντρέπομαι να θεωρούμαι συνοπαδος με ανθρώπους που δεν τους νοιάζει το καλό του ΠΑΟΚ αλλα Αν ο ένας επενδυτής την έχει μεγαλύτερη από την άλλη. Κατάντια
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Εγώ λέω να αφήσουμε τις συγκρίσεις και λοιπές πίπες και να κοιτάξουμε το γεγονός ότι από την ομάδα έφυγαν οι Λοβρεν,Βολιακο,Κεντζιορα,Μπιάνκο,Οζντοεφ,Γιακουμάκης, Ιβανουσετς και Σαστρε δηλαδή 8 παίκτες κ έχει έρθει μόνο ένας.

Μακάρι να έρθει ο Σανταμαρια κ αυτός ο Αλί μπας και κατεβάσουμε κανονική εντεκάδα.

Επίσης οι Μειτε και Ντεσποντοφ είναι ανέτοιμοι.

Επίσης οι Σάντσεζ και Μπάμπα θα έρθουν μετά από μουντιάλ. Ο Σάντσεζ μάλλον δεν θα έρθει καν.

Παλεύουμε ένα μήνα τον Χατζηδιακο λες και είναι ο Μαλντινι και έξι μήνες τον Γιαννουλη λες και είναι ο Ρόμπερτο Καρλος.

Τέλος, κάτι είχαμε διαβάσει για σύγχρονο κλαμπ με ευρωπαϊκό τρόπο λειτουργίας. Εσείς δεν ξέρω να βλεπετε τέτοιο πράγμα, εγώ βλέπω τα περυσινά ξινά σταφύλια.

Κρίμα για τον προπονητή που δηλώνει πως περιμένει μεταγραφές. Θα έρθει η στραβή και θα φάει αυτός το σκατο που πήγε Ολλανδία με τον Γκόμεζ και τον Λυρατζη.

Τα ίδια και τα ίδια.
These users thanked the author Odi44 for the post (total 9):
Ettien26, Logistis, smoothcriminal1926, -keeper-, barlow4, Newgen9, john4serres, Kevin, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
blackzi

Δημοσίευση από blackzi »

nunies4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 10:17 Ο Κόλκας χθές είπε δεδομένη συμφωνία με 2ο χαφ και πλέον πολύ μεγάλη πιθανότητα για 3ο χάφ γιατί ο Λισι θέλει 5 σίγουρα και κανείς δεν είναι βέβαιος ποτε και πως θα γυρίσει ο Μειτε
Ο Μειτέ και να επανέλθει δεν ξέρω αν θα συγκινήσει τον Λίσι. Είναι βαρύ κορμί. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να χαιρετήσει τον Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Odi44 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 12:00 Εγώ λέω να αφήσουμε τις συγκρίσεις και λοιπές πίπες και να κοιτάξουμε το γεγονός ότι από την ομάδα έφυγαν οι Λοβρεν,Βολιακο,Κεντζιορα,Μπιάνκο,Οζντοεφ,Γιακουμάκης, Ιβανουσετς και Σαστρε δηλαδή 8 παίκτες κ έχει έρθει μόνο ένας.

Μακάρι να έρθει ο Σανταμαρια κ αυτός ο Αλί μπας και κατεβάσουμε κανονική εντεκάδα.

Επίσης οι Μειτε και Ντεσποντοφ είναι ανέτοιμοι.

Επίσης οι Σάντσεζ και Μπάμπα θα έρθουν μετά από μουντιάλ. Ο Σάντσεζ μάλλον δεν θα έρθει καν.

Παλεύουμε ένα μήνα τον Χατζηδιακο λες και είναι ο Μαλντινι και έξι μήνες τον Γιαννουλη λες και είναι ο Ρόμπερτο Καρλος.

Τέλος, κάτι είχαμε διαβάσει για σύγχρονο κλαμπ με ευρωπαϊκό τρόπο λειτουργίας. Εσείς δεν ξέρω να βλεπετε τέτοιο πράγμα, εγώ βλέπω τα περυσινά ξινά σταφύλια.

Κρίμα για τον προπονητή που δηλώνει πως περιμένει μεταγραφές. Θα έρθει η στραβή και θα φάει αυτός το σκατο που πήγε Ολλανδία με τον Γκόμεζ και τον Λυρατζη.

Τα ίδια και τα ίδια.
Να υποθέσω ότι ήσουν από αυτούς που πέρυσι έλεγαν τι παικταράδες είναι οι Λόβρεν, Βολιάκο, Οζντόεφ, Ιβανουσετς και Σάστρε και πόσο θα ήθελες να μη φύγουν ποτέ από την ομάδα. Επίσης έμπαινες συχνά πυκνά και απέδιδες τα εύσημα στην ομάδα που τους έφερε.
These users thanked the author tolis14 for the post:
giaxxo
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Συγγνώμη αλλά :

Α) Που κολλάει αυτή η απάντηση με αυτό που έγραψα ;

Β) Εγώ φταίω που η ομάδα πούλησε τον Κουλιερακη και έφτασε μέσα Σεπτέμβρη για να Λοβρεν και τέλος Ιουλίου να φέρει κόλεϊ ;

Για να φέρει τέλη Αυγούστου Βολιακο και Μπιανκο;

Εγώ φταίω που είχε στα σκαριά την πώληση Ντελια και έφερε τον Ιβανουσετς ;

Ειλικρινά δεν βλέπεις πως αυτά που έκανε και τα πλήρωσε , τα ξανακάνει ;
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Φίλε μου φεύγουν αυτοί που δεν κάνουν και έρχονται νέοι με οργάνωση και συμμετοχή των ανθρώπων που πρέπει. Αυτό δεν θέλουμε; αν όχι, τι θέλουμε; περίμενες δηλαδή να ξεσκαρτάρει η ομάδα και να έρθουν όλοι οι παίκτες σε 15 μέρες επειδή έχουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αν ερχόταν τίποτα πατάτες πάλι με βιασύνη, δεν θα εκραζες;
These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, giaxxo
embuji

Δημοσίευση από embuji »

blackzi έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 12:05
nunies4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 10:17 Ο Κόλκας χθές είπε δεδομένη συμφωνία με 2ο χαφ και πλέον πολύ μεγάλη πιθανότητα για 3ο χάφ γιατί ο Λισι θέλει 5 σίγουρα και κανείς δεν είναι βέβαιος ποτε και πως θα γυρίσει ο Μειτε
Ο Μειτέ και να επανέλθει δεν ξέρω αν θα συγκινήσει τον Λίσι. Είναι βαρύ κορμί. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να χαιρετήσει τον Γενάρη.
Τον Μειτε να ερθει να δωσει ενα χαρτι η αλ μπουλμπασαρ που ειναι πλεον ο Λουτσεσκου. Αφου τον σακατεψε ας τον παρει παρεουλα να κανει την αποθεραπεια του εκει.
These users thanked the author embuji for the post (total 4):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Hayate, blackzi, sakis_the_fraud
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”