Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Γιαννούλης coming? Άντε να γίνει και αυτό να μην κοιμηθώ μέχρι την Κυριακή να ουμε
Αντί να φέρουμε τον Γιαννουλη δεν φέρνουμε κατευθείαν αυτόν;
Γενικά αντί να πληρώνουμε για σκαουτινγκ ας πηγαίνουμε σε γερμανικές ομάδες να κάνουμε προτάσεις για τους βασικούς τους 30+ χρονών και μόλις μάθουμε ποιον 21χρονο έχουν αποφασίσει να πάρουν στη θέση τους να χτυπάμε εκείνους.
These users thanked the author gika for the post (total 4):
Εύλογη απορία gika, αλλά στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περίπτωση, δεν νομίζω πως μπορεί να εφαρμοστεί.
Ο Μπέρενς (όπως τσέκαρα), ΦΕΤΟΣ είχε την πρώτη του επαγγελματική χρονιά και μάλιστα στο χωριό την Χάιντενχαιμ.
Εδώ έρχεται το ερώτημα
Ας δώσουμε 3.5εκ σε έναν παίχτη που δεν ξέραμε μέχρι χτες και δεν έχει καμία εμπειρία από ανδρικό επίπεδο
Ή
Ας δώσουμε 3.5-4εκ σε έναν παίχτη τον οποίο η ομάδα και ο οργανισμός ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ πως παίζει και τα καλά του και τα κακά του χαρακτηριστικά, συνεπώς δεν χρειάζεται εκτενές scouting και ξέρεις τι μπορεί να σου προσφέρει και τι όχι?
Εγώ προτιμώ το δεύτερο, αλλά ανοίγεις ωραία συζήτηση.
ΥΓ Δεν ξέρω αν έχει ανοίξει διάλογος πέρι αν ταιριάζει στο στυλ του Λίσι ο Γιαννούλης, πάντως στην Άουγκσμπουργκ ήταν από τους καλύτερους της πέρσι, με σύστημα 3-4-2-1 με την κατοχή της μπάλας(νομίζω, αλλά σίγουρα είχε τριάδα πίσω), οπότε κουμπώνει πανεύκολα σε αυτό το σενάριο, εκτός και αν ο σινιόρε προορίζει τον αριστερό μπακ να είναι inverted (βλέπε πείραμα με Τέιλορ στο φιλικό)
These users thanked the author rockcity4 for the post (total 2):
Unpsofable78 έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 22:40
@marsantos
Έτσι όπως απάντησε ο πάτερ, μου φάνηκε ότι υπονοεί κάτι για πιθανή πώληση. Μπορεί να το εξέλαβα λάθος.
το σωστο ειναι πωκηση, οπως θα ελεγε και ο ΜΑΝΙΑΚΟS
These users thanked the author jibbie for the post (total 4):
Γιαννούλης coming? Άντε να γίνει και αυτό να μην κοιμηθώ μέχρι την Κυριακή να ουμε
Αντί να φέρουμε τον Γιαννουλη δεν φέρνουμε κατευθείαν αυτόν;
Γενικά αντί να πληρώνουμε για σκαουτινγκ ας πηγαίνουμε σε γερμανικές ομάδες να κάνουμε προτάσεις για τους βασικούς τους 30+ χρονών και μόλις μάθουμε ποιον 21χρονο έχουν αποφασίσει να πάρουν στη θέση τους να χτυπάμε εκείνους.
Ο ΠΑΟΚ με αυτή την πίεση και τον πρωταθλητισμό, δεν είναι η ομάδα για τέτοιες μεταγραφές. Ακόμα και εμείς δεν θα του δίναμε τον χρόνο. Τέτοιοι παίκτες δεν κάνουν για την ομάδα μας, απλά δεν μπορούν.
Ε εντάξει, δεν είναι και απόλυτο στατιστικό προς σύγκριση αυτό.
Το θέμα είναι, πως τον Περέιρα και τον κάθε Περέιρα (βλέπε Γκόμεζ) μπορείς να τους φέρεις. Τους υπόλοιπους που παίζουν ή που τους δίνεται ευκαιρία σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα αν δεν είσαι ΗΑΕ, που και πάλι δύσκολο γιατί έχουν φιλοδοξίες και καλά κάνουν, δεν μπορείς να τους φέρεις.
These users thanked the author Maklaz for the post:
Η Φόρτσα πάντως δεν γράφει για κλεισμένο Αλι αλλά για σκληρές διαπραγματεύσεις.
Για συμφωνία με τον παίκτη αλλά για υπερβολικές πρώτες απαιτήσεις της Μαλμε και για διαπραγμάτευση ώστε να βρεθεί χρυσή τομή