Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
deathmassious

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από deathmassious »

Εγώ μετά το ματς της Τούμπας πάντως αναρωτιόμουν πώς γίνεται να μην παίζει σε καλύτερο πρωτάθλημα αυτός ο παίκτης...
These users thanked the author deathmassious for the post (total 2):
DamoN, Kenny4
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Πάντως μαρεσει πολύ αυτό που στήνεται μεσοεπιθετικά

RW: Zivkovic, Chatsidis, Despodov

CAM: Ntelias, Pelkas, Balde, Shola

LW: Ali, Tai, Berdos

Αν γινόταν να πάρουμε ένα 10αρι πίσω απο τον Ντελια κάπου μέσα στον Αύγουστο, θα ήμουν υπερβολικά χαρούμενος
These users thanked the author GianD for the post (total 3):
Kabamaru11, margas, Logistis
juvepaok4

Δημοσίευση από juvepaok4 »

δεν βρίσκω ουσία στην μεταγραφή ουτε βάσει βιογραφικού ουτε χαρακτηριστικών ουτε ηλικίας....το μόνο θετικό που βλέπω ειναι οτι ηταν και στο μουντιάλ σε μια χώρα που πάντα έχει ποιοτητα οπως και οτι ειναι παιχτης που κυρίως σε Ευρώπη που βρισκεις πιο ανοιχτούς χώρους θα μπορει να ξεχωρίσει....τωρα σε δίδυμο με γιαννουλη οπως και το ταισον Γιαννούλης δεν ξέρω πως μπορούν να βρουν ισορροπία αμυντικά....
These users thanked the author juvepaok4 for the post:
adman
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εντάξει, αν θέλουμε πάντως να μιλάμε σοβαρά, ο παίκτης ήρθε γιατί προφανώς είχαμε ψίχουλα να ξοδέψουμε και με τα λεφτά αυτά δεν αγοράζαμε ούτε τον περσινό Πέλκα. Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε. Θα είναι πολύ δύσκολη σεζόν, ελπίζω να μας κάνει ομάδα ο Λίσι και να το πάρει πάνω του, γιατί μέχρι τώρα από στήριξη η ΠΑΕ άλλο τίποτα...

@rockcity4 ευχαριστώ για τις εξηγήσεις, η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνεται αν το γράφημα συγκρίνει μόνο μεσοεπιθετικούς ή όλες τις θέσεις. Δυστυχώς έτσι δεν διογκώνονται μόνο τα κακά του στοιχεία, αλλά και τα καλά του. Αν είναι πχ στο 10% σε κουβαλήματα αλλά το τοπ10% έχει μόνο εξτρέμ, είναι όντως καλός για εξτρέμ? Τυχαίο παράδειγμα, ξέρουμε ότι είναι το δυνατό του σημείο.

Στα άλλα που αναφέρεις, όπου νομίζω ότι τον ευνοείς λιγάκι στις συγκρίσεις, εγώ βλέπω μόνο ανησυχητικά σημάδια. Επίσης βλέπω <60 λεπτά ανά συμμετοχή. Δεν μου αρέσει απολύτως τίποτα δυστυχώς. Καλές οι ντρίμπλες και η ανακατωσούρα, αλλά έχει 2 χρόνια που ψάχνουμε βασικό, ποιοτικότατο παίκτη στην θέση του. Όχι ειδικών συνθηκών.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 6):
makispaspartou, adman, rockcity4, Poco Loco, Panx Romana, Logistis
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σημειωτέον, ο παίκτης στην εθνική παίζει ολη την πλευρά

Σημειωτέον, ο Γκάρι όταν είχε έρθει, ήταν επειδή ο μπαγλαμάς ο Τούντορ ήθελε να παίζει 3-5-2 και τον ήθελε αριστερά

Σημειωτέον, λένε οτι ο Λίσι αρχίζει και δοκιμάζει τριάδα πίσω α-λα-Άμπελ, και ο ένας πλαινός να είναι μόνιμα πάνω

Δε ξέρω αν σχετίζονται
These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
eorptol1, giaxxo, blackzi, Ally Samagoal, vasgias
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

2 ερωτήσεις από μένα και τέρμα η συζήτηση για αυτό το θέμα το έχω εξαντλήσει .
Ο Τάισον αν δεν ήταν 39 χρονών αλλά 29 θα ψάχναμε βασικό ;
Ακριβώς με την απόδοση του απλά έλεγε ψέμματα για την ηλικία του .
Αν είχαμε έναν παίχτη να ντουμπλάρει τον Τάισον όπως ο Μουργκ τον Ντελια το 24 και ο Τάισον δεν χρειάζονταν να ξεκινάει σε όλα τα παιχνίδια ανά 3 μέρες θα ήμασταν οκ με Αυτό ;

Και κάτι δικό μου . Αυτός δεξιά μπορεί να παίξει ;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 09 Ιούλ 2026, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author DamoN for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
sniper4

Δημοσίευση από sniper4 »

Α καλά ενταξει. Ευτυχώς κρατούσανε το όνομα τόσο καιρό μυστικό, μη τυχόν και τον αρπάξει ο ανταγωνισμός.
These users thanked the author sniper4 for the post:
Montrealiotis
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε εσεις απο οτι φαινεται παμε να την βγαλουμε κουτρα σε ολες τις θεσεις. Δωστε εκει 500χιλ παραπανω και τελειωστε του Γιανουλη.
Γανιασαμε.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
makispaspartou, dionisisbasi, Panx Romana, Logistis
adman

Δημοσίευση από adman »

Αν ο Αλί ερχόταν για αντι-Τάισον, και παίρναμε και έναν βασικό θα ήταν μια χαρά. Τώρα που ανανέωσε ο Τάισον και έρχεται ουσιαστικά ως η μόνη μεταγραφή στα εξτρέμ...Δύσκολα τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

sniper4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 18:36 Α καλά ενταξει. Ευτυχώς κρατούσανε το όνομα τόσο καιρό μυστικό, μη τυχόν και τον αρπάξει ο ανταγωνισμός.
Μπα η ΠΑΕ δεν έχει δώσει καμία ενημέρωση σε αρδ μετά την αλλαγή. Οχι στις μεταγραφές μόνο. Παντού. Ότι βγαίνει βγαίνει όταν τελειώνει από την χώρα που παίρνεις παίκτες. Τελείωσαν τα παλιά. Και μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Όποιος και να φέρουν. Εμείς αγωνιούμε να πάμε γήπεδο να μυρίσουμε χορτάρι. Για τα υπόλοιπα ας αγωνιούν οι υπεύθυνοι που πληρώνονται γι αυτά
These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
nkoss, eorptol1, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, margas
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 18:29 @rockcity4 ευχαριστώ για τις εξηγήσεις, η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνεται αν το γράφημα συγκρίνει μόνο μεσοεπιθετικούς ή όλες τις θέσεις. Δυστυχώς έτσι δεν διογκώνονται μόνο τα κακά του στοιχεία, αλλά και τα καλά του. Αν είναι πχ στο 10% σε κουβαλήματα αλλά το τοπ10% έχει μόνο εξτρέμ, είναι όντως καλός για εξτρέμ? Τυχαίο παράδειγμα, ξέρουμε ότι είναι το δυνατό του σημείο.

Στα άλλα που αναφέρεις, όπου νομίζω ότι τον ευνοείς λιγάκι στις συγκρίσεις, εγώ βλέπω μόνο ανησυχητικά σημάδια. Επίσης βλέπω <60 λεπτά ανά συμμετοχή. Δεν μου αρέσει απολύτως τίποτα δυστυχώς. Καλές οι ντρίμπλες και η ανακατωσούρα, αλλά έχει 2 χρόνια που ψάχνουμε βασικό, ποιοτικότατο παίκτη στην θέση του. Όχι ειδικών συνθηκών.
Τίποτα φίλε, μπορώ να σου εξηγήσω και αυτό που έγραψες στο πρώτο bold για αυτό το μήνυμα.

Θεωρώ πως είναι πιο λογικό να εστιάζουμε στην σύγκριση μεταξύ ίδιας θέσης (βέβαια όταν εννοώ θέση δεν εννοώ αριστερό εξτρέμ, αλλά γενικά εξτρέμ αφού θεωρητικά τις ίδιες αρμοδιότητες συνηθίζουν να έχουν στο γήπεδο), αφού είναι πιο λογικό μια θέση σαν του εξτρέμ να χρειάζεται περισσότερο έναν παίχτη που παράγει περισσότερες key passes πχ, παρά το 6ρι. Ας πούμε τώρα τσέκαρα στο sofascore που βρισκόταν πέρσι στις key passes p90, όπου ήταν 34ος σε όλο το πρωτάθλημα, αλλά μπροστά του βρίσκοταν μόλις 9 φορ+αμυντικοί, οπότε φαίνεται πως στα εξτρέμ καταβάλει την 25η θέση σε key passes p90, άρα δεν είναι ούτε τοπ ούτε μέτριος, είναι ανάμεσα. Όσο για την τελευταία παράγραφο, καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Για μένα, προσωπικό bias εξαιρουμένου, θεωρώ πως για μπακάπ του Ταισον που μπορεί όμως να σταθεί ως βασικός σε ματς εκτός των ντέρμπι και να βγάλει 90λεπτο, φαντάζει μια ιδανική και cheap beast κίνηση. Αυτό το λέω όμως, χωρίς να έχω δει τον παίχτη εκτενώς, αλλά όσο και εσύ που τον είδαμε δύο-τρία ματς και έκανε τα αλητηλίκια του εκεί στα αριστερά. Για μένα, αν δεν μπορείς να φέρεις κάποια τοπ επιλογή τώρα (τύπου να επενδύσεις 3-4εκ και να ξέρεις ότι το περιθώριο παταγώδους-πλήρους-όποιον χαρακτηρισμό θες αποτυχίας του παίχτη είναι ελάχιστη), τότε είναι μια καλή περίπτωση. Οψόμεθα! :|
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rockcity4 την Πέμ 09 Ιούλ 2026, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author rockcity4 for the post:
Kabamaru11
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Εντάξει τον βγάλαμε και αυτόν άχρηστο ακόμη δεν ήρθε..
Πάμε στον επόμενο..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Refused1337
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

επιτελους ποδοσφαιρικο ματι ! παικταρα διαλεξανε και μην μεγαλοπιανομαστε παιδες δηλ ο κοιτα και ο καιρινεν πως τον λενε που επαιξαν ??? στην σιτυ?? οτι χρειαζεται μπουκαδορος ντριπλα ταχυτητα στο τρανσισιον θα τους φαει ολους και φτηνος μαλλον
ε ρε και απ την αλλη να παιρνανε το πουλεν που λεγαμε απ την αιγυπτο το ν Χασσαν το δεξι εξτρεμ...

εδω μεσα Τον αναφεραμε πολλες φορες τον παικτη ε μας κατασκοπευουν εκει την ΠΑΕ

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ ΜΑΓΚΕ
These users thanked the author tsaousila for the post:
Refused1337
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Πολύ μου αρέσει ο αλις, πιστεύω θα αρέσει και στον κόσμο, φαίνεται να είναι ντριπλερ, να έχει αυταπάρνηση, να έχει αυτό το στιλ που δεν πέφτει, λυγίζει σαν καλαμάκι :lol: :lol:, τσαπατσούλης μεν αλλά μου θύμισε με την μια έναν εξτρεμ εβραίο που θέλαμε να πάρουμε καποια στιγμή τον haziza τον οποίο ήθελα πολύ να πάρουμε τότε.
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

sniper4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 18:36 Α καλά ενταξει. Ευτυχώς κρατούσανε το όνομα τόσο καιρό μυστικό, μη τυχόν και τον αρπάξει ο ανταγωνισμός.
Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε αρχές καλοκαιριού και ο αλφζ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”