Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Ο Γιαννούλης για να μην το ζαλίζουμε, έχει αποφασίσει λόγω και συζύγου να επαναπατριστει. Οσοι ξέρουν ξέρουν.
Επίσης, επειδή δεν καταλαβαίνετε το πόσο σημαντικό είναι να έχεις σύμμαχο τον παίκτη, δείτε το παράδειγμα του Χουλιαν Αλβαρεζ της Ατλετικο.
Η Ρεαλ έκανε πρόταση 150 μύρια και η Ατλετικο την απέρριψε εν ριπή οφθαλμού, τρολαροντας κιόλας την πρόταση τους στα sm.
Ο παίκτης θέλει Μπαρτσα. Ε μαντέψτε. Η Μπαρτσα είναι έτοιμη να κάνει πρόταση 100 μύρια και σύμφωνα με πληροφορίες , η Ατλετικο είναι έτοιμη να την αποδεχτεί.
Δεν μιλάμε για διαφορά 500k αλλά για 50 μύρια.
Τέλος, επειδή κάποιοι ειδήμονες έλεγαν ότι είναι σωστή η κοστολόγηση της Αουγκσμπουργκ για τον Γιαννουλη και "έτσι είναι η αγορά", "έχουν ξεφύγει οι τιμές" κτλπ...
Ξέρετε με πόσα θα αποκτήσει τον συνομήλικο Ζοαο Κανσελο η Μπαρτσα από τους Αραβες.Οι Άραβες που ξοδεψαν 22 για να τον αποκτήσουν. Όχι η Αουγκσμπουργκ που απέκτησε τον Γιαννουλη ως ελεύθερο. Επειδή όλα παίζουν ρόλο.
10 μύρια. Για τον Ζοαο Κανσελο Κανσελο έτσι; Ή Μπαρτσα έτσι;
Edit : 130 μύρια διαβάζω αλλού. Όπως και να χει η Ατλετικο δεν τρολαρε την αρχική προσφορά της Μπαρτσα. Γιατί; Γιατί απλά ο παίκτης εκδήλωσε την επιθυμία να μεταγραφει εκεί.
Επίσης, επειδή δεν καταλαβαίνετε το πόσο σημαντικό είναι να έχεις σύμμαχο τον παίκτη, δείτε το παράδειγμα του Χουλιαν Αλβαρεζ της Ατλετικο.
Η Ρεαλ έκανε πρόταση 150 μύρια και η Ατλετικο την απέρριψε εν ριπή οφθαλμού, τρολαροντας κιόλας την πρόταση τους στα sm.
Ο παίκτης θέλει Μπαρτσα. Ε μαντέψτε. Η Μπαρτσα είναι έτοιμη να κάνει πρόταση 100 μύρια και σύμφωνα με πληροφορίες , η Ατλετικο είναι έτοιμη να την αποδεχτεί.
Τέλος, επειδή κάποιοι ειδήμονες έλεγαν ότι είναι σωστή η κοστολόγηση της Αουγκσμπουργκ για τον Γιαννουλη και "έτσι είναι η αγορά", "έχουν ξεφύγει οι τιμές" κτλπ...
Ξέρετε με πόσα θα αποκτήσει τον συνομήλικο Ζοαο Κανσελο η Μπαρτσα από τους Αραβες.Οι Άραβες που ξοδεψαν 22 για να τον αποκτήσουν. Όχι η Αουγκσμπουργκ που απέκτησε τον Γιαννουλη ως ελεύθερο. Επειδή όλα παίζουν ρόλο.
Edit : 130 μύρια διαβάζω αλλού. Όπως και να χει η Ατλετικο δεν τρολαρε την αρχική προσφορά της Μπαρτσα. Γιατί; Γιατί απλά ο παίκτης εκδήλωσε την επιθυμία να μεταγραφει εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 08 Ιούλ 2026, 19:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 5):
- anaximandros4, FreeWatcher, giaxxo, Newgen9, Kabamaru11
Να πάρει τον Μητσάρα που είναι και κουμπάροι.Shivaspace έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 19:08 πάιζει να δούμε κανα γιαννούλη στην αλ σάαντ? αυτόν τον τσονάκα πάντα τον έβλεπα περισσότερο σαν μάνατζερ παρά σαν γυμναστή αποκατάστασης..
- These users thanked the author obanebane for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να πληρώνει για 30+ επαναπατρισμό ένα κάρο λεφτά απλά για να την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργούν συγκεκριμένοι κύκλοι. Προσωπικά πάνω από 2 εκ για τον γιαννουλη και άλλα τόσα για τον Γιακουμάκη δεν θα έδινα. Αν η ΠΑΕ έχει αποφασίσει ότι διαθέτει αυτά τα χρήματα για τις θέσεις αυτές ας πάει να αγοράσει κάναν παίκτη σε ωραία ηλικία να έχουμε να δούμε και κάτι
- These users thanked the author Taseos for the post (total 8):
- Amsterdamer_87, Equalizer, obanebane, ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi, Montrealiotis, Newgen9, aivas19
- Dimitris_L4
Μπαινω στον τζογο να σου απαντησω για τν λογο οτι ειμαι απο τους υποστηρικτες της ιδεας οτι τα λεφτα εχουν ξεφυγει...δεν υπαρχει εν τω μεταξυ μεγαλυτερο παραδειγμα απο το οτι καποιος Αλβαρεζ κοστιζει 130 μυρια κ καποιος Ντιομαντε 120... Επισης απο τους Αραβες φευγουν αρκετοι παιχτες κ εννοειται πολυ λιγοτερα απο οτι τους αγορασαν...τν Κανσελο που αναφερεις τν εδωσαν ΔΑΝΕΙΚΟ στην Μπαρτσα...ΔΑΝΕΙΚΟ...οποιοι θελουν να φυγουν, φευγουν...Unpsofable78 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 19:22 Ο Γιαννούλης για να μην το ζαλίζουμε, έχει αποφασίσει λόγω και συζύγου να επαναπατριστει. Οσοι ξέρουν ξέρουν.
Α κ ειδημονας δν το επαιξα ποτε..
Θυμαται κανενας τι ακουγαμε για τον Αντρε εδω οταν ηρθε??
Θεωρώ υπερεκτιμημένο παίκτη τον γιαννουλη. Δηλαδή 5 εκ μεταγραφή με τίποτα. Το ίδιο και τον Γιακουμάκη. Αν ο ΠΑΟΚ φτάνει σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν παίκτες στην αγορά. Ελπίζω να μην σκέφτονται σοβαρά στην ΠΑΕ να φτάσουν σε αυτά τα νούμερα γι αυτούς τους παίκτες. Με 5 αγορά θα βρεις φορ σίγουρα
- These users thanked the author Taseos for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
βρωμουσε και τα εσωτερικά, σε κουτσομπολες διαδικτυακες περσονεςShivaspace έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 19:08 πάιζει να δούμε κανα γιαννούλη στην αλ σάαντ? αυτόν τον τσονάκα πάντα τον έβλεπα περισσότερο σαν μάνατζερ παρά σαν γυμναστή αποκατάστασης..
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
- Newgen9
- Unpsofable78
@Dimitris_L4
Την αντιμετώπιση της Ατλετικο στο θέμα Αλβαρεζ όμως δεν την σχολιάζεις. Μιλάμε για τουλάχιστον 20 μύρια διαφορά.Όχι 500k.
Ούτε την διαφορά της αγωνιστικής αξίας ανάμεσα σε Ζοαο Κανσελο και Γιαννούλη.
Εννοείται δεν υποτιμώ τον Δημήτρη. Παικτουρα είναι και τον θέλω.
Η Αουγκσμπουργκ καλά θα κάνει να σεβαστεί την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος της προσέφερε άριστες υπηρεσίες για δύο χρόνια. Ελεύθερο τον απέκτησαν. Μην τρελαθούμε. Όλα παίζουν ρόλο στην αγορά. Όχι μόνο δεν θα έχουν ζημία. Θα έχουν και ένα καλό κέρδος.
Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
Τέλος πάντων. Ας μην κουράζουμε τους υπόλοιπους με μία κουβέντα που δεν έχει τελειωμό.
Την αντιμετώπιση της Ατλετικο στο θέμα Αλβαρεζ όμως δεν την σχολιάζεις. Μιλάμε για τουλάχιστον 20 μύρια διαφορά.Όχι 500k.
Ούτε την διαφορά της αγωνιστικής αξίας ανάμεσα σε Ζοαο Κανσελο και Γιαννούλη.
Εννοείται δεν υποτιμώ τον Δημήτρη. Παικτουρα είναι και τον θέλω.
Η Αουγκσμπουργκ καλά θα κάνει να σεβαστεί την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος της προσέφερε άριστες υπηρεσίες για δύο χρόνια. Ελεύθερο τον απέκτησαν. Μην τρελαθούμε. Όλα παίζουν ρόλο στην αγορά. Όχι μόνο δεν θα έχουν ζημία. Θα έχουν και ένα καλό κέρδος.
Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
Τέλος πάντων. Ας μην κουράζουμε τους υπόλοιπους με μία κουβέντα που δεν έχει τελειωμό.
Χμμμμ...καλά να πάθουν φίλε που άφηναν να κυκλοφορεί στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ο Γιαννούλης είναι δικός μας αντί να βάλουν ένα στοπ είτε τον ήθελαν είτε όχι.Taseos έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 19:39 Θεωρώ υπερεκτιμημένο παίκτη τον γιαννουλη. Δηλαδή 5 εκ μεταγραφή με τίποτα. Το ίδιο και τον Γιακουμάκη. Αν ο ΠΑΟΚ φτάνει σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν παίκτες στην αγορά. Ελπίζω να μην σκέφτονται σοβαρά στην ΠΑΕ να φτάσουν σε αυτά τα νούμερα γι αυτούς τους παίκτες. Με 5 αγορά θα βρεις φορ σίγουρα
Τώρα;
Πληρώστε αυτά που ζητάνε για να σας λένε ότι πετάτε λεφτά.
Μην τα πληρώνεται για να σας λένε ότι δεν έχετε να πετάξετε λεφτά.
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- Dimitris_L4
Από παντού λενε οτι αφήσαμε του Γιακουμακη, τζαμπα το αναφέρειςTaseos έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 19:39 Θεωρώ υπερεκτιμημένο παίκτη τον γιαννουλη. Δηλαδή 5 εκ μεταγραφή με τίποτα. Το ίδιο και τον Γιακουμάκη. Αν ο ΠΑΟΚ φτάνει σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν παίκτες στην αγορά. Ελπίζω να μην σκέφτονται σοβαρά στην ΠΑΕ να φτάσουν σε αυτά τα νούμερα γι αυτούς τους παίκτες. Με 5 αγορά θα βρεις φορ σίγουρα
Και δεν με ενοχλει.Φορ υπαρχουν και ειδικά τώρα που ακυρώθηκαν οι ειδικές απαιτήσεις του Λουτσεσκου για την θεση
Θα ξαναρωτήσω
Ποσα χρονια ψάχνουν οι κατω αρ μπακ;
Πες μου ποιους βρήκαν
Πες μου ποιους εχει ο γαυρος με τα τεράστια εσοδα και γιατι θελει τον Γιαννουλη;Τον Ορτέγκα τον πήραν 4,5
Δεν βρίσκεις αρ μπακ της προκοπής αν δεν τα σταξεις χοντρα
- These users thanked the author trianta76 for the post:
- DikefalosG4
- Unpsofable78
@Maklaz
Διαφωνώ. Αυτό που διέρρευσε τον χειμώνα ήταν ότι έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη. Καλώς; Κακώς; Από την ΠΑΕ;Από το περιβάλλον του παίκτη;Εσκεμμένα; Δεν ξέρω.
Μόνο εγώ θυμάμαι να λένε για παράλογες απαιτήσεις της Αουγκσμπουργκ στα 6-7 μύρια και ότι το καλοκαίρι θα προσπαθουσαμε να ρίξουμε τις απαιτήσεις τους σε λογικά πλαίσια, πάντα με σύμμαχο τον παίκτη;
Ε αυτό νομίζω ότι προσπαθούμε να κάνουμε.
Διαφωνώ. Αυτό που διέρρευσε τον χειμώνα ήταν ότι έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη. Καλώς; Κακώς; Από την ΠΑΕ;Από το περιβάλλον του παίκτη;Εσκεμμένα; Δεν ξέρω.
Μόνο εγώ θυμάμαι να λένε για παράλογες απαιτήσεις της Αουγκσμπουργκ στα 6-7 μύρια και ότι το καλοκαίρι θα προσπαθουσαμε να ρίξουμε τις απαιτήσεις τους σε λογικά πλαίσια, πάντα με σύμμαχο τον παίκτη;
Ε αυτό νομίζω ότι προσπαθούμε να κάνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 08 Ιούλ 2026, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- Maklaz
Καλά κάνεις και διαφωνείς, για αυτό είμαστε εδώ!Unpsofable78 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 19:52 @Maklaz
Βρισκόμαστε σε ύπουλες εποχές και η ΠΑΕ έπρεπε να είναι πιο ψηλιασμενη με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Κάνε την δουλειά σου underground και αν δεν βγει δεν θα σου πει κανείς τίποτα. Τώρα ότι και να γίνει θα πέσει σκατό.
Ναι καλά θυμάσαι για τον χειμώνα, κάπου εκεί ήταν τα χρήματα.
Εγώ διαφωνώ με τον τρόπο που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ κάποια πράγματα, όχι με την μεταγραφή ή μη του παίκτη.
Επειδή μιλας για σύμμαχο παιχτη θα σου πω ότι και τον Σλοβενο τον χειμώνα ειχαμε, σύμμαχο, και τον Μαξιμοβιτς ειχαμε σύμμαχο, και τον Κρεμτσικ ειχαμε σύμμαχο και δεν ξερω και γω ποιον άλλον θα θυμηθώ τα επόμενα δευτερόλεπτα που ειχαμε σύμμαχο τον παιχτη και τελικά δεν ηρθεUnpsofable78 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 19:52 @Maklaz
- Unpsofable78
Καμία σχέση αδερφέ. Ο Γιαννούλης είναι δικό μας παιδί και έχει συγκεκριμένους λόγους που θέλει να επιστρέψει σε εμάς.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- Maklaz