Κατσικοπόδαρο παίκτη θα φέρουμε ;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
-
Polichni1926
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
αυτος?makispaspartou έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 12:20 Τελικά ο Σανταμαρια θα προλάβει τον Χατζηδιακο.
Ο ένας θα ερθε ελεύθερος ο άλλος με μεταγραφή κοντά στα λεφτά αγοράς του λίγο πιο πάνω από το ένα εκ.
Ο Γιαννούλης είπαμε είναι θέμα που πλέον θέλει κινήσεις συγκεκριμένες και από τις δύο πλευρές, ο εξτρέμ και ο φορ έμαθα θα είναι αγορές. Τουλάχιστον αυτό λένε τώρα.
Θα πάρουμε σίγουρα ένα ακόμη στόπερ και ένα ακόμη χαφ.
Εξτρέμ έχουν φάει κόλλημα με τον Λούνα , δεν ξέρω , νομίζω είναι λίγο ρίσκο..
https://www.transfermarkt.com/diego-lun ... ler/880626
-
Polichni1926
ολο το βραδυ διαπραγματευσεις θα κανουμε τσουτσουνακια μου
- These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 2):
- geobila, Newgen9
-
Psagmenos4
Παίκτης που έχει φορέσει τη μεγαλύτερη φανέλα στην Ισπανία θα βγει, πάμε δυνατά για φορ
Ο Τζολης επελεξε Νοριτς λόγω συμβολαίουdimitris7777 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 11:44Μια και ανέφερες τη Μπριζ.....πριν πω αυτό που θέλω, να πω πρώτα ότι το μεγάλο πρόβλημα επί Ιβάν είναι η μεγάλη ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗ του....δεν κατέχει το ποδόσφαιρο και ούτε πρόκειται ποτέ να το μάθει.....τελεία και παύλα. Το ίδιο ισχύει και για την Γκοντσάροβα. Ναι ο Ιβάν είναι νοικοκύρης, σωστός, τίμιος. έντιμος, ηθικός και όλα τα καλά αλλά από τόπι και ποδοσφαιρική σκέψη.....μηδέν!! Και δυστυχώς αυτό πληρώνουμε κάθε χρόνο. Μεγάλη ελπίδα η αλλαγή στο μοντέλο, με Μάτος, Βιερίνια. Εάν στην πορεία του χρόνου φύγει και η Γκοντσάροβα (και η μη ποδοσφαιρική λογική που εκφράζει στα οικονομικά) και μπει ποδοσφαιρική λογική-σκέψη και στις διαπραγματεύσεις, τότε υπάρχει ελπίδα να δούμε αληθινό ποδοσφαιρικό μοντέλο και ορθολογικό τρόπο λειτουργίας στον ΠΑΟΚ....trianta76 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 11:12 Όταν πριν 2 σεζόν είδα τι μπαλα έπαιξε η Μπριζ στην Τουμπα, κάθισα και έψαξα λίγο πως λειτουργεί.Με λιγα λόγια είδα ότι είχε την προηγούμενη χρονιά μια 100αρα εκατ εσοδα απο πωλήσεις.Πηγα και πιο πίσω και ειδα ότι σε γενικές γραμμές, επανεπενδυε το 50% των πωλήσεων της με νέες αγορές αποτέλεσμα του δικού της σκαουτιγκ.Οχι του Μποτο, του Αρνεσεν κλπ που έχουν δική τους ατζέντα και εξυπηρετούν και δικά τους συμφέροντα.Καπως έτσι φάγαμε τους Κουαλιατες, τους Φελίπε και τους Ρικάρντο στη μαπα
Αγορές με 3 για 17χρονο, 6, 7 η και 10
Αλλά δεν έχουν καμία Μαρία να κοβει τις κινησεις και να λέει νιεεετ πάρα πολλα
Αυτό ειναι ενα μοντέλο που θα ήθελα, αλλα μπορει να γίνει σ εμας; Οχι βέβαια οταν είσαι έτοιμος να πουλησεις για 20 εκτ ολόκληρο Ντελια, πουλάς 12 Κουλιερακη
Γι αυτό γκρινιαζα χθες για την κακη σχέση που έχουμε φτιάξει με την ποδοσφαιρικη αγορα
Ακόμα και αν γίνει αυτό όμως πάντα θα χρειάζεσαι τους 30-32 .Πιστεύεις ότι υπάρχει μεταγραφικη που δεν θα θες τετοιους; Πάντα θα θες ανανέωση σε τετοιους
Και φέρνω σαν παράδειγμα της μη ποδοσφαιρικής τους λογικής και σκέψης το Τζόλη. Η Μπρίζ τον ήθελε πολύ και έφτασε σε σημείο να δώσει 10 εκ (νομίζω 8+2 μπόνους) + 30% ποσοστό μεταπώλησης. Και εσύ κάνεις μια μη ποδοσφαιρική επιλογή, χωρίς μακροπρόθεσμη σκέψη. Τον πουλάς 11εκ στη Νόριτς που μόλις έχει βγει στην Πρέμιερ. Πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι στη μάχη του υποβιβασμού δλδ ότι χειρότερο για επιθετικό και επίσης εκείνη τη χρονιά η Αγγλία δεν είχε αλλάξει τις 3 αλλαγές σε 5 (λόγω covid) όπως έκαναν οι άλλες χώρες πράγμα που σήμαινε ακόμα λιγότερες ευκαιρίες για τον Τζόλη. Και έβαλες ποσοστό 17,5%. Αποτέλεσμα ο Τζόλης να μη δείξει σχεδόν τίποτα στη Νόριτς. Ενώ εάν τον είχες δώσει στη Μπριζ, μια ομάδα που κάνει συνέχεια πρωταθλητισμό δλδ ότι καλύτερο για επιθετικό, ο Τζόλης θα φαινόταν και θα έκανε τα νούμερα, όπως έκανε μετά. Και επειδή ήταν και πρόταση του scouting τους θα τον πρόσεχαν, όπως έκαναν τώρα. Και το 30% που πρότειναν με διαπραγμάτευση μπορούσες να το κάνεις και 35%. Δηλαδή να πάρεις συνολικά 25εκ από τον παίκτη μακροπρόθεσμα. Και φυσικά η Μπριζ τον πήρε από τη Ντύσεντολφ με 6,5εκ και ούτε ποσοστά μεταπώλησης και τώρα τη 45αρα θα την καρπωθεί μόνη της....Φυσικά να μη μιλήσω για το δικό μας έγκλημα που δεν επιχειρήσαμε να τον πάρουμε πίσω και τον αφήσαμε και πήγε στη Β Γερμανίας (δεν ξέρω βέβαια εάν ο παίκτης θα ερχόταν με Λουτσέσκου γιατί στο λίγο που συνηπήρξαν μέχρι να φύγει για Νόριτς δεν τα είχαν πάει και πολύ καλά....
-
Psagmenos4
Νομίζω εννοει τον Alex lunaGianD έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 12:23αυτος?makispaspartou έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 12:20 Τελικά ο Σανταμαρια θα προλάβει τον Χατζηδιακο.
Ο ένας θα ερθε ελεύθερος ο άλλος με μεταγραφή κοντά στα λεφτά αγοράς του λίγο πιο πάνω από το ένα εκ.
Ο Γιαννούλης είπαμε είναι θέμα που πλέον θέλει κινήσεις συγκεκριμένες και από τις δύο πλευρές, ο εξτρέμ και ο φορ έμαθα θα είναι αγορές. Τουλάχιστον αυτό λένε τώρα.
Θα πάρουμε σίγουρα ένα ακόμη στόπερ και ένα ακόμη χαφ.
Εξτρέμ έχουν φάει κόλλημα με τον Λούνα , δεν ξέρω , νομίζω είναι λίγο ρίσκο..
https://www.transfermarkt.com/diego-lun ... ler/880626
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- GianD, makispaspartou
οποτε αφου ερχεται ελευθερος, πετυχαν οι διαπραγματευσεις της Μαριας που τον ηθελε τσαμπα ή επρεπε να δωσει 1-1.5?
το σχολιο μου δεν προσπαθει να διχασει, αλλα να αναδειξει οτι οι διαπραγματευσεις δεν ειναι ασπρο-μαυρο
το σχολιο μου δεν προσπαθει να διχασει, αλλα να αναδειξει οτι οι διαπραγματευσεις δεν ειναι ασπρο-μαυρο
- ΑποστόληςΑ
- pagotatzis
Ακριβώς δεν είναι ούτε μαύρο ούτε άσπροgeobila έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 12:26 οποτε αφου ερχεται ελευθερος, πετυχαν οι διαπραγματευσεις της Μαριας που τον ηθελε τσαμπα ή επρεπε να δωσει 1-1.5?
Θα φανεί στα πρώτα παιχνίδια αν αποκλειστείς θα λες γιατί δεν πλήρωσες να έρθει πιο νωρίς;
Όλα έχουν δύο όψεις
- These users thanked the author pagotatzis for the post (total 2):
- vasgias, Logistis
Σχετικό αυτό.Αν ο Σανταμαρια είχε έρθει μια βδομάδα πριν και ήταν ετοιμοπόλεμος για τον πρώτο αγώνα ίσως να έπρεπε να δώσουμε τα χρήματα.Ολα σχετικά.
- These users thanked the author Hayate for the post (total 4):
- vasgias, thios4, Gregk19262000, smoothcriminal1926
εγώ πάντως όταν ακούω Γάλλος για ΠΑΟΚ ο Σορλέν μου έρχεται στο μυαλό. τρομερή τακτική παιδία και ο φουστης του 7 ήτανε αλλά δεν έπαιξε ποτέ ούτε για 8 ούτε για 6 . πολύ μου άρεσε, ελπίζω αυτός ο καινούργιος Γάλλος να του μοιάζει
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ποιόν Λούνα θα φέρουμε? Τον Άλεξ? Τον Ντίεγκο? Τον Λούνα Ρόσα? Τον Λούνα Παρκ? Τον Λούνα Παρκ Τζι-Σουνγκ?
Δώστε ένα Λούν...ένα όνομα.
Δώστε ένα Λούν...ένα όνομα.