Προετοιμασία και φιλικά 2026-27

geobila

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2026-27

Δημοσίευση από geobila »

trianta76 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 07:56 Να πω και κάτι για τον Πέλκα και να πιαστώ και από την περίπτωση του να πω και άλλα από πέρσι, αφού δεν έγραφα τότε
Ο Πέλκας ξεκίνησε πέρσι με τεράστια καύλα να δώσει τα πάντα για την ομάδα που αγαπάει
Έκοψε τις διακοπές του να έρθει νωρίτερα για να μη χάσει προετοιμασία και μπήκε με τα μπούνια
Ίσως να του στοίχησε αυτό αργότερα
Στις αρχές της περσινής χρονιάς, όταν η ομάδα δυσκολευόταν πολύ να σκοράρει, το έκανε αυτός, σε 4 συνεχόμενα ματς σκόραρε απ όσο θυμάμαι και μετά έπαθε τις θλάσεις.Στην υποτροπή που έπαθε τον ζόρισε και ο Λουτσέσκου, θυμάστε ότι του έλεγαν γιατί τον έβαλες και έλεγε μα δεν είχα άλλον να βάλω στο 10 (είχε πάθει υποτροπή και ο Ντέλιας και ήταν τραυματίας και ο Ιβανούσετς)
Δεν τον αδικώ τον Λουτσέσκου εδώ...τι έπρεπε να κάνει;Αφού έπρεπε να παίξει κάποιος εκεί
Όμως στο ίδιο σημείο παθαίνει θλάση και ο Ντέσπο, με αποτέλεσμα να φορτωθεί ακόμα περισσότερο και ο Αντρίγια (που και να μη κοβόταν στο πόδι δεν ξέρω πραγματικά αν θα άντεχε να συνεχίσει μέχρι το τέλος σ αυτούς τους ρυθμούς) και φυσικά τραυματίζεται και ο Μειτέ και ο Κένι
Βλέποντας και πώς τέλειωσε η ομάδα που σερνόταν και πραγματικά λυπάμαι πολύ που θα το πω αυτό, αλλά είχα την αίσθηση ότι το περσινό ρόστερ το χειρίστηκε ένα τιμ ερασιτεχνών.Λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά δεν μπορώ και να μη το πω γιατί η πίκρα που φάγαμε πέρσι ήταν τεράστια

Ο Πέλκας την δεδομένη στιγμή έχει μια κακή εικόνα, δεν ξέρω αν το πάει πιο συντηρητικά λόγω του φόβου των περσινών θλάσεων και όσων έγιναν πέρσι, αλλά η εικόνα είναι κακή.Χθες πολλά λάθη, πολλές λάθος εκτιμήσεις, αν και λίγο πριν βγει το γκολ αυτός το δημιουργεί που σε κλειστή άμυνα βρίσκει τον Χατσίδη μέσα στην περιοχή
Από τη μία δεν μου πάει να πω άσχημα πράγματα για τον Πέλκα, από την άλλη πρέπει να το εκτιμήσουν σωστά στην ομάδα για να μη την πάθουμε γιατί είναι κομβική η θέση του και μπροστά είναι και ο Ντέλιας που έχει όλα αυτά με τις ιώσεις κλπ
Δουλειά του προπονητή και του τεχνικού Τιμ είναι να έχει ένα πλήρης ρόστερ για 3 διοργανώσεις. Αν και εφόσον η διοίκηση αδυνατεί να ενισχύσει (θέμα συζήτησης διαχρονικά) τότε φροντίζει να καλύπτει με ολιγόλεπτες συμμετοχές παικτών της Β η/και Κ19. Ας εβαζε Μπερδο η μπαλντε κλπ.

Φέτος έχουμε: Μεϊτε εκτός, Πέλκας τα βλέπουμε, μπαμπά χώμα 2 χρόνια, Και κάποιοι άλλοι που ίσως να είναι πτώμα και να μην μπορούν ακόμα να αποδώσουν.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Τη γνώμη μου εκφράζω με βάση αυτά που βλέπω και έχω μελετήσει για τον νυν προπονητή. Καμιά αγωνία δεν έχω να επαληθευθώ έχω σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου να προβληματίζουν από το να δικαιωθώ σε ένα ανώνυμο οπαδικό φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Taseos έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 20:12
WestBlock4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 13:54 Ειναι που εχουμε πλανο ....
Σε λιγο δε θα μας φτανει κ η β ομαδα να βγάλουμε αποστολή
Σε σύνδεσμο που πηγε ο βιερινια πάντως είπε ότι θα κάνουμε πολύ καλή ομάδα. Πιθανώς δεν υπάρχει πλάνο. Απλά θα ήπιε κάναν γάρο
Με τα θα δε γινεται δουλειά. Αν εσυ τα βλεπεις ολα ρόδινα μαλλον αλλο ποδοσφαιρο εχεις στο μυαλό σου. Η προετοιμασία τελειωνει τη Κυριακή κ εσυ στέκεσαι στα θα του βιερινια σε ενα σύνδεσμο.
Οποτε ναι δεν υπαρχει κανενα πλανο αν θελεις να λέγεσαι σοβαρή ομαδα.
Προς το παρον θα ακούμε καθε φορα απο το προπονητη να ζητάει μεταγραφες
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

Notorious4 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 08:12
trianta76 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 07:02
Notorious4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 23:07 Συγνώμη αλλά εγώ δεν βλέπω καμιά αχτίδα αισιοδοξίας.

Ο προπονητής φαίνεται λίγος και δεν θεωρώ ότι μπορεί να αντέξει. Με την πρώτη αποτυχία όλα θα πέσουν σαν χάρτινος πύργος. Η δε ομάδα όσο και να τη βλέπουμε υπό ένα αισιόδοξο πρίσμα λόγο νέας αρχής δεν πρόκειται να αντεπεξέλθει σε απαιτητικά παιχνίδια. Έχουμε τεράστια κενά τα οποία δεν περίμενα να έχουν καλυφθεί τέτοια εποχή αλλά 1-2 καλές κινήσεις έπρεπε να γίνουν και αποτι φαίνεται το restart θα είναι απλώς ένα φορμάτ. Δεν πρόκειται να κάνουν upgrade στο hardware 🤣.

Προβλέπω 1-2 χρόνια μαυριλας.
Σε τι ακριβώς φαίνεται λίγος, μπορείς να το εξηγήσεις;

Όσον αφορά στο αν μπορεί να αντέξει την τρέλα του ΠΑΟΚ και την πίεση, δεν ξέρω
Φαντάζομαι σ αυτό τον τομέα θα βοηθήσουν ο Μάτος με τον Βιερίνια

Τα κενά τα ξέρουμε, για τα πρώτα ευρωπαικά πάπαλα οκ, δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω, αλλά δε νομίζω ότι θα μείνουν έτσι και στην συνέχεια
Το λίγος αφορά την προσωπικότητα και το εκτόπισμα, αδυνατώ να διανοηθώ πως θα μπορέσει αυτός ο άνθρωπος να παραμείνει στην ομάδα και του χρόνου αν φέτος δεν καταφέρει να δείξει κάτι και να κάνει έστω τα βασικά. (Διεκδίκηση πρωταθλήματος και καλή παρουσία στην Ευρώπη)
Οκ, αυτό ήθελα να διευκρινήσεις, γιατί εγώ προπονητικά ως αρχή βλέπω πολύ ενθαρρυντικά πράγματα
Για την προσωπικότητα δεν μπορούμε να ξέρουμε, δεν τον γνωρίζουμε τον άνθρωπο ακόμα
Αλλά εκτός αυτού σου είπα υπάρχει και ο Μάτος με τον Βιερίνια
Νομίζω έχουν τα καρύδια και την προσωπικότητα να πουν, κοίτα πρόεδρε ο κόουτς δεν ήταν αυτό που περιμέναμε ή πρόεδρε άσε που φωνάζει ο κόσμος, αξίζει με το παραπάνω να τον στηρίξουμε
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Καλά βγάλαμε λίγο τον άνθρωπο που ούτε 10 μέρες δεν είναι μαζί μας γεμίσαμε μπαλαδοφατσες εδώ ,δεν έχουμε καν την υπομονή να δούμε και να στηρίξουμε τον άνθρωπο
These users thanked the author eorptol1 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Notorious4 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 08:21 Τη γνώμη μου εκφράζω με βάση αυτά που βλέπω και έχω μελετήσει για τον νυν προπονητή. Καμιά αγωνία δεν έχω να επαληθευθώ έχω σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου να προβληματίζουν από το να δικαιωθώ σε ένα ανώνυμο οπαδικό φόρουμ.
Μελετήσει?
Τι μελέτη 10 μέρες 3 ματς σε συνθήκες εργαστηριου?
These users thanked the author SCIFO for the post (total 2):
paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μου έκανε εντύπωση χθες ότι ο Μιχα ήταν πολύ πιο δυναμικός από άλλες χρονιές. Επίσης πολύ ώριμο για την ηλικία του το δίδυμο Κοσίδη - Μπαταούλα. Γενικά η γενιά του 2007 (Κοσίδης, Μπαταούλας, Dunga και Μύθου) είναι μια ευλογημένη γενιά.
Ο Taylor σαν αμυντικό χαφ τα πήγε πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα.
Περιμένω περισσότερα από τους Kenny, Πέλκα και Ζιφκο.
Ο Γερε έκανε αυτό ακριβώς για το οποίο ήρθε στον ΠΑΟΚ. Η χρησιμότητά του θα είναι περισσότερο εμφανής όταν θα παίζουμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο.
Λυρα και Gomez παραμένουν σε ρηχά νερά. Από τους δύο ο Μεξικανός είχε χθες βελτιωμένη ανασταλτική συμπεριφορά σε σχέση πάντα με προηγούμενους αγώνες του, που ήταν κίνδυνος - θάνατος. Ο Dunga δείχνει πιο ολοκληρωμένος.
O Nτέλιας είναι μια ομάδα μόνος του και ένα επίπεδο πάνω από όλους τους άλλους.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 3):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Maxpaok, Newgen9
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για τον Χατσίδη ξέχασα να αναφέρω, αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται. ΠΟΥΛΕΝ.
Βελτιώνεται συνεχώς.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 3):
WestBlock4, ΚΩΣΤΑΣ2019, Newgen9
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

geobila έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 08:20
trianta76 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 07:56 Να πω και κάτι για τον Πέλκα και να πιαστώ και από την περίπτωση του να πω και άλλα από πέρσι, αφού δεν έγραφα τότε
Ο Πέλκας ξεκίνησε πέρσι με τεράστια καύλα να δώσει τα πάντα για την ομάδα που αγαπάει
Έκοψε τις διακοπές του να έρθει νωρίτερα για να μη χάσει προετοιμασία και μπήκε με τα μπούνια
Ίσως να του στοίχησε αυτό αργότερα
Στις αρχές της περσινής χρονιάς, όταν η ομάδα δυσκολευόταν πολύ να σκοράρει, το έκανε αυτός, σε 4 συνεχόμενα ματς σκόραρε απ όσο θυμάμαι και μετά έπαθε τις θλάσεις.Στην υποτροπή που έπαθε τον ζόρισε και ο Λουτσέσκου, θυμάστε ότι του έλεγαν γιατί τον έβαλες και έλεγε μα δεν είχα άλλον να βάλω στο 10 (είχε πάθει υποτροπή και ο Ντέλιας και ήταν τραυματίας και ο Ιβανούσετς)
Δεν τον αδικώ τον Λουτσέσκου εδώ...τι έπρεπε να κάνει;Αφού έπρεπε να παίξει κάποιος εκεί
Όμως στο ίδιο σημείο παθαίνει θλάση και ο Ντέσπο, με αποτέλεσμα να φορτωθεί ακόμα περισσότερο και ο Αντρίγια (που και να μη κοβόταν στο πόδι δεν ξέρω πραγματικά αν θα άντεχε να συνεχίσει μέχρι το τέλος σ αυτούς τους ρυθμούς) και φυσικά τραυματίζεται και ο Μειτέ και ο Κένι
Βλέποντας και πώς τέλειωσε η ομάδα που σερνόταν και πραγματικά λυπάμαι πολύ που θα το πω αυτό, αλλά είχα την αίσθηση ότι το περσινό ρόστερ το χειρίστηκε ένα τιμ ερασιτεχνών.Λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά δεν μπορώ και να μη το πω γιατί η πίκρα που φάγαμε πέρσι ήταν τεράστια

Ο Πέλκας την δεδομένη στιγμή έχει μια κακή εικόνα, δεν ξέρω αν το πάει πιο συντηρητικά λόγω του φόβου των περσινών θλάσεων και όσων έγιναν πέρσι, αλλά η εικόνα είναι κακή.Χθες πολλά λάθη, πολλές λάθος εκτιμήσεις, αν και λίγο πριν βγει το γκολ αυτός το δημιουργεί που σε κλειστή άμυνα βρίσκει τον Χατσίδη μέσα στην περιοχή
Από τη μία δεν μου πάει να πω άσχημα πράγματα για τον Πέλκα, από την άλλη πρέπει να το εκτιμήσουν σωστά στην ομάδα για να μη την πάθουμε γιατί είναι κομβική η θέση του και μπροστά είναι και ο Ντέλιας που έχει όλα αυτά με τις ιώσεις κλπ
Δουλειά του προπονητή και του τεχνικού Τιμ είναι να έχει ένα πλήρης ρόστερ για 3 διοργανώσεις. Αν και εφόσον η διοίκηση αδυνατεί να ενισχύσει (θέμα συζήτησης διαχρονικά) τότε φροντίζει να καλύπτει με ολιγόλεπτες συμμετοχές παικτών της Β η/και Κ19. Ας εβαζε Μπερδο η μπαλντε κλπ.

Φέτος έχουμε: Μεϊτε εκτός, Πέλκας τα βλέπουμε, μπαμπά χώμα 2 χρόνια, Και κάποιοι άλλοι που ίσως να είναι πτώμα και να μην μπορούν ακόμα να αποδώσουν.
Αν και είμαι από αυτούς που δεν με ενδιαφέρει αν θα ξοδευτεί ο πρόεδρος όταν χρειάζεται και νευριάζω όταν ακούω ότι είναι πολλά τα 5 για Γιαννούλη, θα πω ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για μη πλήρες ρόστερ πέρσι. Τρία 10αρια είχε η ομάδα.Ο Ιβανούσετς μόνο τυχαίος παίχτης δεν ήταν και εκεί που τον περίμενες να φορτσάρει και να μπει ως σημαντικό κομμάτι της ομάδας, έμεινε 2,5 μήνες έξω για μια μόλυνση(;) στο πόδι, κανένας δεν μας εξήγησε γι αυτό
Και ποια Β και Κ19 λες, εδώ είχε παίχτη από Φιορεντίνα και δεν τον έβαζε για να δώσει ανάσες στον Μειτέ και να μη καταλήξει ο παίχτης έτσι
Εγώ δεν είδα κακό χαφ Μπιάνκο και ειδικά σε σημείο που να μη τον βάζεις ούτε σε ροτέισον με μικρομεσαίες
Και μιλάω ως τις γιορτές κυρίως.Γιατί μετά ήρθε και ο Ζαφείρης
Στον Τέιλορ κάποιος είχε λάθος.Δεν είδαν ότι δεν ειναι μπακ που παίρνει όλη την γραμμή, αλλά όταν περνούσε το κέντρο πήγαινε στον άξονα;
Γι αυτό τον έβαλε χθες ως λύση ανάγκης στα χαφ και γι αυτό ανταποκρίθηκε (Μη πει κανένας τώρα να τον κρατήσουμε ως λίσι στα χαφ, έτοιμους σας κόβω :D )
Ή ο Λούτσε φταίει που τον επέλεξε ή αν κάποιος του τον έδωσε μόνος του
Πάντως θυμάμαι πέρσι που τον ρώτησαν για Τέιλορ και απάντησε, είναι τέλειος
Αν του έδωσαν παίχτη που δεν του κάνει και δεν αντέδρασε ας πρόσεχε κι αυτός
Δεν παίρνει 200 χιλιάρικα ο Τέιλορ, κοντά στο εκατ παίρνει, ας έλεγε πρόεδρε δώστα σε άλλον αυτά, δεν μου κάνει

Το μόνο που μπορώ να πω για το ρόστερ είναι ότι εφ όσον ο Λόβρεν ήταν στα τελειώματα, μάλλον θα έπρεπε να πάμε σε πιο σίγουρη λύση από τον Βολιάκο.Αλλά και ο Λόβρεν με τον Βολιάκο κατεμέ αδικήθηκαν όταν όποτε τους έβαζες, τους έβαζες αριστερα με ανάποδο πόδι να κάνουν μπιλντ απ και μεγάλες μπαλιές υπό πίεση
These users thanked the author trianta76 for the post (total 3):
geobila, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Maxpaok
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

WestBlock4 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 08:24
Taseos έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 20:12
WestBlock4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 13:54 Ειναι που εχουμε πλανο ....
Σε λιγο δε θα μας φτανει κ η β ομαδα να βγάλουμε αποστολή
Σε σύνδεσμο που πηγε ο βιερινια πάντως είπε ότι θα κάνουμε πολύ καλή ομάδα. Πιθανώς δεν υπάρχει πλάνο. Απλά θα ήπιε κάναν γάρο
Με τα θα δε γινεται δουλειά. Αν εσυ τα βλεπεις ολα ρόδινα μαλλον αλλο ποδοσφαιρο εχεις στο μυαλό σου. Η προετοιμασία τελειωνει τη Κυριακή κ εσυ στέκεσαι στα θα του βιερινια σε ενα σύνδεσμο.
Οποτε ναι δεν υπαρχει κανενα πλανο αν θελεις να λέγεσαι σοβαρή ομαδα.
Προς το παρον θα ακούμε καθε φορα απο το προπονητη να ζητάει μεταγραφες
Η 1η φαση της προετοιμασιας τελειωνει 23-7
Η τελευταια φαση 22-8 εναρξη πρωταθλήματος
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

SCIFO έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 08:34
Notorious4 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 08:21 Τη γνώμη μου εκφράζω με βάση αυτά που βλέπω και έχω μελετήσει για τον νυν προπονητή. Καμιά αγωνία δεν έχω να επαληθευθώ έχω σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου να προβληματίζουν από το να δικαιωθώ σε ένα ανώνυμο οπαδικό φόρουμ.
Μελετήσει?
Τι μελέτη 10 μέρες 3 ματς σε συνθήκες εργαστηριου?
10 μέρες ζωής έχει στον πλανήτη Γη ; Παρελθόν δεν έχει;
Dimg5

Δημοσίευση από Dimg5 »

Notorious4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 23:07 Συγνώμη αλλά εγώ δεν βλέπω καμιά αχτίδα αισιοδοξίας.

Ο προπονητής φαίνεται λίγος και δεν θεωρώ ότι μπορεί να αντέξει. Με την πρώτη αποτυχία όλα θα πέσουν σαν χάρτινος πύργος. Η δε ομάδα όσο και να τη βλέπουμε υπό ένα αισιόδοξο πρίσμα λόγο νέας αρχής δεν πρόκειται να αντεπεξέλθει σε απαιτητικά παιχνίδια. Έχουμε τεράστια κενά τα οποία δεν περίμενα να έχουν καλυφθεί τέτοια εποχή αλλά 1-2 καλές κινήσεις έπρεπε να γίνουν και αποτι φαίνεται το restart θα είναι απλώς ένα φορμάτ. Δεν πρόκειται να κάνουν upgrade στο hardware 🤣.

Προβλέπω 1-2 χρόνια μαυριλας.
Και ολα αυτα απο 3 φιλικα. Λιγος ο προπονητης ενω σχεδον ολοι οι παικτες φαινονται αναγεννημενοι, η ομαδα τρεχει περισσοτερο και θα ερθουν μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Μια παρατήρηση που αφορά και στα 3 φιλικά μέχρι τώρα. Μόνο σε μένα φάνηκε ότι ο Ντέλιας έχει αποκτήσει (σε σχέση με πριν 3 μηνες) παραπάνω όγκο και μυς; Μου φάνηκε πιο γεμάτος, γεροδεμένος, σφιχτός και δυνατός. Το συμπέρασμα αυτό το έβγαλα όχι μόνο από την εικόνα του αλλά και από τον τρόπο παιχνιδιού που μου φάνηκε πιο δυναμικός. Έμπαινε πιο δυνατά στις μονομαχίες και δεν έπεφτε εύκολα κάτω σε κάθε δυνατό τζαρτζάρισμα αντιπάλου. Φαίνεται σαν να ασχολήθηκε πολύ με εκγύμναση και ενδυνάμωση σώματος το τελευταίο διάστημα. Πολύ πιθανό αυτό να οφείλεται και στις νέες μεθόδους και νέα φιλοσοφία στην προπόνηση του Λίσι.
These users thanked the author Logistis for the post:
Dimg5
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

Αλλαγή στο φιλικό με Τβέντε
180λεπτο-> ένα 90λεπτο στις 16:00+Κεκλεισμένων των θυρών
These users thanked the author rockcity4 for the post:
marsantos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Το είπαμε για πλάκα πως θα γίνει 60λεπτο, αλλά ήταν δεδομένο πως δε μπορεί να γίνει διπλό φιλικό με την παρούσα κατάσταση
These users thanked the author marsantos for the post:
rockcity4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”