Δουλειά του προπονητή και του τεχνικού Τιμ είναι να έχει ένα πλήρης ρόστερ για 3 διοργανώσεις. Αν και εφόσον η διοίκηση αδυνατεί να ενισχύσει (θέμα συζήτησης διαχρονικά) τότε φροντίζει να καλύπτει με ολιγόλεπτες συμμετοχές παικτών της Β η/και Κ19. Ας εβαζε Μπερδο η μπαλντε κλπ.trianta76 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 07:56 Να πω και κάτι για τον Πέλκα και να πιαστώ και από την περίπτωση του να πω και άλλα από πέρσι, αφού δεν έγραφα τότε
Ο Πέλκας ξεκίνησε πέρσι με τεράστια καύλα να δώσει τα πάντα για την ομάδα που αγαπάει
Έκοψε τις διακοπές του να έρθει νωρίτερα για να μη χάσει προετοιμασία και μπήκε με τα μπούνια
Ίσως να του στοίχησε αυτό αργότερα
Στις αρχές της περσινής χρονιάς, όταν η ομάδα δυσκολευόταν πολύ να σκοράρει, το έκανε αυτός, σε 4 συνεχόμενα ματς σκόραρε απ όσο θυμάμαι και μετά έπαθε τις θλάσεις.Στην υποτροπή που έπαθε τον ζόρισε και ο Λουτσέσκου, θυμάστε ότι του έλεγαν γιατί τον έβαλες και έλεγε μα δεν είχα άλλον να βάλω στο 10 (είχε πάθει υποτροπή και ο Ντέλιας και ήταν τραυματίας και ο Ιβανούσετς)
Δεν τον αδικώ τον Λουτσέσκου εδώ...τι έπρεπε να κάνει;Αφού έπρεπε να παίξει κάποιος εκεί
Όμως στο ίδιο σημείο παθαίνει θλάση και ο Ντέσπο, με αποτέλεσμα να φορτωθεί ακόμα περισσότερο και ο Αντρίγια (που και να μη κοβόταν στο πόδι δεν ξέρω πραγματικά αν θα άντεχε να συνεχίσει μέχρι το τέλος σ αυτούς τους ρυθμούς) και φυσικά τραυματίζεται και ο Μειτέ και ο Κένι
Βλέποντας και πώς τέλειωσε η ομάδα που σερνόταν και πραγματικά λυπάμαι πολύ που θα το πω αυτό, αλλά είχα την αίσθηση ότι το περσινό ρόστερ το χειρίστηκε ένα τιμ ερασιτεχνών.Λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά δεν μπορώ και να μη το πω γιατί η πίκρα που φάγαμε πέρσι ήταν τεράστια
Ο Πέλκας την δεδομένη στιγμή έχει μια κακή εικόνα, δεν ξέρω αν το πάει πιο συντηρητικά λόγω του φόβου των περσινών θλάσεων και όσων έγιναν πέρσι, αλλά η εικόνα είναι κακή.Χθες πολλά λάθη, πολλές λάθος εκτιμήσεις, αν και λίγο πριν βγει το γκολ αυτός το δημιουργεί που σε κλειστή άμυνα βρίσκει τον Χατσίδη μέσα στην περιοχή
Από τη μία δεν μου πάει να πω άσχημα πράγματα για τον Πέλκα, από την άλλη πρέπει να το εκτιμήσουν σωστά στην ομάδα για να μη την πάθουμε γιατί είναι κομβική η θέση του και μπροστά είναι και ο Ντέλιας που έχει όλα αυτά με τις ιώσεις κλπ
Φέτος έχουμε: Μεϊτε εκτός, Πέλκας τα βλέπουμε, μπαμπά χώμα 2 χρόνια, Και κάποιοι άλλοι που ίσως να είναι πτώμα και να μην μπορούν ακόμα να αποδώσουν.