o Ομορούγι μ ετον Ποκουσέφσκι τί σχέση έχουνε? Δλδ αν φέρουμε τον Γουέμπυ, θα τον βάλουμε 5?GianD έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 08:49 Για έλληνα θα τον έχεις τον Ποκου
Δεν χρειάζεται να πάει δανεικός ο Κλιφ
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- Panx Romana
Μάικ ΤζόουνςUnpsofable78 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 08:54 @GianD
Ναι φυσικά και μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, αλλά καλούς ελεύθερους δύσκολα βρίσκεις μέσα στην σεζόν.
Πχ Σμαιλαγιτς ελεύθερο δύσκολα θα βρεις.
Τέλος, αυτό που προσπαθώ να κάνω και πρέπει όλοι μας νομίζω να κάνουμε, είναι το να γράφω στο παρόν τοπικ τις απόψεις μου γύρω από το ροστερ και τις μεταγραφές.
Εγώ μεγάλωσα με Σταυρόπουλο, Μπανε, Κορφα, Μακαρα Άντονι Κουκ και μωρό του ελαφιού.
Ονειρεύομαι κι εγώ και θέλω το καλό της ομάδας.
Την κριτική μου και μάλιστα αυστηρή για τα εξωαγωνιστικα όσον αφορά τη διοίκηση και τις επιλογές της, την γράφω στα κατάλληλα τοπικ.
τι είπες τώρα αδερφέ
- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- Unpsofable78
- Panx Romana
και μιας και με έπιασε η νοσταλγία να σου θυμίσω
Ράντι Γουάιτ και Τέρι Μιλς μέσα στην πρώτη 15αδα των ντραφτ
Ράντι Γουάιτ και Τέρι Μιλς μέσα στην πρώτη 15αδα των ντραφτ
- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- Unpsofable78
αυτό πως το ξέρουμε;GianD έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 08:17 Δηλαδή ρε φίλε μου taseos, τι μπατζετ ήθελες να κάνει η ομάδα την πρώτη χρονιά στο Eurocup? 20+?
Η διάθεση υπήρχε παντωσ, με υπέρογκες προτάσεις σε Χεζονια και Μπονγκα, αλλά όπως φαίνεται όλοι αυτοί οι παίκτες αυτής της πάστας έχουν ως πρώτο και μοναδικό στόχο την κορυφαία διοργάνωση στην Ευρώπη ή το ΝΒΑ.
Το να μην γουστάρετε τον Μυστακίδη ή να διατηρείτε πολλες επιφυλάξεις είναι απόλυτα θεμιτό και έως ένα σημείο λογικό. Και εγώ κουμπωμενος είμαι. Και με τον τρόπο που μπήκε στα κοινά της ομάδας αλλά και με την έως τώρα συμπεριφορά του προς την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Αλλά το να απαξιώνουμε την επένδυση που κάνει καθαρά στο αγωνιστικό τμήμα αλλά και στο προπονητικό (μπαλόνι ξεμπαλονι κοστίζει πολλά λεφτά, το ζήτησε ο Τρινκερι και αμέσως είπε ναι) δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί.
τι λογο εχουν να πουν ο Χαλβατσιωτης και ο Μελαγιες ψεμματα ακριβως?
νταξει παιδια αν ειναι να αμφισβητουμε και αυτα, ας το κλεισουμε το μαγαζι
γιατί είναι οι πρώτοι ή οι τελευταίοι που λένε διάφορα μόνο για τα κλικς και δεν βγαίνουν ποτέ;GianD έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 10:30 τι λογο εχουν να πουν ο Χαλβατσιωτης και ο Μελαγιες ψεμματα ακριβως?
ε αρα δεν πρεπει να εμπιστευομαστε τιποτα απο οσα λενε οι δημοσιογραφοι
όχι
να μην είμαστε σίγουροι είπα
γιατί αν είσαι σίγουρος εσύ για όλα τότε μάλλον ο Φαλ δεν είναι παίκτης του ΠΑΟ τώρα
να μην είμαστε σίγουροι είπα
γιατί αν είσαι σίγουρος εσύ για όλα τότε μάλλον ο Φαλ δεν είναι παίκτης του ΠΑΟ τώρα
με ρωτησες αυτο πως το ξερουμε (δηλαδη για τις προτασεις σε χεζονια και μπονγκα) και σου απαντησα, απο 2 διαφορετικους δημοσιογραφους.
Αν και οι δυο λενε ψεμματα, παω πασο
Αν και οι δυο λενε ψεμματα, παω πασο
- KalamarGiannis
Εγώ τον υπολόγισα στο 4 παρά, το φλώρο.
Αλλά μετά με 200 παίκτες ρακέτας ο Αφρικανός δε θα παίζει ούτε 5'.
Δωστον κάπου να παίζει 30λεπτα και να λένε οι Αυστροούγγροι πω πω τι παικταράς...
Αλλά μετά με 200 παίκτες ρακέτας ο Αφρικανός δε θα παίζει ούτε 5'.
Δωστον κάπου να παίζει 30λεπτα και να λένε οι Αυστροούγγροι πω πω τι παικταράς...