Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Το μπασκετ δεν ειναι ποδοσφαιρο. Οι 2 της χαβουζας ειναι στις 5 καλύτερες ομαδες της Ευρώπης. Καθε χρονο ,διεκδικούν ευρωλιγκα κ τις περισσότερες φορές ειναι τα φαβορί. Στο ποδοσφαιρο δε θα γινει ποτε αυτο.

Για να πλησιάσεις το δικο τους μέγεθος πρώτα πρεπει να μπεις ευρωλιγκα να σταθεροποιηθεις κ να ανεβάζεις καθε χρονο κατακόρυφα το μπατζετ σου.
These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 2):
Panx Romana, namisenoiazei
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 20:10 @Unpsofable78 Ορίστε όρμα

Εγώ να ορμησω; Εγώ παρακαλάω.Μακάρι

Είχα γράψει κάποια στιγμή ότι με την διαφαινομενη ανανέωση Ομορουγι, ίσως βιαστηκαμε να ανανεώσουμε τον Μουρ.Κατι που φυσικά δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλός παίκτης αλλά με την ανάγκη να προστεθεί στην ομάδα ένας stretch ψηλός όπως ο Σμαιλαγκιτς.

Το είπε στο πρώτο επεισόδιο του black & white και ο μυρωδιάς σπυριαρας.

Κάποια στιγμή είπα ότι εφόσον κλείσαμε Φοστερ, ίσως αντί για Ταϊρί θα έπρεπε να πάρουμε έναν 2-3 όπως ο Jared Rhoden.

Το ίδιο είπε ο Κλειτος στο Χ.

Κάποια στιγμή είπα ότι οι επιφυλάξεις που έχω αφορούν μόνο τον Χατζινς και συγκεκριμένα το drive του λόγω ύψους σε συνδυασμό με ταχύτητα. Όπως και το λόγω ύψους θα γίνεται στόχος στην άμυνα.

Τα ίδια είπε πάνω κάτω ακόμη ένας youtuber που έχει κάνει ωραίες αναλύσεις για τους παίκτες μας (μου διαφεύγει το όνομα του καναλιού)

Και φυσικά έλεγα ότι το τριάρι θα πρέπει να είναι σκόρερ, παίκτης που θα κάνει την διαφορά, όπως Κλαιμπερν.

Κάτι που επίσης είναι κοινά αποδεκτό πλέον.

Βέβαια όταν εγώ τα έλεγα πριν από τους youtubers και τον Κλειτο ήμουν "κακός", υπερβολικός και σύμφωνα με κάποιους σκοπός μου ήταν να κάνω κριτική στη διοίκηση, όποτε σταμάτησα να σας πρήζω και απλά παρακολουθώ τις εξελίξεις.
Φυσικά αν πχ έρθει ο Σμαιλαγκιτς θα πανηγυρισω με σφιγμενες γροθιές. :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτη ναι ειναι σοβαρη συζητηση και ευχαριστως να την κανουμε. Και εμενα αν ρωτησεις οι μεχρι τωρα ενστασεις μου ειναι ισως το οτι υπερβιαστηκαμε να κλεισουμε καποιους παικτες. Δεν θα ανανεωνα εγω τοσο τον Μουρ οσο και τον Ομορουγι. Ενας εκ των 2 ηταν υπεραρκετος και στη συνεχεια θα περιμενα να δω τι λυσεις μπορει να προκυψουν στην αγορα. Αντιστοιχα στη περιφερεια θα κρατουσα ακομα μια κενη θεση για συμπληρωση πιο βαθεια μεσα στο καλοκαιρι. Ετσι παντως οπως εξελιχθηκε το πραγμα τυχον αποκτηση Ποκουσεφσκι με ελληνικο διαβατηριο θα ειναι μια πολυ σημαντικη προσθηκη.
These users thanked the author joshua for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Ως θεατής στο φόρουμ νομίζω υπήρχε η κουβέντα προς το τέλος της σεζόν ότι κανονικά θα έπρεπε ένας από τους δύο σεντερ να ανανεώσει.

Απλά όπως έχω ξαναπεί, το μπάσκετ είναι τέτοιο άθλημα που αν δεις ότι δεν σου κάνει ένας παίκτης μπορείς γρήγορα να τον αλλάξεις, παρότι η αγορά προφανώς μέσα στην χρονιά είναι πολύ πιο μικρή.

Το να έρθει με ελληνικό διαβατήριο ο Ποκου θα είναι μεγάλη υπόθεση πάντως

Από ότι είδα η πρώτη προπόνηση είναι στις 12 Αυγούστου

Ποντάρω ότι εξέλιξη με 3αρι θα έχουμε από 1 Αυγούστου και μετά
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Πλέον σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να μην καταφέρεις να μπεις Ευρωλίγκα.
1) οι δεινόσαυροι αν νιώσουν ότι απειλούνται θα ψηφίσουν ΚΑΤΑ.
2) αν έχουν να διαλέξουν από μας ή τα σερπετά, ξέρετε τι θα κάνουν
3) το Eurocup δυνάμωσε πολύ και θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε 2-3 ομάδες με ίδιο μπάτζετ. Οπότε δεν είναι και σίγουρη η κατάκτηση.
4) αρχίσανε να φωνάζουν κάποιοι φύγε επειδή δεν τους αρέσει ο τρόπος που εξοφλεί επιλεκτικά και πως διαπραγματεύεται με τον ΑΣ. Αν τελικά στραβώσει και φύγει, Ευρωλίγκα μάλλον μετά από 30 χρόνια. Χάσαμε και τον Ελληνοαμερικανό στο μεταξύ...Αν πιστεύει κανείς ότι θα βρεθεί επενδυτής να μας το πει να αναθαρρήσουμε...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δε πιστεύω ότι ο σοφτ Ποκουσέφσκι είναι παίκτης που αλλάζει το επίπεδο ή τις ισορροπίες, αλλά αν μπορείς πάρτον καθώς έχεις το νεαρό Ομορούγι που σηκώνει δανεισμό 1 χρόνο να ψηθεί...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τελικά ότι 3αρι και να φέρει τώρα μετά τόσο hype, δε θα μας καλοφανεί. Εκτός αν τον λένε Κλάϊμπερν ή είναι κανένας καθιερωμένος παίκτης ΝΒΑ.
Κάποιος έγραψε έχω εμπιστοσύνη στον Τσιάρα. Και ερωτώ; γιατί; έχει την εμπειρία; (μακάρι να είναι καλός)
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Για έλληνα θα τον έχεις τον Ποκου

Δεν χρειάζεται να πάει δανεικός ο Κλιφ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι σημαντικο οτι του χρονου θα ανεβουν απο το eurocup και οι 2 συμμετεχοντες στον τελικο. Ο Ποκουσεφσκι ναι ειναι σοφτ χωρις να εχει καποιο χαρακτηριστικο που να τον κανει να ξεχωριζει αλλα με διαβατηριο ειναι μεγαλη πολυτελεια.

Υ,Γ Ναι τα ροστερ που φτιαχνουν οι 2 ειναι πολυ ισχυρα αλλα ρε αδερφε παρεα με 3-4 ομαδες ακομα μιλαμε για το πιο τρελο ραλι υπερκοστολογησης στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ...
These users thanked the author joshua for the post:
KalamarGiannis
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

@GianD
Ναι φυσικά και μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, αλλά καλούς ελεύθερους δύσκολα βρίσκεις μέσα στην σεζόν.

Πχ Σμαιλαγιτς ελεύθερο δύσκολα θα βρεις.

Τέλος, αυτό που προσπαθώ να κάνω και πρέπει όλοι μας νομίζω να κάνουμε, είναι το να γράφω στο παρόν τοπικ τις απόψεις μου γύρω από το ροστερ και τις μεταγραφές.

Εγώ μεγάλωσα με Σταυρόπουλο, Μπανε, Κορφα, Μακαρα Άντονι Κουκ και μωρό του ελαφιού.

Ονειρεύομαι κι εγώ και θέλω το καλό της ομάδας.

Την κριτική μου και μάλιστα αυστηρή για τα εξωαγωνιστικα όσον αφορά τη διοίκηση και τις επιλογές της, την γράφω στα κατάλληλα τοπικ.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
GianD, Panx Romana
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Αν έχεις λεφτά μια χαρά παίρνεις και παίκτες από ομάδες

Βλέπε φέτος που πήραμε Ταιρι, Άλεν
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ δεν περίμενα κάτι. Άλλοι τα διέδιδαν και τα διαδίδουν ακόμη. Δεν είχα ποτέ την ψευδαίσθηση ότι θα μπει ο τελης στο μπάσκετ και θα κάνει μπατζετ και ομάδα γαβροβασελων στα χαρτιά. Έγιναν και αυτά που έγιναν. Για μένα θα είναι επιτυχία αν ο τελης εφοσον καταφέρει ο Σαββιδης να ξεκινήσει το γήπεδο και αφού τελειώσει ο πόλεμος πάνω, μείνει στην ΚΑΕ και μας προσφέρει τις χαρές που πρέπει όντας παοκτσης από μικρός. Βλέπω όμως πολύ κοσμο( δε μιλάω για τον Γιάννη) που κρατά άμυνα για τα λεφτά κάποιου που μόλις μπήκε και υποτίθεται ότι είχε πολύ χρήμα να κάψει , και δεν ξέρω τον λόγο που δεν έχετε απαιτήσεις. Εγώ θέλω έναν τέλη που θα κάνει πρωταθλητή τον μπασκετικό ΠΑΟΚ φόβητρο και τροπαιούχο Ελλάδος γιατί όχι αργότερα και Ευρωπαίο. Τις ίδιες απαιτήσεις είχα και όταν μπήκε ο σαββιδης και άρχισε να σκορπά χρήμα ειδικά μέχρι το πρώτο πρωτάθλημα και τα κύπελλα. Τι να κάνω; Να κάνω την κότα μη θιχτούν 2-3 αρδ και τα τρολακια στα σοσιαλ;

Υγ ο μπασκετικός ΠΑΟ δεν είναι κερδοφόρος. Ψάξτε στο γεμη να δείτε τι ακριβώς γίνεται εκεί
Υγ2 φέρε 2 παικταράδες και βγες μίλα. Πες θέλω να κάνω αυτό.
These users thanked the author Taseos for the post:
nunies4
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποτε ακριβως σκορπισε χρημα ο Ιβαν? Χρειαστηκε να περασουν 4-5 χρονια για να βαλει το χερι βαθεια στη τσεπη και δικαιωμα του. Με δανεικους Καμαρα και Ολισε ξεκινησε και το τριτο χρονο Αγγελαρας και Δημητρης Παπαδοπουλος μεταγραφη επιθετικου. Αστην αυτη τη κουβεντα δεν οδηγει πουθενα και δεν βοηθαει σε τιποτα...

Υ.Γ Μια χαρα ειναι οικονομικα ο μπασκετικος βαζελος,σουπερ,φραγκο δεν βαζει σχεδον απο τη τσεπη και ασε με να ξερω κατι παραπανω...
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αντε να το πω ακομα μια εδω μεσα. Ο Ιβαν "σκορπισε" χρημα οταν εξασαφαλισε το πιο σημαντικο πραγμα. Να μετεχουμε στο μπουρδελακι που λεγεται ελληνικο πρωταθλημα ως ισοι και οχι ως προβατα για σφαγη.
Μπορει να το διασφαλισει αυτο ο Τελης η θα ερχεται η καθε Τσαρουχα και θα σου λεει "κανε ομαδα να κερδας και την διαιτησια";
Αυτο θελω να δω πρωτα.
These users thanked the author nunies4 for the post:
Unpsofable78
xyz_o_peponas

Δημοσίευση από xyz_o_peponas »

joshua έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 07:36 Οπως γραφουν πολλοι φιλοι υπαρχουν ενα σωρο τοπικ που αφορουν την λειτουργια της ΚΑΕ,τον ΑΣ αλλα και φυσικα αυτο του ιδιου του Μυστακιδη στα οποια ο καθενας μπορει να εκφρασει της ενστασεις του σε πολλες εκ των οποιων συμφωνει η πλειοψηφεια των οπαδων της ομαδας. Το να μεταφερεται το αντιστοιχο κλιμα στο τοπικ των μεταγραφων με προφανη διαθεση μονο απαξιωσης και με επιχειρηματα νηπιακου επιπεδου δεν ξερω σε τι βοηθαει. Οι ενστασεις δεν μπορει να αφορουν το υψος της επενδυσης ποσοτικα. Μπορουμε να μιλησουμε για μικροψυχια για τασεις εκδικηκητικοτητας του ελεφαντα απεναντι στο μυρμηγκι για οτι θελετε αλλα να λεμε οτι η επενδυση σχεδον 20 μυριων στο πρωτο χρονο παρουσιας στη συντριπτικη πλειοψηφια τσεπατων καθως τα εσοδα του τμηματος ειναι μηδαμινα,ενα αγωνιστικο μπατζετ που ηδη ξεπερναει αυτο των μισων ομαδων της περσινης ευρωλιγκας δειχνει διαθεση γραμμικης εξελιξης και ελλειψη διαθεσης επενδυσης ειναι επιεικως αστειο και απλα φανερωνει εκ μερους οσων τα λενε τη πραγματικη και μονη διαθεση τους απεναντι στην νεα ιδιοκτησια που εχουν καθε δικαιωμα να εχουν αλλα δεν χρειαζεται να προσπαθουν να πεισουν παρουσιαζοντας αστεια επιχειρηματα.

Υ.Γ Ο Φοστερ υπηρξε παικτης του βαζελου στα χρονια της αυταρκειας, Για να περασει ο βαζελος στα χρονια νεας επενδυσης εχει φτασει η μεση τιμη του διαρκειας στα 1000 ευρω και του εισητηριου στα 50 ευρω στους εξωστες του ΟΑΚΑ. Ο μπασκετικος βαζελος ειναι κερδοφορς με εσοδα πανω απο 40 μυρια το χρονο. Ποσο ετοιμοι ειμαστε αληθεια και εμεις ως λαος εκτος της ιδιοκτησιας να υποστηριξουμε κατι τετοιο. Υπαρχει αντιστοιχο παραδειγμα στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ προς υπερασπιση του Ιβαν και της δικης του αυταρκειας.
Α ρε τζοσουα, οαση εισαι ρε γαμωτο. Να γραφεις πιο συχνα, αν και καταλαβαινω απολυτα τους λογους που εχεις αποστασιοποιηθει για να μην τρελαθεις τελειως.

Σε αυτα που λες στο αλλο ποστ για Μουρ και Ομορουγι: απο τη μια συμφωνω οτι και οι δυο ισως ηταν λαθος που εμειναν, απο την αλλη θα ηταν unfair για τον Μουρ να φυγει με τη χρονια που εκανε. Θεωρω οτι πρεπει να εχει την ευκαιρια να δειξει αν μπορει να κανει τα ιδια σε πολυ πιο ανεβασμενο επιπεδο. Αντιστοιχα και ο Ομορουγι εχει την πρωτη υλη να εξελιχθει σε κατι πολυ καλο, εκει μαλλον λειτουργησαν με το φοβο μη τον αφησουν να φυγει και χτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο σε 2-3 χρονια. Σε καθε περιπτωση, εμπιστευομαι τον Τρινκιερι και φυσικα υπαρχει παντα στο μπασκετ η δυνατοτητα αλλαγων μεσα στη χρονια που σου δινει μια ευχερεια να παρεις περισσοτερο ρισκο το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

GianD έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 08:55 Αν έχεις λεφτά μια χαρά παίρνεις και παίκτες από ομάδες

Βλέπε φέτος που πήραμε Ταιρι, Άλεν
Διαφωνώ. Πολύ καλούς παίκτες, που θα κάνουν τη διαφορά τώρα βρίσκεις.
Μέσα στην σεζόν θα προκύψουν κάποιες λίγες ευκαιρίες αλλά θα έχεις για λίγους παίκτες να ανταγωνιστεις ομάδες euroleague.

Σε αυτό που συμφωνώ με τον @Taseos είναι ότι όντως είχε δημιουργηθεί ένα hype από δημοσιογράφους, insiders κτλπ (ακόμη κι από τον Κλειτο όταν πχ έγραφε για παίκτη που αγωνιζόταν στο F4), το οποίο δημιουργούσε προσδοκίες για ροστερ πολύ πιο ισχυρό και ακριβό.Σε αυτό έχει ευθύνη η διοίκηση.

Εγώ προσωπικά το έχω πει δεκάδες φορές.
Δεν ήθελα τεράστιες υπερβολές.
Τρεις παίκτες. Τρεις διαφοροποιησεις στο ροστερ, που θα έκλειναν την ψαλίδα σε ικανοποιητικο βαθμό με τους γαβροβαζελους και θα μας εθεταν ίσως ως το μεγάλο φαβορί του Eurocup.

Που θα έκαναν τους ιθύνοντες της Ευρωλίγκα να "προβληματιστουν".

Τέλος πάντων. Όπως και να χει το ροστερ είναι καλό και θα δούμε ωραία πράγματα. Το Eurocup πάντως δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

joshua έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 09:02 Ποτε ακριβως σκορπισε χρημα ο Ιβαν? Χρειαστηκε να περασουν 4-5 χρονια για να βαλει το χερι βαθεια στη τσεπη και δικαιωμα του. Με δανεικους Καμαρα και Ολισε ξεκινησε και το τριτο χρονο Αγγελαρας και Δημητρης Παπαδοπουλος μεταγραφη επιθετικου. Αστην αυτη τη κουβεντα δεν οδηγει πουθενα και δεν βοηθαει σε τιποτα...

Υ.Γ Μια χαρα ειναι οικονομικα ο μπασκετικος βαζελος,σουπερ,φραγκο δεν βαζει σχεδον απο τη τσεπη και ασε με να ξερω κατι παραπανω...
25.000 μετοχικό κεφάλαιο. Ευρώ δεν μπαίνει βασικά. Με αρνητική καθαρή θέση 9,5 εκατομμύρια trust me bro όντως καταπληκτική
These users thanked the author Taseos for the post:
Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”